ärligt horoskop

haha, fick ett mail idag av inger med ärliga horoskop. var lite väl ärligt för vissa, men det var ganska skoj att läsa=)
här kommer mitt:

Fiskarna (19/2-20/3)    
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.  

fullt ös

medvetslös..så kändes det igår i alla fall när jag ääääntligen la mig i sängen. fötterna pulserade efter många många timmar utan att sitta ner. men vi hann med en hel del i alla fall.
var till lägenheten och hämtade de sista möblerna, var på smedjan och bytte älsklings armband han fick av mig i lördags som inte passade, var på classe O och köpte diverse tråkiga saker i form av:

-Sopkorg till köket
-Glödlampor
-Ute och inne termometer
-Hylla till duschen
-Klockradio i retrodesign

Sen bar det av hemåt för att bära in allt och sen laga mat. Och efter det pysslade och pysslade vi. Jag satte upp gardiner i vardagsrummet, packade upp det mesta av alla kläder, skor, tvättade Kiras bädd (vi har tvättmaskin och torktumlare!!!), plockade ur en massa andra kartonger osv...
Och vet ni vad? Jag har världens finaste garderob. Spegelskjutdörrar och ganska lång så man rymmer att hänga ganska mycket saker, och sen tre långa hyllor under som rymmer alla våra skor. Såg tufft ut när allt  var inhängt och klart=)

Idag jobbar jag sista dagen för denna vecka. Sen är jag ledig!! Gud så mysigt att få vara hemma och dona och mysa. Har en del inplanerat, men bara roligt=)
Imorgon ska jag mest troligt hänga med Boman.
Torsdag kommer i alla fall Jossi men jag hoppas Jennifer också.
Sen tror jag att farmor ska komma någon av dagarna och Rut kanske kommer och hjälper mig att tvätta taket i vardagsrummet. (sotigt)

nu måste jag jobba lite...suck..

inflyttad!

NUUUU har vi flyttat in!! känns helt underbart fantastiskt!
började igår morse klockan åtta och höll på framåt tolv på natten. men nu är det i princip klart. köket är uppackat, även badrummet, vardagsrummet och det mesta annat. alla kläder ligger fortfarande i säckar så det ska jag grejja med idag när jag kommer hem. men det är helt klart beboeligt, och mer därtill!
jag älskar vårt nya hus!!! det är så mysigt och fint. och jag lovar att jag inte vill sitta här på jobbet just nu. jag vill heeeem!!

har redan hunnit ha en del besök. pappa och rut kunde inte hålla sig så de kom förbi på förmiddagen igår och kikade. på kvällen kom boman och lars och kikade också.
klockan elva på kvällen åt vi middag...haha, hade en hel del annat att göra som var mycket roligare.=)

älsket blev ledig idag eftersom en maskin gått sönder så vi har myst på på morgonen. började inte förrän tio idag och vaknade ganska tidigt. och inte sjutton kunde jag somna om inte.  jag ville ju upp och grejja!! låg kvar och mös ett tag med kissarna och njöt av att vakna i vårt hus. sen klev jag upp och hittade baby i pannan där han höll på att greja med värmen=)
ha lallat på i godan ro på morgonen och mått bättre än nånsin förr!!
jag älskar mitt liv!!!!!

snöstorm

jaha...då har det börjat..ska ju "bara" komma några decimeter. suck..vilken tur att jag har kjol på mig idag och ska på stan..
aja, jag har ju i alla fall nått kul att se fram emot. idag ska jag träffa malin!! min snutta är äntligen här och klockan två idag ska vi ses på stan!! wiihooo!!

på söndag får vi som sagt flytta. men om detta ska fortsätta så kommer nog skrutt få jobba hela helgen.. och imorgon firar vi två år. tänk om vi inte ens får ses då..hemska tanke..
jaja, ska försöka att inte ta ut nått i förskott. vi får hoppas på det bästa helt enkelt.
jag börjar med att vara överlycklig över att jag får träffa min gumma idag!

kort dag

idag är det en kort dag. eller egentligen lika lång som alla andra, men känns kortare när man börjar och slutar tidigare. skönt!
har en del projekt att grejja med då. först och främst ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig som deltidsarbetslös. för nu har jag ju äntligen fått reda på vilken a-kassa jag tillhör. fick en inre syn av deras logga när jag satt ute på balkongen och rökte här en kväll. htf!!!! och jajjomän, jag hade rätt.
alla pengar är välkomna nu när det snart är husflytt och månadskostnaden kommer stiga drastiskt.

efter arbetsförmedlingen ska jag på stan och se om jag kan hitta nått fint till min skrutt till på löradg då vi firar 1 år.. mina planer gick i stöpet för vad jag hade tänkt från början. så nu är det bara att börja på ny kula.. men jag har INGEN aning om vad jag ska hitta på...så om du som läser detta har ngt förslag, skriv gärna!!

nu ska jag luncha!!

tröttsamt

hur f-n får jag reda på vilken a-kassa jag tillhör???
nej jag tillhör inget fack..och ja, jag vet att jag kanske anses som korkad som inte vet detta.. men jag betalar en gång om året till min a-kassa, kring jul. och inte sjutton har jag sparat något inbetalningskort.. och nu har jag suttit i timmar och ringt runt och letat på internet efter vart jag ska vända mig, men ingen verkar ha ngn susning..suck..vad göra?

har precis haft lunch. kassler och 3-veckorssallad. mumma! denna GI-metod. tänka sig att man kanske kan gå ner i vikt genom att bara få äta allt det godaste..kan nog inte hitta en bättre bantningsmetod för mig. ska köra stenhårt nu i 2 veckor. ska följa schemat jag kommit över slavisk. och sen får vi se vad som händer. känner mig skeptisk än så länge, har aldrig kännt mig så onyttig som nu...men det har ju funkat för andra så..återkommer om 2 veckor med mina resultat=)

4 dagar kvar..nu är det nära. snartsnartsnart!!! min snutta är snart här!! och gissa om jag håller på att längta ihjäl mig! ju närmare det är desto mer längtar jag! saknar henne så mycket så det är inte klokt.
tyvärr hinner hon nog inte se vårt hus nu, vilket var planen, men hon kommer ju igen till jul. förvisso alldeles för länge tills dess, men allt är bättre än inget.

ska nog fara och kolla på tapeter idag efter jobbet med älsket..KANSKE! om han inte måste fara ut och sanda..denna förbannade vinter. usch..
luskade runt en massa igår efter en grej. kan inte säga vad här..inte än. hur som helst så fick jag inga resultat. inga bra i alla fall.. och efter att ha kämpat febrilt med a-kassan vart jag ganska trött när jag insåg att mitt andra projekt också verkade falla i stöpet..sista telefonsamtalet, sen skulle jag ge upp. och KANSKE lyckades det lösa sig. kommer bli för sent hur som helst, men inte såååå sent som det såg ut att bli från början. får se hur det blir...

förbannat!

fick veta idag att vi inte får flytta in till veckan i alla fall...eller jo, men inte förrän på söndag! vet ni hur länge det är till söndag?? aja...förhoppningsvis kommer vi i alla fall in tidigare än 1:a november, men jag hade hoppats på att få komma in idag!!

sitter just nu och väntar på att älsket ska komma hem. han har vart och jobbat ikväll. har donat på för mig själv här med det ena och det tredje. inte mycket av nytta men jag har haft ganska mysigt i alla fall=)

på lördag firar jag och min baby 1 år...det är 1 år sen vi träffades. kan inte fatta att det redan gått så länge. men tiden går fort när man har roligt. och det allra bästa med allt detta är att jag vet att vi kommer få tillbringa många många år till tillsammans!

nu kom älsket!

Saker som du kanske eller kanske inte vet om mig

A) Fyra jobb som jag haft:

1: Alltiallo på färjan

2: Receptionist KFUK-KFUM

3: Telia
4: Kundmottagare Lulebo

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1: Honey

2: Save the last dance

3: Empire Records
4:  School of rock

C) Fyra platser jag har bott på:

1: Bergnäset (Luleå)

2: Stockholm

3: Gävle

4: Centrum(Luleå)

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:

1: OC

2: Vänner
3: Prison Break

4: Desperate Housewifes

E) Fyra platser jag har semestrat på:

1: Turkiet

2: Mallorca

3: GranCanaria

4: Egypten

 F) Webbsidor jag besöker dagligen:

1: alltomalltochingenting

2: aftonbladet

3: hotmail

4: bilddagboken
 
G) Fyra favorit-maträtter:
1: Hemmagjorda köttbullar

2: Potatisgratäng

3: Stek
4: Pizza

 H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:

1: I sängen med älsket

2: Inflyttad i nya huset

3: Hemma och busa med kira och kissarna

4: I ngt varmt land



fredag

äntligen äntligen äntligen är det fredag! dock har jag mer än två timmar kvar innan jag får göra helg, men bara att veta att man ser får vara ledig gör att man orkar mer.

i helgen ska vi till stugan igen och kapa färdigt veden innan snön kommer. egentligen hade vi behövt packa, men det får vänta lite..packade en del igår och rensade en massa så vi fick lite gjort i alla fall.
fick en superbra idé av M på jobbet idag. att fara på systembolaget och hämta kartonger som man kan ställa ner vinglas o sånt i. perfekt! hoppas älsket hinner med det idag, han slutar nämligen tidigt idag. fusk!

pappa var och lämnade kartonger hemma hos oss i onsdags. han är så söt!
jag skickade ett sms till honom och frågade om han antingen kunde lämna kartonger hemma hos oss eller att han tar hem dom så kommer vi och hämtar. sa att jag skulel vara hemma kring tre och precis när jag var på väg hem så ringde han. surrade på ett tag och frågade hur många kartonger jag behövde osv.. ja, ungefär 10 st till att börja med sa jag.
och medans jag fortfarande pratade med honom kom jag in till vår dörr, och vad står där om inte 10st flyttkartonger! =)
världens gulligaste pappa!

klockrent!

gå in på denna sida och lyssna på hans låtar.
de är bara så klockrena!
speciellt låten "Fejkade Fejs"

www.jarvheden.com

soldag

idag är det sol. underbart!
kom till jobbet bara för en liten stund sen och känner mig på ett underbart humör. kan ha att göra med att jag lyssnat på sååå skön musik på vägen. inget kan styra mitt humör så mycket som musik kan.

igår var det full rulle. slutade klockan två och gick på stan. inhandlade en jättefin grå klänning och ett par snygga svarta stövlar. kom hem och surrade med sarah på msn. jossi kom förbi en snabbsväng och hon var lika vacker som alltid. lagade GI mat och åt med baby.
klockan sju kom han som köpt lägenheten våran förbi och kikade igen tillsammans med sin familj. klockan åtta hade vi tvättstuga och undertiden det tvättades for vi och handlade.
kom hem och packade upp allt och sen var det bara att springa ner i tvättstugan igen. så höll det på fram tills vi skulle gå och lägga oss. men ibland är det bara underbart att ha fullt upp.

nu resten av veckan jobbar jag till fem..surt på fredag eftersom vi ska till stugan i helgen också.(mest troligt iaf) annars blir det att vara hemma och packa.
men vet ni vad?? nästa fredag kommer min snutta!!!!! om ni bara visste hur mycket jag längtar!! saknar henne så mycket att jag håller på att gå åt. ljuset i mitt liv!

egotripp

hahabra123360-8

vinter!

ja kan ni fatta? snart är det vinter...konstaterade det imorse när jag traskade till bussen och frosten knastrade under mina tassar..
vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. mycket att se fram emot som är så mysigt under vintertid, men jag vet även att innan denna långa dvala är slut kommer jag vara sååå trött på den.
men nu ska jag försöka vara positiv. inte den pessimistkonsult som jag i många fall är..(ett av älskets smeknamn på mig..)
lista på positiva saker med vintern:

  • busa i snön med kira och älsket
  • tända en massa massa ljus så mysfaktorn blir enorm
  • ta på sig en massa mysiga tjocka kläder och kura ihop sig i dom
  • det är mörkt på nätterna så jag kan sova
  • elda i vår tullikivikamin!
  • kasta snöbollar
  • åka pulka
  • ta på sig tumvantar och mössa
  • sitta i vintersolen och grilla
  • skoter (om det nu blir någon)
  • skotta (ja jag tycker om att skotta)
  • man piggnar till i den friska luften (-30)
  • nyårsafton
  • fara till mammas grav på halloween!! (den mäktigaste känslan som finns när man står där bland alla tända ljus)
  • värma händer runt en kopp kaffe

Kom ju på ganska många saker där..Och jag skulle nog kunna komma på många fler. Men nu har jag inte tid med detta längre..

PS kan ni fatta att vi flyttar om mindre än en vecka??!! =) DS


jaaaaa!!!!

Fick just veta att vi kommer få flytta in i huset tidigare! Början på nästa vecka bär det av! Så jag vet en som kommer ha att göra i veckan! =)

Bloggen är igång!

Japp, nu är bloggen igång.
Satt i x antal timmar igårkväll och pysslade. Har försökt tidigare men inte förstått ett jota. Men nu gav jag mig fan på att jag skulle klara det. Och se! Den är inte fulländad men det börjat likna nått i alla fall.
Nu slipper jag sitta på lunar och bråka med deras sida som inte vill göra som jag vill.

Igår när jag kom hem lagade jag en mästerkocksmiddag IGEN! =P tror bestämt att jag skulle behöva få mig en utnämning snart...=) blev pastasallad med pesto och kyckling och fetaost. (nyttig fetaost) eftersom jag tydligen ska börja mitt nya liv nu..
träningskortet som skulle inhandlas igår får vänta lite då jag insåg att det inte finns en chans att jag kommer hinna träna nått nu när vi ska flytta..förlåt sarah!

nu skriker kaffekoppen som jag glömde i köket efter mig...den vill bo i min mage!

Helgen sammanfattad:

                                                                                         varit i stugan i bjummis 
                                                                                         kom fram sent
              123360-1                                                                           lagade mat och fick besök av lennart och helena 
    roy ville äta upp azlan 
    kira var lyckligast i världen när hon fick vara i stugan 
    lämpat av disesel 
    varit till holmsel och hämtat ved-kapen 
    varit till töre och hyrt film på johan larssons namn 
    köpt pizza 
    duschat
    somnat i soffan i flera omgångar 
    gav till slut upp och gick o la oss
    vaknat tidigt 
   dammsugit hela huset
   såg reprisen av idol
   kapat ved hela dagen
   grillat korv och hamburgare över öppen eld(mumma!) 
                                    klämt långfingret mellan två trästockar så jag
     nästan tuppade av (nu är det blått)
haft en massa myspys med mannen i mitt liv
busat med kira som varit helt galet busig
konstaterat att jag fortfarande är den lyckligaste som finns
även konstaterat att vi måste börja packa IDAG..flyttar snart!
somnat som en liten gris igår när vi kom hem

All About Us

Våra dagar