Torsdag

slutar jobbet på 1 timme. då ska jag hämta upp emina och sen ska vi vara ute i den underbara solen! jag hoppas att martin också kan sluta i samma tid så vi får mysa tillsammans allihopa.
tanken är att vi ska åka till Holmsel ikväll och fira valbort med farfar lennart och helena. ska bli supermysigt! och emina kommer bli helnöjd när hon får busa med de!

igår hade jag en supermysig kväll tillsammans med boman och rebecca.
promenerade/joggade till boman, tog en biltur, drack kaffe, surrade och hade allt vad en mysig tjejkväll innebär. var så himla länge sen vi umgicks allihopa!
när det var dags att fara hem fick jag låna bomans fina cykel och cyklade som en dåre hem. jag var totalt slut efter färden och klarade knappt av att kliva ner i badkaret när jag skulle duscha. =)
somnade gott efter det!

nu ska jag jobba lite (mycket) innan det är dags att stänga här och pysa hemåt.

Vägning vecka 3

woohooo!! jag är en lycklig tös idag!
nu kanske det sätter igång ordentligt??

SAMMANLAGD VIKTMINSKNING: -0,9 kg
KVAR: 6,1 KG

nästan ett helt kilo på 1 vecka!

Today I´m wearing this!







Har mer eller mindre en fuldag idag...
inga bilder blev bra men jag bjussar på dessa i alla fall.

Leggings Gina, Shorts Gina, Linne HM

tror jag tar på mig glasögonen så kanske det känns lite bättre...
men på väg till jobbet blir det solbrillor för solen skiner som aldrig förr!

Today I´m wearing this!







Leggings Gina Tricot, Tee James Dean HM, Kjol Gina Tricot

Phuhu!

ojoj...som jag sa, fullt ös medvetslös!
månadsskifte och kort om folk idag. kan det sluta med annat än kaos? nja, kaos har det väl inte direkt varit, men vi har haft det vi gjort och det ska bli riktigt riktigt skönt att komma hem idag. äta en god middag som baby har lagat (fisksoppa) och sen ta en långpromenad till boman för tjejkväll med henne och rebecca.
perfekt avslutning på denna dag och jag kommer förmodligen känna mig som en ny människa efter det!

härligt och ärligt tjejsnack!

Just nu

här sitter jag just nu o jobbar.
ska alldeles snart gå på lunch.
magen kurrar och idag bjuder jag mig själv
på lasagne och en stor sallad!





ser ni bilderna? sist jag la ut mobilbilder verkade det som att det inte funkade....

Onsdag

sista långa dagen denna vecka och det känns underbart!
imorgon jobbar jag bara 3 timmar och sen är det långhelg tillsammans med mina fina.

jag hann med en promenad igårkväll trots att jag inte trodde jag skulle hinna. jag gick 2 rundor. den ena rundan som i vanliga fall brukar ta 30 minuter och den andra rundan som brukar ta 40 minuter. tänkte att det blir lagom med 70 minuter. men vad händer? jo allt som allt tar det endast 50 minuter!
bra på ett sätt...det betyder ju alltså att jag går snabbare nu än tidigare, men hur ska jag kunna få ihop 1 timmes promenad?? får hitta nya vägar...

ikväll ska jag i alla fall till boman för tjejkväll. ska promenera dit, vilket brukar ta ungefär 50 minuter och sen cyklar jag hem. ska bli mysigt med lite tjejsnack!

nu ska jag jobba..har tagit mig en timme att skriva detta inlägg. är ensam fram till klockan tolv åtminstone och det är måndadsskifte...fullt ös!

dagens outfit kommer upp senare ikväll. har fotat men inte hunnit lägga in i datorn!

Favoriter

eminas nya favorit är att krypa ner i åkpåsen med docka och filt och ligga
i soffan och kika på barnprogram.
kan det bli så mycket sötare än så här???!



Tips!

såg dessa underbart söta tröjor på en blogg. man kan beställa de för 180:- och jag är sååå sugen på att beställa till emina! dessutom bjussar hon på frakten!
ni hittar de här!

Tisdag

eftersom jag inte gick ngn promenad på lunchen igår så försökte jag vänta ut regnet igårkväll...det gick inte så bra. det slutade aldrig regna så till slut klädde jag på mig och tog med mig kira ut i ovädret. var ute och gick i en timma innan vi gav upp. kalla och blöta halkade vi in hemma...
kastade av mig alla kläder och bosatte mig under filten en stund för att försöka få upp lite värme. hoppas bara jag slipper bli förkyld nu!

ikväll blir det promenad med sassa runt sjön. det är 6km och känns som en lagom promenad.
skönt med lite sällskap också!

jag har tjuvvägt mig idag..och utan att avslöja resultatet kan jag säga att det i alla fall är på väg åt rätt håll! med råge dessutom! =) jag är så glad så det är inte klokt och det känns som att jag gått ner 10 kg!
vi får se vad vågen visar på torsdag....

Today I´m wearing this!





Nästan samma om igår, men tvärtom färger.

Oversizetröja Gina Tricot, linne Gina Tricot, Leggings Gina
Glasögon Favoptic.

Till detta: i vanlig ordning vita converse o svart skinnjacka

Ang. förgrymmade unge...

tack för alla era kommentarer i inlägget "förgrymmade unge".
kanske var det dumt av mig att avreagera mig i bloggen över detta, har lite dåligt samvete nu, men å andra sidan har jag inte lämnat ut några namn så ingen utsatt.
dagispersonalen har tydligen pratat med barnets föräldrar ang. att hon bitit emina. vad mer kan de göra? jag vet faktiskt inte. nu är det upp till föräldrarna att ta tag i detta.
om det är det barnet jag tror är det ett av de äldre på dagis och det känns nästan värre. barnet vet precis vad som är rätt och fel men gör detta ändå. jag kanske har fel, men jag tror jag hade haft lättare att acceptera detta och tycka det var en "olyckshändelse" om det varit ngn av de yngre...
tycker dock det är konstigt att personalen inte ville berätta vem det var....

emina har såklart ont på armen. hon pekar på det och säger - Måla
hon verkar tro att det är färg. lilla stumpan!
hon ville inte alls att jag skulle röra vid det när jag skulle tvätta det ikväll, men efter att ha fått en plåster med Nasse på så tror jag det kändes lite bättre. hon sprang stolt och visade pappa!

pratade med bvc direkt efter jag fått veta och stelkramp är det ingen fara med eftersom hon fått sprutor mot detta. dock sa hon att det är noga med rengöring då dessa sår gärna vill bli infekterade.
så vi ska tvätta med tvål och vatten, torka torrt och täcka såret så det inte kommer in smuts.

jag vet inte, ni kanske tycker jag är löjlig som skriver 2 fulla inlägg om detta, men det känns hemskt i mitt hjärta. ngn har gjort illa min lilla lilla ängel och jag var inte där och skyddade henne! jag vet att jag inte kan vara där jämt, men så känns det i alla fall. klart det hade kännts illa om hon tex trillat också, men då hade det i alla fall inte varit ngn ANNAN som gort detta mot henne...
hon är mitt barn, mitt liv, den enda människan jag verkligen skulle kunna ge mitt liv för så för resten av mitt liv kommer jag vilja skydda henne från de som vill henne illa.

Mysis

sitter just nu med färg i håret och försöker ladda inför en mycket regnig kvällspromenad. i skrivande stund ångrar jag bittert att jag inte tog promenaden på lunchen istället. men hur skulle jag kunna veta att det skulle bli så regningt?
ut ska jag i alla fall,  men först efter att emina har somnat och efter att jag hittat lite ny musik till mp3n.
kommer kännas bra efteråt!

mysisen våran:

Förgrymmade unge!

ja just nu får man faktiskt säga så...martin ringde för en stund sen när han hämtat emina och frågade om hon fått ngn stelkrampsspruta...med en gång förstod jag vad som hänt, och med en gång förstod jag vem det var som hade gjort det. dagis vill inte säga några namn men jag vet ändå.
på morgonen när jag lämnade emina  var det ett av de andra barnen som slog henne i huvudet, när sedan fröken sa till slog hon henne med spaden hon hade i handen. jag har märkt dessa vibbar tidigare, redan på inskolningen, och jag kan mycket väl tänka mig att detta inte är första gången, och förmodligen inte heller enda barnet som blir drabbad.

nu har då emina blivit biten i armen av detta barn. (unge!) så hårt att det gått igenom och blivit ett sår!
gissa om man blir beskyddnade och vill bita detta barn tillbaka!
får man säga så?? får man få dessa känslor mot ett barn?? jag vet inte. det känns fel, men samtidigt rätt.

vad gör de på dagis med en sak som denna? ngn som varit med om liknande? som har ngn erfarenhet av sånna här saker?

hur kan ngn vara så elak mot min dotter! min dotter som är jordens snällaste! tänk vad ledsen och besviken hon ska ha kännt sig!

Shopping

klickade just hem dessa underbart söta shorts från Gina Tricot.
hoppas bara de passar!

Måndag

känns underbart att det är kortvecka denna vecka! och dessutom sista veckan på mycket länge som jag jobbar till fem. på måndag börjar vi nämligen med sommartid här på Lulebo!
jag jobber 10-17 nu måndag - onsdag, torsdag 10-13 (halvdag) och sedan ledig fredag. kan det bli bättre?

har haft en underbart helg och känner att jag är totalt utvilad! funderar på en promenad idag på lunchen...men jag har inte bestämt mig än. kanske blir det istället att sätta sig ute i solen med en bok...promenad hinner jag ju med ikväll! tycker nästan det är skönare att promenera på kvällen. åtminstone nu när det fortfarande är sol kring sju-åtta.
får se vad det blir...

vad tyckte ni förresten om oversizetoppen från Gina? ganska fin va? passar till precis allt!
jag köpte en vit, en svart och en benvit med röda ränder.

Today I´m wearing this!







Oversizetröja från Gina Tricot, Trasiga jeans HM, svart linne Gina Tricot
Till detta: vita converse o svart skinnjacka.

Helgen som varit

har haft fullt upp hela helgen och därför inte hunnit blogga alls...ledsen för det, men utlovar mycket bättre uppdateringar from imorgon!

i lördags hade vi en lugn, skön och mysig morgon. så underbart med helg när man kan ta det lugnt, äta frukost i lugn och ro, rå om varandra och slippa väcka emina. efter att ha ätit en god frukost bestående av rostade mackor med marmelad och ost (min ätardag) packade vi in oss i bilen för att ranta lite.
var på elgiganten och kikade på mobilen jag vill ha, ny bärbar dator och micro. blev dock inte inköp där. vidare till barnens hus och shoppa en massa nya leksaker till emina. det som inhandlades var:

♥ docksäng med sängkläder
♥ badbalja till dockan
♥ ett set till dockan med blöja, skötbord, tutte, mugg, bestick m.m
♥ kläder till dockan
♥ ryggsäck att ha till dagis, Hello Kitty

efter det vidare till Rusta och handlade micro.
efter det lunch på Max. verkar som att vi börjar ha en liten tradition att äta lunch ute på lördagar. så mysigt. emina älskar det och vi med såklart! =) emina somnade i bilen efter det och vi for hem. medans emina fortsatte vila så fick vi oss lite sol på altanen. underbart! när emina vaknade var vi ute och skottade och gjorde snökakor tills vi for till Waldorf för en underbart god middag.

idag har vi slappat inomhus hela förmiddagen. tråkigt väder...
hade tänkt bege oss mot vårmässan på arcus men precis då emina skulle vila sprack det upp och det blev istället en långpromenad och efter det har vi varit ute hela dagen. låg och pressade på altanen medans emina vilade och jag lovar att det tog ordentligt! något röd just nu, men imorgon är det brunt..härligt med lite färg så man får känna sig vårfräsch!

carro, erik och hugo kom hit på eftermiddagen och vi grillade tillsammans. efter mat och kaffe for de hem och nu har emina somnat och jag ska snöra mig i soffan och njuta av att bara vara! slutkörd efter en hel dag utomhus!

Fredagkväll

har haft middagsbesök här idag av calle och malin. mycket mysigt! grillade hamburgare och mös på ute.
malin var tvungen fara och jobba strax efter åtta men calle är kvar och ska just basta med martin.
helt underbart när man nu kan vara ute en massa utan att frysa fast det inte är strålande sol.

har dock inte hunnit med ngn promenad idag, men jag får ta den imorgon istället. (vilket egentligen är min promenadfria dag) hoppas på underbart väder imorgon så vi kan vara ute hela dagen!

nu funderar jag starkt på att knyta mig...slänga mig i sängen och läsa min bok. " Flickan under gatan"


PS. minns ni oversizetröjorna jag beställde från gina? jag beställde de i onsdags och de kom redan på torsdagen. där snackar vi snabb service! för att inte tala om hur fina de var!! ska visa ngn dag! DS

Trotsålder...

nu har de till och med märkt på dagis att emina kommit i ngn form av trotsålder. å andra sidan tycker jag själv att det redan blivit lite bättre, men hon trotsar fortfarande. igår tex skulle martin borsta tänderna på henne. emina bestämmer sig för att hon inte alls vill borsta tänderna! nu börjar skriken...hon skriker i ca. 20 minuter och vägrar öppna munnen. sparkar och slåss. martin håller henne bara i sin famn, men håller på att tappa henne när hon sparkar och lever om hela tiden. martin har tålamod, det har inte jag! eller jo, men jag lirkar hellre....

20 minuter senare tystnar emina, öpnnar munnen och låter pappa borsta tänderna på henne....

dessa kamper har vi vareviga dag.
jag lirkar, martin väntar ut.....

nu har jag beställt en bok!

Vart tog solen vägen?

igår eftermiddag när jag och emina kom hem så gick vi ut med en gång! det var underbart varmt ute och jag behövde inte ens ngn jacka. var ute och lekte med emina och skottade med henne ett bra tag innan vi gick in och lagade middag.
efter middagen gick vi alla 3 ut igen.
jag var dock vara ute en liten stund, sen gick jag o la mig på soffan. var helt slut! (sena kvällar, tidiga mornar och inte riktigt frisk i kroppen) martin stannade ute med emina en stund och när jag vaknade 1,5 timme senare hade de precis badat! det var underbart att få vila lite och efter det orkade jag med lite städning och plock.

idag är emina hemma med martin. de har stängt för utbildning på dagis.
jag hoppas de får en mysig dag, men jag undrar vart solen tog vägen? synd att de inte fick en lika fin dag som igår. men jag har hört ryktas om att det ska bli 16 grader varmt imorgon!!

ingen aning om vad vi har för planer till helgen. imorgon ska vi såklart vara ute hela dagen om det ska bli så varmt och sen på kvällen hade vi lite planer på att gå ut och käka tillsammans. mysigt!

 nu ska jag jobba lite här...igår var en kaosdag här på jobbet så jag hoppas på en bättre dag idag!

Today I´m wearing this!







Chinos HM, skärp HM, linne Gina Tricot, Kofta Gina Tricot , Scarf HM, örhängen HM

Märks det att jag gillar HM och Gina??

Today I´m wearing this!







Jeans HM, linne Gina Tricot, Martins skjorta Åhléns

Till detta vita converse och svart skinnjacka

Just nu!

här sitter jag just nu och jobbar... det är som tortyr att måsta sitta inne en dag som denna!!

Just nu!

här sitter jag just nu och jobbar... det är som tortyr att måsta sitta inne en dag som denna!!

Trotsar!

jag trotsar mitt deppiga humör och min vilja att ge upp. jag tog en långpromenad på lunchen och sen slängde jag i mig en viktväktar lunch. jag ska fan i mig inte ge upp denna gång!! jag HAR blivit smalare, jag kan ju se det!! mina ögon kanske kan lura mig, men inte kläderna!

tack för alla era underbart peppande kommentarer! kanske man skulle ta och mäta sig när man kommer hem. har ju tyvärr inte gjort det tidigare så jag har ingen aning om vad jag låg på men jag kan ju mäta från och med nu i alla fall. och så kanske jag kan få unna mig nya promenadskor och träningskläder i helgen när lönen kommer..

Kategorier

nu har jag lagt till en massa olika kategorier så det kanske ska bli lite lättare att hitta här på min blogg. (kanske mest för min egen del) men såklart även för er! ni kan kika här på sidan under rubriken Kategorier. där kommer jag nu i fortsättningen sortera mina inlägg. har lagt in en del av de gamla inläggen, men jag orkar INTE gå igenom alla! =)

Vägning vecka 2

jaha...jag sa ju det! jag kommer få ge upp!

SAMMANLAGD VIKTMINSKNING: 0
KVAR: -7 KG

jag förstår verkligen inte...vad gör jag för fel? jag kikar i min kalender och räknar att jag tränat eller promenerat MINST 5 ggr per vecka i 3 veckor och ingenting har hänt! jag äter mycket mindre portioner och inget slisk förrutom på lördagar.
jag känner mig smalare, tycker jag ser smalare ut, mina kläder har blivit för stora och jag blev sååå besviken nu när jag inte gått ner ett endaste litet gram. ingenting! nada! jag väger exakt samma som förra veckan!

jag ska inte ge upp. inte än...
jag ger det åtminstone 1 vecka till! och jag lovar att jag kommer tjuvväga mig denna gång innan det egentligen är vägningsdag. jag är så rädd att ge upp efter detta bakslag...peppa mig nu!

Underbara vackerbarn

jordens sötaste barn imorse:

   

Möten

har suttit i möten halva dagen men nu är jag hemma. fick räksmörgås på mötet klockan två så jag skippade middag idag. emina fick korv och makaroner (det bästa hon vet) och martin jobbar kväll ikväll.
jag som trodde jag skulle kunna gå på promenad ikväll...suck...lite ångest inför vägningen imorgon...
men han KANSKE skulle komma hem så jag hinner med det i alla fall. hoppas!

just nu sitter emina i sängen i sovrummet och kikar på barnprogram. vi har städat, vikt all tvätt och bäddat rent i sängarna. emina ska snart sova, det är en trött tjej här idag!

här är kläderna emina fick av tant inger igår. så underbart söta!!

  

Oversize

jag fullkomligt älskar oversize! och nu har jag hittat de perfekta långärmade oversizetopparna!
var på Gina Tricot igår men de hade de inte i butik, så jag beställer de istället!


Today I´m wearing this!







Tröja/Tunika Monki, Leggings Vila
Till detta: vita converse, svart skinnjacka

Onsdag

känns som att denna vecka gått otroligt snabbt! imorgon är det vägning igen och jag fasar lite...jag har inte fiskvägt mig en enda gång så jag har ingen aning om hur det kan ha gått. vad jag egentligen fasar för är att jag inte ska ha gått ner ngt alls...eller upp!! efter att ha kämpat som jag gjort så borde jag ju gått ner litegrann i alla fall..
och vad gör jag om jag inte gjort det?
jag vet hur jag fungerar. om jag går ner blir jag mer peppad och motiverad och om jag går upp blir jag less och släpper allt...så snälla gode gud! gör så att jag gått ner!!

har haft en massa att göra här på jobbet på morgonen...en massa avtalsbeställningar och returer. men nu pausar jag och bloggar med en stor kopp kaffe.
har bara öppet kontoret halva dagen idag och sen har vi APT resten av dagen..skönt med lite ombyte.

hoppas martin inte jobbar kväll ikväll för jag MÅSTE hinna med en promenad ikväll dagen innan vägning.
hinns inte med på jobbet idag då vi som sagt har APT.

här kommer en bild på mina nya armband som pryder mig idag:

Today I´m wearing this!







Jeansleggings Vero Moda, modifierad tee Gina Tricot
Till det svarta sneakers HM o skinnjacka

Shopping och besök

så har man stans alla ärenden avklarade. men det var inte det lättaste att hitta galonvantar till emina kan jag lova! det var slut överallt, men till slut hittade jag ett par på POP.
shoppade lite till mig själv också. som planerat 2 baslinnen (fodral) från gina tricot. ett svart och ett vitt, en drös armband från glitter och hm, present till farfar lennart och en tunika från Monki.
hittade dessutom ett par svarta minnetonkas som jag letat på Monki, men det får vänta till lönen.

nu har emina somnat för ungefär 30 minuter sen och inger som har varit här for just hem. jättemysigt med besök! emina fick i vanlig ordning nya kläder av inger. 2 supersöta tshirts och ett par rosa 3/4 byxor. underbart sött alltihopa! synd bara att det inte är nog varmt än för byxorna....=)

nu ska jag slänga in lite bilder här och bjussa på de innan jag slänger mig i soffan med min bok. sedan blir det Desperate Housewifes.

Träningskläder

hann med några kilometer på min lunch idag! skönt att ha det gjort idag för martin jobbar kväll och jag hade inte kunnat annars. inser dock att jag verkligen behöver både nya träninsskor och nya träningskäder.
ska kika lite på stan idag..
detta står på önskelistan:

               

dessa skor är de jag redan har så jag vet att de är underbara att promenera i! dock är de jag äger vita (läs mörkgrå) och sulan har börjat lossna....

Tisdag

gårkvällen var supermysig hemma hos sassa!
började med en 6 km promenad och sen stannade jag en stund till och surrade lite. hade en massa att prata om och kvällen gick jättensnabbt!
väl hemma slängde jag i princip bara av mig kläderna och gick o la mig. helt slut!

tro det eller ej men jag lyckades ta lite outfit bilder imorse. dock hann jag inte lägga in de i datorn så ni får se de ikväll istället....

ska på stan efter jobbet idag en sväng och sen jobbar martin kväll.
en promenad blir det på lunchen, annars kommer det inte hinnas med...

nu har vi möte här på jobbet!
hörs lite senare!

Denna ska bli min?

åh denna telefon trånar jag efter!
snälla kan den bli min? det lutar åt det i alla fall...
men jag väntar med lyckan tills jag håller den i min hand!

 

Heltid och planering

tanken var att jag skulle gå på heltid från och med 4:e maj men nu är det ändrat och jag börjar med heltid redan nästa vecka. perfekt att börja då då det bara är 3 hela dagar, halvdag torsdag och röd dag fredag. great!
lite tid, mycket pengar...

imorgon ska martin hämta emina och jag ska fara in till stan och shoppa lite. ska köpa nytt Osis dust it och även galonvantar till emina. (ngn som vet vart man hittar BRA sånna?)
ska även en sväng in på Gina tricot och handla lite baslinnen. tro det eller ej, men de jag har börjar vara slappa och stora!! underbart!

ikväll hoppas jag på att Sassa är hemma så ska jag bege mig dit, ta en promenad och surra en massa skit! så länge sen jag träffade min gumma nu så vi har en massa catching up!
innan det blir det kycklingsallad till middag.

Jag är kär....

i Chuck Bass. (Gossip Girl)
jag drömde om honom inatt. vi hade ett förhållande och han var precis lika rik i drömmen som i Gossip Girl! han skämde bort mig med både pengar och kärlek och jag var så förälskad.

när jag vaknade blev jag arg. arg och irriterad över att bli väckt ur min underbara dröm. jag vill tillbaka!

jag blev snuvad på min underbara man!

Måndag

min plan idag var att jag skulle börja fota dagens outfit så jag vet att det är många som tycker det är roligt att se. men jag hann tyvärr inte...funderar på en ny mobil just nu och skulle då vilja ha en hyfsad kamera och möjligheten att mobilblogga. då skulle det bli lättare att fota dagens outfit vilket skulle leda till att tiden fanns också..
men fram tills jag fått mig en ny mobil ska jag försöka hinna med det på mornarna!

idag är det måndag vilket oftast brukar betyda fullt ös här på jobbet. vi har precis öpnnat dörrarna...
blir ingen träning idag under dagen men ska självklart försöka hinna med en promenad ikväll. förra veckan hann jag med 7 st promenader och jag måste erkänna att jag är ganska stolt över mig själv! nu gäller det bara att lyckas hålla i det i många veckor till!

det var lite trassligt att lämna emina imorse. eller egentligen inte, men motför vad jag är van. hon gav mig inte en puss o en kram med en gång och rusade in utan jag fick lirka lite lite granna. men inga tårar eller så i alla fall!
det har blivit mycket att vara borta från dagis nu på senaste tiden så det kanske inte är så konstigt att det inte är lika lätt...

nä, nu måste jag ta tag i detta...jobbet alltså...

Söndag

idag har vi varit på dop. lille gustav döptes dagen till ära och han var sååå duktig!
kom hem för en liten stund sen och har hunnit med matlagning och äta. nu tittar jag på One Three Hill och emina bäddar som vanligt om sin docka och sjunger. martin är i garaget och fixar ved inför kvällens bastubad.
ska ta en promenad (i stormen) efter emina somnat och sen blir det som sagt bastu...

på morgonen har vi städat en massa och fixat iordning vårt torkskåp som nu kommer vara till stor användning!
nå mycket mer än så hann vi inte med innan vi skulle åka...

nu ska jag läsa lite bloggar och se klart OTH.
ha en mysig söndagskväll!

Bilder

här kommer lite utlovade bilder från en mysig lördag här hos oss.











Lördag

en riktigt mysig lördag. sov länge imorse, emina vaknade inte förrän klockan nio. underbart skönt att sussa så länge!
åt en god fruskost (min äta vad jag vill dag idag, jag härmar malin med det också)
sen kom rebecca förbi en snabbsväng och lämnade våran grill och tog en kopp kaffe.
efter det gjorde vi oss iordning och for iväg och rantade lite. var på barnens hus och köpte doppresent och lite saker till emina. ett set med hello kitty hink, spade, vattenkanna osv, en "badmössa" (för att undvika shampoo i ögonen) och lite fler bestick.
vidare till McDonalds för en mysig lunch. emina älskar verkligen deras cheeseburgare! och det var skönt att se att hon äntligen åt riktigt bra. ibland krävs det visst att man lyxar till det för att få donnan att äta.=)
emina somnade sen i bilen och jag sprang in o handlade lite på maxi.

sen vi kom hem har vi varit ute på altanen i solen som martin skottat fram. emina har lekt med sina nya hello kitty saker och skottat en massa och nu har vi precis grillat. ska alldels snart äta och jag längtar! ska bli så gott med årets första riktiga grillning. (bortsett från hamburgare och korv)

ikväll blir det mys med film, godis, chips och dip. har varit och köpte lite godis till emina också. hon tycker det är så roligt med tablettaskar och kinderägg. sötnosen våran! =)

har fotat lite under dagen så de slänger jag in lite senare ikväll.

ha en underbar lördag allihopa!!

Hurtbulle?

trotsade vädret, klädde på emina en massa varma kläder och begav oss ut på promenad i alla fall.
blir galen av att bara sitta inne så nu har jag fått min dagliga dos av motion och friskluft.
nu känner jag mig fräschare och som en ny människa om än jag kanske egentligen borde ha passat på att vila med emina efter en tjorvig natt.

nu har jag gjort det i alla fall och kan stanna hemma och mysa ikväll. det är ju fredag och allt!

emina sover fortfarande ute i vagnen och jag har just kokat en kanna kaffe och sitter här och slappar.
skönt!


emina vaggar och sjunger för dockan


och bäddar om henne...


Today I´m wearing this!







Tröja Gina Tricot, strumpbyxor HM, glasögon Favoptic (nya)



lite suddiga bilder jag vet men det är det bästa jag får till just nu. inte så mycket glammigt att
se heller idag när jag bara strosar omkring hemma.
en mys outfit helt enkelt!

Fredag

blev en väldigt kort vecka för oss. ledig måndag och VAB idag för mig.
emina verkar mycket piggare och har sovit till klockan nio imorse. dock efter en ganska strulig natt så det behövdes nog. hon känns fortfarande lite varm men som sagt, mycket piggare.
just nu sitter hon och leker med sin docka och bäddar om den med handdukar.

vet inte riktigt vad vi ska roa oss med idag...det är nästan storm ute så en promenad med en febrig liten tös kändes inte direkt aktuellt. får bli att jag promenerar ikväll istället.
hann i alla fall med en promenad igårkväll och även brödbakning. blev dock inte scones utan grahamsbullar. supergoda!

inga speciella planer för kvällen. särskilt inte nu när emina är sjuk, men imorgon hade vi tänkt försöka oss på att grilla. det suger i magen bara jag tänker på det!
nu ska jag fixa lunch till oss!

Bullmamma

ikväll ska jag ta en promenad och baka scones!

mmm...längtar redan efter att få smaska på en nybakt med smör och ost.
ska äta grymt lite till middag så jag orkar. hihi!
vardagslyx!



pratade med de hemma. eminas feber är lite högre och jag har varit på apoteket och handlat nässpray och alvedon. hon har sovit i 2,5 timme. nu vill jag hem och krama min lilla stumpa.
men hon har det bra. hon får underbar kvalitétstid med pappsen som pysslar om och gosar.

Trevligheten själv?

jag känner mig super serviceminded idag!
sådär lite extra käck och härlig, hjälpsam och med ett leende på läpparna!

jag vill tro att jag i princip alltid är trevlig mot mina hyresgäster då jag gillar att möta mycket nytt folk och älskar att få hjälpa till, men idag känns det sådär extra bra.
kanske för att jag bara haft å göra med underbara kunder, kanske för att solen lyser, eller helt enkelt för att jag är en glad person.

hoppas folk bara inte tycker att jag är övertrevlig nu???

Vägning vecka 1

ja så till vägningen då..
jag höll på att glömma väga mig imorse, men så kom jag ihåg att jag faktiskt hade vägdag!

jag skriver som Malin gjort för att få en bra översikt:

SAMMANLAGD VIKTMINSKNING: 0
KVAR: -7 KG

kanske såg trist ut, men med tanke på hur mycket jag ätit i påsk och med tanke på att det bara gått 2 dagar sen dess så är jag MER än nöjd!!

Torsdag

igår var emina supertrött efter vi ätit middag. hängig och blank i ögonen så jag förstod att hon hade feber. och mycket riktigt. hon somnade snabbt när vi la henne men har sen vaknat en massa inatt.
kring halv fyra inatt hämtade martin över henne till våran säng och sen sov hon inget mer...jag har med andra ord varit vaken ganska många timmar nu...
hon hade fortfarande lite feber på morgonen så hon fick stanna hemma idag.
då martin börjat jobba tidigt imorse och jag inte började förrän tio så kom martin hem strac före tio så jag skulle kunna fara och jobba. om det nu var bra eller dåligt vet jag inte riktigt. ekonomiskt var det bra, men jag är SÅ trött o slut efter en vaken natt..men det ska nog gå bra!

igårkväll kände jag mig överenergisk! tror att det är för att det är så himla ljust ute nu om kvällarna.
fick med mig boman på en promenad. alltså blev det 2 st promenader för mig igår. toppen!
sen avnjöts kvällen med Greys!
boman tog med ett usb-minne med en massa ny musik också så nu blir det ÄNNU roligare att promenera och träna.

nu ska jag ta tag i jobbet här.
jag hoppas på en fartfylld dag!

Motionerad

nu har jag varit på 30 minuters promenad på min lunch. blev inte så långt som jag hade tänkt...trodde det skulle ta längre tid att gå rundan jag gick, men inte det...skönt var det i alla fall och jag känner mig liiiite hurtig.
är det ngn som läser min blogg som kanske vet ngn bra runda att gå på porsön som tar 45-60 minuter?

längtar hem idag....brukar gå bra att jobba. brukar inte hinna längta så mycket hem. mest bara sista timmen då man vet att man snart ska få gå. men idag är det olidligt!
jag saknar martin något enormt!! för att inte tala om emina!! min lilla skruttunge...




Me and my baby

blev ingen outfitbild från i fredags, men denna kan jag bjuda på i alla fall:

Onsdag

eller är det tisdag? känner mig alldeles dagvild när man var ledig måndagen...

när jag skulle lämna emina på dagis imorse var ingen av ordinarie personal där..tycker det är dåligt att inte informera om detta. emina tyckte det var jättejobbigt att bli lämnad där idag och jag var nära att ta med henne hem igen. till slut gick det bra och jag kunde åka. men hemskt kändes det att lämna henne när hon var ledsen och med folk hon inte alls känner.
en liten tröst är att martin slutar en timme tidigare idag så emina får en lite kortare dag..

vägde mig imorse för att ha en aning om hur mycket jag går ner. OM jag går ner...
huga, det var inge roligt. lyckades gå ner ett halvt kilo förra veckan, men det sa bara poff nu under påsken så var den viktnedgången försvunnen! nya tag nu!

nu ska jag ta tag i mailen och drömma om att mina kläder från Asos ligger i brevlådan när jag kommer hem!

Äntligen!

ja lite grann känns det faktiskt så att det är vardag igen. har blivit alldeles för lite röra på sig och alldeles för mycket mat under 3 dagar så nu känner jag mig uppsvälld och hemsk och bitter över att jag förmodligen gått upp allt jag gick ner förra veckan..
men nu är det nya tag och jag började med att ta en långpromenad på min lunch! hade tänkt träna först, men det var så fint väder så jag valde att vara utomhus.
nu känner jag mig genast mycket nyttigare och bättre och inser att jag måste promenera varje dag fram till sommaren om jag ska hinna till mitt mål!

tror jag ska göra som malin gjort...jag ska låta er följa min kamp här. kanske pressar man sig själv ännu lite mera då?? man får skämmas om man gått upp!! =)

vi säger så..
nu vet jag inte exakt vad jag väger just nu och det spelar heller ingen roll för jag tänker inte skriva ut det här. men första målet är - 7 kg.
jag ska väga mig varje torsdag. nu får ni hurra på mig!!

Babycakes

Så snabbt tiden går!

lilla lilla emina när hon fyllde ett år....
så liten och inget hår nästan. känns som att det var så himla länge sen men det är bara 7 månader sen....

åh, nu vill jag bara fara och hämta henne på dagis o kramas lite!

Tidig trotsålder?

emina har varit hopplös nu under påsk...
jag undrar om hon kommit i en tidig trotsålder? eller, vad kan det annars vara? när brukar de komma i trotsåldern?

vad vi än säger till henne så är hon tvärt emot. hon skriker och gormar om oväsentliga saker och bråkar hela tiden. hon kan vara hur glad och go som helst och mitt i allt tvärvänder det och hon skriker rakt ut om vi säger fel sak! hon blir fullständigt galen!
nu pratar jag inte om att hon gnäller lite, eller blir lite tvär, utan hon blir galen!
kan räcka med att vi frågar henne om hon är hungrig....

vår lilla tös...allt har varit så enkelt med henne. så duktig på allt hon gör, väluppfostrad, tackar för allt, visar eller säger vad hon vill och somnar lätt på kvällarna. allt har gått så bra och så enkelt..kanske alldeles för enkelt?
klart vi reder ut denna storm, jag menar inte så...
men självklart känns det tråkigt och framförallt ovant att vara tvungen att bråka om allt helt tiden..

I´m back!!

har varit dåligt med bloggande de senaste dagarna. vi har inte varit hemma alls. kom hem igår kväll alla trötta och slut efter en lång helgs aktiviteter.

i fredags var vi som sagt ut med calle och malin. hade så grymt skoj! åt och drack gott och tjoade och tjimade. tanken var att vi skulle gå vidare till olivers men vi blev kvar på allstar hela kvällen fram tills de stängde.
mycket roligt folk träffade vi och kvällen var perfekt!
dock var jag aningens bakis dagen efter...men det var det faktiskt värt!
roligaste kvällen på riktigt länge och det var mysigt att få spendera den med min martin.

på lördagen (eftermiddag/kväll) begav vi oss mot niemisel till martins syster där även emina var med farfar och helena.
hann i princip bara dit innan det var dags att fara då emina skulle sussa.
for mot holmsel med farfar och helena och emina somnade i bilen. tyvärr ville hon inte somna om när vi kom fram och la henne i hennes säng....fick bråka ett bra tag med henne innan hon somnade. slutade med att jag somnade med henne på min mage i våran säng. lilltösen....
samma visa var det natten efter då vi fortfarande var kvar i holmsel...kanske kan det vara det att det var ett annat ställe? hur som helst har det blivit sena kvällar för vår lilla tös och lång vila på dagen för att ta igen sig.

tanken var att vi skulle åka hem redan på söndagen men det var så mysigt att vara där så vi stannade till igårkväll. fick ju i alla fall EN riktigt fin dag i solen. och lite färg hann vi allt få. underbart!
emina har njutit av att busa med farfar (fafa) och ingen annan har dugit.
tänk vilken tur vi har som har världens bästa farfar till vår lilla tjej!!! och självklart Helena också!!
det betyder så otroligt mycket och jag blir varm i hjärtat när jag ser de tillsammans!

Fredag

nu har emina precis åkt med farfar och helena. hon var då inte brydd om att stanna hemma med oss utan vinkade bara glatt och ropade hejdå när vi klätt på henne. sötungen! =)

har hunnit med att städa en massa på morgonen. rensat lite skåp, storstädat badrummet, dammsugit, skurat osv..skönt att ha det gjort och vakna upp till ett nystädat hem imorgonbitti.

nu har martin just farit för att hjälpa farfar och helena att lasta skotern på släpet och jag ska ta mig en promenad med kira. inte det roligaste vädret, men jag har lite ny musik i min mp3 spelare och känner mig pigg och full av energi.
skönt sen när man ska ut ikväll också att veta att man gjort ngn nytta. man känner sig så mycket fräschare då!

får väl se om jag slänger in ngn outfit bild senare på vad jag ska ha på mig ikväll annars kommer det imorgon!

glad påsk!

Fullt upp idag

idag har vi hunnit med en massa mysigt!
på morgonen gjorde vi oss iordning i lugn och ro och sen packade vi in oss i bilen och for mot piteå. strosade på stan ett par timmar, shoppade, lunchade osv. blev en hel del shopping. mest för martin men även lite för mig. (inte så lite egentligen) var riktigt mysigt att fara iväg till en annan stad och strosa. piteå är ju så mysigt!

efter det for vi vidare mot havsbadet och äventyrsbadet.
emina var lite skraj och skeptisk till en början men efter en stund fann hon sig och plaskade på lite. blev inte så himla länge, men mysigt ändå.
middag när vi kom hem och sen har vi gjort en brasa och myst på tills emina skulle sussa. nu sover hon gott sen ett tag tillbaka och jag kom precis in från ännu en promenad.
jag måste säga att jag är otroligt stolt över mig själv som motiverar mig till detta..trodde inte det om mig själv. =)
förmodligen kommer det inte hinnas med ngn promenad imorgon så det var lika att ta det idag.

imorgon åker emina med lennart och helena till holmsel. hon ska få vara och busa med de medans jag och martin får en kväll med varandra.
blir middag på Allstar och sedan kanske utgång på Olivers. ska bli mysigt!

nu ska jag slappa och läsa lite bloggar.
hörs imorgon!

Tjurig en..

jag har varit sååå trött i eftermiddag. höll på att somna när jag for och skulle hämta emina.
gjorde middag när vi kom hem (hemmagjorda köttbullar och kokt potatis) och efter det tog vi ett bad tillsammans alla tre. kunde knappt hålla ögonen uppe efter det och dissade allt vad heter träning och motion.
tänkte att jag skulle ta en långpromenad imorgonbitti istället...

men!!
så ryckte jag upp mig, klädde på mig, tog med mig Kira, trotsade min slöhet och tog en svettig prommis!
jag är en tjurig en när jag bara ger mig f-n på det!

nu kan jag med gott samvete slänga mig i soffan och slappa och kika på serien 24 med min älskling..
hur underbar är inte den känslan då??

Påsk

såklart mina små älsklingar måste få lite påskpresenter och påskägg nu.
martin älskar ju sånt där lika mycket som emina, så han får självklart också=)

har varit och handlat en massa massa godis, och äggen har jag redan hemma. och såklart ngn liten present. emina får en bok med en massa apor i. (hon älskar apor just nu då hon precis lärt sig säga det. fast hon säger: ata )
och martin får 2 st motortidningar i sitt lilla paket..

undrar vad jag får då?
misstänker att jag går lottlös ur detta...

tänk om påskharen kommit med detta.......

Helg?

ja snart är det helg för mig, emina och martin. ska bli underbart med långhelg tillsammans!
vi klurar nu på vad vi ska hitta på under ledigheten..tror vi skippar stugan då det blir ett alldeles för stort projekt med plogning osv. men på fredag ska vi försöka fixa barnvakt till emina för då ska jag, martin, calle och malin ut och käka på Allstar tillsammans. efter det blir det utgång på Olivers. ska bli mysigt att vara bara jag och martin tillsammans, det var alldeles för länge sedan...

i övrigt funderar jag på om vi ska tapetsera om lite. har ju behövts länge och nu har jag suttit och kikat i katalogerna här på jobbet och hittat några som faller mig i smaken.
i hallen blir det grått. mörkgrå fondvägg och resten lite ljusare grå. tänkte vitt först, men vid närmare eftertanke insåg jag att det kommer bli gode skitigt nu när emina börjar bli lite större..
ska ju även dit med nya vita möbler så det blir snyggt att bryta av med grått mot det vita.
i kök och "korridor" blir det vitt och även i vardagsrummet tror jag. bryter av med en brunmönstrad fondvägg..

vad tror ni martin skulle säga om jag sa att planen för helgen är att tapetsera om?
jag kanske är singel på tisdag....


fortsättning följer............

Även denna...

fick bli min...
från Asos.com!

nu är det färdigshoppat för min del...underbart är kort. men å andra sidan blir dte underbart igen när kläderna kommer hem i brevlådan.

ASOS Paneled T-Shirt Dress

Jag var bara tvungen...

efter att ha sett denna på några bloggare (nej jag har inget liv när jag jobbar...)så var jag bara tvungen att beställa den!
åh så underbar! hoppas bara att den inte är ALLT för genomskinlig...

Vila Oversized Batwing Fine Knit

Fergies rockin´closet!

var in o läste en blogg och hittade bilder på Fergies garderob..herregud! tänk om man hade kunnat få byta med vem som helst. då hade jag defenitivt bytt med Fergie!
3 rum, varav 1 är ett hattgalleri..bara det...
sneakers till förbannelse och kläder som man skulle mörda för....

♥ I WANNA BE A ROCKSTAR.....

 

Hemkomna

nu är vi hemma efter kalas hos carro, erik och hugo.
lilla killen är inte så liten längre, men lika charmig som alltid! mysigt att få träffa de alla.

emina har just somnat. kanske...hon har legat och trallat och sjungit för sig själv ett tag men nu har det tystnat....
jag ska krypa ner i soffan med martin nu alldeles snart och jag känner att det blir en tidig kväll...
vad hände med nattapan anna?
emina kanske...=)

sötnosen i egen hög person:

sitter och sjunger och myser på en köksstol...






Puh!

träning idag igen som sagt. det var riktigt skönt, men nu efteråt känner jag mig lite skakig och trött i kroppen. dock är det alltid en skön känsla när man vet att man gjort nytta.

i eftermiddag hämtar jag emina, far hem och packar ihop lite grejjer och sen ska vi hämta upp pappsen på jobbet. blir middag på stan och sedan ut till carro, erik och hugo. ska gratta carro som fyllt år.
blir roligt att träffa lille hugo. var så himla länge sen!

på jobbet är det lugnt och det känns som en evighet att ha 2,5 timmar kvar...
vad ska man roa sig med?
shoppingsuget kommer när man har långa dagar....

Tisdag

solen skiner ute och det spritter av vårkänslor i min kropp!
tänk så många som lever upp till våren...tänk bara på när man går på stan när de börjat med uteserveringarna, alla är glada och trevliga och framförallt så är alla där!
nu får snön fortsätta smälta undan och värmen komma. den riktiga våren är mer än välkommen! (just nu önskar jag att jag fortfarande bodde i sthlm där våren spirar för fullt)

endast 2 arbetsdagar kvar av denna vecka och det kan inte annat än kännas underbart!
påskplanerna är få, men vi hade tänkt försöka få barnvakt ngn av dagarna och gå ut tillsammans jag och martin. det var länge sen och hade varit mysigt. (någon som är sugen att haka på?)
annars blir det kanske stugan en sväng och i övrigt bara ta det lugnt.

nu väntar jobb och en kopp kaffe...

Brudarna!

hittade en bild från vår tjejfest hos sassa för ngn helg sedan. tyckte den var lite mysig!

boman, sassa, jag och rebecca:

Bästisar

emina och william älskar att leka med varandra! det är så roligt att se!
i lördags hade vi en heldag tillsammans allihopa och efter en massa bus och sen ett bad behövde de små mysa lite i soffan. sötnosar!





Tränad

nu är jag tränad och fräsch!
otroligt skönt att ha gjort bort det och kunna slappna av och umgås med familjen när man kommer hem efter jobbet.

sprang först 4 km och sen gymmade jag lite. blev mest mage idag, men även lite lår o gäddhäng. =P
ska försöka träna nu tisdag och onsdag också. imorgon blir det på lunchen och sen ska jag nog på Bodystep på onsdagkväll. (ska du med rebecca?)

nu finns det inga ursäkter ngt mer! och inte är det länge kvar till sommaren heller..
ingen pardon!!

Måndag

ännu en arbetsvecka framför oss...eller egentligen inte. jag ska kompa på torsdag och vara helledig och fredagen är ju röd så det blir en kort vecka. underbart!
ska träna idag på lunchen. ska bli riktigt skönt för nu MÅSTE jag komma igång igen!

klockan tre hämtar jag emina idag och sen ska vi hem och laga köttsoppa. det ska bli riktigt mumsigt. hoppas jag i alla fall, har aldrig gjort riktig köttsoppa själv. ngn som har några tips?

var en väldigt skön och slapp kväll igår. behövde ta det lugnt och bara umgås med familjen.
emina somnade gott kring halv åtta. jag hade hoppats att hon skulle bajja igen, men inte det. jag fortsätter i alla fall ge henne lactulos varje morgon så får vi se hur det blir. vi får helt enkelt prova oss fram.
hittade nya vårkläder till emina när vi var på stan i lördags. en jättefin softshell jacka från lindex i ljusrosa, jordens gulligaste lite tunnare mössa (vit med rosa blommönster) och svarta överdragsbyxor från åhlens. allt som allt kostade detta 530 kr. var oroligt att vi skulle bli tvugna köpa POP. det är alldeles för dyrt och inte ens speciellt bra kläder. (enligt mig) men nu känner jag mig helnöjd och allt passade perfekt! (ska visa bilder sen)

nu ska jag jobba undan lite här innan vi öppnar dörrarna...ha en skön dag!

Söndag

blev en spontanfest igår för oss tjejjer. martin stannade hemma med emina och fick sällskap av lars. vi tjejjer for till boman efter att vi alla käkat tillsammans här.
satt och surrade och drack vin och sen blev det olivers. har haft så himla skoj de senaste gångerna jag varit ut, men denna gång var det faktiskt inte så bra...tyvärr..
jag och boman gick vidare till Allstar men var bara in och vände innan vi insåg att det var dags för oss att ge upp.
allt som allt var det ändå en mysig kväll.

idag har vi bara slappat här hemma. jag fick sovmorgon och sen vilade jag med emina så jag har verkligen sovit ut nu! det var välbehövligt och jag känner mig som en ny människa nu.
efter en slapp förmiddag har vi varit och handlat och hämtat alla mina saker hos boman och nu håller jag på med en mumsig söndagsmiddag.
kycklinggryta med färska champinjoner!

eminas har äntligen fått bajsa också! igår eftermiddag när jag och rebecca var och hämtade pizza hade det äntligen kommit ut! en sten föll från mitt hjärta...
var och köpte lactulos på dagen på apoteket som jag gett henne och fick henne att dricka saft med olja i. (mycket fett smörjer magen!) och det verkade ju funka!
men nu ska vi ge henne lactulos regelbundet ett tag så magen får komma igång som den ska..
jag hoppas av hela mitt hjärta att hon aldrig någonsin behöver vara med om detta igen!!

nu må¨ste jag fortsätta med middagen!

Förstoppning

barnsnack:

igår hade vi en hemsk kväll här hemma...
emina har tidigare haft ganska mycket problem med sin lilla mage och blivit jätte hård och haft svårt att bajsa..men på senaste har det varit jätte mycket bättre så vi har inte funderat allt för mycket på det.
men så igår märker vi att eminas mage är gigantisk och stenhård!

hon började knysta redan efter vi ätit middag...fast först ngn timme senare verkar det hända ngt. hon ligger på golvet och skriker för att det gör så ont. den är så stor att det är hemskt och jag tror på¨fullaste allvar att våran lilla dotter kommer gå sönder helt och hållet.
jag håller henne och kramar henne och martin försöker hjälpa henne...

efter ungefär en timmes konstant smärta och konstant skrikande rakt ut har vi hjälpt henne få ute lite lite grann och det verkar stanna av. jag mådde så illa under tiden att jag trodde jag skulle kräkas. och inte för att jag tyckte det var äckligt, men att se min dotter ha så ont och inte kunna hjälpa henne...

hon har fortfarande stenhård mage och har nog en massa som skulle behöva komma ut...men kommer hon våga efter detta? eller kommer hon hålla sig ännu mer nu??
åh jag mår så dåligt över detta..vad gör man? vad är lösande för magen? vad ska jag ge henne? och hur kan man hjälpa henne när det väl blivit stock??
för nu när det redan är det lär det ju inte hjälpa att ge henne ngt lösande. det är ju mer i förebyggande syfte...

ska i alla fall på apoteket idag och se om de har ngt jag kan ge henne...

Fredag!!

nu kommer snart mina älskade hit till mitt jobb!
martin har varit o hämtat emina på dagis och sedan har de varit och hyrt film till ikväll.
nu kommer de hit snart och ska vara med mig här på jobbet de sista minuterna innan vi får göra helg och sen ska vi fara och hämta kinamaten som redan är beställd!

idag älskar jag mitt liv sådär extra mycket!

Vårkläder

jag har suttit idag och försökt hitta vårkläder till emina...
regnställ har hon ju redan, men inte tunnare jacka och överdragsbyxa. hade tänkt köpa ngt som är så pass tunt att jackan går att använda även i sommar när det behövs och så ha fleeceställ under nu på våren.

mitt problem nu är att jag inte hittar ngt fint!
jag vill ha enfärgat svart eller knallrosa helst. såklart går andra färger bra också så alla tips är välkomna.
helst av allt hade jag velat ha svarta byxor och rosa jacka...

ngn som vet vart jag kan hitta detta?

Dålig igen

igår kväll efter middagen blev jag liggande med illamående och ond mage igen...suck..vad är det som är fel??
från klockan sex låg jag i soffan, pallrade mig bara till sängen sen kring tio och somnade.
nu på morgonen var det helt okej igen...skumt!

har drömt hela natten att jag och martin fick en till lite dotter. min mage var lagom stor (inte groteskt stor som med emina) och förlossningen gick bra. och hon var så underbart söt vår lilla donna. Elisa hette hon...
jag saknar henne idag då drömmen var så verklig..
helt plötsligt känner jag mig jättesugen på fler barn...

ikväll blir det mypys. ska hyra en film och hämta kinamat. får se vad vi ska hitta på för lilla emina. de har ju faktiskt barnmat där också. kanske pommes och grillkorv...
annars blir det bara lugnt, känner mig slut efter gårdagens hemska kväll. men det är ju trots allt fredag och fredagsmys blir det såklart! saknar min lilla stumpa sådär extra mycket idag också..sådär så det gör lite ont i mammahjärtat!

Helgplaner

martin var sugen på skotertävlingen i överkalix på lördag...hade först tänkt hänga med men då det skulle bli från morgon till kväll så kändes det inte lika spännande.
istället ska jag och emina umgås med rebecca och william. hitta på ngt tillsammans, det hinns ju med så sällan nu för tiden när man jobbar så det ska bli riktigt mysigt!
på kvällen ska vi sen äta middag tillsammans allihopa när grabbarna kommit tillbaka från överkalix. en riktig myskväll med andra ord.

men vad ska man hitta på för god mat??

18-månaders kontroll

imorse var jag på 18-månaderskontrollen med emina. det gick som vanligt hur bra som helst!
vår lilla tös väger nu 10 885 gram och är 80 cm lång. en liten donna!
hon har med andra ord inte ökat så mycket i vikt på många månader, men växt några centimeter på längden. inte konstigt vi tyckt att hon se så smal ut. lilla gumman...
läkaren klämde och kände lite och allt var bara fint med henne!
sist tog vi vaccinationen mot mässlingen och det gick också toppen. hon reagerade inte alls på sprutan. vår duktiga lilla kicka!

nu är hon på dagis och busar och jag jobbar...suck..denna vecka har kännts långt, trots att jag blev hemma i tisdags. men så är det när man jobbar fem-vecka.
imorgon är det i alla fall fredag. känns underbart!

Jag är inte normal

jag har en konstig grej jag kan bli riktigt irriterad och faktiskt riktigt arg över...

bloggar som inte uppdateras!!
jag vet att jag inte är normal men jag kan inte ro för det!

varför har man en blogg om man inte har tänkt uppdatera den åtminstone någorlunda regelbundet???
tror man att ngn ska fortsätta läsa den om man nästan aldrig uppdaterar?? (förrutom jag då som måste gå in på den tre hundra gånger varje dag bara FÖR ATT!! )

fruktansvärt irriterande och frustrerande när detta händer!
snälla, jag vill bara bli frisk igen från detta hemska bloggsyndrom!!

Ikea

martin är sugen på skotertävling i överkalix i helgen...ville ta med emina. har inte riktigt bestämt om jag alls vil följa med. inte riktigt min grej sånt där...
men så kom jag på den briljanta idén att vi faktiskt kan fara på Ikea på vägen. enligt martin är det inte på vägen, men vad gör väl en liten avstickare när man ändå är på tur??
detta skulle tydligen disskuteras när jag kommer hem ikväll..tyckte det lät allvarligt...

detta vill jag inhandla till hallen: (som sen vi fick barn konstant ser ut som ett inferno! min lösning: stäng in stöket!!)



2 st garderober (med mycket praktiskt inredning som ska köpas till), och hyllan till höger ska vara liggande och så ska jag montera sängben på den och använda den som bänk/skohylla.
smart va?
och så snyggt! jag hoppas martin blir lika imponerad när jag visar honom!

vad tycker ni??

Ideal

var just in på Blondinbellas blogg och kikade lite.
hittade en bild på en av mina stora förebilder Marilyn Monroe.
som Blondinbella skriver så har idealen idag ändrats drastiskt. en kvinna som Marilyn ansågs på den tiden vara idealet. hur ser idealet ut idag? och hur benämns en kvinna med Marilyns vackra, kvinnliga och yppiga former?
skrämmande när man tänker efter!

kanske skulle man lära sig vara mer stolt över sina kvinnliga former och inte bara sträva efter dagens ideal!

se så vacker hon är!

Back at work!

in i hetluften med en gång! hann i alla fall med en kopp kaffe på morgonen och nu känner jag hur huvudvärken börjat släppa..hoppas bara magen håller!

vädret är helt underbart! snacka om vår! skinnjackan och solbrillorna på!
när jag tänker ett steg längre kanske jag skulle ha stannat hemma idag i alla fall. njutit av solen och mojsat på altanen i godan ro..men inte det inte. lite arbetsmoral har man allt, och inte vill jag heller lämna mina kollegor i sticket en dag som denna...
what goes around, comes around!

skönt med sommartid nu i alla fall då man har några timmar ljust även efter man kommit hem!
det är som bomull för själen!

All About Us

Våra dagar