Lördagens festligheter

hade en trevlig kväll igår som slutade relativt tidigt. iofs började vi ganska tidigt också så det kanske var lika bra?=) for hem till oss och skulle basta när festen började dö ut, men det gick mindre bra. slutade med att susann och peter hann åka hem innan bastun var varm och när jag och martin skulle basta började jag bara må illa...jag går inte ihop med kombinationen alkohol och bastu....









Sjukling....igen....

emina har blivit sjuk igen..känns som att jag spenderar mer tid hemma och vabar än vad jag jobbar....hon kom hem från farfar och helena idag. har verkat pigg, men jag såg i ögonen på henne att de var blanka och hon kändes het. mycket riktigt så har hon feber.
nu har jag precis lagt henne och hoppas hon får sova gott inatt trots feber...men hemma blir jag imorgon. en himla dålig dag att vara tvungen vara hemma. månadsskifte och min kollega blir ensam hela förmiddagen. de fick inte in ngn vikare förrän efter luncherna. såklart får jag dåligt samvete, men vad ska man göra? martin jobbar nu hela natten och fortsätter hela dagen imorgon då det kommit så mycket snö. kanske man ska försöka släppa tanken på att man inte kan vara överallt på samma gång...

ska snart ta och träna. känner mig verkligen inte laddad eller upplagd, men jag ska...då blir det 5e gången 12 km i veckan. det är ganska bra jobbat...och efter gårdagens vin intag så behöver det förbrännas en hel del...

Lördag

nu har vi hunnit vakna här och ätit frukost. martin gör en brasa, emina kollar på pippi och jag ska ta och träna nu alldeles snart. sen ska vi hinna ränna lite innan det är dags för 30årsfest ikväll. ska köpa lite presenter, vara på bolaget och så hade jag velat hitta ngt att ha på mig ikväll. men det brukar ju gå mindre bra när man letar...

gårdagen på jobbet var otroligt hektiskt så det var extra skönt att komma hem. när emina hade somnat somnade även jag och martin på soffan. tänk att man är så slut en fredag! så det blev inte så mycket mys. jo med emina innan hon gick och la sig men sen var vi som två trötta pensionärer...

nu ska jag ta tag i detta tränande!!

Fredag!!!

äntligen är fredagen här!! ska bli riktigt skönt med helg, men det behöver jag kanske inte ens säga?
planerna för helgen är en lugn myskväll ikväll. emina har inte träffat martin på 2 dagar så hon kommer bli överlycklig! så mys ikväll och imorgon ska jag på stan med jossi på förmiddagen och sen på kvällen ska emina till farfar och helena och jag och martin ska på 30-års fest!
på söndagen kommer lilla stumpan hem igen och då ska vi bjuda lennart och helena på middag. helena har fyllt år och vi har inte hunnit fira henne så vi gör det på söndag.

tränade igår igen och efter att jag var klar började jag kolla på all info som står på den. det jag tränar blir 12 km!! jisses...jag hade aldrig kunnat gissa att det var så långt..nu känns det ännu bättre att träna! =)

hann även med att slipa till linneskåpet. jag vill ju ha det vitt, men med det där lite slitna också..chabby chic...jag blev riktigt nöjd faktiskt!! ska dock slipa det liiiiite mer.

här kommer bilder på den:



Jag är kär!!

åh herregud...hittade just denna bild på Englas blogg. jag är dökär!



kommer från Lauren Moshi och kostar tyvärr 1200 kr...

Torsdag

skrev nyss ett långt inlägg som försvann...suck...

blev både mys och bråkkväll för mig och emina igår. hon var inte på sitt bästa humör, men efter lite mat i magen ordnade det till sig! martin jobbade, och jobbar fortfarande för den delen så jag och emina var solo.

började med att vi fick skotta oss in i garaget. jisses vad snö det hade kommit, och då vi har så öppet runt oss så hade det drivit en hel del kan jag lova! efter en svettig skottning gick vi in och lagade mat. efter det blev det pippi för hela slanten och klockan åtta sov emina som en stock!

jag möööös i soffan framför tv:n och försökte slappna av då jag bestämt mig för att skippa träningen. men det dåliga samvetet smög sig på så jag måla linneskåpet ett andra varv. bättre än ingenting i alla fall. sen såg jag sista avsnittet av Glee innan det blev dusch och sängen.

imorse fick jag börja dagen med att skotta allt det jag skottade dagen innan. har inte längre lika dåligt samvete för den uteblivna träningen. två rundor med skottning bränner nog nästan mer än en runda på crosstrainern.
när jag kom in efter skottningen hade emina vaknat och stod i hallen och undrade vart jag var. sötnosen! alldeles yr i mössan och trodde att det fortfarande var kväll...=)
glatt klädde hon sen på sig för att fara till dagis. på eget bevåg till och med, men trots detta blev det en annan melodi när vi kom fram till dagis. hon skulle inte dit!!
denna gång gick det dock att lirka lite med hjälp av underbara karin så jag slapp lämna henne i tårar.

nu ska jag dricka varmt kaffe här! fryser om en idiot!



Huga...

börjar bli orolig att jag inte kommer ta mig hem idag...nu har alla på kontoret kört fast minst en gång så hur tusan ska det gå för mig?? visserligen har jag 4hjulsdrift, men ändå. man är ju inte direkt kung på bilkörning!
och kommer jag över huvud taget se ngt???

jag vill bara vara hemma nu och mysa med emina....ta mig hem...

Onsdag

jag gjorde faktiskt det jag sa att jag skulle igår. först slipade och målade jag linneskåpet. ska måla ett varv till idag och hoppas att det kommer räcka. det blir sååå fint!
sen hann jag med träningen också. var riktigt nära att jag skippade det, men till slut uppbådade jag nog med ork för att sätta igång.

precis när jag och martin skulle gå och lägga oss så vaknade emina. hon är verkligen inte den som brukar vakna sådär mitt i allt, men hon hade drömt mardrömmar. hon var fullständigt övertygad om att det var fullt med spindlar i hennes säng!! stackars liten...
när hon sen kom till våran säng låg hon och surrade om dessa spindlar. jag försökte förklara för henne att det bara var en dröm, men det är lite svårt. hon vet ju inte vad en dröm är...det slutade i alla fall med att hon sa:
- mamma....det var en massa spindlar i min säng. men det är ingen fara...
sen somnade hon.
gounge!

nu ska jag synda med en semla här!





en riktigt uschlig dag idag...huga..
men jag har i alla fall boyfriend jeans hm, linne gina, kofta gina, halsband hm och vita converse.

Energi

egentligen har jag ingen energi alls just nu...är helt färdig. men jag vet att om jag inte känner efter så noga och inte myser ner mig i soffan så kommer jag inte känna av det så mycket så jag ska låta bli det!
emina har just lagt sig och martin for på garaget. inatt ska stormen börja och de råder folk som inte måste till jobbet att stanna inomhus....huga, låter illa...får väl se om jag tar mig till dagis och jobb imorgon.

jag ska roa mig med att fortsätta slipa mitt fina linneskåp och sen måla det vitt! efter det blir det träning!

Tisdag

ja igår fick jag faktiskt vara lite stolt över mig själv. jag som inte alls brukar ha ngn karaktär! efter ett 12 timmars arbetspass kom jag hem, och vad gör jag? jo, jag tränar!! kanske löjligt för vissa som kommit så långt att de tycker träning är roligt, men för mig som gärna struntar i det och gör vad som helst annat, så var det bra. =)
fick till och med martin att träna. han körde på crosstrainern (jag har haft många olika benämningar på våran maskin, men det är en crosstrainer) och sen även mage och armar. jag körde "bara" på crosstrainern. kanske även martin kommer igång nu? så mycket lättare och roligare om man kan träna tillsammans!

idag blir det en normal arbetsdag utan övertid och sen ska jag hem till mina fina! saknar de nått enormt! var borta hela söndagen och igår hann jag inte heller träffa emina ngt innan hon somnade så ikväll blir det mys!

förövrigt så hade emina en riktigt dålig dagisdag idag! gick så himla bra till en början. hon stängde av tv:n själv och kom glatt springande när vi skulle åka. men när vi kommer fram till dagis och parkerar blir hon tvär. börjar grina och ska inte till dagis. hon var helt hysterisk och bara grät och grät. till slut var det bara för mig att inse att jag inte kan lirka med detta, utan att det är lika bra att bara gå. men såklart känns det ju hemskt...
ringde just till dagis och hon hade varit ledsen en liten liten stund, men nu lekte hon för fullt. så nu kan jag slappna av i alla fall!





skjorttunika från hm, lackleggings gina, mcboots

Fina naglar

Här kommer en bild på mina nya fina naglar!

Olycksfågel

emina har varit en riktig liten olycksfågel i helgen...det började när vi var och handlade. på ngt vis lyckades hon trilla ur kundvagnen. rakt ner i stengolvet i affären!! jag har en liten blackout just när det hände, jag kanske skrek, jag har ingen aning. hur som helst gick det himla bra trots det hårda fallet!! hon hade sin fina tjocka pälsjacka på sig och ryggen fick nog värsta smällen, och lilla huvudet klarade sig bra, mest troligt tack vare hennes lilla hästsvans. jag blev fullständigt livrädd och började kallsvettas! men hon fick varken ngn bula eller ngt blåmärke på ryggen. tack gode gud!!

sen när vi kom hem på lördagkvällen höll jag på att dona inne i badrummet. färgade håret och fixade bort nagellack och så. emina tycker det är mysigt att också få grejja med samma saker som mammsen och stod på sin lilla pall inne på toan och grävde i min "smink" låda. mitt i allt tappar hon fotfästet och trillar bakåt av pallen, och tar tag i lådans handtag som i sin tur smäller upp rakt in i hennes läpp...
såklart tog det hårt. emina var helt förstörd och blödde ur munnen. tur i oturen så var det "bara" det att hon bitit sig på insidan av läppen. hellre det är en sprucken läpp..

så trots desa olyckor blev det få spår efter de. men hjärtat hinner ju stanna både en och två gånger när sånt här händer!! vi har varit väldigt förskonade från olyckor, men nån gång ska ju vara den första...(och andra)

lilla sötnosen imorse:



Måndag

har varit en riktigt mysig helg. som vanligt med andra ord! =) det är alltid skönt med helg, med kvalitetstis och mys. iofs måste jag väl erkänna att fredagen inte blev direkt som jag tänkt mig. jag somnade i soffan kring halv åtta och sen sov jag resten av kvällen...kul tjej...aja, martin roade sig på egen hand och lätmig sova ut! underbart!!

lördagen tog vi det bara lugnt. åt en mysig frukost tillsammans och tog det lugnt. sen blev det handling och efter det kalas i måttsund. emina blev bjuden på middag där (jag och martin tackade nej då vi skulle äta räkor på kvällen) men vi blev kvar hela eftermiddagen innan vi begav oss hemåt.
när emina somnat åt jag och martin räkor och kräftstjärtar, sen en film och allmänt mys. var pigg som en mört! (kanske kan bero på att jag sovit 12 timmar natten innan)

söndagen hann jag bara med att ge martin en välförtjänt sovmorgon och fick själv lite morgonmys innan jag begav mig mot boman för en makeover. fick nya underbart fina naglar!! och så satte hon i mitt löshår. det blev jättebra håret också, men tyvärr lite tunt. samma antal slingor som sist, men varje slinga var så mycket tunnare...synd..kanske köper jag lite mer och sätter i eller så får det vara...jag är nöjd hur som helst!!

sååå...det var en liten helgresumé.
idag blir det övertid här på jobbet. städkväll...och så ska det tydligen bli snöstorm i veckan. blä..







tröja från gina, jeans hm, mcboots.
(försöker lite snygg hålla för min fina fläck jag hade på tröjan. hann såklart grylla ner mig innan jag ens tagit mig utanför dörrarna idag, men det gick bort med lite vatten...)

Nytt!

nu har jag just kommit hem från boman. kom dit klockan elva idag så det blev verkligen en heldag! jättemysigt med lite kvalitetstid tillsammans och underbart att få bli ompysslad en massa! hon gjorde otroligt fina naglar på mig och jag känner mig sååå fin och fräsch med de! tänk att naglarna kan göra så mycket!
efter det var klart satte vi igång med håret så nu är jag långhårig igen! underbart! har längtat efter det sen jag tog ur min förra hårförlängning.

nu ska jag mysa med martin framför en film, men jag återkommer imorgon med mer bloggning om helgen!

Turkos!

ett av mina nya nagellack som jag köpte igår. underbar färg!!
men på söndag blir det nyyyyya fina naglar som åker på!!

0-3e1d24dd9bdccf876315b7b65b6d9fcb.png

Uppfräschning!

blev dåligt med bloggande idag...massa grejjer på gång här så jag hinner inte riktigt med.
men nu är det fredag i alla fall och helgen väntar. underbart! martin är hemma med emina idag igen, de skulle och hälsa på faster frida och kusin gustav så de får säkerligen en riktigt mysig dag! önskar så att jag kunde få vara med de.

igår kom farfar över till oss på eftermiddagen. vi lyxade till det med pizza till middag (ångest) och emina busade med farfar. som hon dyrkar honom! när emina somnat och besöket farit hem satte jag och martin oss i soffan. martin glodde film och jag satte mig och lyssnade på en massa ny musik. jag tänkte ditcha träningen, men när jag drog på en pepp-låt så insåg jag att jag inte kan börja fuska redan!! så jag ställde mig snällt på orbitrecen och trampade på. gick över förväntan faktiskt. trodde det skulle vara som att börja om från scratch efter uppehållet, men det gick riktigt bra! sjöblöt i svett trillade jag sen av den och ner i ett bad som martin spolat upp. snacka om välbehövlig avkoppling! somnade gott efter det!

imorgon blir det kalas i måttsund, annars inga planer. och på söndag ska jag till boman som ska fräscha upp mig. längtar!! hon ska få sätta i mitt löshår och sen ska jag vara nagelmodell för henne! yeeaaay!! det kommer verkligen lägligt då jag känner mig sååå grå och trist just nu! (tack gumman för att du ställer upp)

Fina

fick just ett mms av martin. han och emina är på väg till stugan nu. åh så jag önskar jag fick följa med de...

själv har jag just haft lunch. ruschade in till stan en sväng för att inhandla lite nya underkkläder. hittade äntligen en bh som satt som en smäck och lite svarta trosor. great! fynade även lite nagellack på hm. underbara färger! (visar sen)

goungen våran:

0-56ebf393cbf4246c15641f2ad6ebbf9d.png

Torsdag

snart är det helg igen. längtar redan, trots att jag fick en kort vecka. har inga planer för helgen, ska på kalas på lördag förmiddag, men annars är det tomt i almanackan. ganska skönt faktiskt!

idag är martin hemma med emina. han tog en föräldradag. de ska till bjummis (stugan) och kolla värmen och grejja lite. mysigt för emina att få vara hemma med pappsen lite också. och en paus i vardagen kan vi alla behöva.

igårkväll efter emina lagt sig kom boman förbi för en promenad. promenerade 1 timme ungefär och det var riktigt skönt! dock fick jag akut ont i magen som inte alls ville ge sig så det blev en tidig kväll för mig. när jag vaknade imorse var det som bortblåst så jag är glad och nöjd. magsjuka är det sista jag behöver just nu!

nu ska jag jobba undan här innan det är lunchdags!

Fint/vill ha

nytt nytt nytt! tänk att man (läs jag) alltid vill ha ha ha. tänk om man också kunde få få få....
fint från lindex nedan...sjukligt snyggt halsband!! måste bli mitt....








Hjälp mig!!!

hjälp mig hjälpa alla offer på Haiti!! de lider..och jag vill bara gråta när jag tänker på det. jag klarar inte av att se varken bilder eller på nyheterna om katastrofen, jag mår för dåligt då, men jag kan i alla fall skicka en gåva till de för att hjälpa till. det må verka ynkligt, men tänk om vi alla kunde skäna denna ynka summa pengar?? då är den inte så ynklig mer!!

hjälp mig hjälpa dessa människor!

stödj rädda barnens arbete i Haiti genom att smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.



ni får gärna skriva här om ni bidrar! det hade varit roligt att höra!
jag har just bidragit med 50 kr.

Onsdag

har varit ute på området en sväng med S och kollat läget. skönt att komma ut lite, men huga vad kallt det är! jag tog martins jacka imorse för att slippa frysa. min egen hade hängt ute hela natten och hans stora jacka såg så varm och go ut.

emina klev gladeligen upp imorse när hon insåg att vi skulle till dagis! underbart när man slipper bråka med henne för att få henne att vakna. det blir å tråkig start på dagen då! men hon klev som sagt upp på en gång och sen åt hon en brakfrukost framför bolibompa.

igårkväll var jag ut och promenerade med sassa. blev runt en timma vi gick och sen hade vi så mycket att surra om så vi stod kvar ute ett bra tag innan vi höll på att huttra ihjäl! ikväll blir det antingen promenad igen eller så blir det orbitrecen. egentligen borde jag passa på att promenera på lunchen, men känner jag mig själv rätt så kommer jag istället snabbt slänga i mig maten och sen försinna in i min bok!

jag idag:





lackleggings gina, tröja gina, glasögon julklapp av sis, örhängen julklapp från sis.
till detta mina nya vita "converse" och martins jacka. fashionable! =P

Inspiration

sitter och kollar runt lite och blev grymt sugen på att åka in till stan och köpa en massa pyssel. göra egna armband, ringar, örhängen, designa tröjor! inspirationen flödar!
när pengar kommer vet jag vem som beger sig mot tiimari!

grym legoring från L8Nyberg

LEGO ring

Utgång = hemgång

snart är dagen slut och jag ska hem och pussa på mina fina! emina fick en kort dag på dagis idag så jag får höra när jag kommer hem hur det har gått. hon var ju som inte riktigt piggelin, men inte heller nog sjuk att vara hemma. svår balansgång det dära...
blir middag och mys och sen ikväll ska jag ut och promenera med sassa! var otroligt länge sen jag träffade henne så vi kommer ha mycket mycket att prata om!
nu ska jag även igång med träningen! tog en mjukstart förra veckan men nu är det stenhårt som gäller igen!

trött anna just nu:
btw. jag älskar mina glasögon jag fick i julklapp av syster jossi! (fast jag vet att ni andra tycker de är ohyggligt fula! men det kan inte hjälpas. I dig them!)

Tillbakablick...

lite roligt att kunna kika i arkivet på bloggen och se vad man gjorde för exakt ett år sedan. man glömmer ju så snabbt! hittade inga bra bilder riktigt, var inte lika flitig med bilderna då som nu, men denna från en svettig promenad kan jag ju alltid bjuda på!



och denna fina på lilla lilla emina. herregud vad stor hon har blivit! och vad mycket hår hon fått nu! =)

Bullbak

emina blev överlycklig när vi skulle baka riktiga bullar! hon älskar ju att baka med sin play doh men detta slog allt tror jag minsann! =) var så mysigt att grejja på med det. tyvärr ska de ju jäsa i flera omgångar och emina han bli lite otålig, men det gick bra ändå. emina gjorde några helt egna bullar också om hon bjöd pappa på efter maten. mums!



Tisdag

men känns som måndag då jag var hemma med emina igår. skönt att vara tillbaka på jobbet med allt vad lite vardagsrutiner innebär. är ju såklart skönt att vara hemma, men med en liten sjukling kan man ju inte direkt göra så mycket så dagarna blir lite långa. har försökt aktivera oss med hemmasaker så som bada, bakning och lek men igår var till och med emina uttråkad.
vi hann i alla fall med att baka en massa kanelbullar igår jag och emina och sen på kvällen bakade jag även hallongrottor. jag var sååå sugen när jag ställde mig och bakade men i vanlig ordning hinner suget lägga sig innan kakorna är klara.

idag blir det fullt ös här. mycket som ska jobbas undan. hann ju knappt komma på plats efter julledigheten innan jag blev hemma igen.





svarta jeans hm, beige oversize tröja (lite modifierad av mig) hm, svarta mcboots, glasögon julklapp från jossi.

Sorry!

dåligt med uppdateringar härifrån på senaste! var hemma med emina torsdag fredag, hon har varit risig även i helgen och jag är hemma med henne idag med. hon har fortfarande en envis feber och en hemsk snuva...hon är alldeles blek och jättemörk under ögonen. stackars liten. får se hur det blir imorgon. kanske pappsen får vara hemma med henne då.

jag är grymt uttråkad och känner att jag verkligen skulle behöva komma ut ett tag! ska nog ta en långpromenad ikväll så jag i alla fall får lite friskluft!

just nu är det både bullbakning och köttgryta på gång här! håller på att koka högrev och bulldegen ligger på jäsning! emina kan knappt bärga sig innan vi ska börja kavla ut bullarna. hon är nog också ganska uttråkad lilla vännen...

nu kommer snart pappsen hem. då händer det NÅTT i alla fall! =)

nej, åter till bakning och matlagning!

New shoes

jag och emina var och hämtade ut ett fint litet paket till mig idag. nya skor! i love them!





 

Fredag

våran lilla sötunge verkar mycket piggare idag! har inte tagit ngn feber på henne, men jag tror inte hon har ngn faktiskt. dock är hon fortfarande jättesnorig så det var lika bra att vi stannade hemma idag.
igår kväll låg vi i våran säng och kikade på barnprogram med emina. mitt i allt tar hon fjärrkontrollen och stänger av tv:n.
- jag vill sova, säger hon.
jag sa till henne att då går vi till din säng och läser saga och sen får du sova där.
- nej jag vill bara ligga här en liiiiten stund och mysa, säger hon.
sagt och gjort. hon kröp ihop som en liten ostkrok vid mig och somnade! mysunge! så nog var hon sjuk alla gånger. så snabbt har hon nog aldrig somnat!

idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. först och främst ska jag gå och hämta ved och elda lite här i vårt kalla lilla hus. sen ska jag och emina hoppa i duschen och efter det tror jag vi ska fara förbi pappsen en sväng på garaget. ska spola av en matta i högtryckstvätten och sen ska vi fara och köpa lite bets till en byrå jag började slipa igår. nått mer än så ska vi inte ränna då hon trots allt inte är riktigt kurant.
kanske hämtar upp moster jossi så hon får komma och hälsa på oss.

ikväll ska jag försöka ta mig ut på en promenad. ångest över alla julkilon..suck..






Hjälp mig!

jag har beställt hem några provbågar. skulle verkligen behöva er hjälp med att välja vilka som var finast!

nr. 1 eller nr.2?



Torsdag

är hemma med emina idag. märkte igårkväll när hon kom över till våran säng att hon lät snorig. imorse vaknade hon klockan sex av sig själv och ropade på mig. hon var ganska varm redan då men hon brukar ofta vara det på morgonen så jag avvaktade lite. men när vi skulle börja åka så tog jag feber på henne och visst hade hon feber...bara att stanna hemma..
det tog alltså 3 dagar på dagis innan hon blev sjuk...suck...

trots allt verkar hon ganska pigg, men det är hon ju alltid när hon är sjuk. vet inte riktigt hur vi ska roa oss idag. blir nog lite bakning, ett bad, måla med vattenfärger och bygga armband. mysdag. får se hur mycket emina orkar med bara..





Glee

nu har jag just lagt emina och martin har just farit iväg till garaget för att skruva i skotern. underbart! får man säga så? haha. jag sa det till martin också när han sa att han skulle iväg och han skrattade bara. han vet hur mycket jag äääälskar att mysa ner mig själv i soffan med datorn och en bra serie eller med en bok. DET är avslappning för mig!

jag hoppas emina somnat redan så det inte blir så sent. hon har varit lite tjorvig de senaste kvällarna och bara sprungit upp en massa massa gånger. men efter att ha försökt vara pedagogisk och förklara för henne att hon måste sova så kanske vi i alla fall kommit en bit på väg. *hoppas*

nu ska jag slänga mig i soffan med datorn och kika på serien Glee! så underbar serie så det är inte klokt!! ge mig mer!

Skönt/slappt

nu har jag för första gången någonsin beställt matvaror för hemleverans!! coop har hemkörning för 150 kr och nu när det börjar vara dags för rejäl storhandling (som tar x antal timmar för oss) så tänkte jag att 150 kr är det definitivt värt att betala för att få maten levererad hem till dörren!

maten kommer på fredag kväll mellan 19-21, jag återkommer och meddelar då om vi blev nöjda!

Lilla gumsan...

lilla lilla gumman. hon är så duktig med att gå på pottan. nu mer är hon helt torr när vi är hemma. hon använder bara pottan. fortfarande har hon blöja när vi går ut och så, men det skulle säkert funka även där om vi provade. =)

hon vill gärna gå själv på pottan. hon vill inte att man ska stå och glo på henne när hon sitter där, vilket är fullt förståeligt. inte sjutton vill  man väl själv heller att ngn står och glor när man sitter och pinkar??
hon torkar sig själv, tömmer pottan själv och spolar själv.

stora damen!

nu får istället ni glo på henne när hon sitter och pinkar! =P



Onsdag

redan onsdag! herregud...hinner inte med...

jag är i en "gör om mig" fas just nu. jag vill bara göra om allt! jag vill ha nya kläder, nya skor, nytt hår, ny färg, och gärna en ny kropp också! jag har börjat lite smått...jag jobbar på den nya kroppen, dock kan det nog ta ett tag är jag rädd. igår vann jag en auktion på tradera på löshår som skall sättas i under vecka 4 förhoppningsvis! underbart! jag har saknat det sen jag tog ur det. det är sant som de säger att man blir beroende..så nu åker det i igen. känner också att jag skulle behöva lite färg. just nu är jag så blek att jag nästan är lila...solarium vill jag inte så jag ska testa BUS. har hört att en av niveas ska vara bra så den ska inhandlas.
sen det där med kläder...det vet ni nog alla att jag shoppar ganska mycket, så det blir ju nytt lite då och då. men helst hade jag velat slänga ut precis ALLA kläder jag äger och köpa nytt! thailand nästa? =P

det är ju alltid nått!





idag blev dte myskläder.
boyfriend jeans från hm, svart tröja med bar rygg åhlens, tubsjal gina och glasögon. svarta converse.

Promenerad

kom just hem efter en timmes promenad med boman. det var riktigt skönt att komma ut och lufta sig lite. det var martin som "tvingade" ut mig efter att jag dragit några långa uttråkade suckar! =)

nu ska vi bädda ner oss i sängen efter en dusch. ska bli grymt skönt! mina ögon vill på att falla igen i skrivande stund...

Tisdag

var en sanslös dag på jobbet igår...första dagen och den sjukaste på länge. allt gick i 190 och jag hann knappt med en kisspaus! var totalt slut när jag satte mig i bilen och körde hemåt. orkade inte ens slå på ngn musik...(då är det illa...) men när jag kom in genom dörren hemma och fick träffa mina fina var det som att det vände! om det bara var av glädjen att få komma hem till de eller om jag blev övertrött vet jag inte. men jag blev pigg i alla fall=)

martin käkade middag och for och jobbade igen sen och jag och emina lekte med lite pepparkaksdeg och sen tog vi oss ett varmt och skönt bad innan det var läggdags för emina.
när emina somnat såg jag några avsnitt av serien Glee och trots att klockan sen var halv tolv hade jag svårt att somna..så ni kan ju gissa hur pigg jag var imorse??
usch, jag var så trött att jag mådde illa..

ikväll är planerna noll. och jag tror jag ska låta de förbli så. bara mysa och ta det lugnt. om maritn inte jobbar kanske jag tar en promenad (om det inte är för halt) annars blir det orbitrecken...suck..

1490ec884074e160be53c03422f6da69.png

33f26f276870e214f0966e29ee648e61.png

linne från hm (julklapp från jensan), kofta gina, lackthights gina och vita converse.

Nya tag

under denna ledighet har jag verkligen inte tänkt på nått var heter vikt, mat eller träning! detta får jag sota för nu! jag ville bara gråta när jag ställde mig på vågen imorse...fy fan...nu är det riktigt illa..

men det är bara att ta tag i det igen. börja om. suck. känns väldigt trist då det gick ganska bra här innan jul. men jag har ju enbart mig själv att skylla så jag ska egentligen inte klaga.

ikväll blir det antingen promenad (om maritn är hemma) eller orbitrecken. och lchf-kosten börjar igen. martin har lovat hjälpa mig med peppning och jag ska peppa honom. han vill också vara med denna gång. skönt!! alltid mycket lättare om man är två.

hade grymt skoj i lördags i alla fall med sis. var hos henne och förfestade, en massa surr, ännu mera vin och sen vidare till All star. tyvärr blev jag lite väääl överförfriskad! det var länge sen det blev så...typ när jag var tonåring. men jag var ju med en tonåring och man blir ju som man umgås har jag hört! haha! det var roligt så länge det varade i alla fall.
dagen efter spenderades på Leos lekland med becca och co och Therese och co. alla vi damer var i samma skick så jag behövde inte känna mig som den enda risiga mamman i alla fall! papporna fick busa med barnen och vi mammor satt och intog omåttliga mängder vätska. emina hade då jätteskoj och somnade gott i bilen på väg hem!

min lilla lilla stumpa sovandes i min famn under helgen. ville inte alls vakna...=)

70227d1a785bb0a9bb39c7c417a695a4.png

Åter till vardagen...

första arbetsdagen efter 11 dagars underbar ledighet! känns som att jag varit borta från jobbet i evigheter och det mste väl ändå betyda att jag verkligen kopplat bort och slappnat av. precis som det ska vara! har varit lite glest med uppdateringarna men nu kommer de komma lite mer kontinuerligt igen.

var dödligt trött imorse men efter att jag väl tagit mig ur sängen gick det relativt bra. martin var fortfarande hemma så jag hann få kramas lite och så hade han gjort en brasa så det kändes riktigt mysigt att kliva upp. trodde emina skulle bli riktigt arg och ledsen när jag väckte henne, men hon klev gladeligen upp! SOM hon har längtat till dagis vår lilla skruttunge! hon hann nästan glömma bort puss och kram när jag lämnade henne. hihi=)

nu saknar jag henne så det gör ont. har ju hunnit vänja mig vid att vara med henne 24/7 så nu är saknaden stor.
blir en lugn myskväll ikväll med dotter och sambo.

en trött anna idag:

3822d9014401b267279c810832a1a21d.png

39a81213a09bdf5c23204f29ab465b95.png

idag har jag vit blus (omsydd klänning) från gina. (rea) svarta trasiga jeans från hm, mössa hm, örhängen glitter, vita converse.

Lördag

ikväll blir det party med sis! ska bli grymt skoj. utgång sen på allstar. (känns som att jag redan skrivit det, men iaf) skumt att återigen festa i huset där jag växt upp. det var ett tag sen! mer än 10 år sen. ånej vad gammal jag är!

nu ska vi snart bege oss mot min faster ullacarin och anders i gammelstan. ska säga god jul, lite sent. sen har vi inga speciella planer. blir tacosmiddag här innan jag ska iväg ikväll.



Tjolahopp!

har just kommit hem från becca och co. har spenderat dagen tillsammans med de. skönt att komma hemifrån ett tag. grabbarna var och handlade skotergrejs och vi tjejer och barnen var inne och mös. skönt! dock tror jag jag ska försöka mig på en långpromenad ikväll trots kylan!

emina ligger och vilar på soffan här bredvid mig men jag ska väcka henne snart. det blev en sen vila...

imorgon ska jag ut med syrran. ska bli riktigt mysigt att sitta och dricka vin och surra med henne och sen utgång. första gången faktiskt! får se vart vi hamnar men det lutar åt allstar. kände faktiskt mest för det än ngt annat så det blir nog bra. nu bara till den eviga frågan vad man ska ha på sig. blir ngt enkelt. hade velat vara och sola ikväll, men det är så kallt så bilen kanske fryser sönder då...vi får se...

ännu en osminkad dag. men imorgon blir det ändring på det. haha!

Kväller...

blev som sagt hemma resten av kvällen. dock har vi faktiskt varit ute en sväng i kylan. martin som är jordens mest rastlösa själ fick för sig att börja baxa ut torkskåpet från tvättstugan (blev jättebra att få ommöblerat, tack älskling!) så vi gick ut och skottade fram så vi kunde ta ut det genom våran andra ytterdörr. emina skottade också för fullt och så hann vi med en del snöänglar innan det blev för kallt och vi gick in.

sen har vi målat med vattenfärger, eminas nya tuschpennor och nu ser vi på Ice age. martin for just iväg för att handla lite gott till ikväll. grönsaker och dipp blir det till film ikväll! jag älskar att denna ledighet, få spendera all denna tid tillsammans med min underbara familj, ha en massa myskvällar med martin, vara vaken länge, sova länge, vara onyttig och bara släppa allt vad heter nyttigheter och bara göra precis det vi känner för. lovely!!( blir dock nya tag på måndag, men det är då det...)

här myser och busar vi just nu. emina tycker det är jätteroligt med webcamen där hon kan se sig själv. hon gör en massa pussar och skrattar sen ihjäl sig=)








Tjoflöjt!

kom just hem efter besök hos min farmor. iskallt ute och nu sitter jag och huttrar i soffan. martin är och slänger skräp med en sovandes emina i bilen. återstoden av denna dag kommer med bestämdhet spenderas inomhus! jag är frusen och mysig idag. vill helst bara krypa ner under ett varmt duntäcke eller i ett bubbelbad!
nu ska jag passa på att läsa lite bloggar!

just nu:

Vänner

har haft en riktigt mysig dag idag. mysmorgon med emina och sen kom becca och hämtade upp mig för en sväng på stan. fyndade bland annat en jacka på rean. nu vill jag bara inviga den! när jag kom hem kom martin och emina hem med mat efter att de också rantat lite.
hann med en powernap på typ 10 minuter innan therese, robert och maja kom hit. tjejerna fann varandra direkt denna gång. när vi var i stugan tog det en stund innan de riktigt kom igång, men det märktes nu att de känner varandra lite bättre. sötnosarna!
efter en liten stund dök även becca med familj upp, barnen har busat och härjat alla tre tillsammans varvat med middag, efterrätt och ännu mer bus. grabbarna bastade och vi tjejjer har suttit och surrat.
en riktigt mysig kväll med underbara vänner!

nu ska vi snart gå och knyta oss här! men underbart att inte känna ngn stress då man är ledig imorgon. ska kika lite på rock´n´roll hall of fame.

imorgon blir det besök hos farmor bland annat.

Morgonstund

jag och emina har vaknat för en liten stund sen. vi är ena riktiga sjusovare här allihopa. hoppas bara viu lyckas vända tillbaka dygnet innan jobb och dagis börjar igen.
pappsen sover fortfarande, han tappade ju en hel natts sömn igårnatt så han har en del att ta igen. jag och emina sitter i soffan och kikar på asterix. jag ska bege mig in mot stan när martin vaknar. har en kofta att byta och så tänkte jag kika lite annat också. dels skulle jag beehöva köpa lite nytt smink, och även en ny bh. hoppas det inte är sjukligt mycket folk på stan bara...

idag kommer therese, robert och lilla maja hit och käkar middag. de ska kolla på nå overaller vi har också. men nu ska jag duscha! vi hörs!

jag och emina just nu:



LEDIG!

så är vi tillbaka i stan efter några dagar i bjummis stugan. har haft några riktigt mysiga dagar tillsammans med underbara vänner och ett fint nyår. kom upp till stugan på förmiddagen på nyårsafton och packade in oss alla. efter lite lek och bus var det dags för matlagning. blev en mysig middag tillsammans för alla oss 9 som var där och sen efter lite film var det läggdags för barnen. när de somnat och vi vuxna vaknat till lite efter matkoman pälsade vi på oss och spenderade ett par timmar ute vid brasan med ngt glas vin, en massa surr och ännu mer skratt. trötta la vi oss kring två efter att ha skålat in det nya året!

igår kom vi hem och efter att ha packat upp alla miljoner saker och ätit middag begav jag mig mot bergnäset och mina fina systrar. satt och pratade i några timmar alla tre och sen blev det lite kvällsmat och en film innan jag begav mig hem igen.

idag har martin kommit hem på morgonen efter ett långt skift så han fick sova ett tag medans jag och emina åter for mot bergnäset. först till mormor för att önska god jul och sen till systrarna igen. hos mormor fick emina ett underbart fint silverarmband med stenar på, en julklappspeng och så hämtade vi dockskåpet som moster lotta lämnat där. det dockskåp som mamma en gång lekte med som liten.
kom hem på eftermiddagen och efter det har vi gått an som små sjur här hemma. plockat undan all jul och storstädat! så fantastiskt skönt att få bort allt!
jag trodde att martin skulle sova resten av denna dag, men han har också varit i gång. =)

kvällen kommer spenderas i soffan med en film efter att emina somnat. men fram tills dess ska vi bara mysa en massa med goungen!!

553e4dbb9edded0ca0f83a2c55fd06f7.png

(blir lite tätare uppdateringar nu när vi är tillbaka i stan igen)

All About Us

Våra dagar