trött...

jag är trött...
sitter vid köksbordet med datorn och surrar med sassa på msn. martin o hans far ligger och kryper på golvet i vardagsrummet....bisarr syn..eller nått.. kollar elementen för den som nu undrar.
har ikväll grejjat klart med en av martins julklappar. skönt! plus att jag inhandlade en del på stan idag också. blev julklappar till: martin, pappa, jossi och jennifer. några till avklarade. puh!
blev inte mer än en timme på stan...kände mig trött o hängig..bara ja inte blir sjuk nu när vi ska på Ikea imorgon. imorse när klockan ringde var jag tok-förkyld, men det gick över när jag reste mig..skumt..

enligt martin är mina ögon röda..kan kanske bero på att jag suttit framför datorn i princip sen jag kom hem...

haha. monika från jobet ringde när jag var på stan:
- hej anna! jag tänkte bara meddela att du inte kan åka till ikea imorgon..
-vaa??!!
- ja, jag o min familj ligger i kräksjukan.......
-nää!!!
-hahaha!! jag skojja bara. tänkte bara säga att du glömde din handlingslista här på jobbet.

nu ska jag snart hoppa i duschen och sen smörja in mig med min nya guldskimmrande hudlotion. mys!

andra önskan inslagen

mitt armband från Asos fanns i brevlådan idag när vi kom hem.
Beautiful!

beroendeframkallande

långt ord....haha
men nu är det så, långt ord eller ej. tradera är beroendeframkallande. men både på gott och ont.
väskan var som sagt underbar och jag ska nu alldeles på några sekunder ge ett väldigt gott omdöme till hon som sålde dom.
och nu har jag just köpt ett par skor. dessa blev minda idag. och vad kan man säga. 159 spänn, inget att orda om..

dessutom var jag precis hos frissan här intill och inhandlade shampoo, balsam och hårfärg. blev av märket Sebastian och fick till och med ett läppglans på köpet. det är dyrt, men ack så värt det för mitt lidande hår. och när det dessutom räcker tio gånger så länge (minst) som annat shampoo så är det i slutändan inte så dyrt..
ser ni hur jag försvarar mina köp? =P

fick en kryssning av 2 kompisar till mig o M. de kunde inte fara. från sthlm till Åbo så nu håller vi på att kolla när vi ska kunna åka och det verkar som att den enda helgen vi kan är 15 december..ska bara se om det går att få tag på flygbiljetter, annars kanske vi bilar. Carro och Erik kanske hakar på, det vore trevligt! är ju för 4 personer så det är bara att passa på. mysigt att hitta på nått annorlunda.

grejjade på med alla hyllor i gästrummet igår så nu är de på plats. känns skönt att jag gjorde det själv och inte tog hjälp av martin. jag vet att jag kan, men det blir lätt så att sånna saker får han göra och jag gör annat. nu ska vi ta och börja måla i sovrummet också så det är klart när tapeterna kommer.
kommer bilder på det målade gästrummet inom kort. ska försöka ikväll men jag lovar inget...

önskan inslagen!

haha! lyckligast blev jag idag när vi kör upp vid brevlådan som inte går att stänga på grund av paketet som ligger nedtryckt där. min väska!!! den kom, den såg och den segrade! finare än vad jag vågat hoppas på. perfekt!

idag är det klubbat att inflyttningsfesten våran kommer äga rum nästa lördag. 9:e december. har inte hunnit meddela en enda av mina vänner än..har vart full rulle på jobbet hela dagen idag och nu vill jag bara ta det lugnt. men jag ska ta tag i det imorgon. ska bli skoj!
blir nog mest troligt inflyttnings/födelsedagsfest för frida. blir nog mycket folk. underbart!

på torsdag gör jag helg. är ledig på fredag och sticker till Ikea med sassa-brasas och hennes mamma. hade inget speciellt jag skulle handla, men nu har visst listan hunnit bli lång..
sassa: hur mycket plats i bilen har ni??? =P

nu ska jag skruva upp nå hyllor och grejja på med baby. sen klockan åtta blir det "Ugly Betty". Missa inte!! älskar den tjejen, störtskön!

Lista v. 48

dagens outfit: ljusblåjeans, ljusblått linne, ljusblå/brun skjorta, guldarmband med berlocker, guldringar i öronen, bruna stövlar, uppsatt hår, mörkröda naglar.
dagens lunch: idag blir det räksallad från björkskatans konditori. mumma!
dagens att göra: skruva upp hylla och nya gardinstångsfästen i gästrum, måla byrån svart
dagens måsten: har för en gångs skull inga måsten
dagens önskan: att dagen går snabbt eftersom jag ska jobba till fem
dagens komplimang: vad läcker du var idag! (Monika på jobbet)
dagens vill ha: att mitt armband från Asos som jag beställde för nån dag sen ska komma(kvarstår från förra gången) lägger även till att jag vill att min väska jag vann auktionen på på tradera ska komma.

auktionsvinnare!

i helgen fick jag veta att jag vunnit autionen på väskan jag bara var tvungen att ha!
lyckligast blev jag när jag trodde att mitt bud inte skulle räcka till.
Här kan du skåda skapelsen!

måndag hela veckan

känns det som i alla fall.. känns som att varje gång jag uppdaterar här är det måndag..vet att det inte är så, men.. alltid lika trist med måndag. men denna vecka kommer nog gå ganska snabbt trots att jag har fem-veckan. har bytt två dagar med U här på jobbet så idag och torsdag slutar jag 2 i alla fall. och på fredag ska jag mest troligt vara ledig. vet inte säkert än. men det lutar åt att jag och sassa sticker på roadtrip upp till haparanda och besöker vårt nya ikea. kommer med all säkerhet vara kaos, men det kan nog kanske bli roligt i alla fall.
vet egentligen inte så mycket jag ska handla, men nog vet jag man kan hitta en del. hittills finns detta på inköpslistan:

-sminkhyllor (superbra ny serie från ikea i form av hyllor med sminkfack)
-julpapper och snören o dyl.
-värmeljus och alla andra ljus jag kan hitta (ljusfanatiker)
- möjligtvis ngn matta till kök och v-rum
- överkast till gästsäng i rött eller svart
-kuddar till gästsäng i rött eller svart

japp, nu är gästrummet färdigmålat! äntligen! och det blev såååå fint! nu är det bara möblerna som saknas. ska äntligen få hem mitt piano som jag nu efter många år får plats med, ska hämta en säng i bjummis, samt att jag tror att byrån som nu står i gästrummet åker på en makeover och blir placerad i gästrummet. men vart är ko-mattan som jag vill ha??

fredagen var mysig. klockan fyra trillade vi alla in på olivers för mat och dryck. var hemma igen redan kring åtta-snåret. kollade idol, och vart till skillnad från min gumma, överlycklig över att Johan äntligen åkte ut! har inte förstått varför han från första början kom med..kass! är inte hela grejjen att man ska kunna sjunga?
efter idol satte sig jag och älsket och spelade lite kort och lyssnade på bra musik, drack öl och vin och myste på. älskar att umgås med den där fantastiska varelsen.
på lördagen målade jag sista varvet med vitt i gästrummet innan vi skulle till töre och gratta J som fyllde 30. blev bjudna på gomiddag och fick ännu en gång känslan av att jag hade kunnat ha 30 barn om alla varit som Linnea.
vidare till bjummis för att mysa med OC på datorn.
tanken var att på söndagen kapa klart veden... men se så blev det minsann inte! regn och rusk gjorde att det blev omöjligt. eller kanske inte omöjligt men i alla fall mindre trevligt. stod och kapade med motvind och fick blunda för att inte få ALLT spån i ögonen. =livsfarligt!
kom hem och medans baby for och lastade av traktorn målade jag klart fondväggen i gästrummet.

får att sammanfatta helgen känns det som att vi fått mycket gjort, och vi ahr fått mycket mys. det är huvudsaken! =)

ännu en fredag

idag blir det APT från lunch. skönt att få stänga igen här och göra nått annat..möte är i och för sig inte min favoritsysselsättning, men med dessa arbetskamrater kan det mesta bli roligt!
efter det blir det after work på bakfickan. mysigt.. och dessutom med respektive denna gång vilket gör det hela ännu lite roligare. =)

önskejulklapp!!!

okej. nu har jag hittat den ultimata julklappen till mig.
denna vill jag ha!!
jag kommer dyrka dig som ger mig den i julklapp för resten av mitt liv...??

julklappar

ja nu börjas det...har redan gjort bort en del av dom, men det är fortfarande många kvar att inhandla...
jag tror att jag mer eller mindre vet vad jag ska köpa till älsket..
till rut och farmor är det redan klart, samt Malin och sarah. men jag kom på en sak till jag vill köpa till malin, får se om det blir så. vet även vad jag ska köpa till pappa. Men så har vi ju då mina små skitungar som det ska handlas till...inte så svårt, de gillar i princip samma saker som jag, men inte nog med att jag ska handla från mig själv till dom så ska jag även handla från mormor...mycket spring blir det=)
och nästa lördag fyller boman år. kombinerad present/julklapp kanske?

idag kommer mina snorisar!! underbart!
tror jag ska försöka hinna måla sista varvet i gästrummet också. blev inget av det igår. packade upp en massa flyttkartonger istället som stått i tvättstugan. en massa kläder som jag packade ner när jag flytta ihop med martin. dels som jag var less på, dels som jag inte kom i längre. kom i allt, och en del var för stort! gissa vem som blev lycklig!
var även förbi sassa och hämtade OC. så nu vet jag en som kommer nöta nöta nöta!!

dagens lista

dagens outfit: vita/guld lacoste sneakers, svarta lite större typ kostymbyxor med snörning nertill, rosa långärmad farfars-tröja i mohair, "diamant" örhängen
dagens lunch: fullkornspasta(!!!) med pastasås bestående av grädde, vitlök, kyckling, färska tomater och paprika. färsk blomkål och broccoli
dagens att göra: träffa flickorna som kommer och hälsar på idag!!
dagens måsten: måla sista varvet i gästrummet om jag hinner innan snorisarna kommer
dagens önskan: att jag slipper jobba över
dagens förolämpning: (ändrar nu denna till "dagens komplimang"): hej snygging! (från A på jobbet) man blir alltid lika glad samt nu nyss: vad söt du var i den där färgen! (även denna från A)
dagens vill ha: att mitt armband från Asos som jag beställde för nån dag sen ska komma

från lördagen

men sluta!!

sluta regna!! trött på detta slask nu...usch..visst, om det snöar vet jag att jag inte kommer få träffa M då han måste jobba, men det offrar jag för lite vitt. så mörkt och trist med regn..lite snö hade verkligen ljusat upp min vardag, och många andras också för den delen!

igår for jag till stan direkt efter jobbet. blev en del inköp. dock inte så mycket till mig själv. eller jo, men...äh, ni vet hur det är!
gårdagens inköp:

- svart och gråblå (snerandig) tröja från hm (till mig)
- ljusrosa stickad farfarströja på rea från bikbok
- två hårnålar med pärlor och diverse andra stenar
- julklapp till farmor från Lush (törs skriva det här då jag inte misstänker att hon läser mig blogg)
- julklapp till rut (styvmamma)
- 2 nya bh:ar och 1 par trosor. (en svart med rosa blommor upptill, samt en ljusrosa med broderad blomma på ena bröstet, ljusrosa trosor till)

känns som att underkläderna var välbehövliga då det kanske inte anses som världens sexigaste att gå omkring med urtvättade gamla bh:ar med trådar som hänger ner lite här och där..=) samt att min viktnedgång påverkat min byst...suck..

åkte traktor hem med M igår. skumpigt men skönt att slippa bussa. kom hem och lagade mat sen for M tillbaka till garaget för att jobba lite. Jag spelade lite Betapet (min drog) och sen tog jag mod till mig och målade ett andra varv i gästrummet. Konstaterade att det kommer behövas ett lager till tyvärr och fick kämpa för att få färgen att räcka till detta varv..alltså, idag inhandlas mer färg och ett sista lager stryks på. Efter det är det endast fondväggen kvar, vilket jag ser fram amot att få måla. Kommer bli såå snyggt med den svarta fondväggen. Sen är det bara alla möbler dit in som saknas..
Ska till Bjummis här framöver och hämta en enkelsäng som ska målas svart, ska hämta mitt piano från flickorna, som ska betsas vitt (om det går) och sedan ska den ohyggligt horribla byrån som nu bor i sovrummet designas om i någon passande färg och även den ställas in där.

kan nu konstatera att GI-metoden fungerar! varje morgon när jag ställer mig på vågen blir jag glad. mindre och mindre..jag HAR karaktär, när jag verkligen vill..skönt att veta!

vårt underbara drömhus

årets julklapp!

till mig då såklart! =P
kan dock inte bestämma mig vilken av de som är finast.. budget eller lyx?
tror nästan budget..dock är låset på lyx väldigt fint..
hmm... ge mig!

                  

så..nu har jag köpt mig årets julklapp...kunde inte hålla mig!
har även inhandlat 2 andra julklappar, men de håller jag hemliga=)

påbörjat

målandet är igång!
kom hem igår och satte igång med slipandet..efter en timme hade jag spagettiarmar så jag lagade mat. M kom hem och vi käkade och sen lyckades jag på ngt konstigt sätt övertala honom om att vi skulle måla... =) jag tog allt som måste målas med pensel och han rollade. efter mindre än en timme var första varvet klart. andra varvet blir förhoppningsvis idag och sen kan jag måla fondväggen. kommer bli sååå fint!

tog en promenad igårkväll och insåg att det inte bara är folk som jag (obotligt klantig) som löper stor risk att slå ihjäl sig om man sätter foten utanför dörren.
det tinar och rinner på sina ställen från snöhögar = ishalka som är i princip omöjlig att upptäcka innan du redan ligger där på marken...skoj! höll ett krampaktigt tag om älsket! =)

idag ska jag på stan med S. tror jag i alla fall? tror det var idag, men jag måste dubbelkolla. mysigt. länge sen jag träffade henne.
på torsdag kommer flickorna. eller åtminstone en av de, men jag hoppas på båda. man kan aldrig få för mycket av det goda!
och sen på fredag har vi APT och efter det afterwork med respektive. skulle gissa att det kommer bli en lugn kväll när jag vet att min rara kollega Monika ska hem och kolla på Idol klockan åtta=)
kul att ses annat än på jobbet, men ändå skönt att det inte blir någon långdragare..
sen vet jag inte riktigt vad som är planerat, det återstår att se....

måndag igen..

så satt man här på jobbet igen..trött..eller egentligen inte, men frusen. har myst in mig i min kofta och har precis slurpat i mig sista droppen av det varma kaffet. men inte hjälpte det inte..fingrarna vill inte vara med på tangenterna, iskalla..behövs det morgongymnastik?

helgen har varit helt underbar må jag säga!
har fått spendera hela helgen med mitt älsk. bara där var helgen fulländad.
på fredagen tog vi det bara lugnt när vi kom hem. lagade gomat (kryddjärpar med grönsaker och gräddsås), mös ner oss i soffan och kollade tv. älsket drack öl och var allmänt mysig. Han somnade dock till filmen vi skulle se och vile inte alls lyssna på det örat när jag bad honom komma och lägga sig i sängen med mig.
sov ut på lördagen och åt frukost tillsammans. slängde in lite skräp i bettan och begav oss till kronan för att slänga det innan de stängde. var och kollade på skotrar, var på EM och hämtade en mutter som saknades till en av fönsterlamporna jag köpte där i fredags, handlade lite mat och julpynt, hämtade ellos-paketet och sen hem och dona på. skruvade upp nå krokar i hallen, städade, plockade och åt middag.
senare kom erik och boman. drack vin och surrade en massa. erik for hem och frida och johan kom förbi. spelade Pictionary, sååå skoj! (skrattade så jag höll på att gå åt när martin, full som ett ägg, skulle rita)
kvällen slutade med att jag och M stod i vardagsrummet och "dansade" och han fick höra diverse vackra toner från mig när jag sjöng=)

och snutt! meddelande till dig här:
jag har fotat hela huset. jag har bara inte lagt upp de än, men det kommer! håll ut! =)

ska jag lyckas måla gästrummet idag när jag slutar klockan två? jag är tragisk....

vin, mys

ikväll blir det vindrickande (samt diverse annat) och mys. Boman och Erik är på väg hit nu. Kanske blir det att spela sällskapsspel eller så sitter vi bara och surrar.

För varje dag som går känner jag bara mer och mer hur rätt allt är.
Vårt hus, vårt liv, våra underbara djur, mina vänner, vårt allt!!

I love this life!


PS. det blir inte heller sämre när man lyssnar på Mika- Relax. As-skön låt!DS

haha

snutt, du vann ingen banan.. jag är ledsen. för inte var det många av sakerna jag skulle göra som jag lyckades uträtta igår..
inget målande, inga egobilder, inga husbilder och inget skottande..
okej..här kommer så ursäkterna till varför jag inte gjort detta..

1. Kom hem sent. Hemma kring sju utan att ha ätit middag. Lagade kycklingsoppa och åt. Efter det var klockan närmare åtta..
2. Skottandet tror jag inte en levande själ hade anmält sig frivilligt till. Det hände ner ungefär 1 meter från taket. Inte så sugen att stå där under..
3. Huvudvärk a la carte! Inget hjälpte...

Det var de ursäkter jag kom på för tillfället. Förlåt snuttan!! Ska verkligen försöka få upp både egobilder och husbilder i helgen.
Ska även försöka få gästrummet målat.
Fast faktiskt är det så här. M har jobbat så himla mycket nu på senaste så om han nu mot all förmodan skulle vara hemma i helgen. Ska jag ägna all min uppmärksamhet och tid på honom!!

jaha...och vad skulle jag köpa på stan igår? jo, en nagelfil. förvisso gjorde jag det..men det slutar inte där..
okej..här kommer listan:

- Nagelfil
- Glittrigt nagellack
- Rouge (ice rose)
- Rutig skjorta i ljusblått, brunt och vitt
- Grå lite tunnare kofta. (såååå mysig, måste köpa fler)
- Vit t-shirt med tryck av en tjej i svart.
- Senapsgula leggings med spets nertill
- Svart t-shirt med vitt tryck
- Svart väst ( äntligen!! dyr, men fin!!)
- Svart skärp i resår med guldspänne

nu ska jag gå och skämmas i ett hörn för detta syndande..
(gumman, jag vet att du är avis, men du kommer i alla fall kunna äta resten av månaden)

tragisk

har inget annat liv än min blogg på dagarna när jag sitter på jobbet..
uppdaterar min blogg, kollar malins blogg, kollar kläder (och blir sjukt sugen på att shoppa en massa)
det är farligt när det är så här lugnt..

M jobbar ikväll, eller i alla fall så pass länge att jag inte kan åka med honom hem efter jobbet. därför beslutade jag nu att jag ska pallra mig in till stan direkt efter jobbet och köpa en nagelfil! jag har använt alla medel för att inte bita av mina naglar (som äntligen blivit långa) när de blivit naggade. jag har använt en stol med strävt tyg för att fila de, en tegelvägg, en fotfil samt sandpapper....men nu ska det inhandlas en vanlig nagelfil.
en timme kommer jag då vara i stan innan bussen hem går. men hellre springa på stan en timme än att sitta här en halvtimme efter arbetstid och bara vänta på att klockan ska bli halv sex..

kommer jag att måla när jag kommer hem? kommer jag att fota mig själv och lägga upp lite egobilder? kommer jag att fota vårt hus så att snutt min får se? kommer jag att tvätta? kommer jag att skotta?

jag meddelar sen vad jag hunnit med och inte hunnit med...=) vad tror ni? hur många uppgifter av 5 kommer jag att åtgärda?
vinnaren får en banan och en gratis fotvandring till uppsala!

samma lista igen..

dagens outfit: svarta sparris-brallor, senapsgult lite längre linne, svart brett skärp, svart kofta, svart spetshårband, svarta stövlar
dagens lunch: chorizo med wook-grönsaker och 3-veckorssallad
dagens att göra: kvarstår från föregående lista. måla gästrummet
dagens måsten: har nog inga måsten idag..skönt!
dagens önskan: att S berättar det jag vill veta
dagens förolämpning: alla har varit snälla idag.=)
dagens vill ha: fortfarande klänningen från hm, men även en massa annat från nelly...suck..plus en sängram!

gårdagen

resulterade i att sätta sig vid dukat bord hos martins syster. mysigt! hon hade till och med lagat GI-mat åt mig. sött! =) käkade och fick lille oscar viking att börja gråta ett par gånger. om det berodde på oss eller att han var nyvaken vet jag inte riktigt. han tittar alltid lika chockat på oss när vi hälsar på...=)
småtöserna myste ¨på med vindruvor och glass och de andra också. alla utom jag som istället avnjöt en kopp kaffe. (snälla säg att jag är duktig!! )
sen vidare till pappa och rut. fick inflyttningspresent av dom. "bras-grejjer". (vad heter det??) jättefina som jag tittat på tidigare.. nöjda och belåtna begav vi oss hem. tanken var att jag skulle slipa och måla, men klockan hann bli så mycket så vi grejade på med annat istället.

fick ett mail igår som gav mig rysningar. håret reste sig på kroppen och jag höll nästan på att börja gråta. ni måste kolla!!
http://www.youtube.com/watch?v=9147zPzXfx0
fantastisk!!

lill-lördag

idag är det onsdag. även kallad lill-lördag av vissa...dock inte av mig, förrutom nu=)
igår grejade vi på en hel del.
M kom och hämtade mig från jobbet, for och hämtade Kira (!!!), for på Spektrum och handlade ett tråg, en roller, ett rollerskaft och svart väggfärg till fondväggen. for till sandviksgatan och hämtade våra cyklar som M kom på att vi glömt där. (ops!), for och handlade.
Kom hem och kagade middag och dammsög. käkade och sen gick M ut och skottade och jag städade och bakade sockerkaka(mest misslyckad)
carro och erik kom och fikade och kollade in vårt hus och sen satte jag igång med gästrummet... allt är nu spacklat och det mesta även tejpat. ska slipa och tejpa klart när jag kommer hem och förhoppningsvis även börja med målandet..detta eviga förarbete..usch!

nu är hela familjen samlad hemma igen. kira är tillbaka! hon var helt galet go igår. vet inte vad det var med henne. kramades och pussades och gnydde en massa. sötnosen=)
sen fick hon varmkorv så det höll på att komma ut genom öronen på henne.


nu ska jag jobba lite. är ensam. de andra tjejerna är på lunch..trist å va själv...

Lista V. 46

dagens outfit: vit sönder-designad t-shirt.(reklam t-shirt från runes el.) svarta sparris-brallor, svart kofta och vita höga gymaskor (typ converse), uppsatt hår med diadem, glasögon (=slappt idag)
dagens lunch: blomkål och broccoli gratäng med kassler
dagens att göra: måla gästrummet (blev inte gjort igår eftersom hela byn fick strömavbrott....)
dagens måsten: ringa arbetsförmedlingen samt sophämtning
dagens önskan: att älsket får sluta samtidigt som mig (=jag får hämt från jobbet samt att jag får kramas och mysa äntligen)
dagens förolämpning: pratade just med M, han sa att jag var sämst på att hitta saker när jag letar. (sant, och kanske inte direkt en förolämpning)
dagens vill ha: kläningen från hm som jag tack vare gumman min hittade=)

tjejkväll

     
   

fit for fight

A kom tillbaka med en hel påse med maskeringstejp i alla de olika bredder. söt!
så nu väntar jag bara på att få sluta så bär det av hem och måla!
ska bara innan dess försöka fördriva en halvtimme tills bussen går. ska nog gå och handla lite...

inspiration

blev alldeles inspirerad nu att börja måla i huset.
har tre rum som ska göras om. v-rum, s-rum och gästrum (barnkammare enl. M)
i sovrummet väntar vi nu på tapeter (fondvägg) så där måste vi vänta.. i vardagsrummet ska väggarna målas om och fondväggen där ska göras om, men det kändes som ett större projekt. därför har jag nu bestämt att jag ska börja med gästrummet. måste ju få klart så vi kan ställa dit gästsängen som vi ska hämta i bjummis nu när man bor ute i skogen=)
där blir det svart och vitt. och den vita färegn har jag redan hemma så jag tänkte början med det. har allt jag behöver förrutom maskeringstejp. sprang över på affären för att fixa det, men tji fick jag...inte hade de nån tejp inte..
så när jag kom tillbaka hörde jag att A här på jobbet behövde hjälp med nyckelkvittenser och jag var inte sen på att erbjuda mig att göra det i utbyte mot att han for och köpte tejp till mig. bra deal för både han och mig. och hade jag velat hade jag nog dessutom fått mig färg, tapeter, spackel och allt annat jag behövde=)
tacka vet jag mina arbetskamrater! underbara!

tröttast

cleo

hittade ändå en bild...från cleo. ser aningens sliten ut, bättre bilder kommer sen, men för att göra malin till lags skyndar jag mig med denna tills vidare..

grå måndag

fast egentligen inte. den är väldigt väldigt vit! vet inte hur mycket snö det ahr hunnit komma nu...men om jag skulle gissa så kanske runt en halvmeter.
M for ut och snöröjde igårnatt klockan tre. när jag vaknade på morgonen och skulle gå ut och röka fick jag knappt upp dörren...skottade senare på dagen och snön var som klister..idag har jag träningsvärk i armar och ben, men det gör mig inget. det är bara bra! =)
M klev som sagt upp igårnatt kring tre. när han kom in och skulle säga hejdå var det en katt som låg under täcket precis baki min rumpa. M skulle försiktigt lyfta bort honom då han råkade sätta ett finger typ i rumpan på mig. han fick höra diverse mummel från mig och kunde inte sluta skratta när han kom hem och skulle berätta för mig om det. haha=)

i fredags var det som ssagt fest. jag och boman. mysigt hade vi innan. massa vin och massa surr och sen vart det cleo. och tro det eller ej men det var sååå skoj! var länge sen jag hade roligt så nu är man ju peppad=) min älskade både skjutsade och hämtade oss. min ängel!
har såå roliga bilder från kvällen men igår när jag skulle lägga upp dom insåg jag att jag inte har en susning om vart sladden befinner sig någonstans..suck..

och vet ni vad?? nu har vi tv!! jag är och förblir en tv-människa. jag älskar att ligga och glo på tv och jag tänker inte låtsas som nått annat heller. så i lördags begav vi oss till storheden för att kolla efter boxer. hittade och köpte. sen for vi på bolaget och köpte M:s efterlängtade öl, och sen in på InterSport och kolla efter vinterjacka till mig. har ju letat som en galning men inte hittat nått..hittade en på en gång när vi kom in. billigaste hittils till och med. "Bara" 1500 kr. påminner om fjällräven jackan expedition down, men bra mycket billigare. svart med gula band vid luvan. älskar den! bilder kommer sen (när jag hittat den bortsprungna kabeln)

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och smita ut i snöstormen och röka...

suck..

detta blir inte bra, hur jag än gör...
är det ingen som kan anmäla sig frivillig till att göra en fin hemsida till mig??
äh..nu ger jag upp för just nu och återkommer med nya friska tag när jag känner att jag har tid..kanske när jag skaffat mig photoshop.
man kanske skulle ta och fixa sig en riktig hemsida sitället och inte bara en blogg...

idag ska jag och boman dricka vin och snacka skit. f-n så mysigt! har kört ut M, kände mig hemsk, men samtidigt så ser jag fram emot ikväll så mycket så..=) mysigt med en tjejkväll.
sen blir det utgång, vilket det känns som att det var år och dar sen. myspys!
ska hem direkt efter jobbet och vila mig lite. kliver ju upp 05.25 varje morgon så om jag ska orka behöver jag nog lite skönhetssömn innan.

igår var vi i töre hela kvällen hos M:s mamma som fyllde år. mysigt var det. och man blir ju inte så lite sugen på barn heller när man träffar Linnea. världens mysigaste tös! om alla barn var som hon hade jag kunnat ha ett dussin av dom!

nu ska jag kila över på affären och hansla lite lunch. och kanske till och med komma ihåg att köpa en diskpropp också. men det verkar vara en omöjlighet att komma ihåg det!

eehh..

precis..det är det enda jag kan säga..
hur gör man???!! hjälp mig nån! detta ser hemskt ut!

jag vill ha en ny design!

ja, jag vill ha ny design på min blogg...älskar att ha en blogg. såå skönt att slippa grejja med lunar eller liknande sidor. uäh! men jag är så trött på hur den ser ut och jag är ju INTE direkt haj på att fixa med sånt här..vad ska jag göra?
kanske bara ändra färgerna, för DET klarar jag i alla fall av..eller är det nån som anmäler sig frivillig till att hjälpa mig?

igår var jag och boman på stan en sväng. hon kom och skulle hämta upp mig efter jobbet, men ringde och hade pallrat sig hit men ville inte köra mer i halkan. så vi tog bussen. och sen tog vi bussen tillbaka till bilen=) kändes skumt...
inhandlade lite kläder på stan igår. känner mig oerhört nöjd med mina inköp.

-shorts i brunt rutigt med lite guld.
-leggings i offwhite
-längre tröja med knyt och hängpolo i offwhite

och hela kalaset kostade mig inte ens mer än 350 riksdaler. vilket kap!

boman kom skjutsade hem mig till byn sen och kom in på en kopp kaffe för att värma sig efter den frusna resan i isbiten. M kom hem och vi käkade vita bönor med korv. får se vad magen tycker om det...=)
sen grejjade vi på lite med diverse saker, fick besök av Fredrik och hans charmiga vovve och sen slängde vi oss i soffan och skulle glo film. vaknade klockan tio båda två.... jag gick och släckte ner och sen klädde jag av mig och slängde mig i sängen..inget tandregörande här inte! var totalt däckad! hann somna om innan M kom och la sig igen.

fryser som ett djur...usch..iskall om fingrarna. och jag som alltid brukar klaga över att det är så varmt...skumt...
nu ska jag kolla om jag kan göra nått åt denna sida....

PS jag vill ha photoshop!!! hur får jag tag på det?? DS

tapetklar

igår var vi och handlade tapeter och färg till både sovrummet och gästrummet. (som det råder delade meningar om om det är ett gästrum eller en barnkammare. M säger barnkammare)
kändes hopplöst till en början och efter en timme och vi fortfarande inte hittat nått och jag kände att jag inte längre kunde lita på jossi som började säga att alla tapeter var fina enbart för att hon var less och ville hem=), så kom en kvinna som jobbade där och hjälpte oss. och i princip den första tapeten hon slog upp var klockren! äntligen! blev tapet som fondvägg och sen målar vi resten. tur det med tanke på att bara fondväggen kommer kosta 1800kr! gah! aja, hellre det och man vet att man inte kommer vilja tapetsera om på en gång för att det inte blev bra...bara det att det var 2-3 veckors väntetid på den.. men om jag känner mig själv rätt så kommer resten av rummet målas inom den närmaste framtiden och sen kommer jag bli vansinnig över att fondväggen aldrig kommer..=)
köpte färg till sovrummet också. vit, sen ska jag köpa en svart fondvägg också.

får se hur det blir, kanske sätter igång idag. boman kanske kommer och hjälper mig. eller så blir det att ta en repa på stan..skulle behöva in till stan och kolla på nån jacka. min varma jacka blev förstörd när jag tvättade den. hittade en everest jacka, jättefin och jättevarm och går att ha både i skogen och annars. men den kostade dock 2000...men M tyckte att jag skulle köpa den så jag ska nog slå till... =) bara det att den kanske var en aning stor i XS och nån annan storlek fanns inte..ska prova igen och se..
hoppas Boman hakar på och är smakråd!

ska även på indiska och köpa lyktor till sovrummet och på åhlens och köpa gardiner.

faktum

jag kan nu meddela och konstatera att GI-metoden fungerar! har på ca. 2-3 veckor tappat 3 kg. inte illa pinkat av en som mig, som verkligen går in för orden "leva för att äta"..
när jag nu gjort mina två veckor med total avsaknad av kolhydrater tänkte jag att nu ÄNTLIGEN kan jag äta lite pasta eller potatis eller liknande..men när jag då ställer mig på vågen och inser att detta verkligen fungerat så fortsätter jag ett tag till. det funkar ju så bra och jag är konstant mätt, så varför inte?
fuskade dock igår...åt 3 st!! toffefee..och jag lovar att det var gott! =P

igår var jag på stan efter jobbet. fixade busskort och skulle köpa gardiner till sovrummet..plommonfärgade som tapeterna ska bli där. men när jag står på åhlens efter att ha stått och tittat på tapeter så mina ögon blivit plommonfärgade inser jag att jag redan är less på plommon...det blir rött istället! japp. hittade de finaste röda färgerna igår på ett tyg på åhlens. fanns i plommon också ( är sååååå trött att säga plommon nu) men de röda var finare. blir en mörkare röd fondvägg och sen lite ljusare på resten.. vi vet ju alla vad färgen röd symbolisrerar i ett sovrom och det passar alldeles utmärkt! need i say more? =)

boman kom och hälsade på mig igår. insåg när jag till slut kommit hem, släpande på mitt ikea-paket att jag skulle bli alldeles ensam hela kvällen.. M jobbade.
ringde till boman med alla tummar hållna över att hon inte skulle ha några andra planer. men tro det eller ej, hennes svar var:
- Nej då, jag har väntat på att du skulle ringa så vi kunde hitta på nått.
jaa!! Inom en timme kom hon och sen var vi bänkade vid köksbordet  med kaffekopparnai många timmar framåt. lyfte på arslet vid några tillfällen. för att även tillägga väl valda tillfällen.

- rökpaus (några gånger)
-kisspaus (kaffe är urindrivande)
-internetpaus (var ju tvungen att visa henne min blogg)
-färga håret på boman-paus

kring kvart över tio for hon hem. hon hann bara stänga dörren så jag insåg att nu är jag ensam och jag är världens mest mörkrädda människa...eehh.. vad gör jag nu då?
men det gick bra! är inte ett dugg (läs: inte mer mörkrädd än en normal människa) mörkrädd.
spelade betapet en sväng, rökte, tvättade tanden, och kröp ner i sängen med mina bäbisar och ringde och sa godnatt till M som fortfarande jobbade. såg klart en film och sen sov jag som en liten prinsessa.
vaknade inte ens när han kom hem och pussade på mig. suck.....

idag far kanske jag och boman och kolalr på tapeter efter jobbet. OM hon får låna bilen vill säga. jag håller återigen alla mina tummar och tår. för imorgon kommer rut och ska hjälpa mig tapetsera. kan ju vara en fördel om man har några tapeter då...

slut på ledigheten

nu är jag tillbaka på jobbet efter nästan en veckas ledighet. närmare bestämt 5 dagar. otroligt skönt, men om det är bra eller inte det kan jag inte svara på än. känns som att man mest bara får mersmak... fast jag börjar med att jobba en vecka 7-14, så det är acceptabelt och överkommligt.

inflyttad och klar är vi nu. egentligen var vi det redan i söndags-måndags, men nu är det verkligen klart. alla (läs: de viktigaste och roligaste) prylar är på plats och vi myser som aldrig förr. måste nog ändå säga att jag är världens lyckligaste människa just nu!
det finns en del som skulle kunna göra mig ännu lyckligare faktiskt. det ena är att malin borde flytta upp så man får träffa henne när man vill. (typ till grannhuset) och det andra är att det hade varit skönt med körkort. men det kommer, det får bara vänta ett tag. till i mars får det vänta, då får jag köra med martin. och innan dess har jag inte råd. och önskan om att malin ska flytta upp, den får jag nog också lägga på is ett tag framöver är jag rädd... men drömma kan man ju=)
ja, som sagt, lycklig är jag. för att inte tala om vårt lilla zoo. kira är busigare och gladare än jag någonsin sett henne. är så mysig och fin vår lilla gumma! och våra småpojkar...herregud vilket liv. bara att ha lite yta att röra sig på och så har de ju fått vara ute en massa också. så nu står de i princip hela tiden vid dörren och jamar och ska ut. =) än så länge törs vi inte ha de ute när vi ska fara på jobbet en hel dag, men det kommer.

har haft en massa besök. människorna har rullat in som bara den. har blivit många kaffekokningar och många rundvandningar. men hur kul är inte det då? älskar besök, och ännu mer nu när man har plats för besökarna. tänka sig att ha ett köksbord att sitta vid!

på lördagen gjorde vi av med en massa pengar. var och handlade en massa lampor..blev en del annat också.

- lampor till v-rum(fönster och tak) och sovrum.
- tapeter (fondvägg) till v-rum
- knivställ
-salt och pepparkar
- ljuständare
- tofflor (röktofflor. M skulle ha likadana men de fanns inte i hans jättestorlek)
- tapetklister
- badlakan och handdukar
- hushållspappershållare
- micro

sen minns jag inte om det var nått mer, men kul var det i alla fall!=)

nu på onsdag ska rut komma och hjälpa mig tapetsera. bara det att vi inte hunnit skaffa några tapeter än... om nu inte M måste jobba ikväll ska vi nog kanske fara och kika. ska försöka hitta några plommonfärgade till sovrummet. i gästrummet blir det svart och vitt men där ska vi nog måla..

nä, nu ska jag försöka göra lite nytta!

All About Us

Våra dagar