brun/vit

ahr varit hela dagen hemma hos farmor. ingen körskola med andra ord. dock pluggade jag en del imorse och klarade ännu en fas...
har varit på handelsträdgården, blivit bjuden på lunch och suttit ute i solen och njutit. ännu brunare nu..dock bara på framsidan,,ser ganska kul ut=) men det är ju inte direkt så jag kan slänga mig på mage på en dyna och sola ryggen...
m hämtade upp mig hos farmor och sen var vi och handlade katt/hundmat, kattsand och lite godis till våra bäbisar. efter det mat till oss själva och sedan hem och njuta av den i solen.
nu har älsket somnat på soffan där jag snart ska krypa ner bredvid honom!

brrrr

det blåser alldeles för mycket här ute hos oss....
som tur var ringde farmor precis och undrade om jag ville följa med henne till rutviks handelsträdgård och sen hem till henne och äta lunch. jaa!! och hos henne är det varmt! =) och dessutom hennes sallad på det. bland det bästa som finns en varm sommardag, med mellon och annat mums..
så snart kommer hon och plockar upp mig. sitter och lyssnar på lite musik under tiden och laddar upp lite bilder som jag tänkte bjuda på.
musiktips:
Gwen Stefani - 4 in the morning


hihi, sista bilden var lite rolig tyckte jag..inte direkt så att man ser sig själv ur den synvinkeln så ofta=) stoooor mage!

beslutsångest

solen skiner idag igen. underbart att se. har precis fått i mig lite frukost. hälsofil med havrekuddar och två mackor.
ska snart bege mig ut på altanen, men det är inte rikitgt sol där än så jag väntar ett tag..
har lite beslutsångest. skulle behöva fara till po´s och olugga teori eftersom det blev pannkaka av det sist, men det är ju så fint väder...kanske kan jag göra både och? kanske tar bussen kring två och sen hoppas jag på hämtning av baby...jag vill ha körkort!!

ska nog sms:a sassa och kolla om hon är ledig idag.hon kanske vill komma och sola lite med mig. hoppas!=)

var en jättemysig kväll med flickorna igår. de är så fina mina små....
de tyckte jag hade fått stor mage..jag förstår inte vad de menar??? =P

molnigare

idag. och det var nog faktiskt bra av några olika anledningar..

1. jag klev upp seeeent! (vaknade tidigt, men när jag såg att det var molningt kunde jag slappna av och somna om)
2. brände mig en aning igår så det var nog lika bra att brännan fick vila lite
3. jag har slappat en massa. (sådär som bm sa åt mig att göra..slappna av!)
4. jag har haft tid till en massa inomhus

fast det där med att vila...visst, jag har sovit länge, och sen slappade jag faktiskt ett tag. låg och glodde på tv, läste en massa bloggar, åt lunch, tog det lugnt. men sen klarade jag inte av det nå mer...blir alldeles för rastlös.
så nu har jag precis storstädat och håller på att göra en stek.
ikväll kommer tjejerna. ska bli så mysigt! älskar att umgås med de. och eftersom jag vet hur mycket de älskar stek, fick det bli det.=) tar ju några timmar, men jag hoppas den hinner bli klar..

igår var en helt underbar sommardag. var ute precis heeela dagen. gick in ett tag på eftermiddagen för att svalka mig med en dusch. sen kom calle förbi och efter ett tag kom martin hem. for och handlade mat och käkade på altanen. efter det blev det crocket-turnering där jag till och med fick vinna en gång=)

nu ska jag spela lite betapet och njuta av ledigheten.

puh!

har nu gått in efter en hel dag ute. kommer gå ut igen snart, men jag måste pausa lite...det är nu 31.6 grader på vår baksida...och jag har vart ute sen tio imorse...känner mig lite småbränd så nu pausar jag...
ska nog försöka vila lite innan baby kommer hem..
en sallad hade vart gott till middag idag...

åååhh

jag nuter i fulla drag! både av att ha semester över huvud taget, men även av att jag har sån tur att få DETTA väder också! ligger i däckstolen och tar det lugnt. egentligen en massa som måste fixas på tomten, men ajg lyder min bm:s råd att ta det lugnt. första dagen på väldigt länge som jag verkligen gör det...underbart. liiite rastlös mste jag erkänna att jag blir, men jag tröstar mig med att jag inte kommer ha så ont ikväll, plus att jag blir brun=)

nu haqr jag inte tid med detta mer, ska fortsätta njuta ute i solen!

imorgon komemr tjejerna och hälsar på oss! längtar! mina fina donnor! kunde inte bli emr stotl storasyster!

hemkommen

för ett bra tag sen i och för sig, men har sen dess hunnit med en powernap, besök av Malin och middag.
nu är jag helt slut, både i kropp och ögon...orkar inte med en sån här dag längre..tråkigt men sant.
det blev i alla fall pannkaka av teorin på körskolan då de hade fel på sitt datasystem..såklart! kom bara åt de faser som jag kommer åt hemifrån, så jag pluggade en av dom istället...
mötte sen upp sarah för lite shopping och lunchande.
köpte mig ett par vida trikåbxor i svart från jc, ett knallgult linne, en grå klänning från åhlens, ett rosa och ett genomskinligt nagellack och lite "stenar" till naglarna..
köpte även en examenspresent till jossi, men det törs jag inte skriva här vad det var ifall hon nu skulle läsa här. (robban: jag ska berätta för dig)

nu ska jag fixa mina naglar och sen slänga mig och slöa på soffan.

här kommer lite bilder från imorse:


uppe med tuppen

min semestervecka har börjat nu, men trots det är jag uppe med tuppen. känenr mig riktigt duktig!
sitter vid köksbordet och har precis fått i mig lite frukost. hälsofil med havrekuddar och en mjuk tunnbrödsmacka med ost, skinka och en massa grönsaker. mums!
sitter här och kikar ut genom köksfönstret. så mysigt! ser ut över trädan och bara en massa massa grönt. solen skiner och himlen är klarblå. underbar dag!

ska snart bege mig med bussen mot stan. ska plugga teori i 100 minuter och sen ska jag träffa sassa.
ska springa lite på stan och kanske ta en fika. ska i alla fall försöka hitta en examenspresent till jossi som tar examen fredagen den 8:e.

Liten lever om för fullt inne i stor-magen. igårkväll fick M känna h*n sparka rejält.=) så underbart när även han får känna och uppleva känslan.=)

nu ska jag kila och borsta tänderna innan jag pyser!

morsdagsfrukost

vaknade av att älsket sitter på sängkanten. han har utan min vetskap smitit iväg på morgonen för att köpa frukost från McDonalds till mig. tanken var att köpa små cheese (cravings) , men de serverade inte det än...dock måste jag säga att Egg McMuffin var otroligt mumsig!!
min första morsdagsfrukost.....inte illa! =)

solen skiner och jag väntar nu bara på att solen ska komma till altanen också så jag kan slänga mig i däckstolen och njuta. värme idag, och klockan är inte ens mycket än. kommer  nog bli en varm dag.
ska avnjuta den utomhus med min bok, kaffe, nått läskande och en massa bra musik.

var och övningskörde igårkväll som sagt. vart ute ganska många timmar. och nu har jag premiärkört i stan! det gick bra. bortsett från ett stort stort stort motorstopp i ett trafikljus där jag studsade fram som en kanin och fattade inte vad som hände....men man får göra sånt när man är nybörjare! (??)
fick en massa beröm av älsket i alla fall och det känns fortfarande som att det går i rätt riktning.
imorgon har jag bokat 2 st tider vid datorn på Po´s. har två faser som jag inte kan plugga hemifrån som jag hade tänkt sätta i veckan när jag är ledig. får se hur det går med det...

nu ska roa er med lite bilder. från tidigare i veckan, (där jag har svart klänning), från idag på mig, och från idag på altanen. håll till godo!

småkyligt

kom precis in nu efter en massa crocket, grejande med rabatter, planering och busande. känner mig lite småfrusen...
Azlan har fått en kompis, men tyvärr åker han hem imorgon. är grannen som är kattvakt och de har vart som ler och långhalm hela dagen. från morgon till kväll. sötnosar! =)

älsket åkte med Calle till garaget för att hämta traktorn för morgondagen. när han kommer hem igen blir det att fara och övningsköra. sen kommer det ju vara miss i nassen i princip så resten av den kommer nog spenderas i sängen med mys skulle jag gissa...

hoppas på sol och värme imorgon så man kan vara ute och greja på gården. eller ligga i däckstolen och jäsa lite....=)

sommar, på alla sätt och vis

tog en lååång sovmorgon imorse. skönt! och skönt att få ta dte lugnt när man klivit upp också...
käkade frunch och for mot storheden för en shoppingrunda.
blev en lång plastmatta från rusta i svart och vitt, lite trädgårdsredskap och blomlådor och krukor från rutvik för 2000:-.... baby tycker jag är dyr i drift, vet inte riktigt vad han menar med det?? =P
efter det har vi även vart och hälsat på pappa och rut en sväng och nu är det middag på gång.
älsket grilla hamburgare just nu. ska nog spela kubb sen om solen vill fortsätta vara framme...vann ju över både Martin och Calle igår så jag måste ju fortsätta visa hur great jag är =)

dagen har med andra ord gått i sommarens tecken. sol, värme, handlat sommar-saker och grillning.
kan ju även passa på att tipsa om några låtar som jag älskar. sååå somriga och mysiga!

Enrique iglesias - do you know
Bob Sinclair - Sound of freedom
Lars Winnerbäck - Elegi


nu mat!

1,5 timmar kvar

tills jag har semester. kan det bli bättre?
solen skiner fortfarande och jag hoppas att den kommer fortsätta med det resten av dagen. som sagt bm kl. 13.30 så jag kommer inte hinna med bussen hem till rutvik. blir istället att gå på stan en sväng tills nästa buss går..
kanske man till och med kan grilla lite ikväll om vädret tillåter?

satt just nu lunchen och disskuterade APT:n vi hade i tisdags. P här på jobbet hade lyckats fånga mig på bild under lunchen då jag däckat på en soldyna på altanen. skrattade och sa att det var roligt att han lyckats fånga mig på en bild där jag ser ut som en strandad val (sant). de andra tyckte det var en hysteriskt rolig liknelse, men höll dock med om att det  var sant. tack! =P

morgonmöte

har just haft morgonmöte här på jobbet. tänker inte gå in på några detaljer, men om det inte hade vart så att jag har nedräkning och vet att jag ska sluta snart så hade jag nog sagt upp mig.
nästan så jag hoppas att jag ska bli sjukskriven för att slippa detta. men sen får jag känna hur det känns med mina foglossningar, och ångrar bittert att jag ens tänkte tanken..
inatt har jag faktiskt fått sova. eller ja, inte som jag hade räknat att sova innan jag blev gravid, men jag kände mig hyfsat utvilad imorse när jag vaknade. underbara känsla! kanske var för att jag fick sova 3 timmar på eftermiddagen igår.

idag är det äntligen fredag och sista dagen innan jag har en veckas semester.
inga planer för helgen än så länge. vet att älsket skulle behöva jobba lite, men det är inte mer än ett par timmar. annars hoppas jag på vackert väder för att bättra på solbrännan och lite kvalitetstid med martin.
det enda jag än så länge vet att vi ska göra är att fara på rusta och köpa blomlådor och kanske lite krukor också.

imorse när jag klev upp och hade gjort mig klar och kom ut från badrummet skulle jag se om Azlan ville komma in. men döm om min förvåning när det sitter en annan katt på fönsterbrädan och vill komma in...
Azlan var istället på framsidan och fick komma in den vägen.
Den andra katten förflyttade sig till fönstret i tvättstugan och Azlan lägger sig på skänken där under och åmar sig värre än nånsin. Kan det vara en liten flick-dam som fått Azlan på fall?
När jag sen skulle gå hemifrån hade samma katt bestämt sig för att komma in och jag fick mota bort den med fötterna. hur go som helst och var sedan mitt sällskap till bussen. =)
har azlan fått en ny kompis?

skulle fota mig imorse. eller jag gjorde det också, men det vart så dåliga bilder så jag inte ville lägga upp dom. kände mig ganska fin innan jag fotade mig själv. undrar vilket av de som är verkligeheten?
idag är jag i alla fall prydd av vita korta leggings, min nya svarta klänning, vit kofta och mina svarta vaga bond skor, långt halsband med svart hjärta.
längtar med skräckblandad förtjusning tills jag ska till bm idag 13.30. vill ha hjälp och få veta vad det är (om det nu inte är foglossningar), men samtidigt vill jag inte känns mig gnällig...avskyr att ta hjälp av andra, vill gärna klara mig på egen hand..

nap-time

har sovit ganska många timmar nu. skönt att få känna sig lite pigg.

nyäten nu. blev köttfärs och kidnybönor med ris och sallad.
funderar på att göra en äppel-smulpaj, är så sötsugen, men jag har inte tagit tag i det än.

älsket jobbar över ikväll tyvärr. får väl se när han kommer hem. hoppas han inte blir allt för sen...

imorgon

ska jag till Bm 13.30. skönt! hoppas att hon kan hjälpa mig. hon kanske har några knep som gör det liiiite lindrigare i alla fall..

har just lunchat så nu är det sista etappen innan hemgång.
hem och soooova! zzzzzzzz
jag längtar verkligen efter sängen nu. ska slänga av mig alla kläder som klämmer och krypa ner mellan lakanen. dra ner rullgardinen och njuta! hoppas bara jag kan sova. fast det brukar av ngn anledning gå bättre på dagarna än på nätterna. kanske för att man inte ligger så många timmar..?

har nu beställt från hm i alla fall. jossi skulle beställa en blus till sin examen och det verkar som att den ska hinna komma redan nästa vecka och det brukar faktiskt stämma.
beställde såklart en del till mig själv också. en svart t-shirt i längre modell, samt en likadan fast rosa, solbrillor och en lång långarmad, v-ringad tröja i svart med vita tunna ränder.
M blev utan denna gång. men han har ju äntligen köpte sig lite nya jeans. 2 par baggy-jeans från Carlings. och han är sååå snygg i dom. mums! =P

tröttast

ja, i alla fall på detta kontor..
åter en natt utan sömn. eller det är klart att jag ha sovit från och till, men inte är det mycket. ännu ondare i ljumskarna idag än igår. som sagt så blir det värre och värre. Bm ringde aldrig upp igår så jag hoppas hon ringer idag. får se vad hon säger. vill åtminstone höra vad jag kan äta för värktabletter...
man blir ganska labil när man är så här slut. igårkväll ville jag bara gråta, och känslan satt kvar imorse. det var väldigt nära att jag stannade hemma idag, men jag har inte råd att vara borta hur mycket som helst heller..

ska försöka övertala älsket att fara på rusta idag och köpa blomlådor.
pappa ringde och tipsade igår om att de hade likadana som de vi tittat på men för en fjärdedel av priset. perfekt!! då kan man ju köpa många fler utan att känna att man blir ruinerad.
annars har vi (jag) inga planer för idag, men som det känns just nu vill jag göra så lite som möjligt.
ska precis som igår hem och sova efter jobbet.

måste komma ihåg att beställa till jossi från hm också!

övningskörning

har precis vart ute och kört lite mer än en timme. kom tillbaka precis lagom till greys. älskar den serien! den får mig att må så bra på ngt konstigt sätt....

fortfarande ont, men lite bättre..har sovit en massa middag så nu kanske man orkar vara vaken en lite stund ikväll. älsket är ute och eldar gräsmattan i slänten. det behövdes kan jag lova med tanke på att den var "långhårig"...
fortfarande en massa som vi måste göra ute, men det kommer.

nu ska jag fortsätta kolla greys och räkna ner de 2 dagarna innan jag har semester!! =)

måste handla frukost...förbannat! kanske lite mer övningskörning då?

gah

full rulle idag, det kan man lugnt säga...
men så blir det när man har haft stängt en dag.
1 timme kvar tills jag får gå hem nu och det ska bli helt underbart! sussa sussa sussa.
borde handla innan jag pyser hem, men jag orkar inte...det får ngn annan sköta idag.
känner lig lite småstingslig. kan bero på att jag inte får sova så mycket...

nu måste jag hämta mig en till kopp med ingefärste samt ett glas vatten.

öm och trött

jag är så less nu på att inte få sova på nätterna....jag har ont nätterna igenom, plus att jag måste springa upp och pinka konstant..tar mig knappt ur säneg under nätterna och på morgonen. det gör SÅ ont!! svanskotan och ljumskarna...
räcker med att jag sitter ett litet tag bara så gör det sådär förbannat ont när jag ska kliva upp...är det detta som kallas foglossningar?? ska ta och läsa på lite så man kanske kan få reda på vad det är..ska även ringa BM..
ngn som läser här kanske som vet vad det kan vara?
jag som haft sån tur fram tills nu, har ju fått må så bra. i och för sig ska man väl tacka sin lyckliga stjärna för att man fått må bra så pass länge, men jag hade gärna sluppit detta. detta är inge kul!!

jobb idag, fram till klockan två. då ska jag hem och sova! ja jag måste ta alla tillfällen jag får, och idag känner jag mig extra trött och öm..det blir värre och värre för varje dag. så det blir direkt marsch i säng när jag kommer hem och sen middag och övningskörning. har nu inte kört sen i söndags. har inte funnits tid. men idag måste vi! om jag ska hinna innan Liten kommer....

kan nu även meddela att nästa vecka kommer jag ha semester!! känns så underbart så det inte med ord går att beskriva!! har även sökt ledigt till 8:e juni när lillasyster går ut nian. stora tjejen! sjukt....hinner inte med..men vad ska man hitta på i examenspresent??
har nog en liiiiten aning om vad det blir, men...vi får se..

snart öppnar vi..kommer det bli kaos idag?
hade ju stängt igår så det är mycket möjligt...

inte bara en aning sommar

idag har det verkligen varit riktig sommar.
har haft arbetsplatsträff hela dagen idag ute i lenas stuga, så med andra ord har jag fått vara ute i solen hela dagen. underbart! men på gott och ont. helt underbart men nu är jag bränd....inte så lite heller..
började redan igår. sassa kom hit och vi satt ute hela dagen så jag hann bränna mig redan då. dock vet jag att dte imorgon knappt kommer vara nått rött alls utan redan brunt...jag har den turen=)

blev avsläppt i stan efter APT:n. köpte hudlotion, ldb:s nya Berry så nu efter duschen luktar jag som en liten karamell. den luktar såå gott att till och med jag själv skulle vilja äta upp mig just nu...=)
handlade även avmaskning till kira(eftersom Azlan fått det), och lite kläder..förvånad??
en turkosblå kort liten klänning, en svart lite längre klänning som jag nog kanske ska lägga upp lite, samt ett vitt basic mamma-linne.
promenerade sen til martin för att åka med honom hem.
lagade kebab i pitabröd när vi kom hem och sen gick vi ut och krattade. nu är han och gräver lite här i byn och jag sitter bänkad i soffan och ska se Betty. sedan även DH om jag lyckas hålla mig vaken. är helt slut...

kunde knappt somna igår...tog lång tid. till och med azlan hann bli less på mig och la sig att sova med M istället...måste prata med BM imorgon och se vad jag ska göra. har ju så ont i lederna på nätterna att jag inte får sova....och det känns som att det inte kommer funka så länge till, inte med jobb och allt...
är så svälld nu så hälften vore nog..

nu börjar bettan!!

en aning sommar

tänka sig att det faktiskt var sol ett par timmar igår!
vi käkade frukost tillsammans jag o älsket och en skyndade vi oss ut. han för att greja med maskinen på gården och jag för att slänga mig i solstolen. =P
där fick jag ligga i ca 2 timmar. kilade sen in och gjorde lunch och sen satte jag igång med fönsterputsningen. ungefär där började blixttrandet och åskandet....som sen resten av dagen blandades med solsken och regnbågar.fick besök att frida o johan, samt pappa och rut.
hann även en sväng till rutviks handelsträdgård och har nu bestämt vad vi ska köpa för blomlådor och krukor.
på kväkken for vi och handlade på storheden och jag fick köra hem. gick ganska bra igen..=)
hem och laga pizza sen.

och idag är jag hemma från jobbet...japp..
har knappt fått ova nått alls inatt. jo, jag älskar att vara gravid, eller i alla fall älskar jag att veta att det ligger ett litet mirakel i min mage, men det har sina dåliga sidor också. har haft så mycket värk inatt att jag inte fått nån sömn. det och det faktum att jag måste pinka stup i kvarten. alltså är jag hemma idag. har sovit till tio och nu känner jag mig liiiite mer utvilad i alla fall. får nog ta det lite lugnare i fortsättningen, det var nog den där fönsterputsningen som gjorde sitt....

nu sitter jag i alla fall här på altanen och njuter av sommarens sol. jag ser moln på ingående men jag tänkter njuta så länge jag kan. hör en gräsklippare och kan konstatera att det är bland de mysigaste ljud som finns....
hoppas på att sassa kanske kommer och hälsar på mig lite senare. då ska jag bjussa på latte, och kanske kanske kanske något gott till om jag hinner baka...

super 8 och glass

kom just hem efter lite övningskörning. kändes som att det gick bra idag. så med andra ord går det i alla fall framåt även fast det är lång väg kvar...
har ikväll vart och bowlat med en massa folk. bl. a häggan, hans tjej, calle, heiki...eller jag bowlade inte, magen är lite i vägen. jag var moraliskt stöd.

stan gick också vägen. var på banken och fick äntligen gjort det jag skulle göra. mindre muntert var det att komma dit och ta en lapp och inse att det var 25 st före mig.....
shoppade lite också. dock inte mycket av det jag skulle..hittade inga trosor och hudlotion glömde jag bort.
köpte:

- 2 st sjalar ( 1 i vitt och guld,1 i vitt och rosa)
- en vit t-shirt med svarta dödskallar på
- 1 par svarta mamma-shorts från hm (dösnygga och sköna)
- vita korta leggings
- ny plånbok
- fodral till solglasögon

nu ska jag se Super 8 med älsket och äta glass och dricka latte. imorgon bär det av till stugan. håller tummarna för fint väder!

nu

ska jag alldeles snart fara till stan.
har en del jag måste göra...:

banken
köpa trosor
köpa hudlotion
köpa en sjal
kanske nått annat kul också? =)

och så idag då

vaknade med älsket imorse kring sex. strålande solsken! äääntligen!!
gick dock och la mig igen då det kändes aningen tidigt att kliva upp när man är ledig...
vaknade kring halv tio av M som ringer och väcker mig och  berättar att han pratat med banken och gjort om en del med lånen. toppen! jag älskar honom som orkar engagera sig och förstår sig på sånt där. visst jag förstår också, men inte i närheten av han...
klev upp och skulle sola men ser till min besvikelse att solen är borta!! suck!!!!
jaha....så nu har jag suttit framför denna lilla burk sen jag vaknade i princip...nej inte riktigt.
har slängt i en tvätt, rensat min troslåda, gjort kaffe, plockat undan en massa kläder och gått igenom en av kartongerna med bebiskläder från johanna.
fanns så mycket fint! dock har jag inte alls kollat igenom det som är flickkläder, och pojkkläderna fick också vara kvar i kartongen. de får vi gå igenom sen när vi vet vad för litet paket vi får=)

 

ledigheten som varit

i onsdags var vi som sagt ute och käkade med robban och tjejerna, var så kul att få träffa honom, och självklart tjejerna också men de träfar jag ju lite oftare=)
käkade på Exotic. behöver inte gå in på detaljer  men jag kan säga att jag fortfarande skrattar åt robbans "tabbe". hihi=)
efter det hyrde vi film som vi såg här i rutvik. flummade på med den och Pussycat Dolls på trean och sen var det helt plötslitg natt.
var en riktigt mysig kväll i alla fall!

       

igår hade vi en heldag med malin och micke. var toppen mysigt. började med latte och fika hemma hos de. sedan vidare till kallax för att kolla tomter och hus, pizza på waldorf och avslutade med minigolf.
jag o älsket kom hem kring sex-sju tiden och myste på en massa. så skönt att få vara ledig och mysa med honom. och mysa blev det kan jag lova.
kring nio tog vi oss en promenad på golfbanan med Kira och sen handling på kvantum.
hittade världens godase glass där som jag inte visste att de hade så när vi kom hem blev det latte och glass.

     

snart

ska vi fara och käka middag med mina älskade! mys!!

på efterfrågan kommer här lite bilder från idag. nyfärgad och allt=)


planer i stöpet

skulle ha farit på stan idag, men det blev inget.
sarah var för trött.
så jag slängde mig i sängen igen. orkar INTE gå på stan i 4 timmar själv.  dock hade jag behövt på banken och en del andra saker, men nu vet jag inte hur jag ska göra..nästa buss till stan går klockan två men jag vet inte ens om de har öppet idag. det är ju halvdag....

ska nog stanna hemma istället. färga håret och kolla igenom alla babykläder vi fick av johanna, och sen klockan sex ska vi ju käka med robban och tjejerna. ska bli sååå mysigt!

imorgon blir det latte och minigolf med malin och micke. var länge sen vi träffade de nu så det blir skoj, och sen vet jag inte vad vi sak göra restenav helgen. massa vi behöver göra, men inget planerat..

nu ska jag dricka mitt kaffe

heeeeeeeeelg!!!!!!!

okej, nu har jag officiellt slutat och tagit helg!!!
sitter fortfarande kvar på jobbet och väntar på bussen, men jag har ändå helg! =P

ska hem nu och laga ärtsoppa och plättar. mumma!!

och robban: jag ska försöka vara duktig på att uppdatera bloggen även fast det är helg nu! =)
(när man talar om trollen så ringer han)

dumt inlägg

okej, nu ska jag skriva ett dumt inlägg. eller i mina ögon är det inte dumt, men säkert i många andras.

ämnet är barnkläder..
ibland ser jag barn där det ser ut som om det är de själva som fått välja vad de ska ta på sig...visst, det är väl inget fel i sig, men det är inte så. det är föräldrarna..bryr man sig inte?
jag kanske är jätteytlig nu men jag tycker att man kan ta på sitt abrn fina kläder. och visst, med det menar jag inte att man måste gå och köpa en massa dyra märkeskläder, absolut inte, för det kommer inte jag heller att göra. MEN, bara för det måste man väl inte köpa fula kläder....?? eller är det bara smaken som är delad? jag kan inte tänka mig att det är så för nu pratar jag inte om stilar..
jag vet, barn skitar ner sig, barn spyr, barn blir helt enkelt smutsiga och man kanske ibland måste byta kläder flera gånger varje dag, men, som sagt...varför fula?
är dte helt enkelt så att intresset inte finns så man inte har öga för det?

samma tycker jag om ett lekrum för ett barn. eller en barnkammare över huvud taget.. kan den inte vara fin bara för att det är ett barn som har det?
vår barnkammare är stilren. än så länge lite väl stilren. inga leksaker o dylikt, men det kommer det också.
en vän till mig sa efter att jag förklarat hur vi skulle göra i barnkammaren:
- men gud vad fint det låter! jag trodde inte man kunde ha det i en barnkammare....

aja..nog om detta.
nu ska jag jobba lite och hoppas på att ngn orklar skriva en kommentar på detta inlägg. =P

varför?

är det så att när man vet att man ska vara ledig eller sluta tidigare så går dagen långsammare än vanligt...är det inte alltid så? eller är det bara jag som har det problemet?
jag vet nu att idag är sista dagen innan jag är ledig i 5 (!!!!) dagar. jag har varit här i 2 timmar, men det känns som en evighet....
aja, jag får lunch om 30 minuter och sen är det "bara" ett par timmar kvar av dagen.

imorgon ska jag på date med sassa. ska bli mysigt.
ska träffas i stan redan klockan tio och strosa, käka lunch, kanske fika, shoppa lite och mysa på. hade även tänkt hinna sola innan jag ska fara hem. kommer lukta mumma på bussen, men det struntar jag i! i´m evil! =)
sen på kvällen blir det mys med martin, robban och tjejerna. längtar som en galning. dels för att det alltid är underbart att få träffa mina snorisar, men även för att det var gaaaaanska länge sen jag träffade robban. tänk om jag inte känner igen honom??? och tänk om han inte känner igen mig???
fast jag vet att han läser min blogg så han har ju sett bilder. fusk ju!
jag vet att han nästan försvunnit, vilket är det sista man kan säga om mig...
vi ska gå ut och käka och sen blir det nog kanske bio. vad för mat och vad för bio det blir vet jag inte än. kanske kina?

nu ska jag hämta mig lite ingefärs-vatten som M här på jobbet så snällt kokat..=) ska vara bra för vätskan i min kropp har jag hört!

dagens:

- regn och rusk
-myskläder bestående av stora svarta byxor, benvit längre tjocktröja, benvit/beige scarf, vita skor
-sista dagen innan ledighet (underbart!!)
-ingefära och citronte (bra för "lilla" magen)
-pastasallad i matlådan
-åt säkert en halvliter fil till frukost. (cravings)
-sprattelgubbe i magen
-ärtsoppa och plättar till middag
-färga håret

vattenmelon

vart grymt sugen på vattenmelon just!
gjorde precis ett test på om vi kommer få en liten kicka eller en pojk och sista frågan var om magen min är som en vattenmelon eller en basketboll. och såklart vart jag helt upphakad på vattenmelon då och skulle just nu kunna döda för en bit. eller njaa...det var kanske att ta i, men kanske i alla fall tjuvnypa ngn...
56% chans att vi får en pojke, blev i alla fall svaret på testet, men jag vet inte hur mycket jag tror på det...konstiga frågor. här finns det fär de som vill testa =)

kom just hem från töre. martins syster johanna fyllde år. fikade, grattade och fick se lille nils igen. vilken liten sötnos!! plus att vi fick med oss 3 (!!!) kartonger med bebiskläder. 1 kartong med kläder som nils redan växt ur eller aldrig kunnat ha och 2 st med flickkläder. skoj!!
ska kolla igenom lite imorgon, ikväll är jag för trött.

övningskörde hem från töre i alla fall. det gick bra! =)
det går bättre och bättre. framsteg!

skrutten lever om. mys!


nu ska jag äta honugsmelon, eftersom vi tyvärr inte har ngn vattenmelon...=(

fullt ös medvetslös

idag är det full rulle.
som alltid när det är måndag och sen en halvtimme tillbaka är jag dessutom själv.
vart lugnt precis, så jag passar på med en liten uppdatering.
har egentligen ingenting att uppdatera men i alla fall =P

vill köra mer bil!!
kände igår att det gick så pass bra att jag blev peppad! har kört en massa rondeller och till och med tagit med över gäddviksbron med mötande trafik=) visst, låter säkert jätte töntigt för en massa, men för mig var det stort!
ska försöka övertala älsket att fara ikväll igen.
har bokat teoriprovet nu. det blir 21:a juni 10.00.
hoppas jag hinner tillls dess, men det borde jag. har ju en månad på mig. och klarar jag det inte så klarar jag det inte, då är det bara att göra om det!

har slagits med Azlan (kissen) imorse. han fick inte gå ut med martin imorse eftersom vi oljat altanen...och han var inte nöjd! bad martin stänga dörren till sovrummet när han for, vilket var en vääääldigt dålig idé. han gick lösa med näbbar och klor för kung och fosterland. har skrikit åt honom, jagat honom och svurit åt honom innan jag till slut lyckades somna om. (det gjorde han också)
stackarn har inte fått vara ute på hela dagen, men han blir nog utsläppt när vi kommer hem idag...

slutar på en halvtimma. då ska jag på affären och handla lite inför middagen. blir kycklingsallad med pesto och fetaost. en dag kvar innan ledigheten sen!!

jättegravid

idag känner jag mig jättegravid! =) vet itne varför, kanske har det att göra med att min randiga tröja gör att magen ser större ut, eller kanske att jag drömt hela natten om min graviditet. jag har både fött och inte fött inatt. gick igenom en förlossning och fick en flicka. sen var det planerat kejsarsnitt som vi kom försent till när bilen inte fungerade...det blev inställt.
det är första gången jag drömmer att jag får en flicka. tror jag i alla fall...mysigt var det i alla fall och det stärkt mig längtan ännu mer efter vår lilla knodd!

helgen har varit fullspäckad.
i lördags var jag, martin o calle till stugan och hämtade ved, efter det skulle vi bowla men banan gick sönder. lika bra var väl det eftersom jag bara lyckats få ner 3 käglor..hihi! for o käkade istället och sen hem och kolla Rocky 6. Var tyvärr inte lika bra som jag trodde den skulle vara...
På söndagen var det fullt sjå på gården. oljade bron på framsidan, samt altanen, krattade lite grann, rengjorde plattorna och trappen och grejade på. For och handlade och hämtade hm-paketet och sen kom calle med lunch. pizza! vägen till mitt hjärta går genom magen..=)
på kvällen blev det övningskörning i ett par timmar. tog oss ut till sandnäset och tillbaka. kändes som att det gick mycket mycket bättre denna gång. visst, många fel fortfarande men det känns som att det finns hopp i alla fall=)

här kommer en dagens. nu finns det ingen som kan missa att jag är gravid i alla fall=)

 

önskningar

önskar att jag kunde få bli lite glad snart. visst, jag går inte omkring och är deprimerad men det är som om ngt gnager...känner mig inte helt lycklig...konstig känsla. vill bara gråta hela tiden. dock vet jag att jag är väldigt labil just nu när jag är gravid men i alla fall..
övningskörde igår. gick inge bra alls... började gråta. suck...

nu har vi morgonmöte...inte spännande för fem öre och jag önskar att jag kommer kunna hålla mig vaken genom det.

usch, jag hatar att känna så här. vad är det för fel??

Sassa-tid

nu slutar jag snart.
sassa kommer och hämtar upp mig och sen bär det av ut till rutvik för kaffedrickande och skvaller.=)
kaffet behöver jag verkligen kan jag lova. har sån huvudvärk just nu så det är inte riktigt på topp, men jag tog precis 2 st huvudvärkstabletter så jag hoppas på att det ska gå över.. tar emot att ta tabletter även fast jag vet att det inte är farligt..men jag vet hur det blir om jag inte tar de..då är jag däckad till minst imorgon.
efter sassa-tiden ska vi slänga i oss nå middag och sen ska vi med pappa och rut ut till maria och daniel på kronan. ska bli jättespännande att äntligen få se deras alldeles nya hus. eller nytt och nytt, de har bott där ett tag, bara det att vi inte tagit oss tid att hälsa på. men nu! =)
sen hoppas jag även på lite övningskörning.

i övrigt finns inget att meddela.
inget har hänt av vikt...

snöblandat regn..huga..

ingen bra väderdag idag..suck. när ska sommaren komma?
sitter med en tjock myskofta och det känns som att det är höst...

igår grejade jag en del med bilder.
här kommer några av dom...


   

nyduschad och egobilder

nu bahr jag duschat och fotat en massa.
var alldeles för länge sen nu..
lägger upp lite egobilder nu, men sitter och leker med några andra så jag hoppas de kommer upp imorgon.
har även tagit ett par nakenbilder, ska redigera lite...får se hur det blir. dock saknas ju M på dom...

  

nakenbilder

image119



jag vill ta nakenbilder.
japp. jag och martin och magen. inte så att något egentligen syns utom magen och vår kärlek men det ska vara naket. hur gör man?
inte direkt så jag känner mig sugen att gå till en fotograf och klä av mig naken. nejnej..det är för privat och värdefullt för det. ska nog försöka fota själv till att börja med, får se hur det slutar..

sitter och lyssnar på grym musik. (eftersom jag har världnes bästa musiksmak)

Navid Modii och gudarna - (vet inte vad låten heter, men en sommarlåt med reaggekänsla)
Fall out boy - snitchers and talkers get stitched
Lars Winnerbäck - Elegi

Nu ska jag hoppa i duschen!

Guldbonus

haha!
kollade just min guldbonus på hm. om jag handlar för 1306 kr till innan augusti är slut (vilket jag kommer göra) så får jag bonuscheck på 1.000 kr!!!
sjukt, men roligt!

nya cravings

har haft lite olika cravings under hela graviditeten...
det började med att jag vara var tvungen att ha korv och pulvermos. sedan var det nudlar...nudlar till alls helst. och sen frukostarna..började med naturellfil med hallonsylt, sedan gick det över till hallonkräm med mjölk. och nu är det fil igen. dock naturellfil med banan och 2 st hårdbrömackor med massa skinka och massa massa skivad gurka. så ni kan alltså se att jag haft ganska tur, har inte haft nått som är så där hemskt onyttigt..men nu...snickers...förbannat. åt en igår och nu var jag bara tvungen att köpa en igen...varför snickers av allt? hur nyttigt är det??? suck..
och jag vet att det är en craving..känner igen känslan. inte den att man är sugen, utan att om man inte får den kommer något hemskt att hända..typ=)
så nu har jag precis tryckt i mig en hel snickers...
dock blev det lite nyttigare mat till lunch. en skogsbärs-youghurt och viktväktarnas fullkornspasta med bolognese.

har sökt kompledighet på onsdag. 3 timmar. är ju halvdag så jag jobbar bara mellan 10-13. men hur skönt hade det inte varit att bara få vara hemma helt? jag hoppas nu på att få den godkänd. får veta kanske på fredag eller till veckan.

äntligen

en bätte dag.
är mycket mycket gladare idag.
igår var mysig och precis som planerat gjorde vi absolut ingenting=)
köpte med oss pasta hem, käkade och slänge oss i sängen. där låg vi sen och myste resten av kvällen.
lillen levde om en massa. sparkade på kissblåsan. hihi=)
det var sååå skönt att bara få vara. det behövdes.

idag slutar jag åter klockan 14.00. då ska jag hem med en gång och laga lasagne. älskets önskemål. och jag tackar inte heller nej.
hoppas på att vi kommer hinna ut och övningsköra ikväll, nu har vi inte varit på två dagar. måste skynda...

magen växer för fullt och i tisdags gick vi in i v.23. eller man säger väl att jag är i vecka 24 men...=)
bild från imorse på begäran=)

hahahaha

jordens roligaste felsägning:

Massuppfitta

myskväll

efter en ritkigt pissig dag med dåligt humör och diverse andra delar som gjort den ännu pissigare, finns det inget jag hellre vill göra än att tillbringa kvällen tillsammans med min älskling. min själsfrände och andra hälft. så underbart att få tillbringa lite kvalitetstid tillsammans med han som förstår mig, älskar mig och aldrig skulle dömma mig.
blir hämtmat efter jobbet och hyrfilm. sen skynda sig hem och bara mysa i soffan hela hela kvällen. längtar som en galning då det är mitt absoluta favoritintresse att umgås med M.

igår kom ju då min älskade lillasyster jennifer på besök. var sååå mysigt.
käkade middag tillsammans och sen roade vi oss med att vaxa mina ben. eller jag roade mig med det, jensan roade sig snarare med att skratta åt mig när jag skrek..=/
efter det tånagelsmålning. magen är i vägen så i fortsättningen blir nog detta M:s jobb....
sen roade vi oss med bra musik och youtube och avslutade kvällen med den underbara filmen Notebook. om ni inte sett den så tipsar jag verkligen om den. grym film. och så får man gråta varenda gång man ser den också...

när vi kom hem efter att ha skjutsat hem lill-snorisen så hoppade jag i duschen med min nyinköpa ansiktspeeling. och den var great! aldrig lyckats köpa en som känns bra tidigare, men nu lyckades jag.
och efter den smorde jag in mig med brun utan sol. dock doves som bygger upp brännan så än syns inga resultat, men jag hoppas sassa går med på mitt förslag om solning på torsdag=)
har kommit en god bit på vägen till sommarfräschheten!

frääääs!!

idag är en riktigt dålig dag. usch!
helst skulle jag bara vilja krypa ner i en håla någonstans och inte komma fram på väldigt länge.
känns som att jag på senaste tiden bara behöver komma hit (jobbet) så är dagen förstörd...samma idag...
men det är annat också. inte bara det. dock tänker jag inte gå in på vad, men ibland känns det bara som att folk är så fruktansvärt egoistiska. nu minns jag varför det blev som det blev..och jag lovar att det kommer bli likadant igen. dock känns det inte lika trist som sist nu, för nu vet jag.

det positiva idag: lillen lever om och igår fick M känna h*n igen. lycka!
och ja, jag kommer fortsätta prata mycket mycket mycket om vårat kärleksbarn och om vad som händer. detta är det största som hänt oss och det som är aktuellt i våra liv just nu. och efter graviditeten kommer det att fortsätta. för då har vårt underbara lilla troll äntligen kommit till världen!
det är mitt liv nu, mitt jag. och inget hade kunnat göra mig lyckligare!

äntligen!

hemkommen.
eller egentligen kom jag hem får ett tag sen, men har hunnit maila Malin och sedan surrat med Sassa i telefon ett bra tag. är så lycklig för hennes skull! kan man vara annat nät det äntligen gått upp för henne vad hon vill? måste ju vara bland de bästa känslor som finns=)

nu ska jag snart börja med middagen. blir köttbullar och potatis med sallad.
lillasyster jennifer är på väg!! kommer med bussen snart och älsket börjar nog också vara på väg hem snart.
blir med med syster och älsk, och kanske lite "ta hand om mig själv" ikväll.
inhandlade weet wax på stan så nu ska benen få sig en omgång..börjar bli lite svårt att nå=), inandlade även en facescrub, en brun utan sol och ett svart nagellack till tånaglarna. måste ju i alla fall försöka bli lite sommarfräsch! =)

tillbaka

nu är jag lunchad.
gott med mat och skönt med paus..

har vart hos BM idag. alla värden och prover var bra. tack! =)
känns som att jag har haft en väldigt bra graviditet. inget illamåenda att snacka om och inga andra hemskheter. har vart trött, men det kan jag ta. hellre det än illamående!
nu har jag ju dock börjat svälla redan vilket leder till att jag har ganska mycket värk på nätterna men bara jag fått vara igång en liten stund så går det över..stillasittande en längre stund gör också att det kan göra lite ont. men jag överlever! som sagt, bara jag slipper illamående.
lillen har levt om som sjutton idag! sparkar och bökar så mycket att det nästan är obehagligt ibland, fast det är ändå mysigt! h*n får sparka hur mycket h*n vill!! =)

ska på stan idag efter jobbet och se om de har kvar några av de svarta linnebyxorna jag köpte på hm här för ett tag sen. minns att de fanns i några andra färger och eftersom jag älskar de så mycket så hade ett par till inte suttit fel! mammajeansen går bra, visst, men är inte i närheten av lika sköna! så oftast blir det baggylinnebyxor eller leggings och klänning. bekvämast så!

nu ska jag plugga teori medans det är lugnt!

uuäähh!!

jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag avskyr mitt jobb just nu..det har gått så bra tidigare och jag skulle nästan kunna säga att jag tidigare trivdes, men inte mer..vet inte om det kanske är för att jag har nedräkning, eller om det bara är så att jag har rätt i min känsla...
har inget tålamod, ingen ork att vara trevlig och det enda jag kan tänka på är att få fara hem. tur att det har varit så många kotrveckor på senaste annars hade jag nog inte orkat. även nästa vecka är kortvecka. halvdag onsdag och ledig torsdag och fredag. underbart!
plus att jag har en massa semester att ta ut!

nu ska jag luncha. vart en massa att göra så jag hann inte skriva klart innan...
återkommer!

snart slut

på helgen...suck..
drömde imorse att vi hade ledigt i flera dagar till..blev ganska ledsen när jag vaknade till ordentligt och insåg att det inte var så..
M är och jobbar och har vart sen imorse. blev en lång sovmorgon för mig idag. så skönt! var upp och käkade frukost med älsket och sen la jag mig igen..=)
grejjade på här hemma lite och sen kom boman förbi som just for hem.
gjorde kaffe och bakade muffins som fick bli lunch idag.
ska på paltmiddag hos svärföräldrarna lite senare.

övningskört ganska mycket i helgen. bra! måste ligga i nu så jag hinner innan knodden kommer. snart kommer magen börja vara i vägen...känner mig lite stressad men ändå känns det som att jag kommer hinna..hoppas jag i alla fall.

ingen tid över

har inte alls funnits tid till bloggande idag...
fullt ös på jobbet.
slutar nu om 50 minuter. underbart, äntligen helg!
ska hem och laga fullkornstortillas med kyckling och en massa grönsaker.

ingen aning vad vi ska hitta på ikväll men jag hoppas på att jag kommer få övningsköra lite igen=)
var ute igår och körde och trots diverse småtabbar tycker jag att det gick bra.
körde från rutvik ut till gammelstan, sunderbyn och sedan tillbaka. är jag inte great??!! =)

en stor dag i våra liv igår. kommer aldrig glömma.
älsket har fått känna pyret. underbar känsla!
har själv kännt under ganska lång tid, men känslan att få dela detta med honom....oövervinnerlig!

beställning

fick ok från M igår att beställa från hm. och nej jag behöver inte tillåtelse att beställa kläder till mig själv så länge ekonomin finns, men detta var till honom. brukar inte behövs tillåtelse då heller, men tänkte att jag kanske skulle fråga i alla fall=)
blev ett vitt linne, ett vitt och khakigrönt linne, en vit pikétröja, en vit luvtröja med dragkedja.
Mycket vitt, men hur fräscht och fint är inte det nu till sommaren? min mörka skönhet kommer klä fint i detta!
blev ju såklart lite åt mig med=) men INTE mycket..lite svårt att beställa nu när man börjar bli så stor. blev i alla fall en lite längre randig tröja i  marinblå och vit, också fräscht till sommaren, samt ett halsband.
i samma paket kommer även babykläderna jag beställde för ganska länge sedan. de gulligaste mjukisbrallorna man kan tänka sig, ett par grå och ett par gröna. lite babyhäng på dom!! =) samt 2 st tillhörande bodys.
hoppas det kommer snabbt!

Namn

det finns ju en hel uppsjö av namn.
sååå många fina namn. men det gäller ju att hitta rätt.
minns hur det var med mina småsyskon. namnen var redan bestämda men när de väl bestämde sig för att komma ut i världen, passade de inte alls... kommer det bli samma sak med våran lilla skit?

har i alla fall ett par namn på topplistan.
på ett sätt vill jag inte skriva de här, vill vara lite ego om dom, men vaddå? när h*n väl kommer, så kommer jag ju skriva namnet här..=)
hur som helst. om det blir en pojke är vi överens om att det kommer bli en liten Viggo. japp, det kändes rätt på en gång. dock om det blir en flicka har vi fler alternativ, men de på topp är:
Lova, Nova och Elmina.

lugnare idag?

jag hoppas då det.
och det borde vara det, men man vet aldrig.

det blev att fara och övningsköra igår. struntade i greys. ska se reprisen på söndag istället.
var först på garaget och körde, men insåg ganska snabbt att detta kunde jag redan och behövde nått annat. letade oss ut mot kallax och hittade en väg att köra efter. martin tyckte sen att jag skulle köra hem också, eller i alla fall till jaktviken, men kände mig lite för osäker.
ska försöka se till att vi kommer ut och köra ikväll också, köra lite runt i rutvik.

kom hem och gjorde lite fruktsallad.
jag spelade betapet och baby såg nån film.
hoppade i duschen och tog sen hand om mina fötter. det var välbehövligt kan jag lova!
somnade sen gott i sängen.

jag längtar så tills vår lilla knodd kommer. ååhh! vill att h*n ska komma nu!! fast ändå inte...det komemr bli helt underbart men det finns saker vi måste hinna göra innan ankomsten.
först och främst måste jag försöka hinna ta körkortet. frågade älsket igår och han trodde jag skulle hinna. (hoppas han har rätt)
ska även hinna göra färsigt tomten. det ska planteras blommor, kanske lägga lite nytt gräs, slänten ska fyllas med stenar, uppfarten ska fyllas mewd gårdsgrus, vi ska bygga en ramp till barnvagnen, staket ska göras klart och även byggas nytt, en grind ska byggas framför trappen....ja, det är säkert en massa massa mer egentligen...
även fortfarande en massa baby-saker att inhandla. dock är det mest väsentliga klart. längtar tills vagnen kommer!

nu ska jag plugga lite teori medan det fortfarande är lugnt.

körning

image117



nu är vi middagsätna.
och medans älsket grejjat lite på gården med traktorn har jag hunnit sitta och plugga lite teori. gick bättre idag än tidigare. skönt! behövde en puff i rätt riktning.
ska förhoppningsvis hinna med att fara ut och köra lite ikväll också..så mycket att göra hela tiden....

var och handlade en massa frukt idag efter jobbet så nu längtar jag till fruksalladen som väntar ikväll! =P
hade behövt gå en promenad också..
hur ska man hinna med allt???

jesus amalia

vilken j-la dag!!!
jag har lovat mig själv att försöka sluta svära nu när det snart kommer en liten knodd. men nu var jag tvungen..

första pausen nu sen imorse...och jag skulle gissa att den inte kommer vara så länge.
ensam nu sista timmen.
har precis fått pinka och dricka vatten. kul!
men man kan ju inte ha det bra jämt här i världen eller? =)

inflyttning

är det för våra hyresgäster idag. och eftersom det vart stängt den egentliga inflyttningsdagen så kommer vi få häcken full idag. och gissa vem som har stägning??? blä...
men det kommer nog gå bra. vi har ju till och med gått till sommartider nu så stägning innebär 4 och inte 5. en timmes skillnad kan göra så himla mycket. 

jag o älsket beslutade igår att nu är det slut med flottande och grisande. vi känenr båda två att vi inte mår bra av det så nu är det färdighaft. nyttig mat står på listan med en godisdag i veckan. det räcker gott och väl.
dels känner vi båda att vi inte mår bra, dels känner jag att jag får ångest för hur jag "matar" babyn. inte hälsosamt. men det ska det som sagt bli ändring på nu!
även promenader står på schemat. fast det har jag faktiskt vart ganska duktig på på senaste, men det får inte slappas av nu. dock kände jag igår att promenaden runt hela rutvik vart lite för långt. hade bra tempo, men det får inte bli för långt. känner mig som en gammal tant när det värker i leder jag inte ens visste jag hade, men vettigast är nog att lyssna på kroppen. 
igår blev det ris och kyckling med broccoli (sassas tips), då även detta till lunch.
till middag tror jag jag ska laga fullkornsplättar med frukt, eller fullkornsburritos med massa grönt.
dagens frukost bestod av hälsofil med en skivad banan, samt 2 hårdbrödmackor med skinka och en massa gurka. yummie!
sådär, då vet ni vad jag äter också! hur intressant det nu kan vara=P

idag blir det nog inte många knop efter jobbet. kanske en liten promenad, men inte mer än så. känner mig trött och slut. ska i alla fall se greys!!
plus att jag ska ringa lilla Malin som det var år och dar sen jag pratade med känns det som!

oh, nu kom det mjölk här på jobbet såg jag. ska hämta mig en kopp kaffe!

värme

men ingen sol tyvärr.
har myst på hela morgonen och bara tagit det lugnt med älsket. var skönt. jag älskar helgmornar, de är sååå mysiga.

igår blev det grillning tillsammans med carro och erik. blev en lugn och stillsam och trevlig kväll.
öldrickande för de andra. älsket ville ju prova presenten han fick av mig, sin Draught Master. (ölmaskin) sä nöjd kille! =)
kom inte i säng förrän kring 2-tiden, och då var jag trött jag kan lova, men ändå stolt över att jag lykats hålla mig vaken så pass länge.

tog en promenad i värmen med älsket och kira. var skönt att komma ut, men det blev lite för lång promenad för mig jjust nu kände jag. ont i ryggen och sååå uppsvällda fingrar...och så fötterna då så klart. dock var det skönt att komma ut.
nu har älsk åkt till garaget och ska sen till Töre och sopa.
vet inte riktigt vad jag ska roa mig med, men det lutar åt att slänga sig i sängen med bara mysa med en massa tv.
japp, jag tror att det blir så.
Lillpyret lever om en massa. så mysigt! =)

Musiktips (som får håret på armarna att resa sig):

Jeff Buckley - Halleluja
Laura Sweden - Release Me
Katatonia - in the white

All About Us

Våra dagar