trött

jag är så trött att det svider i ögonen mina...suck..
jobbig kväll igår. förvisso även bra med betty och greys, men sen jobbig..usch..är så trött på att känna så här. eller snarare är jag trött på att vara labil..jag har varit det tidigare i mitt liv och jag vill inte dit igen..
jag vet ju vad det beror på, men i alla fall.känns inte bra..
pratade med baby igår i alla fall och efter det kändes det bättre. MYCKET bättre. viktigt för mig att han förstår..
snacka om att man kan gräva sin egen grav. eller jag kan då göra det i alla fall..när jag är deppig och ledsen finns det absolut INGENTING som är bra..
jag var missnöjd med oss, med mina vänner, mina syskon, mina föräldrar, mitt liv...
egentligen är det inte så, men...åh! blir frustrerad när jag inte kan förklara med ord vad det är jag känner!!! efter att ha pratat med baby vart det bättre i alla fall. han behöver bara hålla om mig eller stryka mig över håret och viska i mitt öra så blir jag genast lugn igen..han han en otrolig förmåga att lugna ner mig. och det är en av de miljarder saker jag älskar honom för...

så med svidande ögon och en alldeles utmattad kropp ska jag försöka orka mig igenom denna dag på jobbet...gladare, men utmattad..det är tungt att vara ledsen...=/

trodde jag ja...

men inte hade min trötthet gått över inte.. i söndags var jag vaken till TOLV! och jag var överlycklig. tänkte att min trötthet gått över...men icke. slocknade i soffan kring sju, baby för till en kompis, och jag fortsatte sussa gott i soffan tills han kom hem strax efter nio..vaknade till liv och gosade lite. kollade CSI som redan börjat..vilket alltså innebar att jag var vaken 45 minuter..ett till avsnitt efter det, men jag kan bara säga att jag vet INTE hur det slutade..=)
vaknade av att M kom och viskade: nu går vi o lägger oss i sängen...
kul tjej! aja..ska jag bära vårt barn i nio månader och sedan klämma ut det också så får han faktiskt ta det. =P

V på jobbet sa idag:
- och en liten mage har hon fått nu!
hihi, jag kan inte annat än att le och känna mig överlycklig. detta är det bästa som någonsin hänt, och ändå har inte det roliga börjat än..en lite knodd. tänka sig..

ska på stan med B idag. fick min lön på utbet. kort för att jag glömt ange mitt nya kontonummer så jag måste till banken. samt att jag måste inhandla lite nya kläder..äger inte ett par byxor som jag får igen längre..i och för sig går det att använda dom men...INTEbekvämt..
klänningar ska jag handla. och sköna brallor..och HALSDUKAR. eller snarare sjalar..som man kan ha inomhus. får se vad stadsturen resulterar i..

nu hörde jag att M kom. ska gå och fika med henne innan vi öppnar..

härlig vecka

ja, trots att det är måndag kan jag idag konstatera att det inte känns allt för tufft att jobba, att kliva upp och att vara.=) dels jobbar jag till två denna vecka, solen skiner ute, kallt men sol, och jag känner mig piggare än på länge. (dock fetare också)

idag ska jag bara direkt hem efter jobbet, ta mig en promenad i solen och sen hem och laga middag. ska bli skönt. trots att det är meningen att jag ska bli fet nu kan man ju kanske försöka göra NÅN vettig sak..=)
sen blir det nog bara att ta det lugnt. M ska iväg ikväll till en vän så jag ska nog mysa på för mig själv. (sova) för även fast jag känner mig piggare kan jag inte säga att jag är PIGG!....

läste en blogg idag...jag vart oerhört berörd. dela skriver hon så vackert, dels känner jag igen mig i otroligt mycket av det hon skriver. trots att den människa vi förlorat inte alls symboliserar samma sak i våra liv och egentligen inte går att jämföra med varandra så är det trots allt en familjemedlem och ngn som kommer saknas för resten av våra liv.
hon som skriver hittar du på : http://emelieohlsson.blogg.se/ 

myskväll

ikväll blir det kinamat och mys.
antingen hyr vi en film och myser på eller så åker vi till holmsel och hämtar skoter så vi kan mysa på ute i helgen. det hade vart nått. det har ju varit så underbart väder de senaste dagarna så om det fortsätter i helgen vill man ju verkligen vara utomhus. myspys!

i övrigt blir det att gå på stan imorgon och inhandla diverse prylar som börjar ta slut..bland annat mascara och hudlotion..

beställning

nu har jag till och med beställt lite kläder...=)
bland annat denna väska...sååå underbar!

blev även en klänning i marin o vitt, legging 2-pack, röda o vita samt ett par grå mysbyxor.
saker som kanske kommer passa även här framöver..=) lite svårt det där med kläder just nu..

bra igen!

fullkomligt avgudar denna låt:

Everything But The Girl - Darin

Och jag tänker INTE skämmas för att jag gillar honom. Tycker han har grymt bra musik!

bra!

idag är det en bra dag! äääntligen känner jag mig glad igen!!
det enda jag har kunat uppskatta senaste tiden är att komma hem från jobbet och träffa min man och sen sova...kul tjej va? igår kände jag att nu orkar jag inge mer..ingen glädje..missuppfatta mig rätt, jag är lycklig. oerhört lycklig över en massa saker, jag har bara kännt lig lite konstig på senaste.
men nu!! kanske är det för att det är fredag, jag vet inte, men idag är jag glad!
jag sitter här på jobbet och kan uppskatta att vara här. uppskatta att jag kan allt, känner till vart det mesta finns och att jag känner mina arbetskamrater.
hade även ett väldigt bra snack med älsket igår. f-n vad jag älskar honom!!!
kroppen är kanske inte riktigt som den brukar just nu, mycket som händer och sker som man inte är van vid och som man inte vet hur man ska tackla..

ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, men kanske köpa hem lite kinamat och hyra nån film och bara ta det lugnt. och ska jag försöka hålla mig vaken!!

sista dagen till fem nu och nästa vecka jobbar jag bara till två. skönt!! nu ska jag ta mig en kopp te och mysa på och njuta av mitt återigen lyckliga jag!=)

myspys

just nu älskar jag mitt liv. förvisso gör jag alltid det, men..extra mycket just nu=)

fick just meddelat att klockan två kommer det semlor hit till jobbet. mumma! kunde inte ha passat bättre!
det är ugly betty och greys anatomy på tv ikväll. myspys!
min älskade rara sötnos och hennes sambo ska flytta upp.
och just nu det bästa av allt: det otroligt gulliga mailet jag nyss fick av min pappa. han är bäst!

för att inte tala om kärleksbarnet som väntar.....

lunch!

och gissa vad det blir!!
jo! korv och mos!! mumma!!

korv och mos

cravings!!! jesus, känns precis som att jag skulle kunna leva på korv och mos för resten av mitt liv!
middag igår och lunch idag=) men till middag idag blir det palt, gott det också, men det är inte korv och mos=)

igår var tanken att vi skulle till carlsson som fyllde år, men det visade sig att han låg hemma i kräksjuka. med andra ord for vi INTE dit!! blev att vara hemma istället och mysa på...var helt slut som vanligt, men baby grejjade på. eldade och tvättade och plockade..
somnade kring elva och klev upp halv nio..man kan med andra ord säga att jag sovit några timmar i natt=)

tänk för ett par månader sen..då kunde jag kliva upp på morgonen och njuta av ta på mig fina kläder, av att jag gått ner ett par kilo i vikt och att jag kände mig fin..och nu då..
känner mig fet, svullen, finnig, inga kläder passar längre..eller jo, men det känns som att allt klämmer, jag mår illa, jag är trött, slut....ja..men i slutändan väljer jag nog ändå idag. underbar känsla!

i lördags när baby kom in med posten väntade en underbar liten överraskning. ett paket adresserat till mig! ett brunt sånt där mysigt paket...från min Malin!!
och vad var det där i? jo!! ett jättejätte fint halsband och godis, med en söt liten hjärtformad postit lapp med texten: som en liten tröst mellan illamåendet!
(ungefär) minns inte exakt  vad det stod...jag älskar min gumma! och tänka sig att snart bor hon här,min underbara sötnos!

nu ska jag jobba...eller nått...äsch..

monday

måndag, och återigen stägningsvecka..suck..det är det värsta jag vet. är sååå segt att vara här på eftermiddagen. usch..

igår var vi på middag hos farmor med pappa och rut. vart bjuden på gomat bestående av lax på saltbädd, potatis och romsås. åt tills jag höll på att spricka och vart sen informerad av att det skulle bli efterrätt..vilken TUR att jag har en xtra mage för det! =)
vart kvar där tills strax före åtta och sen for vi o handlade. mysigt att handla så där sent på kvällen faktiskt.=) sen när vi var på väg hem kom älskade M på att vi skulle inhandla plädar till bilen efter att jag konstaterat att det är föga roligt med skinnsäten och kjol när det är 15 grader kallt..=) sötnosen tyckte inte att jag skulle behöva frysa om gumpen nå mer.

när vi kom hem började med projekt rensa ur och skura kylen. kändes som att den var superäcklig och det luckatde nått konstigt där..förmodligen bara jag som inbillade mig eftersom M inte kände nått, men...skurad och ren är den nu i alla fall. skönt!!
köpte 2 hg!! ostsalami också när vi var och handlade. en hel buke med salami, trodde inte det skulle bli så himla mycket, men det är ju bara sååå gott!!! går och snaskar av den hela tiden.=)
och min andra craving är korv och mos..jesus så gott det är med korv och mos!! och pulvermos, inte vanligt....

nu måste jag jobba lite...folk som väntar...

helg

helgen är här..men är snart slut!! suck..den går alltid lika snabbt..
igår fick vi besök av calle och sedan begav vi oss till carlsson och cissi. sassa och sebbe var där..satt och surrade där ett tag och sen skulle vi gå på bishop, men där var det fullt så de andra gick vidare och jag och baby tog en liten cheese och en taxi hem=)
slocknade på soffan med en gång till rocky..helt slut.

idag har vi vart på kalas för julia som fyllde tre. sötnosen! =)
har bara slappat ikväll och nu blev jag precis solo när martin o calle for på fest.
sak mysa vidare i soffan med en beckfilm..eller kanske nån annan. beck kan vara lite för läskig att se själv..ja jag vet, jag är en fjant...

morgontrött

sitter här vid köksbordet och har precis tvingar i mig lite frukost... väntar på att A från jobbet ska komma och hämta upp mig här ute i skogen. har arbetsplatsträff idag hela dagen ute vid isbrytarna så jag var tvungen tigga lite skjuts...
tungt att sitta i möte hela dagen...suck..känns precis som att det är en sån där dag då jag omöjligt kommer kunna hålla ögonen öppna..pluset med detta är i alla fall att man kan ha mjukiskläder på sig! skönt! otroligt mysigt att glida in i myskläder på morgonen!

slutar egentligen två idag, men eftersom vi nu har denna APT så kommer jag få gå till minst fyra,.,.suck,,visst är det bra med komptimmar, men ibland vill man bara sluta tidigt istället..sånt här händer alltid på mina korta veckor..suck..

inga planerade aktiviteter i helgen förutom söndagsmiddag hos farmor på söndag..
skulle gissa att det blir att ta det lugnt..
kanske gå på bio. nya rockyfilmen har ju premiär idag..och eftersom jag alltid äääälskat alla de filmerna så är det ju en film jag bara MÅSTE se!

nu ska jag borsta tanden!

skit också!

jag vet...usch, alldeles för dålig på att uppdatera..
och nu när jag väl ska göra det vet jag inte ens vart jag ska börja...

hmm..helgen..minns knappt vad vi gjorde då..=)
jo just det. på fredagen kompade jag ett par timmar så jag slapp stägningen. sååå skönt! två veckor i rad med stägning är aldrig skoj. usch..
på kvällen för jag och älsker till carro och erik och blev bjudna på gomiddag. satt och surrade ett par timmar och sen vart pensionärssparet trötta (jag) och vi for hem.
på lördagen var vi ut på kronan och slängde lite skräp..(vårt skräp sen flytten verkar ALDRIG ta slut!!)
baby for o badade i boden med carl, men jag stannade hemma. dela tyckte jag grabbarna kunde få lite tid för sig själva, dels så kände jag mig oerhört fet och inte ett dugg sugen på att visa upp mig i bikini,..löjligt, jag vet, men så är jag...dålig hårdag och jag tar på mig en mössa.=)
älsket hämtade upp syrran på vägen hem och vi käkade tacos allihopa. calle kom förbi, vi glodde film och sen for vi o hämtade svärföräldrarna på kulturhusets invigning..
på söndagen...hmm..var till bjummis på kvällen i alla fall och hämtade ved...

måndagen gick i illamåendets tecken..min återkommande böld bakom örat återkom..suck..sååå ond! och det kom då med ALLA sina krafter denna gång..jag ser ut som toker på ena sidan av huvvet. örat står ut så mycket på grund av bölden..skoj! inget uppsatt hår här inte!
som sagt då, illamående så jag var tvungen att fara hem. hela måndagen var jag liggande...tänk dig när du mår så där extra illa precis innan du äntligen ska få kräkas och det blir bra..så illa mådde jag konstant utan att få kräkas...kul va? tisdagen bätttre men inte bra. kan väl säga att jag sovit konstant i 2 dygn.. om det inte vart för att jag varti trött så för att jag mådde så illa att jag inte pallade vara vaken..
idag jobbade jag igen. sååå skönt att vara tillbaka! mådde illa fortfarande på morgonen men det gick över mer och mer..
ullis på jobbet skar sig dock i fingret så jag började må illa igen, men det var bara tillfälligt....

alla mina kollegor har efter att ha sett min böld bakom örat, bevakat och kollat mig, tills jag ringde till hermelinen och bokade en akuttid..(då de tyckte det såg ut som att jag hade ett extra bröst där bakom...)
fick tid idag ochmed boman som moraliskt stöd tog jag mig mod och gick dit...
läkaren hette för det Storskrubb!! höll på att bryta ihop vid receptionsdisken när hon sa hans namn..hihi=)
han konstaterade att min böld snart skulle "poffa" av sig själv (uäck!!), och han hade ingen sköterska kvar som kunde "poffa" den åt mig..vilket jag var lika glad åt. jag slapp ju både spruta och kniv!!! fick pencillin utskrivet för tio dagar så jag ska nu självläka mig...
blir sedan kallad till öronläkaren här i framtiden för en operation...huga!!

så, där har ni nu en hel novell om vad jag gjort de senaste dagarna.... jag är en människa som bara inte KAN skriva kort och konsist utan alltid måste gå in på detaljer..
menmen, vill ni inte läsa så antar jag att ni gav upp efter första styckes-brytningen..
nu ska jag pussas!! vilket jag inte vart så sugen på illamående som jag varit..

PS älsket sa till mig i måndags när han kom hem...:
- nog för att du brukar vara sjuk, men då mest för att du vill vara hemma..(sant), men så HÄR sjuk har jag ALDRIG sett dig...(då höll jag på att börja gråta för att jag tyckte så synd om mig själv,jag är en fjolla) DS

äntligen mätt o belåten

har nu vart på jobbet ganska länge. börjar åtta istället för tio och sen kom jag lite mer än en halvtimmer för tidigt. mackor skulle det bjudas på klockan åtta så jag struntade i att äta frukost...och NU precis har jag ätit. hann bli så hungrig att jag trodde jag skulle kräkas..ja jag vet, fräsch...men så var det. men nuuuu äntligen är jag mätt och belåten och kan nöjt konstatera att jag slutar två timmar tidigare idag. klockan tre! ska bli sååå underbart skönt att slippa jobba till stängning. och eftersom jag är världens tråkigaste och tröttaste människa nu för tiden så har jag bestämt att jag ska fara hem och vila då. =)

baby slutar fyra. har inga planer för helgen. tanken var att vi skulle åka till stugan. skulle vara rally där, men det vart inställt, så nu vet jag inte. ikväll ska vi nog bara vara hemma och mysa.. känns otroligt skönt. hoppas bara att baby också tycker det är lika skönt, han brukar ha en tendens att bli uttråkad sötnosen...

varenda dag visar han mig på ett nytt sätt varför jag älskar honom så mycket.
imorse började han klockan sju. så trax före sju gick han ut till garaget för att fara på jobbet. jag började som sagt åtta och min buss går tjogo över sju.
efter en stund kommer han in igen och säger:
- det är så himla kallt ute, så jag kan vänta på dig så du inte behöver stå ute och frysa och vänta på bussen, så skjutsar jag dig.
jag älskar honom! han är alltid så omtänksam och go. den bästa av dom bästa!


och igår fick jag ett väldigt underbart brev!!

eller både jag och martin fick det. från min gumma malin och hennes micke, med ett sött litet brev och en massa mysiga kort på oss allihopa från när de var hos oss och hälsade på. sötnöten min! blev så rörd att jag höll på att börja gråta! =)

och snart bor de här. min själsfrände kommer bo så nära att jag kan träffa henne vareviga dag om jag vill!! lyckan är gjord!

mys o frys

fryser o myser. baby eldar för fullt, har höjr värmen i huset och värmen ¨på vattnet och ändå klagar jag på att det är kallt...stackars baby...gör allt men det blir inte bra i alla fall....
efter jobbet for vi och hämtade kinamat och hämtade upp jossi i stan. så nu är man mätt och belåten. med andra ord så är det just nu frys o mys!

nu mår jag illa...usch. B på jobbet for hem i förrgår med magsjuka....vill inte!!!

bra musik och bilder

paus i ugly betty så jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder under tiden och ge er lite musik-tips...

följande bilder är från fest tillsammans med calle o sassa. skulle ju bara dricka en cider...



sen har vi ju då nyår....underbara nyårsafton!




och så så musik-tipsen:

tenacious d - the pick of destiny
agnes - champion

enstaka låtar som just nu är favvos. men hela albumet med Avantacia är helt underbar. Lite Sagan om ringen känsla över den..

nu ska jag hälla i mig 3 liter vatten och äta en klementin!
enjoy!

ååh..

jag är så dålig på att uppdatera..men jag ska försöka nu. har dock inget vettigt eller intressant att skriva....

är hungrig som en hyena och vill bara hem nu. tröttsamt att jobba till fem. stendött och nästan ingen personal kvar..men det är inte direkt så man kan gå hem heller..
idag blir det bandpasta med skinksås till. mumma!! är sååå sugen på det och magen skriker.
efter mat blir det ugly betty och greys anatomy, veckans höjdpunkter! på tv alltså=) plus att lillasyster jossi nog kommer idag också. ska bli mysigt. var länge sen jag träffade henne nu..ska försöka att hålla mig vaken..har ju en tendens att bara sova nu för tiden. är världens tråkigaste sällskap...

imorgon ska vi och hälsa på pappa och rut. ska också bli mysigt. har inte träffat de sen annandagen så vi var där på middag, men vi hann i princip bara äta så var vi tungna att fara då M vart kallad sandning..så vi får försöka igen.

så..så rolig är jag...har inget annat att meddela. helt tom på energi men jag kan meddela att ni nu beställt säng och skänk från ikea. hoppas det inte är så lång leverans....

återkommande

då skriver jag väl igen då. lite lugnare här på jobbet igen...skönt, för som sagt har jag INGEN arbetsmoral. har inte haft det sen jag kom tillbaka från semestern..konstigt, det är inte jag.. men jag tror jag vet vad det kan bero på..

igår myste jag och baby på på förmiddagen. kring tretiden ryckte vi upp oss själva och for iväg och köpte expanderplugg för att kunna sätta upp tv:n. men tanke på hur slöa vi båda varit hela helgen så konstaterade vi att om vi fick upp tv:n ( en av en miljon saker vi skule göra) så är vi nöjda=)
men, tro det eller ej. vi hann med en massa. plockade undan julen (underbart), storstädade, fick upp tv:n på väggen, fick upp tre tvalor i vardagsrummet, baby grejjade med en massa sladdar som varit alltför synliga, tvättade två maskiner, möblerade om gästrummet...hmm...tror det var allt. och efter allt det var klart tog vi oss en promenad.
det är ju sååå underbart när man har så nystädat och fint hemma. så nu vill jag bara hem. nog för att jag hade velat det även om vi hade haft stökigt. =)

nu kan jag även meddela alla hur oerhört lycklig jag är!! en av mina högsta drömmar har slagit in! min snutta, min allra allra underbaraste och mest speciella vän ska flytta hit igen!! jag törs knappt hoppas, även fast jag vet att det mest troligt blir sanning alldeles snart. jag är så lycklig att det inte går att beskriva med ord! och baby också. =) visst förstod jag att han skulle bli glad för min skull, men han blev även glad för sin egen skull. så kul att se!! =)
så snart gumman!!

nu ska jag gå och vara lite mer lycklig...=)

dålig uppdatering

har vart dålig på att uppdatera på senaste...jag vet, men jag ska försöka blir bättre.

helgen har vart väldigt lugn och skön. har bara vart hemma och myst.
yanken var att vi skulle fara på ikea och köpa sänge men det hade FORTFARANDE inte kommit in..så det slutade med att vi beställde den istället..går nog snabbare så. längtar nu med andra ord tills den kommer så vi äntligen får klart i sovrummet.
beställde även en sänk till köket som kommer passa superbra. visst, kanske lite tacky med ikea. kan känna mig lite less på det ibland, men just nu är det mer en prioriteringsfråga om vad pengarna ska läggas på. och just nu finns det viktigare saker än dyra möbler...

som sagt har helgen vart lugn. har mest bara sovit, myst och kollat film. har blivit en del promenader också som resulterat i rödrosiga kinder då det äntligen vart lite minusgrader. dock är de borta och återigen ligger det runt nollan...suck..
i går kom frida förbi och kollade film med oss och hade med sig den godaste chokladpäron pajen som jag någonsin ätit. hon räddade min kväll! =)

nu ska jag ta och jobba lite ,även fast arbetsmoralen är långt ifrån på topp...återkommer senare..

2006 års lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, jag gjorde en massa saker. Bland annat köpte vi hus..
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
hmm....nä..
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej inte detta år.
5. Vilka länder besökte du?
Turkiet
6. Är det något du saknar år 2006 som du vill ha år 2007?
Saknar och saknar...nä, faktiskt inte. har precis ALLT jag vill ha
7. Vilket datum från år 2006 kommer du alltid att minnas?
hmm..finns så många bra saker med 2006 som jag aldrig kommer glömma. men bland annat utlandsresan med baby. har nog aldrig haft så skoj tillsammans med någon..
8. Vad var din största framgång 2006?
Mina framgångar var att jag träffade och behöll min kärlek. (träffade förvisso honom 2005 men..)
9. Största misstaget?
Så här i efterhand kan jag inte direkt påstå att jag ångrar en enda sak faktiskt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
nope. inte allvarligt i alla fall..
11. Bästa köpet?
ett hus!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
ett hus! =P
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
mycket.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2006?
ååhh! vad hette den?? de spelade den hela tiden i turkiet....de visslar i den..love generation!! =)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare,gladare,gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
jag har gjort allt jag önskat (jag vet att allt detta låter klyschigt, men det är sant...)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
rökt
18. Hur tillbringade du julen?
med baby och rantade runt
19. Blev du kär i år?
nej, jag var redan kär. men varje dag gör han en annan liten sak som gör att jag blir kär av ännu en anleding.
20. Hur många one night stands?
Inga
21. Favoritprogram på TV?
kan inte bestämma mig om det är ugly betty eller greys
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej
23. Bästa boken du läste i år?
" P.S Jag älskar dig..."
24. Största musikaliska upptäckten?
Gör musikaliska upptäckter dagligen ibland. Senaste var dock Black Label Society
25. Något du önskade dig och fick?
japp!!
26. Något du önskade dig men inte fick?
det finns väl alltid nått man vill ha men inte kan få?
27. Årets bästa film?
ingen aning..
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2006?
oj..var hemma? minns inte..
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
tror inte det..mer pengar?
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2006?
hmm..har hittat mig själv nu. flackat fram och tillbaka en massa tidigare i min stil, men nu har jag hittat rätt. mycket klänningar, mycket stövlar, snygga väskor...osv..
31. Vad fick dig att må bra?
baby
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
ingen
33. Vem saknade du?
Mamma, alltid mamma
34. De bästa nya människorna du träffade?
hmm..vet inte om jag träffat så många nya, men en del jag kännt under 2006 har växt otroligt i mina ögon.

som vanligt

hann jag inte med att lägga in nå bilder från kameran igår... dock la jag i alla upp bilderna jag fick av gumman. bättre än ingenting.

smet lite tidigare igår. halv fem kom älsket och hämtade mig och sen bar det av hemmåt för att laga mat. vrålhungrig!!
efter det blev det bara slappande. ugly betty och greys anatomy gjorde att jag satt bänkad framför tv:n.

vaknade inatt och såg att jag hade de två små sötaste kisseungarna alldeles intill mig. sååå mysigt. där låg vi alla tre på mage. de så nära mig som det bara gick och jag så nära dom som det bara gick=) var pigg imorse när klockan ringde, faktiskt. var det även igår. så mysigt när man känner så och kan ligga kvar och mysa med baby och alla som ingår i vårt lilla zoo.

måste väl jobba antar jag....suck...

åter på arbetet

ja tyvärr så är nu ledigheten över för min del..suck.. känns ganska okej, men vem är inte hellre ledig??
dessutom jobbar jag heltid denna vecka..kan behövas med tanke på att det är månadsskifte..får väl se hur mycket det blir. idag kommer nog vara den värsta dagen. klockan nio (om 15 minuter) öppnar vi dörrarna.

nyårsaftonen blev bra. bättre än väntat. dock blev det aningens stressigare än planerat eftersom baby åkte på jobb på morgonen, men det slutade bra i alla fall.
anlände till bjummis kring tvåtiden och eftersom jag varit så smart att jag gjorde klart potatisgratängen redan kvällen innan så var det bara att ta det lugnt. såsade på och satte oss vid en eld på eftermiddagen innan det var dags för maten. åt tills vi alla höll på att sprängas och konstaterade att efterrätten som carro gjort inte fick plats i någon av våra magar..
efter det gick vi åter ut och satte oss vid en brasa där vi sen spenaderade resten av kvällen, tolvslaget och fram till tre på morgonen. då begav vi oss in för att spela lite spel. jag och baby förlorade hela tiden, men eftersom det var så skoj så gjorde det oss inget..=)
slocknade kring sex på morgonen och var sååå trött dagen efter.
tre par gick omkring som 6 st zombies i stugan...=)
kring sextiden på kvällen åkte jag och baby hem. alla andra hade redan åkt då..
kom och och mös med kissarna, kollade tv och myste i sängen..det var med andra ord ett väääldigt lugnt tempo denna dag.

började klockan åtta idag. när jag klev upp halv sju var baby fortfarande hemma. han bestämde sig för att komma lite sent till jobbet så jag kunde åka med honom. sötnos! och nu är man som sagt här...

är sååå sugen att gå och kolla vad alla affärer har fått in för nya kläder, men jag törs inte.. hade inte dåligt med räkningar denna månad så jag måste försöka hålla mig är jag rädd.. hoppas att dte blir väääldigt mycket att göra i dag och resten av veckan så man inte behöver fundera på det så mycket. ja, jag har ett beroende..

så nu är ett underbart 2006 slut och detta kanske är början på ngt nytt? självklart är det väl alltid nått nytt som kommer hända, frågan är bara hur mycket?

ska hämta mig en kopp kaffe till nu. jag är trött och inte alls laddad för denna dag, men å andra sidan har jag inte så stort val..

ska försöka ladda upp bilderna från diverse fester och annat när jag kommer hem..är dålig på det, jag vet. jag lovar. detta år ska jag försöka bli bättre!

All About Us

Våra dagar