Semester dag 4

blev en riktig rantardag tillsammans med boman idag. först kronan, skulle egentligen fynda böcker men hittade inte en enda..blev i alla fall en tavla till eminas rum..fick punga ut hemska 5 kronor för den! (som dessutom boman betalade, hehe)
vidare till öb, det var bara boman som skulle shoppa, men visst slank det väl ner en o annan pinal alltid..en rundborste, muffinsform, askkopp, citron, rakblad..sen blev det toys´r´us, bolaget inför morgondagen och avslutade med en lunch på mcdonalds. har ni smakat den nya mcfesten??? to DIE for!! oh my..

väl hemma har vi nu bakat en massa muffins och en paj, men bär från våran egen gård. visst känns det väl extra härligt när man får använda sig av sitt eget odlade??


eminas fina tavla:


svartvinbärspaj:


muffins med bär:


lyxmellis:

Semester dag 3

idag har jag och emina varit med kira till veterinären på förmiddagen. de tog bort stygnen efter operationen och det gick bra allt som allt. stackars lilla kira var så rädd att hon skakade när vi kom in, men lugnade sig efter en stund.


åt lunch hemma o lämnade kira innan jag skjutsade emina till moster jossi medans jag for till frissan. emina var överlycklig och jag med. ha! och ännu lyckligare nu. jag är sååå nöjd! jag blev ganska många nyanser ljusare och fick mig en snygg page! aaaahh!
nu blir det filmmys här med en nyduschad tjej!


nya frippan:


försöker få till en bra bild på färgen...svårt:


(tyvärr får vi ingen kamera förrän tisdag nästa vecka så ni får nöja er med kassa webcam bilder)

Hårnoja

jag är nervös inför frisörbesöket imorgon...jag har ändå haft långt hår ganska länge nu, och jag som inte brukar vara bangen när det kommer till sånt, undrar om jag verkligen borde klippa mig?
men nu blir det så! en page tänker jag...förhoppningsvis kan jeanette ljusa upp håret ganska rejält också..

jag tänker mig nått sånt här...(längdmässigt alltså)
jag vet att jag egentligen passar bättre i en kortare frisyr så varför tvekar jag?


Semester dag 2

det blev visst ännu en lugn dag idag. har mojsat på här hemma med skrotisen på förmiddagen och sen for vi en sväng till bergnäset och hämtade upp lite saker. hem o tog en promenad med kira, och har sen grejjat här hemma. plockat upp, plockat undan osv.

inväntar pappsen nu snart så ska vi äta köttfärslimpa och o köpa kamera.
imorgon ska skrotis vara med moster jossi, jag ska nämligen till frissan klockan två. längtar som en galning o har till och med drömt om det inatt! haha!


jag ska slinga det en vända till men den stora förändringen blir väl längden. jag ska kapa det ganska rejält. tanken är en page, men det återstår att se imorgon vad det blev. jag är ju allt som oftast ganska snabb i vändningarna. ;)


sommarbilder

nu funkar det att ladda upp bilder. slänger upp ett par stycken från sommaren hittils...
två olika besök vid niporna:
minigolfturné och ett stopp för mjukglass:
mina fina kom o tog med mig på lunch när jag jobbade, de bjöd på
pannkakor på stranden! :
å så avslutad vi med en gláskit:

Kamera

eftersom vi inte har ngn kamera just nu så blir det inte så roliga bilder...det blir mobilkamera, vilket kanske inte är det bästa. men förhoppningsvis blir det ett köp i veckan.
då utlovas en blogg med MERA bilder!!

Semester dag 1

startade denna semester med en underbar helg! fredagen gick i lugnets tecken för att samla lite kraft inför lördagens besök på Western Farm. kom dit redan tolv när de öppnade. mötte upp kusiner med familjer samt tomas o jenny med familj. trodde vi skulle vara less efter 2 timmar men det slutade med att vi åkte hem när de stängde klockan fem. shower, åkte häst o vagn, besökte indianbyn för ansiktsmålning, tacobuffé, hästshow osv.. fick sen med oss havanna hem, fixade lite middag o sen dök resten av familjen persson/berglund upp.
söndagen blev lugn. fick finbesök av rebecca o william och resten av dagen spenderades i lugnets tecken.
idag ska jag o emina ha städdag. emina har lovat städa sitt rum själv, vi får väl se hur det går. =)
ska röja jag med och sen kanske vi hittar på ngt roligare. ska nog förbi bergnäset en sväng i alla fall...
(funkar tyvärr inte att ladda upp bilder just nu...de får komma sen)

Lördag 23e juli

har sovit 12 timmar inatt...tror jag behövde ta igen mig lite? idag blir det nya fräscha tag. beger oss mot western farm tillsammans med kusiner o vänner. perfekt aktivitet för det tråkiga vädret.
förhoppningsvis hinner jag uppdatera er om dagen ikväll, annars, ha en underbar sommardag!

Long time no see

tänka sig att blogglusten kom tillbaka i alla fall! det har den nog varit ett tag men det har inte riktigt funnits tid. men idag jobbar jag min sista dag innan jag går på semester så under några veckor hoppas jag att tiden kommer finnas!

har haft emina med mig ett tag på jobbet idag medans martin fixade lite jobb, for sedan tillsammans och käkade middag på waldorf. kommer förmodligen inte behöva ngn middag idag...buffé är farligt...

vet inte riktigt vart jag ska börja när jag varit borta så länge, men jag bestämmer att jag börjar från precis just nu! från dagens datum och blickar framåt! nu väntar 3 underbara veckor tillsammans med min älskade skrotis! need i say more?



lite ljusare hår, dock är det ljusare nu än på bilden....

All About Us

Våra dagar