John Mayer

om ni av ngn väldigt märklig anledning missat denna, får ni nu en ny chans...
så vackert att hjärtat nästan faller i tusen bitar..

Fredag...

äntligen äntligen fredag. men det var varit en bra vecka, en riktigt bra vecka på många sätt och vis.
avslutade denna med en vända på stan. shoppade nya svarta jeans med skinndetaljer till mig själv, vit soft klänning och en marinblå kjol med hög midja.
till emina blev det ett gäng nya trollor, nu behövs ännu mer när dagis startat igen har jag märkt. hon fick även ett par svarta leggings med skinndetaljer. och så hann jag med att köpa henne 2 presenter. en ny morgonrock och ett par svarta skinnkängor. tuffa skor till tuff tjej=)
inhandlade även present till syster jossi som fyller år på söndag!

nu är jag totalt slutkörd och kommer förmodligen inte vara ngt speciellt roligt sällskap idag är jag rädd...
kommer igen imorgon med nya tag!

trevlig helg på er!

Clean

måste bara få tipsa om en parfym jag köpte nyss. den är fullkomligt gudomlig!
först visste jag inte riktigt om jag gillade den, men den växte på mig och nu är jag in love!

Clean, Fresh Laundry.


jag älskar den, men efter denna ska jag köpa Clean, Warm Cotton, den är också fantastisk!

Vikten

som jag skrev tidigare så började jag med GI i måndags. och tro det eller ej men det verkar funka. än så länge i alla fall. jag tänker inte skriva ut ngn vikt, det är jag för feg för, men sen i söndags har jag nu gått ner 2,6 kg!!
det är mycket..jag vet att det går snabbast i början så det kommer nog börja gå lite långsammare nu, men som ni kanske kan förstå känner jag mig rätt nöjd! =)

ja fy fan...

man kan ju bli mörkrädd för mindre..jag vill bara gråta när jag tänker på det. en tripp ner för Memory lane. läste ngt jag en gång skrev som jag borde lämnat oläst.
det skrämmer mig att det kan bli så, hur någon bara kan lämna allt bakom sig utan att ens se tillbaka.

det må vara så att jag gått igenom en del, visst har detta format mig på många vis och kanske i en del lägen också gör mig känslokall eller till och med svag. men så känslokall att bara vända ryggen till och aldrig se tillbaka, så vill jag aldrig bli!

om jag skulle beskriva känslan med ord är det ungefär som att jag ser mig själv utifrån. jag ser den där flickan, hon som kanske inte är så tuff och stark som hon trodde. som nånstans ändå känner sig väldigt liten.
jag ser henne, jag tycker synd om henne, jag kanske till och med fäller en tår för henne...
sen biter jag ihop, torkar min tår, vänder mig om en sista gång och vinkar hej då.
jag skänker den flickan en tanke då och då. undrar hur hon mår.  men det var bara en tanke..


Seeing people change isn’t what hurts.
What hurts is remembering who they used to be

Soft...

tuff arbetsvecka med massa strul, ombyggnationer osv.  men allt har ju sin charm antar jag?
även en tuff omställning att gå från total ledighet till att knappt hinna se emina..jag saknar mitt barn, jag saknar att få riktigt vara med henne. men så här är det ju för alla, så man får väl lov att köpa verkligheten.

kvällen har spenderats hos boman. fina fina vän. som jag tänker på dig nu...ibland önskar jag verkligen att jag kunde flytta berg...

sitter och känner mig lite sentimental och känslig just nu...lurarna åkte på och en massa "kittlar-i-hjärtat-musik" spelas. jag får aldrig nog..
skulle kunna sitta här i timmar.........

Sassa Brassa

idag ska jag iväg och luncha med Sassa. blir dagobert. hämtar upp henne hemma och sen vidare. ska bli jättemysigt då det var ca. 100 år sen vi träffades. och det som ska bli allra mysigast, det är att se hennes lilla mage! synd bara att lunchen är så kort...kommer nog inte hinna avverka alla samtalsämnen.

GI:andet går förövrigt väldigt bra. aldrig hungrig och har redan droppat lite i vikt. men som vi alla vet har det ju en tendens att gå ganska snabbt till en början, så jag ska inte jubla än. jag hoppas bara vid gudarna att det kommer fungera lika bra denna gång som första gången...

Sassa Brassa:
 =)

Det kommer i kapp...

helgens bravader kom ikapp idag...jag är för gammal för detta tänker jag...
trött som få och aldrig har väl dagen gått så långsamt som idag. jag saknar min man, jag saknar emina och jag längtar hem till vårt hus. till att få slänga mig i soffan och se barnprogram med emina. ( min absoluta guldpunkt i vardagen, mysunge!!) å andra sidan ska jag absolut inte klaga, för se ändå så mycket jag har att sakna..

inger kom igår. lika underbart som alltid. emina är frälst, även det som alltid. inger, inger inger..inger ska leka, inger ska se nalle puh med henne, inger ska komma, äta välling med inger och sist men inte minst, inger ska läsa godnattsagan. underbara unge! och underbara inger!

emina pratar som aldrig förr, munnen går i ett uti diverse utläggningar om Gatonallos (låtsaskompisen), om dagis, farfar och helena osv. hon pratar med precis hela kroppen med flödande fantasi och vilda gestukilationer (stavning?)

det hade i alla fall gått jättebra på dagis igår! hade inte förväntat mig något annat men givetvis är det ändå skönt att höra. pappsen hämtade emina med traktorn så det var en överlycklig liten dam som väntade på gården när jag kom hem..=)



martin på midsommar hos robert och therese. (stulet foto från jenny)

Dagispremiär

första dagen på dagis för emina idag efter 7 veckors ledighet...hon har längtat efter sina kompisar och de nya barnen som ska börja nu till hösten. for ganska tidigt till dagis imorse ifall att det skulle strula. men icket. stannade en stund och surrade med fröknarna och emina vinkade glatt hejdå när jag skulle fara. skönt i mammahjärtat att se att hon trivs så.

trött idag efter en hård lördag. eller hård och hård, men man är ju inte purung längre är jag rädd.
somnade kring fem på lördagnatt efter en mycket trevlig kväll med fantastiska människor. mat hos oss, förböj och sedan som sagt lulekalaset. summa kardemumma var det riktigt trevligt, men om jag ska vara riktigt ärlig börjar jag känna mig ganska trött på alkohol...den blir en lugn period som väntar nu känner jag, min kropp ger upp annars. =)

idag har jag även börjat med GI. nu j-vlar!! huvva, denna sommar har satt en del spår på min stackars kropp. jag har minst 10 kg som ska bort nu och jag hoppas verkligen att jag fixar det denna gång! inte bara 3-4 kg som jag vet att jag ganska snabbt blir av med, nu måste jag anstränga mig rejält!!
önska mig lycka till säger jag bara...

ikväll kommer tant inger (ängel som emina kallar henne) och hälsar på. fina fina människa! ska bli mysigt att få surra lite. blir alldeles för sällan!!

nu mera jobb...
och en urgullig bild på emina från i fredags:

Tjo!

sommaren är tillbaka, om än jag jobbar så njuter jag av värmen och lyckan i all sol!

livet är underbart och härligt just nu! jag njuter av min underbara familj och fantastiska vänner, alla fina dagar med följande kvällar. livet är underbart!

ja det var väl egentligen bara det jag ville säga just nu...

Onsdag 4e augusti...

nu är hösten här..så känns det i alla fall. och hur deppigt är inte det då??? sommaren hann knappt komma innan den var slut..jag hoppas i alla fall på att det blir bra väder till helgen när det är Luleåkalaset. vi blir en massa massa folk hemma hos oss innan för lite förböj, sedan kalaset. kommer bli great!

beställde några klänningar från Nelly igår, jag hoppas de hinner komma innan helgen, för planen är att ha en av de då. dessa klickade jag hem:

Primary White Dress SEK 379, Lipsy - NELLY.COM   Hank Dress SEK 149, Club L - NELLY.COM
denna söta dröm                     och så denna med spetsrygg

jahaa...då var såklart de 2 andra känningarna slut när jag skulle visa. men ni kanske får se nån av de på sen på bilder från lulekalaset...hoppas som sagt bara att de hinner komma.




Ahh...

trött mamma som kom hem idag. fixade nå middag, spelade kort med emina, läste saga och lekte en stund innan jag toksomnade på soffan när emina skulle se bolibompa...efter 1 timmes vila kanske jag nu orkar en stund till. =)

här kommer de utlovade bilderna från gårdagen:


väntar på att båten ska komma:


det är spännande att åka båt!


efter lunchen lekte vi i lekparken en stund:
 







som sagt så blåste det pingviner...men lite mysigt var det ändå:


dags för gocart!!


överlycklig tjej ville styra själv!!



Åter till brottsplatsen...

så är man tillbaka på jobbet...första arbetsdagen och rakt in i hetluften. mitt i ett månadsskifte och det känns att man lever vill jag lova! å andra sidan känns det inte helt tokigt med alla mina fina kollegor, men givetvis hade det vart fint att få vara ledig även denna vecka med martin och emina.
de grejjar på hemmavid och jag sliter, martin hade vaknat av att emina låg och huttrade efter mamma..då gör det ont i mammahjärtat. men jobba måste vi ju alla är jag rädd...
endast 1 år kvar till nästa sommarledighet..haha...

igår var en fantastisk dag! en perfekt sista semesterdag. även om det stundvis blev lite knasigt så kunde det inte bli så mycket bättre. vaknade på morgonen och solen sken från en absolut klarblå himmel. packade ihop oss och tog båten ut till klubbviken. men tji fick vi när vi kom dit och det mulnade på ordentligt! det blåste bokstavligt talat pingviner och vi spenderade ett par timmar invirade i ett gigantiskt överkast. men sen sprack det upp och det hann bli lite strandbus innan vi tog båten tillbaka mot stan. emina älskade att åka båt och tyckte det var roligt på klubbviken, förrutom att hon tyckte mamma var tjorvig! (hennes egna ord)
när vi kom tillbaka till stan for vi direkt till gocartbanan för att möta upp robert och theres. martin som då tävlat i många många år vann överlägset (eller egentligen inte för robert var om han en gång). sen fick emina köra några varv med pappsen, och motorfantast som hon är ÄLSKADE hon det. gocart, lastbil, traktor, you name it, och hon älskar det! kanske inte så konstigt eftersom hon är uppväxt med det. det ligger i blodet! =)
sedan vidare och hämta kinamat, barnprogram i sängen, dusch med pappsen och sen godnatt för emina, och i princip mamsen också..

ska slänga in en massa bilder från dagen sen när jag kommer hem. fotade en massa med mobilen.

nu ska jag fortsätta jobba här och längta efter lillskiten...

All About Us

Våra dagar