Return of the summer!!

så kom äntligen sommaren tillbaka!! såklart lyckades det pricka in den enda dagen under 3 veckor som martin jobbar...men vi är glada ändå, om än det varit mysigare tillsammans med pappsen.
ligger just nu på altanen med datorn och myser i solen.
emina grejjar med allt möjligt. cyklar, blåser såpbubblor, "tvättar" mig med en blöt trasa (underbart när det är såhär varmt!), badar, bäddar osv. snart har hon flyttat ut alla sina saker hit. =)

igår var en dag som jag knappt hann med....sovmorgon till halv tio för mig och emina. sen grejjades det här ute på gården tillsammans med farfar hela dagen. grillade till middag och sen for jag och emina till mostrarna på bergnäset och bakade bullar! emina var helnöjd och klockan 22.00 när vi kom hem kan jag lova att det var med en ganska trött tjej.
men det var en av de mysigaste kvällarna på länge och jag är så tacksam för att jag har mina fina systrar! jag hoppas de vet hur mycket de är för mig...och för emina också! de stora idolerna..=)

tyvärr har jag inga bilder från kvällen, men jag kan bjuda på lite bilder från en annan härlig sommardag...





(2 bilder får jag upp, sen funkar det inge mer....suck...)

No need for spoken words...



Rockabilly

i fredags hade vi över lite folk här för lite god mat innan det var dags för rockabillykvällen på fiskekyrkan. hade supermysigt här innan, och tur med vädret då solen valde att kika fram.
kollegorna johanna och peter kom hit direkt efter jobbet och lite senare kom theres, robert och thomas.

så gled vi iväg med cadillacen ett tag innan vi skulle in på kyrkan. alltid roligt att glida lite!
väl inne på kyrkan dansade vi häcken av oss till alla band som spelade skön rockabillymusik. underbart!! hade en grymt skön kväll med fina vänner. och magmusklerna fick jobba hårt vill jag lova!!

(dessa bilder är dock inte från den kvällen utan från andra gånger med delar av samma gäng)







Måndag 10:46

nu är det en vecka kvar av min semester. vädret gör ju att det känns än värre, jag vill ju njuta av några sista soliga dagar. men kusin J sa att från tisdag ska det tydligen vara toppenväder och jag hoppas innerligt att det stämmer! skulle kännas sååå mycket bättre i själen!
om det blir väder så är det stranden och bad som gäller. ska vara till faster ullacarin och anders i gammelstan och bada om det blir väder. de har i princip egen strand och hur mysigt är inte det??

igår var vi på 30årskalas hos johanna. det var otroligt mysigt att få träffa alla som jag inte sett sen barnsben, och såklart att få träffa johanna. eftersom hon inte bor här uppe blir det alldeles för sällan...
vi blev bjuden på god mat, vin, fika, historier ur johannas liv och en del catching up.

idag ska martin och göra lite ärenden så jag och emina ska nog ranta lite. förhoppningsvis vaknar moster jossi snart så vi kan fara dit en sväng. sen hakar båda mostrarna på till rutvik för lite käk och mys. förhoppningsvis kommer jimmy också med. blir nog färsk pasta och ngn god pastasås...

hur njuter ni av sommaren? har ni semester eller är det jobb för hela slanten?

Hmm...

månne vad denna regniga dag ska föra med sig för skoj...
har sovit lääänge idag och njuter av att inte ha ngt att stressa till. hur underbart är inte det??

imorgon blir det middag här med vänner innan vi ska på Rockabilly kväll. härligt..emina ska mysa hos rebecca, henrik och william och kommer nog inte vara så missnöjd med det. lilla bästisen..=) (tack igen vänner för att ni ställer upp) jag hoppas bara att solen väljer att kika fram imorgon....

Nedräkning..

jag vet att det är deprimerande att spendera sina sista 2 veckor av semestern med nedräkning, men det är precis det jag gör är jag rädd. nästa vecka är sista veckan och ska jag vara ärlig känns det rent pissigt.
jag älskar mitt jobb (oftast) och även mina kollegor som jag vid det här laget saknar plenty, men jobb är jobb. jag vill spendera hela dagarna med mina nära och kära som de senaste veckorna. underbara solnedgångar, vin, mysiga middagar, heldagar på stranden, softa...
men än är det inte över! ♥

idag har vi gjort en massa ärenden i alla fall. förmiddagen bestod av en massa tråkiga samtal som behövde ringas och när sen M skulle till frissan passade jag och emina på att strosa på stan en liten stund. införskaffade senilsnöre till mina nya brillor, snöre till mobilen (så jag kan springa med den) samt såpbubblor till emina.
var förbi på Hjortgården i gammelstan på vägen hem och jag vill ha precis ALLT i den butiken. måste dit igen så fort lönen kommit!! köpte lite presenter till kusin J som fyller 30 och en ny fantastisk kaffeburk.

väl hemma igen hade jag så mycket inspiration så jag satte igång med att måla om 2 hyllor i köket...de ska målas ett varv till och sedan slipas så de blir sådär härligt shabby chic!
nu åter till målningen!



vår nya kaffeburk...
finna att köpa HÄR

New glases new glases new glases

har fått mina nya glasögon jag beställt, jag var liiiite osäker innan, men nu är jag in love! jag älskar de! och jag måste ju erkänna att det är ganska skönt att faktiskt se ngt. M har tjatat som en galning att jag ska använda mina glasögon och nu kan jag ju faktiskt göra det. många koncentrationsrynkor blir fördröjda genom detta...

Clothes clothes clothes...

åh vad jag vill shoppa!! jag skulle kunna handla huuur mycket som helst just nu! jag bara älskar allt! det är nog sommaren som gör att jag vill äga alla kläder jag ser...trots att man knappt går runt i annat än bikini...
 
 

   




detta hade jag gärna klätt mig i just nu...inspiration...

Haha!

jag gjorde det!! jag slog mig själv! trodde aldrig jag skulle fast jag tänkt tanken och planerat för det både en och två gånger. men idag, alldeles nyss gjorde jag det! jag var ut och sprang för första gången på evigheter!! jag tänkte att jag börjar med att bara ta en rask promenad så får vi se om jag springer ngt, har lovat mig en mjukstart för att inte skrämma mig själv, men det slutade med att jag sprang åtminstone halv vägen, säkert mer. det var sjukt tungt, men faktiskt skönt och otroligt uppfriskande!
nu hoppas jag bara att jag lyckas hålla i detta. har ju blivit en del semesterkilon de senaste veckorna. och de ska bort!!
jag hade tänkt vänta tills efter semestern, men vad ska jag vänta på?`nu jävlar..

dagen här hemma började mysigt. frukost ute i solen på en av våra uteplatser. sen när martin och emina skulle klippa gräset kröp jag tillbaka ner i sängen och slog på tvn och somnade 1 timme. hur ofta kan man göra det?? underbara man!
sen styrde vi upp en stranddejt med rebecca, henrik och william. mycket mysigt, men solen gick i moln efter ungefär 2 timmar så då for vi hit. fortsatte lekdejten, grillade burgare och parisare, bakade kladdkaka och hade det bra. tänk om man kunde få hade det såhär underbart jämt?? jag måste säga att jag verkligen älskar sverige under sommaren...det hade bara kunnat få vara liiiite varmare.

har inga speciella planer alls för veckan, och hur underbart är inte det???



Skit...

förbannade blogg!! såfort man börjar blogga igen så börjar bloggen strula!! inläggen visas inte och bilderna kommer in upp! nu minns jag plötsligt varför jag slutade blogga...

skit blogg.se!!

kanske man skulle byta??

Umeå crusing

första helgen i juli var jag och martin ner till umeå med theres och robert. och gissa om vi hade en mysig helg! anledningen till vårt besök där var umeå crusing, men vi hann ju med en del annat också. bodde på ett superfint hotell mitt inne i stan så helgen bestod av goda frukostar, en del shopping, utställning, lyxiga middagar, en hel del gott att dricka, crusing, och fantastiskt sällskap!
en välbehövlig minisemester för oss allihop.




en mycket lycklig anna i början av lördagkvällen...


underbara robert som står ut med oss i vått och torrt!


att vi är söta? jag vet!!


men tänk om vi kunnat vara söta på samma bild samtidigt!!?


en liten bit av crusingen genom stan..vi stod mest stilla då det var så mycket bilar...


burnout mitt inne i stan.


babycakes, you just don´t know...


klockan fem på morgonen på en bänk där vi blir glorifierade?? antar att vi
tyckte att vi behövde det efter våra bravader under kvällen...eller?
kul var det i alla fall, skrattade så jag nästan spräckte byxorna.

Fredag!!

och det är väl inte så märkvärdigt egentligen nu när man har semester. men det bästa med denna fredaga är att det är sista dagen martin jobbar. sen får vi 2 härliga veckor tillsammans allihopa! givetvis önskar jag att vi hade fått vara lediga en längre tid tillsammans, men man ska vara glad över det man får.
vi har inga direkta planer under dessa veckor. vi ska försöka få upp ngn typ av insynsskydd utanför bastun, så man kan gå ut naken utan att skämmas..=) , vi ska klippa häcken våran och inreda eminas lekstuga, men annars blir det nog mest bara sol, bad, lek och mys!!!

idag har jag och emina vaknat alldeles för tidigt. emina vaknade före fem, men jag fick henne i alla fall att ligga kvar och mysa till klockan sex när martins klocka ringde. (emina är en riktig mysunge!)
klev upp och åt frukost och nu är jag placerad här framför datorn och emina ser på barnprogram. vi har ingen stress alls idag. inget speciellt vi ska göra. jag ska försöka hinna med att färga mitt solblekta hår och så ska vi helgstäda lite. men annars blir vi nog bara hemma och myser...skönt med en softdag.

igår hade vi en supermysig dag på stranden tillsammans med robert, theres och maja. emina och maja leker så bra tillsammans. de byggde sandslott och plaskade i vattnet lite, och vi vuxna låg på filten och surrade och kikade när småtjejerna hade skoj. blev mycket surr, mycket jordgubbar och snask och en massa massa sol!! benen börjar vara ganska brunbrända nu! =)

nä, nu ska jag pussa min fina dotter lite innan jag tar itu med mitt skatbo!!
(ska försöka fixa mig en ny telefon i helgen, men en schysst kamera)

Hur var det nu med den där inspirationen??

hihi, jag som hade så mycket att tillföra bloggvärlden! 2 inlägg senare sitter jag här och har absolut ingenting att skriva...jag kan ju såklart skriva om våra dagar, och det är väl det som är tanken. men är det vad ni vill läsa om? vad vill ni läsa om? snälla kom med förslag...
jag vet att bilder är poppis, det tycker jag med. men just nu är kameran trasig och min mobil med ganska bra kamera blev överkörd för ett par dagar sen...så jag ska försöka lösa bildfrågan. sålänge har jag ju i alla fall tons and tons av bilder som ni inte sett än!

idag har jag och emina been playing solo. började med att sova till klockan 11. blev en sen kväll igår och en mycket tjorvig natt för madam med lite feber, tjorvig mage, getingstick osv...
men efter en lååång sovmorgon vaknade vi båda två pigga och fräscha!
åt lunch till frukost och sen tog vi en vända till storheden och shoppade lite. 3 tröjor till mamsen, varav 2 var på rea och kostade 30kr styck. (great deal!!) emina fick en klänning och ett par nya jeans.
vidare till leksaksaffären där vi blev kvar ett bra tag. emina var i himmelriket! kom hem med en ny större pool, hundra liter såpbubblor, pärlor och ny play doh.

nu har jag just nattat martin (som fortfarande jobbar) och själv sitter jag och glor SATC och har manikyr och pedikyr. imorgon blir det förhoppningsvis stranden med tessan och co. håller tummarna för en solig dag!!



(efter nån drink på terassen i turkiet...)

fan...går inte ladda upp fler bilder...nått vajsing...



Vilken dag...

vi hann oss aldrig iväg till stranden idag. som tur var för det blev molning och kom regn. blev att fara och handla istället och efter det blev det vila både för mig och emina...var helt slut idag. känner mig inte riktigt kry så det kan nog bero på det. och emina blev stucken av en geting eller ett bi idag på förmiddagen så hon har inte riktigt varit sig själv hon heller..

efter vilan begav vi oss i alla fall mot becca med familj. martin skulle hjälpa de på gården med traktorn så jag och emina hakade på och käkade middag hemma hos de. mycket mumsigt och mycket mysigt! kom inte hem förrän kring 21-22. en trött tjej med lite feber och en svullen fot...
lite orolig över sticket nu. ngn som har ngn erfarenhet av bi och getingstick? emina är lite små svullen ettg par cm runt om sticket och nu har det börjat bli blått. ungefär som ett blåmärke? kan det vara från det febern kommer? ska man kolla upp det? hon sover i våran säng nu i alla fall så jag kan ha lite koll...
tycker det är så himla obehagligt det där med getingar då jag själv är allergisk....

nu ska jag göra en kopp te med en massa honung för att kurera min hals som gör ont.
får se vad vi hittar på imorgon, men nånting måste vi då göra! förutsatt att vi inte ligger sjuka...peppar peppar...

Bad dag

försöker styra upp en dag på stranden just nu. vi har sovit lite länge idag, men fortfarande återstår många soltimmar. har gjort iordning en pastasallad att ta med. emina sitter ute på altanen och sjunger för fulla muggar. tror minsann att hon också njuter av denna ledighet! =)

nu har vi nedräkning tills pappsen också har semester. bara denna vecka kvar sen får vi 2 underbara veckor tillsammans...då blir det många stranddagar, förutsatt att det är väder..

nä..nu ska jag fortsätta packa...

Med nya friska sommartag!

nu kom lusten att blogga tillbaka! jag har en massa inspiration, en massa att få ur mig, en massa att berätta, en massa bilder!! vi njuter av denna underbara sommar och semester med älskade vänner och dagar fyllda av fina minnen!

just nu är jag solo. martin skulle iväg och kolla ett jobb och emina följde med. sitter och njuter på altanen av kvällssolen och den underbara hettan, lyssnar på sjukt hög musik i lurarna och softar....

har haft en heldag ute i solen idag jag och emina. inte ett moln så långt ögat kan nå...värme..som vi längtat efter den och nu är den här. britta (farmor) kom förbi och åt lunch med oss och jordgubbar såklart.

nu ska jag klura vidare på kommande tatueringar.....







All About Us

Våra dagar