Fredagkväll!

nu har vi just slängt ihop en kladdkaka och kokat lite kaffe. ska mysa med detta och en film snart. tror till och med att vi ska vara så busiga att vi myser ned oss i sängen med allt detta! underbart!

har inte ätit  godis på månader nu och inte unnat mig på LÄNGE!!! men nu! fikade hos malin och micke och lilla Lova idag också så det blir en riktig svullardag. men det är jag värd!
har suttit och sytt in lite kläder idag så allt detta hålla igen har ju gett reslutat i alla fall och någon gång måste man få unna sig, annars ger man upp. i alla fall jag!

nu ska vi bdda rent och sen bara NJUTA av denna underbara fredagkväll!

Sommarkväll!

image1062
image1063
image1064

Utmaning!

nu utamanar jag alla er som läser att svara på dessa frågor! skriv en kommentar i inlägget så jag vet vilka som svarat så jag kan tjuvkika=)

1. Hur lång är du? 160cm kort
2. Vad vill du bli när du bli stor? Jag har redan blivit det jag vill bli. Mamma! karriärsmässigt vet jag inte. älskar att skriva så tex krönikör hade inte vart helt fel . annars trivs jag rätt bra som kundmottagare som jag är nu.
3. Vad pluggar du?Ingenting
4. Har du långt hår? Nej
5. Vilken hårfärg har du ? Svart och jag älskar det!
6. Sminkar du dig? Ja
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svarta
8. Har du kysst någon idag? Ja imorse fick jag underbara pussar i alla fall.

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Det tänker jag inte svara på

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Medans hon levde: Jag älskar dig! Igår: jag saknar dig!
5. Hur många ställen har du bott på? åh herregud! massor! men städer: luleå, stockholm. gävle.
6. Vilken i din familj stör du dig mest på? Censur
7. Vilken familjemedlem är snällast? Kan jag inte svara på
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Idag när jag var på stan med jossi

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? Idag när boman kom förbi på förmiddagen
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? vet inte?
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? Boman, sen andra klass
6. Vem känner dig bäst? Boman tror jag

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Kan man verkligen HATA en tröja? men ja jag skulle kunna säga om jag tyckte att en tröja vad ful i alla fall om hon/han frågade.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Till mamma kunde jag det, absolut
2. Klä dig annorlunda? Svårt att definera annorlunda så jag vet inte. ibland kanske. jag klär mig nog inte direkt som mina vänner och bekanta i alla fall
3. Vara dig själv? Ja.
'4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja men det är ju aldrig speciellt kul.
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Haha ja
6. Pierca dig? Ja, jag har ju några
7. Ha sex på offentlig plats?Ja
8. Vara omogen? Ja
9. Äta småkryp? nej men huvva!

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? Idag
2. När var du på semester senast? förrförra sommaren om det r utomlands som räknas? 
3. Vilken färg är det på din tandborste? vit och grön
4. Är ditt hår tråkigt? ibland känns det så! fast jag älskar ändå min frisyr
5. Vem såg dig naken senast ? Martin
6. Hur ofta duschar du? Varje dag.
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?ingen aning

Härligt!

nyss  från en heldag på stan med jossi. underbart härligt med detta väder!
blev inte så mycket shopping för min del. köpte inflyttningspresent till frida och johan som har inflyttningsfest på lördag och present till carro och eriks lilla knodd. (hugo?) hittade även en rosa sweatshirt/kofta till emina som jag passade på att handla och en röd mysig sommarkofta till mig för 50kr på Gina. älskar den redan!!
efter lite shopping köpte vi med oss lite mat och gick och satte oss på floras kulle i solen under ett träd och käkade. kan det bli bättre??

emina har knappt vilat ngt idag. en timme på förmiddagen men har sen vägrat sova i vagnen när vi var på stan. ändå är hon glad och busig, men det blir nog en tidig kväll för madame.

Tatueringen

så är den gjord! blev inte riktigt som jag tänkt varken i färg eller form men bra ändå! just nu känns det lite konstigt men det är nog mest för att den gamla är så grå och blommorna alldeles färska och nya! den är ju trots allt 7 år gammal. (tror jag) känns kul med lite färg och spännande då alla andra jag har är grå/svart.

senare blir det stan med jossi. innan det ska vi försöka vara ute lite i sommarvärmen!!

image1061

The day!

ikväll ska jag ju då tatuera mig! herregud vad nervös jag är! förstår inte varför eftersom jag gjort detta ett antal gånger, men man glömmer ju. jag hoppas att den blir fin!

vet inte riktigt vad jag och emina ska hitta på idag. skulle behöva fara och köpa kattmat men det kändes onödigt att fara till stan för det när vi inte har ngt annat att göra. tror M får fixa det efter jobbet idag.
kanske vi tar en tur ut till boman och lars och hälsar på om hon ska vara hemma. blir ju galen om vi bara ska sitta hemma hela dagen.
har en del måsten, som att organisera om i lite lådor, men det kändes mindre roligt att ta itu med. får se vad det blir.

Hemma igen

hann med allt som vi skulle göra. great!
snart ska jag och emina gå och vila. trött mamma och trött dotter.

mamsen idag (suddig bild):

image1060

Lunchdejt

nu ska jag och emina snart fara iväg och ha lunchdejt med M. ska bli mysigt att få träffa honom lite på dagtid! tror att han är lite eminasjuk och vill pussas och kramas lite med henne=) det skulle jag också vara om jag inte fick träffa henne hela dagarna! eller det är jag ju i och för sig i alla fall=)

efter det ska vi fara och köpa present till carros och eriks lilla bebbe och om vi hinner hade jag även tänkt hinna in på jobbet och fixa papperna för föräldraledigheten. vi får se hur mycket vi hinner med!

Ännu mer bilder

känner att det blev mycket bloggande idag. och mycket bilder! men jag antar att det bara är skoj?=) själv är jag en sån som älskar bilder i bloggar och korta inlägg. många och korta!
blir jobbigt att läsa om det är för mycket text!

nu är M hemma. han står i duschen och sedan ska vi fara och hämta combon på garaget så jag har bil imorgon. plus att jag nu ÄNTLIGEN ska hämta min telefon! (3 veckor senare)
ska köpa med oss mat hem sen och bara mysa allihopa! det behövs lite kvalitetstid tillsammans efter så lång tid utan varann.

emina idag:

image1058
image1059

Ännu ett mirakel!

nu har även carro och eriks lilla bebbe anlänt!! en liten pojke minsann! så underbart fin liten krabat!

image1057

4320 g, 51.5 cm

Morsdag

har ju glömt visa den fina berlocken jag fick till mitt armband på morsdag. emina hade visst varit ända nere i sthlm och shoppat=)

image1056

Aeon??

skulle ni kanske kunna hjälpa mig med en sak?

jag ska ju som känt tatuera mig på onsdag på Aeon. men nu får jag höra att de har flyttat. men vart??
ngn som vet?

Älskade Ängel

image1055

Dålig dag

ja idag är en dålig dag känner jag. är inte alls mitt vanliga glada jag. är uttråkad men känner inte heller för att göra något. vilket kanske är bra då vi inte har ngn bil idag.
jag skulle gissa att det är alla vakna timmar på nätterna som börjar ta ut sin rätt nu. visst vilar jag med emina på förmiddagarna oftast men det kan inte slå en hel natts sömn. sen skulle jag nog dessutom behöva komma utanför huset själv ett tag. jag har ju varit ensam med emina i en vecka och det känns.
jag beundrar er ensamstående mammor därute! herregud, ni gör det bra!

verkar som att vi fått en massa virus i datorn nu också så jag ska skynda mig bränna ut alla bilder som ligger kvar på den innan den kraschar helt!

SNART!!

på några timmar ska vi fara och hämta martin!! kring halv två skulle han landa och då ska vi stå där och vänta på honom. jag längtar så!! och emina också, det märker jag på henne.

har vart en tjorvig natt igen och var sjukligt trött kring sju när emina ville stiga upp, men så fort vi kom upp ur sängen och jag kikade ut och såg en klarblå himmel vände det såklart och jag blev överlycklig. tänk så mycket vädret kan göra!

igår var mysigt!
efter att jag skjutsat hem tjejerna och emina somnat satte vi oss ner ute på altanen och jag sarah och jag njöt av en cider! jag hade varit sååå uppstressad och stirrig hela dagen och emina hade haft en riktigt dålig dag så det var underbart att sätta sig ner och bara ta hand om sig själv!
blev några cider och en hel del kräfttoasts(mini) och såklart eurovision.  men vilken besvikelse att det gick så dåligt för sverige som ändå var favorittippade. och herregud!! hur mycket jag än avgudar björn gustafsson så skämdes jag ögon och öron ur mig när han skulle ge sveriges poäng. okej, vi i sverige fattar ju men resten av världen måste ju tro vi är knäppast!! =)

nu ska jag göra mig och emina iordning och sedan ska vi ta racerbilen och bege oss ut mot hertsön och hälsa på inger! måste göra något känner jag. vill inte sitta inne en dag som denna!

Eurovisonkväll och saknad

dåligt med det där bloggandet. måste skärpa mig!

just nu är mina syskon här och emina vilar. var och hämtade de för ett tag sen och emina hann bli helt galen innan vi var hemma. vet inte vad det var men hysterisk var hon och det r inte det llättaste att trösta samtidigt som man kör bil. stackars lilla gumman.

nu sitter vi här och softar i soffan. har en syster på var sida om mig. mys!
på ngn timme ska jag hämta sassa som ska komma hit och glo eurovison med mig och dricka ett glas vin eller två. innan det blir det tacos till middag för oss allihopa (förrutom emina då) och sen ska jag skjutsa hem jossi och jennifer innan emina ska sova.
känns som att det kommer bli en mysig kväll men helst av allt hade jag faktiskt legat i soffan och kramats med min man. . .som är i sthlm och svingar sina lurviga. det förtjänat han och jag hoppas att han har jätteskoj, men jag saknar honom så!!
har ju dessutom knappt setts ngt denna vecka då det varit mycket jobb för honom. men imorgon ska det mysas för fullt! ska hämta upp honom på flygplatsen när han kommer hem och han ska få en stor blöt kyss av mig och en go av emina=) mors dag och allt!

Eurovisonkväll och saknad

dåligt med det där bloggandet. måste skärpa mig!

just nu är mina syskon här och emina vilar. var och hämtade de för ett tag sen och emina hann bli helt galen innan vi var hemma. vet inte vad det var men hysterisk var hon och det r inte det llättaste att trösta samtidigt som man kör bil. stackars lilla gumman.

nu sitter vi här och softar i soffan. har en syster på var sida om mig. mys!
på ngn timme ska jag hämta sassa som ska komma hit och glo eurovison med mig och dricka ett glas vin eller två. innan det blir det tacos till middag för oss allihopa (förrutom emina då) och sen ska jag skjutsa hem jossi och jennifer innan emina ska sova.
känns som att det kommer bli en mysig kväll men helst av allt hade jag faktiskt legat i soffan och kramats med min man. . .som är i sthlm och svingar sina lurviga. det förtjänat han och jag hoppas att han har jätteskoj, men jag saknar honom så!!
har ju dessutom knappt setts ngt denna vecka då det varit mycket jobb för honom. men imorgon ska det mysas för fullt! ska hämta upp honom på flygplatsen när han kommer hem och han ska få en stor blöt kyss av mig och en go av emina=) mors dag och allt!

En dag på stan

blev en dag på stan för mig och emina tillsammans med boman. hon skickade ett sms på förmiddagen och frågade om vi var sugna och eftersom vi hade en del ärenden att uträtta så hakade vi sjlävklart på!
shoppade lite kläder till emina och presenter till malin och mickes lilla Lova. hann även med att gå på bolaget och handla lite vin inför imorgon och lämna tillbaka ett par av de vita tygskorna som jag köpte i början på veckan.
lite handling på kvantum blev det sedan och sedan hemfärd.

ikväll ska vi hänga ännu mer med boman som kommer hit och ska glo film med oss. eller med mig snarare eftersom emina förmodligen kommer sussa.
hon har knappt vilat ngt idag och varit vaken några timmar inatt så hon borde vara en trött liten dam, men jag har ju haft fel förr.

väntar även på spännande samtal från carro och erik som nu är på bb.
hoppas att allt går bra för de!

nu har jag lite bloggar att läsa ikapp!

Älskade vackerbarn!!

Malin och Micke har äntligen fått sin lilla tös!! efter ganska många om och men kom hon till världen, vacker som en dag!! jag längtar sååå efter att få lukta på det lilla knytet! så vacker!
ni kommer bli fantastiska föräldrar till underbara lilla Lova!!!

image1049

4280 gram och 54 cm.


 

Skön natt!

inatt har emina sovit som en liten prinsessa! hon har dock inte sovit i sin egen säng hela natten men dt gör inget! hon vaknade halv åtta så mamsen var utvilad. skönt!

idag står mammaträff på schemat! äntligen ska jag och emina pallra oss och träffa alla mammor från förldragruppen på teknikens hus.
ska ven hinna med att skicka tillbaka skinnjackan jag beställde från hm och vara till myrorna och lämna alla påsar med kläder.
och ikväll ska faktiskt M vara hemma med oss. underbart! har knappt träffat honom på hela veckan och defenitivt inte emina så det ska bli mysigt att få ha honom hemma. imorgon åker han ju dessutom till stockholm över helgen med jobbet så denna kväll behövs!

nu blir det en kopp kaffe och sedan vänta på att världens sämste serie Desire ska börja klockan nio. den är så dåligt men har jag såklart fastnat i den.

Jisses!!

har nu avklarat rensningen av alla garderober i eminas rum. det vill säga:

-garderoben med alla ytterkläder som inte används just nu
-mina 2 garderober proppfulla med kläder
-skrotgarderob
-garderob full med sängkläder
-garderob med badlakan och handdukar

puh! det tog sin lilla tid och som tur är älskar emina att vara i sitt rum och leka så det har gått väldigt bra! rensade ut 5 st!! icapåsar med kläder som jag vet att jag aldrig kommer använda mer och har organiserat om så det nu ryms lite mer. har till exempel hängt upp alla bh:ar på krokar så jag fick en hel hylla extra. great!
håller även på att tvätta för fullt, vilket vanligtvis är otroligt trist men känns ganska kul idag när jag vet att jag kommer få vika in allt i städade garderober.
eminas alla lådar har jag rensat och städat för ett tag sen så där är det också ordning och reda!

emina vilar nu efter vilda protester att sova i sin egen säng. jag förstår inte vad det är som har hänt. men efter mycket lirkande och vaggande somnade hon till sist.
trött dam idag som även inatt varit vaken någon timma.
även en trött mamma med andra ord, men jag håller mig vaken så länge jag bara kan. har inte tid att sova!

ringde även Phonehouse nyss för att kolla vart min telefon som jag beställt håller hus. det var 2 veckor sen och ingen telefon än. den var tydligen i Ånge nu så den var skickad i alla fall. men ska det verkligen ta så länge??
besviken. . .



 

Busunge!

lilla emina busar med pappas keps!

image1047

Vi 2

älskade vackerbarn! du är mitt allt!

image1046

Strulig natt (igen)

som jag sagt tidigare har emian strulat mycket på nätterna på senaste tiden. hon sover i eget rum sen en tid tillbaka och till att börja med har de gått hur bra som helst. men så för ett par veckor sedan har hon börjat vakna varje natt och varit helt otröstlig. det har gått över när hon fått komma till vår säng.
jag pratade med bm om detta och hon trodde det kunde bero på mardrömmar då emina är så tidig med allt och så aktiv. men nu har det blivit ännu värre. hon blir alldeles galet ledsen när man ska lägga henne i hennes rum på kvällarna. i våran säng går det jättebra att natta henne, men så fort man bara kommer i närheten av hennes rum börjar hon snyfta.

så igår lyfte jag över hennes säng till vårt rum igen. får se om det går bättre. hon vaknade inatt igen. dock inte ledsen. men pigg. klockan fyra ville emina kliva upp. till slut kring fem gick jag upp och gjorde en välling och hämtade en ren blöja. den hjälpte!
efter det sov hon till klockan åtta!!

vi får se hur det går inatt.

snart kommer boman hit. var tänkt att vi skulle gå på promenad men jag blev slö och frusen.
är så kallt härinne så det är inte klokt! M fick höja värmen imorse då det bara var 20 grader inomhus men det tar ju ett tag innan det händer något.
så istället blir det kaffe och surr. emina vilar.

Personligt

eftersom jag nu har lösenordskyddat bloggen och vet ungefär vilka som läser så känns det lättare att skriva personligt. vilket jag egentligen tycker bäst om. det känns så . . . fejk på något vis när man inte kan skriva vad man vill.

det har hänt ganska mycket i mitt liv den senaste tiden. allt bara till det bättre men ändå saker som är ganska jobbiga och som det gått mycket energi åt .
största anledningen till att jag lösenordsskyddade bloggen var för att jag brutit med min pappa och hans familj. eller om det är han som brutit med oss kanske, det beror på hur man ser det.
jag och martin valde att vi inte längre ville ha med en person i hans familj att göra mer och efter det valet har han i sin tur valt att inte träffa oss mer. en del av mig känner givetvis att det är jättetrist. men en annan del av mig känner endast en enorm lättnad. en enorm lättnad att slippa alla bråk, slippa bli sviken, slippa få hjärtat krossat gång på gång, att gå med en klump i magen konstant för att inte tala om alla tårar.
det må låta känslokallt, men jag har inga tårar kvar för honom längre.

det finns två saker i detta som varit riktigt jobbigt.
att mamma inte finns här att prata med. hon som varit med hela vägen i allt som hänt och mitt allra största stöd. att inte ha henne att bolla med. saknar hennes stöd och förståelse. ( har självklart stöd och förståelse på annat håll, menade inte så)
och sen att emina inte längre har någon morfar. hur ska jag kunna förklara hans val för henne? hur ska jag kunna säga till henne att hennes morfar inte valde henne? hur ska jag kunna förklara något för henne som pågått under en så lång tid?

även fast jag ärligt talat kan säga att jag inte känner mig speciellt ledsen över det som hänt så känner jag mig ganska ensam ibland.
jag har så otroligt fina människor runt omkring mig som bryr sig och som ställer upp och finns där i vått och torrt, men jag har inga föräldrar. då känner man sig ganska liten. . .
jag önskar så att jag kunde ha fantastiska föräldrar att luta mig tillbaka på ibland och bara slappna av. få vara ett barn själv ibland. jag vet att mamma finns där, jag känner det varje dag, men ibland räcker det inte riktigt.

Nya piercingen

jag vet att jag ser något muppig ut på bilderna men det bjussar jag på!
vad tycks om piercingen? bättre eller sämre?

image1045

Lugn kväll

nu sover emina för natten. hon har knappt vilat något idag så hon var trött lilla stumpan.

shoppade en del idag. bland annat vita tygskor. köpte först ett par för 400 som var sådär, men så hittade jag ett par för endast 200 på wedins så jag ska lämna tillbaka de andra i veckan. vilket kap!
hittade även ett par svarta skinnskor som var så söta att jag höll på att dö och var bara tvungen att köpa de! (bilder på allt kommer ikväll eller imorgon)
några fina och sommriga tshirtar fick också följa med och ett par baggyjeans-shorts.
stenen i min piercing lossnade här om dagen så jag köpte en ny men nu fick det bli en ring med två kulor. har aldrig haft det tidigare men jag måste säga att jag redan älskar den!
hittade lite basickläder till emina också. två långärmade tshirtar. en ljusrosa och en vit och ett par rosa plyschbyxor från lindex. älskar de!

kan även tipsa alla om en bh/topp som jag köpte på lindex. har länge letat efter en axelbandslös bh men ingen passar mig. kan inte ha utan band. men idag hittade jag den bästa på lindex!
den är som en tubtopp fast slutar under brösten då såklart. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. (kommer bild sen) så nu kan jag äntligen använda alla fina tubtoppar som finns! kostade endast 99kr!

Shoppad och klar!

kring halv sex kom jag och emina hem från stan. puh! det är roligt men tungt! jossi har fått agera barnvakt emellanåt när jag skulle prova kläder, men jag hoppas att det inte gjorde nått! (??)

nu har både jag och emina fått i oss middag. jag köpte med mig en sallad från dagobert (dock utan pasta eftersom jag gi:ar) och emina fick välling. har plockat undan en massa, inpregnerat (?) mina nya vita tygskor och emina har haft party med mammas bindor! tydligen väldigt roligt att leka med!!

kommer nog vara solo större delen av denna vecka då det är en massa sopning kvar för martin och det ska vara klart på fredag, så kvällarna kommer bli ensamna. och dessutom åker han sen till sthlm över helgen för en mässa med jobbet. men det ska nog gå bra! självklart kommer jag sakna honom, man jag är ju lite av en ensamvarg så jag ska passa på att njuta av detta.
helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men om jag inte minns helt fel är det eurovision på lördag så jag tänkte höra om nå kompisar kanske vill komma hit och dricka ett glas vin och hänga lite.

kan även meddela att dte nu bara är 9 dagar kvar tills jag ska tatuera mig igen! längtar som en idiot!

Dagisplats

vi hade fått dagisplats för emina från 1:a september då det var tänkt att jag ska börja jobba. dock har vi nu efter många om och men beslutat att jag ska stanna hemma lite längre än så. åtminstone 5 månader extra.
har nu suttit i telefonkö efter telefonkö på morgonen och kollat och fixat med allt och nu verkar det klart! skönt!

nu kan mamma och pappa slappna av igen! kändes alldeles för tidigt att lämna henne på dagis när hon bara var 1 år. detta känns mycket bättre! hoppas bara jag inte ställer till det allt för mycket på mitt jobb!


emina tjorvade mycket och länge i gårkväll. hon var sååå trött kring sex när vi var på kalas så vi for hem. men inte skulle hon sova inte! hon var vaken till 22 vilket är alldeles för sent för henne. men vi har haft sovmorgon idag istället till klockan nio. så mysigt!! martin kom in med henne till vår säng innan han åkte till jobbet imorse så vi har legat och kramats en massa. underbart!

nu ska emina vila snart och klockan två ska vi träffa lillasyster jossi i stan. ska bli roligt! både jag och emina behöver komma ut lite känner jag!

later!

/en lättad mamma

Kalas

idag bär det av på kalas för att fira en liten kusin till emina. ska först ut på storheden och leta present och sedan blir det kalas där vi skulle bli bjudna på middag. trevligt!

natten med emina var tjorvig. hon ville inte alls somna om! inte ens tillsammans med oss i vår säng. martin somnade och jag var vaken med emina till in på natten. efter många om och men somnade hon men har sparkats och farit runt som en virvelvind hela natten.
imorse fick jag sovmorgon och sov till strax efter tio! det var underbart!
nu är jag pigg höll jag på att säga, men jag känner mig inte helt hundra. håller kanske på att bli sjuk. usch!
hoppas jag klarar mig!

nu ska jag busa med mina två som sitter här i soffan med mig!

Grillparty

nyss hemkomna från grillparty hos boman. sådär skönt spontant och oplanerat!
var mycket trevligt med härliga människor och god mat. nyktert för mig denna helg så idag var det martins tur att få gotta sig lite. emina har såklart varit med. planen var att fara hem när hon skulle sova, men maten drog ut på tiden så emina hann somna nedbäddad i gästrummet innan vi ens börjat äta. men det gick bra det med!
fram tills för en stund sen då hon vaknade där och var så ledsen så vi tyckte det var lika bra att åka hem.

så nu är hon nedbäddad i sin egen säng men tjorvar fortfarande en del. tror det är gaser i magen som lurar!

har som sagt varit och rantat idag. hittade oss en del smått och gott. dock inget som var speciellt roligt. blev i alla fall mörkläggningsgardiner till eminas rum och en massa annat tjafs på rusta. imorgon ska vi tillbaka och köpa dynlådan vi hittade där också.

nu ska jag rå om mina två! vi hoppas på sol imorgon!

Emina

såhär spännande har vi det på dagarna! emina klättrar sjlv upp såhär på soffan så ni kan ju kanske tänka er vilket sjå det är att hålla koll på henne=) men så mysigt det är ändå! vårt lilla charmtroll!

image1044

Shopping

blir nog inget stan idag. eller det beror på. om jossi hör av sig när hon vaknar och vill gå på stan då går jag med henne men annars tar jag det nog till veckan.
familjen våran hade tnkt fara ut till storheden så fort de öppnar och se om vi kan hitta mörkläggningsgardin till eminas rum och kanske en låda till stolsdynorna utomhus. för just nu ligger de inne i vardagsrummet och skräpar! vi får se vad vi hittar, de brukar vara så himla dyra!

sedan blir det storhandling också! det ekar tomt i kylen så nu ska det fyllas på ordentligt. och tro det eller ej men jag  älskar  att stohandla!

nu ska jag fortsätta städa lite. har hunnit byta gardiner i vardagsrummet nu till vita spets och det blev såå fint!
kanske man skulle byta i köket också?

I´m back!

min älskade M har lagat datorn ikväll!! underbart!!
så nu har jag just rensat min mail. sjukt hur mycket som hinner komma när man inte kollat den på ngn dag!
ska läsa ikapp mig på lite bloggar nu också innan jag ska slänga mig i bingen.

imorgon blir det nog mest troligt stan. vet inte riktigt i vilken konstellation än men. . .
måste köpa cdskivor att bränna ner allt på datorn på om den nu skulle krascha igen.
och hårspray.
finns en massa annat roligt jag hade velat handla men vi får se vart det slutar! skulle även behöva köpa en mörkläggningsgardin till eminas rum där det nu hänger ett överkast.

nu: bloggläsning!

Datorhaveri!

datorn har gått sönder igen!!
är hos mina systrar nu och lånar deras.
men nu vet ni anledningen till den dåliga uppdateringen!

Sorry!

ledsen för dåliga uppdateringar härifrån. har helt enkelt inte haft någon blogglust! men det ska det ändras på nu!

just nu sitter emina på en stolsdyna på golvet och leker och kikar på tv och jag har suttit och försökt hitta en bikini. jag har hittat en på hm nu men just nu tillåter inte ekonomin och helst hade jag velat prova den innan så jag får vänta tills lönen kommer och prova i stan.
vill ha antingen en helsvart en ceriserosa eller en blommig. hittade både en rosa och en blommig. vad tycks?


image1042  image1043

är även på jakt efter en jeansjacka, en jeansskjorta och en rödvitrutig skjortklänning. dock verkar det svårt att hitta denna klänning. jackan och skjortan ska jag hitta på tradera när lönen kommit.
känns som några måsten i sommar.

även ett par vita tygskor och ett par väldigt enkla svarta ballerinas står på önskelistan.

vad är era måsten inför sommaren?

Festbilder!

här kommer lite bilder från helgen! ledsen för dålig kvalla på en del av de.


    

    

  
  

Dagen

nu har emina precis somnat för natten.

har inte gjort speciellt mycket idag. förmiddagen gick i lugnets tecken och sedan blev vi så rastlösa både jag och emina så vi tog en sväng till hm på storheden. hittade ett par sommarskor till emina för 5 kr!! och en tuff truckerkeps. sedan handlade vi lite inför middagen och for hem.
imorgon ska vi nog hälsa på malin tror jag, om hon inte ligger på bb då vill säga! =) sen på kvällen skulle mest troligt inger komma och hälsa på. mysigt!!

ikväll ska vi bara ta det lugnt tillsammans jag och M. en myskväll står på schemat.

tänkte även hinna med att lägga upp lite bilder från helgen!

Great!

det var så underbart roligt i lördags! det var väldigt länge sen jag hade så skoj ute på krogen som jag hade i lördags. vi dansade hela natten tills fötterna blödde och sen for vi hem.
var riktigt skoj på förfesten också med god mat och trevligt sällskap. början av kvllen blev ganska lugn då det var lite småttingar med och efter middagen hamnade nog alla i paltkoma så kring tio drog vi igång ett ölspel och efter det var festen igång på riktigt!

var trots ganska mycket vin och skumpa på lördagen inte speciellt bakis på söndagen. trött och slite sliten men mådde bra. fick sovmorgon till tio och sen vilade jag middag med emina 2 gånger under dagen innan det var dags och rycka upp sig och fara och fira min lilla malin som fyllde år.

idag har vi inga speciella planer. men jag funderar på att ta bilen ut till storheden och hm och se om de har ngn bra luvtröja till emina där. har egentligen inte råd men kika kan man ju i alla fall.

nu ska jag äta lite frukost och ta en kopp kaffe. sedan ska jag nog ringa och surra lite med inger!

Vår igen

åter en underbar vårdag, nästan som sommar!
jag och emina har rantat hela dagen fast vi började med en lugn morgon och förmiddag! så skönt nu när man har körkort och inte behöver stressa ivg med bussen på morgonen för att kunna göra något!

vi började med att besöka bvc. emina hade gått upp 200 gram och väger nu ca 8800  och är 69 cm lång! våran stora tjej! bm tyckte emina var sååå tidig med allt . att hon går efter möbler ,står, klättrar, härmar en del ord och är så med! roligt att höra, även fast det ibland känns som att hon är lite fööör tidig då hon ramlar och slår sig mycket.

efter det for vi till boman och hjälpte henne färga hennes hår. emina sov nästan hela tiden så jag och boman har druckit kaffe, kikat på gamla kort ,surrat och då som sagt frgat hennes hår.

sedan for vi och hämtade upp jossi i stan och följde med henne hem och hälsade på en stund. lånade en kofta inför imorgon då jag gissar att vi kommer vara ute en del. (tack gumman!)

nu är vi åter hemma och väntar på att M ska komma hem med kol så vi kan grilla.
blir en lugn kväll med grillning, så ska det låta och kanske ngn film. mys!

längtar som en galning till imorgon då det blir partaj hos boman och lars. vi ska grilla allihopa och M och emina ska också komma med . de far hem sen  när emina ska sussa. mysigt att få ha med de en stund!
ska prova lite kläder ikväll så man inte står helt handfallen imorgon när man ska iväg, men det lutar åt mitt svarta AAfodral eller en svart kortkort tubklänning. och nu ska äntligen mina svarta pumps invigas!!

Musiktips!

nu var det alldeles för länge sen jag tipsade om lite skön musik. och jag som har sååå mycket att rekomendera! jag läskar musik så mycket att det är sjukt så varför inte dela med sig??

min topp 5 lista just nu:

In flames - The mirrors truth
Negative - Wont let go
Papa Roach - Last resort
Poets of the fall - The ultimate fling
Alter bridge - Ties that bind

enbart rock. är inne i en sån period nu!

ENJOY!

PS jossi och jennifer tror ni skulle gilla dessa..och robban också! (en del av de iaf) DS

Lugn dag

idag har jag och emina bara varit hemma. ganska skönt faktiskt.man behöver det också ibland.

har just ätit middag. köttfärssoppa.
M jobbar kväll ikväll så jag ska mysa i soffan med Frusna män söker kärlek och Greys
skönt att inte göra ngt speciellt. bara vara

har dock hunnit storstda hela huset idag . skönt att ha det gjort.
imorgon ska jag försöka hinna byta till lite vårgardiner.

nu en kopp kaffe!

Är du en riktig tjej?

Jag snor denna lista av Maria


[X] Du har fler än 10 nagellack.
[X] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[X] Du har eller har haft lösnaglar.
[X] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[X] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[  ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[  ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[X] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 6


[X] Du har färgat håret.
[X] Du har slingat håret.
[X] Du har alltid din mobil med dig.
[X] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[  ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[X] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[X] Du älskar att gå till frisören.
[X] Du solar hellre än att bada.
totalt: 7


DU ÄLSKAR:
[X] Skor
[X] Färgen rosa
[X] Shopping
[X] Dekorationer
[X] Speglar
[  ] Skolan 
[  ] Delfiner
[X] Disneyfilmer
[X] Ljus
[  ] Blommor
[  ] Mjukisdjur
totalt: 7


Du shoppar/shoppat på:
[X] MQ
[  ] Kompaniet
[  ] Victoria's secret
[X] H&M
[  ] Aima
[  ] New Yorker
[X] Gina Tricot
[X] NK
[  ] Top Gun
[  ] Taily Weijl
[  ] Bijou Birgiette
[  ] City Girl
[  ] Colosseum
[X] sisters
totalt: 5


DU SÄGER OFTA:
[  ] Whatever
[X] Oh my god! - omg
[  ] Vet inte
[X] Cuite
[X] Hot
[  ] Visst
[X] Säkert
[X] Ursäkta?
[  ] Fabulous
totalt: 5


DU LÄSER:
[  ] Frida
[  ] Cosmopolitan
[  ] Glamour
[  ] Elle
[  ] Teen Vouge
[  ] Bravo
[  ] solo
[  ] Wendy
[  ] Bravo girl
[  ] Star Flash
totalt: 0


DU GILLAR DESSA FIMER:
[  ] Elizabetown
[X] Eva och Adam
[X] Freaky Friday
[  ] Ciao Bella
[  ] A Walk To Remember,
[X] Sweet home Alabalma
[  ] Where The Heart Is
[  ] Just My luck
[X] John Tucker Must Die
[X] The holiday
[  ] Girls United
[X] How To Lose A Guy In 10 Days
[X] The hot chick
[X] My girl
totalt: 8


DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[  ] Lost
[X] Top Model
[  ] Projekt Runway
[X] Desperate Housewives
[X] The Simple Life
[  ] Men In Trees
[  ] 8th & Ocean
[X] Grey's Anatomy
[X] The OC
[  ] Laguna Beach/The Hills
[  ] Nip/Tuck
[X] Gilmore Girls
[X] One Tree Hill (ibland)
[X] Heroes
totalt: 8


DU TYCKER ÄR BRA:
[  ] Paris Hilton
[  ] Jessica Simpson
[  ] Mariah Carey
[X] J-Lo
[  ] Britney Spears
[X] Beyonce Knowles
[X] Christina Aguilera
[  ] Hillary Duff
[  ] Lindsay Lohan
[X] Gwen Stefani
totalt: 4

Jag fick totalt 50

får du: 0-20 mer pojke än tjej
får du: 20-30: pojkaktig tjej.  
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Just det

har beställt en ny mobil idag. blev en sony ericsson w660.
jag hoppas att den är okej. nu längtar jag till den kommer!

image1026

PS. hämtade även ut mitt körtkort idag!! lovely!! DS

Stan

idag har jag och emina varit på vift hela dagen!
började med att fara och halsa på eminas gammelmormor på bergnaset , sedan vidare till stan och träffa sassa för lite shopping. eller det var mest sassa som shoppade.
dock köpte jag ett AAfodral (kopia) från gina tricot som jag nog ska ha på lördag samt svarta tunna strumpbyxor! till detta ska jag nog ha mina svarta pumps.
svart från topp till tå, men stilrent.

får se vilka vi blir. kanske bara jag och sassa, men det blir bra det med! fast självklart hade det varit roligt med mer folk...men det får bli en annan gång. fast jag håller fortfarande tummarna att boman ska haka på!

efter stan for vi och handlade på porsön och sedan hämtade vi upp M som slutat jobbet. hem och lagade mat badat tillsammans allihopa och myst. skönt att få ha sin sambo hemma lite. så mycket som han har jobbat på senaste blir det perfekt med lite egentid tillsammans med emina på lördag!

nu ska jag hoppa ner i snarklådan och hoppas på att emina sover bra inatt!
sov sött!!


Fest

jag är sååå festsugen nu!! har varit det ett tag nu, men så när helgen väl kommit så har det svalnat lite och det har inte blivit ngt. men nu i helgen SKA jag festa! längtar som en galning trots att vi inte har ngt speciellt planerat.
boman kommer hem från götet på onsdag (har saknat henne!!), så hon ska då med i alla fall. jag tvingar henne! sen får vi väl se vem mer det blir. självklart roligast om man blir ett gäng, men det var inte sååå noga.
festa, göra sig fin och gå ut och dansa räcker fint för mig!
boman, blir festen hos dig eller??? =P

Regnmys

ja faktiskt. trots att jag älskar när solen tittar fram, att vara ute hela dagarna, grilla och få färg så känns det idag ganska skönt att det regnar. då får man vara inomhus med gott samvete och mysa.

idag kommer sassa hit. ska gå på promenad. dock känns det inte allt för upphetsande. regnet gjorde inte så mycket, men blåsten. är i princip storm här...men det ska nog gå det också.
har kira hemma med oss idag och hon kan allt behöva en promenad hon också.

igår var supermysigt med jennifer. hämtade upp henne kring tolv. for på barnens hus och köpte en solhatt till emina. skulle köpa solskyddsfaktor också men det fanns ingen.
for vidare hem till oss och satt ute så länge vädret var bra. när emina sen skulle vila slog jag och jennifer på en film. Stomp the yard. grymt bra film! och att Chris Brown var med gjorde inte saken sämre. gosh! känner mig som en fjortonåring, men han har nått den mannen. =)
myste på här hemma och for och köpte mat från max (gi-mål för min del, men jag hade kunnat döda för jensans pommes) och kring sju skjutsade jag hem henne och hämtade upp M från jobbet.

emina var tjorvig och ville inte sova på kvällen. somnade nog inte förrän kring 23. men glad var hon i alla fall! skrattade åt allt övertrött som hon var.
trots detta vaknade hon klockan sex imorse, men snart ska vi slänga oss i snarklådan igen och vila.
lovely!

Dåligt med tid

har inte hunnit blogga mycket idag. fullt upp. och nu har jag inte orken. återkommer imorgon!
bjussar på den bild så länge!

emina gör pruttljud:

image1025

ps. i love you

jag upptäckte just att det kommit en film baserad på boken ps. i love you!!!
ååhh!! bland de bästa böcker jag någonsin läst måste jag säga. kanske för att jag själv förlorat någon, men inte bara. har ni läst den? eller sett filmen? hittar den tyvärr inte på dc....

handlar om en kvinna som förlorar sin man i sjukdom. efter hand död upptäcker hon att han lämnat 10 meddelanden till henne som kommer eftersom med posten. 1 i månaden tror jag? dessa ska hjälpa henne med sorgen och att starta om på nytt..
varje meddelande avslutas med : ps. i love you

usch, jag får rysningar när jag tänker på den. så sorglig men så vacker!

har ni inte läst den så gör det!!

Med bil

nu har jag och emina varit och skjutsat M till jobbet. måste ha bilen idag. ska hämta systrarna idag som ska komma och hälsa på. eller i alla fall jennifer. vi får se om jossi också kunde komma.
hade hoppats på solsken idag och det såg bra ut när vi klev upp men nu ser det dystert ut, svart på himlen...blä.

ska in till stan en sväng också och köpa en keps och solskyddsfaktor till emina.

det är våra planer för dagen.
vi börjar nu med en kopp kaffe till mamsen och barnprogram för emina.

Vårjacka

har ju nu varit på jakt efter en vårjacka väldigt länge. äger ingen och nu har jag ju sålt min skinnjacka som jag inte riktigt trivdes i. dock vill jag ändå helst ha en skinnjacka och nu har jag hittat den. kanonpris dessutom!! på h´s barnavdelning. 298:- . kan det bli bättre undrar jag?
dock är jag lite tveksam om storleken...fanns inte 170 så det blev 164, kan vara för litet...vi får se.

image1024





Emina idag

så här ser våran snygging ut idag! och se vad duktig hon är. står och plockar upp skeden själv:

image1023

Tuffast i stan!

image1022

Åååh!!

ännu en sommardag!
jag och emina har varit på promenad runt i byn. var skönt! eller åtminstone när vi kom hem igen. höll på att svettas ihjäl! jag har en tendens att gå ganska snabbt, M brukar alltid tycka det är jobbigt att gå på promenad med mig för att jag går så snabbt. och går jag ensam går jag extra snabbt...
emina somnade precis när vi kom hem så jag passade på att äta lunch. gi-bröd med en massa god sallad, mangoraja och grillade kycklingfiléer. avnjöts ute i solskenet!

har varit ute sen dess, men det är så svårt med emina och solen. har satt på henne solskyddsfaktor, men det är svårt när man inte riktigt vet hur mycket hon kan vara i solen.
ni med barn: hur farligt är det? blir de brända jättelätt?
nu är vi inne och pausar. kokar kaffe och emina bajsar.=)
snart ska emina vila igen och då ska jag sätta mig ute i solen med min Mama tidning och NJUTA!

Mina fina!

häromdagen ute i värmen! mina underbara:

image1021

Surprise!

emina vaknade kvart över sju imorse. inget strulande på natten. plockade upp henne till våran säng och skulle bara goas lite innan vi klev upp, men så somnade hon om och sov till halv nio! det var visst en trött liten tjej. skönt att det inte strulade inatt i alla fall.

solen skiner ute idag. M jobbar hela dagen och kvällen så jag och emina är solo. vet inte riktigt vad vi ska hitta på. är utan bil också så vi blir fast här i rutvik. snacka om att man vänjer sig snabbt vid att ha bil och körkort!
ska gå ut och vara ute i solen och värmen så fort solen nått altanen. skulle behöva oss en promenad också, men det är ju sååå trist att gå själv...får se hur vi gör. känner mig rätt slö idag (alltid) tyvärr.

Solad

har varit iväg en sväng och solat ikväll. det var superskönt! färg i ansiktet har jag fått tidigare under dagarna utomhus, men resten av kroppen behövde också få lite färg.

när jag kom hem var svärmor med sambo här och hälsade på. sett Så ska det låta, druckit kaffe och fikat snickerskaka. ångest för det då jag inte promenerat något idag...menmen, jag ser det som helg nu när M varit hemma, och den riktiga helgen får jag hålla mig ifrån onyttigheterna.

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det filmmys.
ska nog upp tidigt imorgon och skjutsa M till jobbet så jag och emina kan ha bilen.
i och för sig är nog emina ändå vaken den tiden.

Töntar

jag och emina fjantar oss framför kameran i förrgår ute i solen. ganska nördiga är vi! =)

image1020

Nya frisyren

här kommer lite bilder på min nya frisyr. hemskt dåliga bilder jag vet, men det var de jag hade och jag orkade inte ta nya..

image1019

Glömde ju...

berätta om vår lilla roadtrip igår. lillasyster jennifer var i boden och tog sig inte hem, så jag fick rycka ut som taxi. hämtade upp andra systern jossi innan för lite sällskap och när jag kom fram till de hade bromsarna legat på på vår bil så jag ville inte köra den till boden, fick låna pappa anders bil istället. och det var ju en upplevelse!!
hittade inte växlarna! alltså allvarligt, jag har ändå kört några olika bilar men detta var som ett skämt. fick inte i ettan eller tvåan, och ni kan ju testa starta på trean och se hur bra det går! jossi skrattade och tyckte nog att jag var allmänt pinsam.
stannade på statoil för att lära mig växla. man fick i princip vålda (för mig) för att få i växlarna, och när jag väl fått klämmen på det så gick det ju riktigt bra!
några yngre killar passerade oss med sin bil, och jag måste säga att det såg ut som att de ätit mycket glosoppa!

hur som helst så gick det bra i slutändan och vi hittade jennifer i boden. när vi kom fram där vi skulle hämta upp henne höll jag på att pinka ner mig. mest kanske av nervositet, jag vet inte. men jag insåg i alla fall att jag inte kan köra hela vägen hem igen utan att pinka. jossi fick hålla utkik och jag pinkade i mörkret. vet inte när det hände sist! kände mig som 14 igen!! men mysigt var det alltihopa, men att umgås med mina underbara systrar kan inte bli annat än just mysigt!

Trött mamma...

jag är dödstrött. men emina har bestämt sig för att inte sova mer. nu är klockan sex i alla fall, hon har varit vaken sen fyra..jag vet inte vad det är med henne. hon tjorvar så otroligt mycket på nätterna. kring tre på natten brukar hon börja. då grinar hon hysteriskt så det är helt omöjligt att få henne att somna om i sin egen säng. hon får komma till våran säng och då lugnar hon ner sig, men ligger och sprattlar och sover oroligt ngn timme och sen är det ingen idé nått mer. bara att kliva upp..
igår började det redan kring halv ett. plockade över henne till vår säng och hon somnade om, men oroligt som vanligt..förstår inte vad det är? ngn som har ngn idé vad man kan göra?
hon är verkligen jätteledsen när hon vaknar. hon gråter så tårarna sprutar. kanske drömmer hon mardrömmar?

igår tog M henne från sex-tiden på morgonen så jag fick sova. sov till tjugo i elva!! gissa om jag blev chockad när jag vaknade och såg vad klockan var! men det var välbehövligt, hade ju varit vaken med emina många timmar på natten..tänkte att det var hans tur med sovmorgon idag, men jag skulle kunna döda för att då sova en stund till..

nu klättrade emina precis ur sin gåstol..herregud..har sett att det varit på gång, och nu gjorde hon det.
jag märkte det inte ens, helt plötsligt var hon bara på golvet..livsfarligt!

nu ska jag ta mig en tallrik fil och hoppas på att emina kommer vilja vila snart...

Sommar!

ja visst känns det väl som sommar ute? underbara dagar med värme, sol, grillning och vårbestyr.

igår var det valborg. den firades här hemma hos oss tillsammans med carro och erik. grillade och drack ett glas vin och tog det lugnt. var ute hela dagen och åt även middagen ute i kvällssolen. sommar!
på dagen var jag och emina och hämtade upp M när han slutat (halvdag) och tog en promenad efter strandpromenaden i stan. inte ens där var det blåsigt eller kallt.

idag har vi också varit ute hela dagen. jag och emina tog en mycket rask promenad på förmiddagen och jag fick ta av mig till linne för att inte avlida i värmen.
har sen varit ute på altanen och busat, solat och mått gott. grillade till middag och även idag fck den avnjutas utomhus. jag älskar detta! älskar när jag får känna solen bränna på min hud och på kvällen få känna mig lite lite mör i huden. underbart!

imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. skulle i alla fall behöva vara och köpa en keps och solskyddsfaktor till emina. idag har hon lallat omkring ute med hilka. det funkar det också, men eftersom hon inte gärna vill ha solglasögon på sig så hade det nog fungerat bättre med en keps.

nu ska vi se film. blir guldkompassen. hoppas att den är något att se.