uppdatering

har varit och hämtat jossi.
kollade en film tillsammans. en sån där töntig high-shool film så baby grejjade på med annat under tiden. =)
nu har vi precis bakat toscakaka och fikat lite. nu väntar ännu mer film och mys.

bjöd med syster och hennes kille jimmy till bjummis över nyår. hoppas de följer med. lät som att de skulle det. hade vart supermysigt!

ledighetsmyser

nu är man ledig!! eller jag har redan vart det ett par dagar, men först nu känns det som att man kan slappna av och bara mysa.. underbart!

idag har jag sovit lääänge...vaknade tidigt men tvingade mig själv att fortsätta sova vidare vilket endast resulterade i huvudvärk, men jag har i alla fall sovit ut.=)
jag och kira (vovven) låg och gosade och kramades och azlan(kissen) kom och deltog på ett hörn.
klev upp och gjorde lunch (ja jag sov till lunch) till mig och kira, kokade kaffe, spelade betapet och myste på. sassa kom förbi och hämtade halsduken hon glömde här i måndags och surrade lite innan hon var tvungen att fara vidare till jobbet. kände mig inte ett dugg avis..

klockan två begav jag mig in till stan för att slåss tillsammans med lillasyster med alla desperata och illvilliga människor som även dom fått för sig att de skulle gå på mellandagsrean..
trots rea lyckades jag inte hitta ett enda reaplagg..dock en massa annat. jo förresten. ett par grå jeans hittade jag faktiskt för halva priset. har ett par likadana svarta som jag älskar så de fick följa med hem.
annars shoppade jag:

- en ruggigt snygg jacka i svart och med hög krage
- en halsduk i beige, rosa och guld
-örhängen i guld och ljusrosa
- en grå lång kofta som även går att ha som klänning (när rumpan blivit lite mindre)
- ett jättesött linne i vitt med ett vitt sidenband i midjan. (perfekt till fest och leggings, samt under en kofta till jeans till vardags)

det var det oc jag känner mig väldigt nöjd med mina inköp.

fick veta i dag att baby blir ledig resten av veckan(bortsett från den konstanta jouren) så vi ska nog bege oss mot ikea för att köpa den efterlängtade sängramen. fick ju dessutom presentkort av pappa och rut så det kommer väl till pass!

nu ska jag se hur det går får baby med eldandet och sen ska vi bara mysa resten av kvällen.
ska även försöka orka lägga upp lite bilder från jul och fester som varit.

so long

julafton

så var det julafton.
jag och baby stressar verkligen inte..tar dte lugnt och grejar på. sitter just nu med färg i håret och myser.
ska snart skölja ur färgen och spraya mig med min bodysplash jag fick av jossi och jennifer. sötnosarna!
har redan hunnit fota 70 bilder med min nya kamera jag fick av baby! höll nästan på att börja gråta, så glad blev jag. änligen en ordentlig kamera! 

igår firade vi med robban och flickorna. otroligt kul att träffa robban. såg väldigt fräsch ut och verkade glad. längtar tills han kommer hem igen.myste på här med julmat, en massa julklappar och film. efter de hade farit öppnade jag och baby de andra julklapparna vi hade till varandra. jag fick mitt efterlängtade rosa velourset! =)

i fredags kom malin och micke. sååååå underbart att få träffa dom. fan vad jag saknar min gumma. hon är det absolut bästa som finns och jag förstår inte hur jag klarar mig utan henne när det är så länge mellan gångerna vi ses...
trots att det gör mig ledsen att hon bor i en annan stad kan jag konstatera att jag kan skatta mig lycklig som har en vän som hon. hon skulle gå över lik för mig och jag skulle göra detsamma för henne...

nu ska jag göra mig iordning så vi får fara iväg snart.
god jul till alla där ute!!!

köttbullar och julledighet

bättre dag idag. tack och lov!! jag har vart så nere de senaste dagarna. julstämningen som hade infunnit sig försvann totalt och inget jag gjorde kändes givande eller kul.
men idag känns det bättre igen.

igår var jag på stan och handlade de sista julklapparna till jensan. baby kom o hämtade och vi for hem så kan kunde få byta om och sen skulle han till stan och handla julklappar.
dock visade det sig att han skulle få vara ledig idag så han struntade i julklappsinhandlingen och vi for och handlade för helgen istället. nu är det handlat middag till ikväll med malin och micke. hoppas bara de tycker om det som det kommer bjudas på. blir baconlindad fläskfilé fylls med ost och potatisgratäng till..
handlade även för dagen innan julafton då mina änglar och robban kommer och firar jul. dock kommer det inte finnas såå mycket på vårt julbord då jag vet att ingen ändå äter annat än skinka, köttbullar och prinskorv. handlade till julbaket också som ännu inte har hunnits med, men jag hoppas att jag kommer hinna imorgon under dagen.
när vi handlat for vi och hämtade ut ett paket med de allra sista julklapparna.(hade hunnit bli grymt nervös att det inte skulle hinna komma), handlade pizza, (skulle inte hinna laga nå mat), och sen for vi hem.
hann precis bara äta och slå in lite julklappar innan pappa, rut och dessi kom förbi på besök och hustitt.
efter de farit satte vi igång och göra köttbullar. självklart ska det vara hemmagjorda köttbullar på jul! ett måste!
klockan nio var vi klar och då däckade jag i soffan och sov till nu på morgonen..trött! vad är det med mig?

idag ska baby handla julklappar. hoppas han hittar och hinner med allt.
jobbar själv till klockan två och hoppas på hämtning då jag har så otroligt mycket julklappar att ta med hem som vi fått från jobbet..kommer ju defenitivt inte behöva köpa nå choklad då vi fått ca. 10 askar. (ingen överdrift)

ikväll kommer som sagt malin och micke. och jag längtar!!!! ska bli såå mysigt att äntligen få träffa min gumma! självklart kul att träffa micke också, men inget klår att träffa gumman min.
ska äta gott, dricka vin, snacka skit och spela spel. kommer bli en underbar kväll!

ah! nu kom jag på att jag måste be martin fara på bolaget idag...lika bra att handla för alla alkoholhaltiga kvällar redan nu..

nu ska jag gå och äta frukost tillsammans med mina kollegor. mysigt här idag med levande ljus, frukost och en massa glada människor.

blähäää

tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt..
och kasst humör..
uäh!!

gårdagen

kommer här som lovat med en uppdatering av gårdagen.

var på stan med söta lillasyster efter jobbet.
och tro det eller ej, men jag fick gjort ALLT jag skulle göra. alla julklappar som stod på listan inhandlades. nu är det bara kvar till jensan, som det var lite svårt att köpa till då hon var med. så idag ska det handlas till henne. alla mina egna inköp är avklarade, det är bara från mormor kvar.
kring fyratiden då vi skulle ta bussen hem fick vi en otrevlig överraskning. alla bussar var inställda på grund av halkan. jippie!
martin kunde inte komma och hämta då de blivit utkallade på sandning...
som tur var kom syrrornas pappa och hämtade oss så jag åkte med de hem. träffade den lite större lillasystern och fick veta att hon fick jättebra bryg! blev såååå stolt i systerhjärtat!
fick skjuts hem lite senare när de skulle och handla.
började slå in lite julklappar men hann inte så långt. boman kom på besök. vart surr och kaffe och jag fick se hennes nya korta hår. sååå fint!! vilken lady!

efter hon farit hem knåpade jag på med min nya design av hemsidan. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det kommer...blir iallafall bättre och bättre.

bortsett från alla julklappar som idag inhandlades lyckades jag även köpa 2 st julklappar till hemmet också. har nu äntligen köpte lite sällskapsspel. blev "med vilda gester" och "scrabble". jag älskar som känt alfapet så nu ska jag plåga alla andra med det också=)
i övrigt vart det bara julklappar och jag måste erkänna att jag faktiskt känner mig lite stolt över att jag inte köpte nått annat till mig själv, då jag lider av den kända sjukdomen shopoholic..

nu ska jag ta mig en kaffekopp med mina kollegor och längta efter allt kul som komma skall.

grejjar...

jag gejjar på här med sidan...blir bättre och bättre och jag lär mig mer och mer..
kul! men nu är mina ögon trötta av allt datastirrande..

återkommer imorgon om dagen som varit.

sov sött!!

julklappshandel

ännu mera julklappshandel ska göras idag...
ska på stan med jensan och det ska bli såååå underbart att träffa min lilla stumpa. var alldeles för länge sen jag träffade vackerbarnet mitt!
klockan två ska vi mötas upp utanför shopping och sen är det bara att försöka hinna med så mycket som möjligt..
bortsett från julklappar ska jag även inhandla en annan sak..håller det hemligt för tillfället men vissa kan nog räkna ut vad...=)

kring fyra kommer baby och hämtar upp mig i stan. då ska vi fara och handla lite till bakandet och till de hemmagjorda köttbullarna som ska tillagas ikväll. ska försöka övertala jensan att haka på lite julmys och jossi verkade som att hon skulle komma ikväll.
mys.... har så mycket mys i kroppen och själen nu så det är inte sant. dock är jag tröttare än någonsin. nått som inte riktigt står rätt till i kroppen..kan vara förkylningen som aldrig vill ge sig som spökar.

jag och monkan här på jobbet fick oss en trevlig överraskning idag.
A kom ut i receptionen och sa:
- Nu står jag här så tar ni och klär på er och går ut och får lite friskluft och dagsljus!
Gulle dig A! det var sååå skönt. tog en rask promenad på en halvtimme och kom in med så där härligt kalla och rosiga kinder och kände oss som två nya människor.

nu ska jag hämta mig en till kopp kaffe..eller kanske te. nått måste jag ha för mina sömniga gluggar!

ny design...

om man nu kan kalla det det?
jag fullkomligt suger på detta...nån som kan hjälpa mig?
hur gör jag till exempel för att få en bild högst upp på sidan?

hur som helst..har bara slappat idag. jag är helt slut. fattar inte vad det är med mig.
jag somnade när jag kom hem och sov tills M kom hem. käkade och sen har jag bara slappat..

nu kom baby, rökpaus med honom..

veckans lista

dagens outfit: röda ribbstickade strumpbyxor, svarta over-knee, svart kortare klänning, rött Saddler-skärp, svart kofta, svarta mockastövlar. (julig)
dagens lunch: idag blir det lunch på Waldorf med jobbet. mumma!
dagens att göra: idag ska jag...skulle egentligen behöva på stan och fortsätta handla julklappar, men jag tror ärligt talat att jag ska hem direkt efter jobbet. Sen kanske till mormor på kvällen...
dagens måsten: slå in julklappar
dagens önskan: att dagen ska gå snabbt samt att det blir en MYCKET bättre dag än igår. Gårdagen var riktigt pissig..
dagens komplimang: lika spännande varje dag att komma till jobbet och se vad du har för fint på dig! (Peter)
dagens vill ha: mycket jag vill ha, men framförallt en ny digitalkamera.
Igår var jag på stan och skulle handla julklappar efter jobbet..hur många köpte jag? INGA!!
suck. jag hade noll inspiration..
när jag klev av bussen i stan mådde jag så illa! gick in i shopping och det blev bara värre och värre. var så illa att jag började tänka flyktvägar. vart ska jag gå och kräkas där ingen ser mig?
som tur var gick det över, men inspirationen var som bortblåst tillsammans med illamåendet..
älsket kom och hämtade mig strax efter fyra. skönt att slippa åka buss..
kom hem och slängde ihop lite snabb middag och fick sen för mig att vi skulle fara och handla så vi kunde ha en julbakskväll. jag satte mig ner och skrev en inköpslista medans baby duschade.
när han var klar försvann han... hittade honom nerkrupen i sängen under täcket. såg sååå mysigt ut så jag kröp ner bredvid honom. skulle ju bara mysa en liiiiten stund..
vaknade ca. 1,5´timmar senare..
kollade CSI och sen gick vi och la oss. totalt däckad! är rätta ordet för gårdagens kväll..
blev med andra ord inget bakande.
idag ska jag nog som sagt hem efter jobbet. ska slå in lite julklappar hade jag tänkt.
är så mycket jag måste hinna med känns det som..
ikväll måste vi till mormor. ska köpa jullklappar från henne till tjejerna så jag måste hämta pengar..imorgon ska jag på stan med jensan så innan dess måste jag hämta pengarna.
på torsdag ville farmor att jag skulle komma till henne, men jag kommer nog inte hinna för på torsdag måste jag handla julklappar till jensan..hoppas att baby får ledigt då så kanske han kan följa med och köpa julklappar till sin familj..
ska ju då även hinna baka...gah! nu blev jag uppstressad!

julklappsvecka

i veckan ska jag handla klart alla julklappar...eller snarare: jag MÅSTE handla klart dom..
slutar två så det ska nog hinnas med. på onsdag ska jag på stan med lillasyster jennifer och idag kanske med boman. men jag kommer nog kanske vara tvungen att springa varenda dag om jag känner mig själv..

helgen gick i aktivitetens tecken.
på lördagen klev vi upp och gjorde oss iordning och sen var vi ut till kronan och slänge en massa skräp. sååå skönt att ha det gjort. efter det begav vi oss mot bjummis för att hämta gästsängen och ved.
på kvällen for vi till carro och erik. blev bjudna på middag. mysigt, och guuuud så fint de hade fått! åt gomiddag och drack nåt glas rött och satt och surrade. sedan hem och skulle kolla Saw III, men huga!! den var ju bara grisig. kollade typ en halvtimme men sen stängde vi av. Satt bara och var äcklad...och baby som är lika fjantig som jag sa inte nej när jag ville stänga av=)

på söndagen kom carro och erikoch hämtade upp oss kring tolv och sen bar det av till Ikea. Vi som inte skulle handla nått, kom hem 4000kr fattigare...
men nu har vi i alla fall en vardagsrumsmatta! =)
det andra som inhandlades var:

-lampa till bänken ovanför micron
-spots till hyllorna i sovrummet
-2st lackyllor i ek till sovrummet
-överkast till sovrummet i plommon
-överkast till gästrummet i rött
-ny filt till sofforna i vardagsrummet
-2st ekramar till sovrummet
-lite julklappar

det var nog allt tror jag...
ska tillbaka snart och köpa sängramen. den var nämligen slut...såklart..aja, det blir nog bra.

hoppas att jag får träffa boman idag. dels känns det som att det var en evighet sen vi sågs och sen är jag sååå nyfiken på hur hon ser ut i håret!

nu ska jag försöka göra lite nytta här på jobbet...

julfint

nu är gardinerna uppe. mysigt blev det!
väntar nu på att M ska komma hem, han är på garaget.
blir att fara till carro och erik ikväll. flickorna skulle inte komma. så helt plötsligt blev vi bjudna på middag och rubbet. perfa! =)
nu ska jag dona iordning mig själv inna vi ska fara...för som ni ser på biloden nedan är man inte direkt i sitt essä just nu... =P

PS en bättre dag idag..DS


snorjärs!

fortfarande förkyld som....ja inte vet jag väl nått som är mycket snorig??

kom precis hem från bjummis. har vart och slängt en MASSA skräp på kronan och sen till bjummis och hämtade gästsängen vi ska ha, samt röda gardiner till köket.
nu är baby i garaget och lassar upp lite ved på hyllorna. fick nämligen elräkningen igår...och huga! bara att leda mer nu.
chippen är ute och azlan ligger INNE i en plaståpse och mumsar på resterna av min baugette...=)

hoppas på att flickorna kommer ikväll och imorgon ska vi mest troligt på ikea med carro och erik. ska bli skoj!

nu ska jag hänga upp gardiner och bädda sängen!

bättre och sämre

vissa dar är bättre och vissa sämre..men alltid vid dessa högtider känner jag alldeles för ofta att jag bara vill sätta mig ner och gråta. ta mig tid att vara ledsen. ledsen över att allt inte längre är som det var förut..jag saknar henne så otroligt mycket att det vissa dagar känns som att mitt hjärta ska gå i tusen bitar. jag tänker på henne jämt. skrattar åt konstiga saker hon gjorde och sa, jag ler för mig själv till minnet av henne och jag gråter inombords för all saknad jag känner..

idag är en sämre dag. en dålig dag. men har har inte tid att vara ledsen. jag har inte ork att vara ledsen. jag har så mycket underbart runt omkring mig nu och jag är så rädd att bubblan ska spricka...
kanske gör den det en dag, men inte idag, och inte imorgon..
jag kommer le och vara glad trots att jag kanske ibland känner att jag håller på att gå i bitar av sorg.
trots det är mina leenden och skratt på riktigt, jag låtsas inte..

tiden läker alla sår? du kommer lära dig leva med det? med tiden blir det bättre?
allt det är bara tomma ord..
klart det blir bättre, men blir det nånsin bra?

fredag

ja så var det fredag igen. vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda men vi har ganska mycket planet. får se vad man hinner med. det som står på schemat hittils är:

- handla julklappar till alla på M:s sida (samt några på min också)
- fara till bjummis och hämta en säng till gästrummet
- hämta mitt piano hos tjejerna
- göra julskinka
- slå in paket
- köpa mer julpynt och pynta
- träffa malin och micke!!!
- måla gästsängen

hmm...ja det är en del av det som ska hinnas göras i helgen. kommer nog inte hinna med allt, men jag hoppas..och sen ska jag göra en sak till....äta pizza!!! guuuud så gott! det är min stora last. vet dock inte än om det bli hemmagjord eller köpes.

baby var ju på firmafest igår. skrev en söt liten lapp till honom som jag lämnade på köksbordet innan jag gick och la mig där jag "beordrade" honom att komma och pussa på mig, trots diverse spritångor=) och mycket riktigt, det gjorde han. sååå mysigt!
piggnade till lite och låg och kelade med missarna när M somnat så jag är ganska trött idag. plus att jag kom i säng ganska sent..
väntar nu på att baby ska vakna och ringa så jag får höra om han är nå bakis. han är ledig idag..vilket jag önskar att jag också var..jag ska nog inte hoppas för mycket på att han är bakis dock då han brukar vara oförskämt pigg hur mycket han än har druckit dan innan...

vill hem och kramas nu!!! kan nån komma och jobba för mig? please???

dagens vill ha!

denna jacka som pryder ashley simpsson vill jag ha!
du som ven ngn liknande. tipsa!! (dock gärna i en human prisklass)
kanske kan jag komma på nått bra pris/belöning för den som lyckas hjälpa mig!

playlist

så har denna dagen gått...i ett nafs..jobbandet gick snabbt trots stägning. kan ju bero på att jag vart hemma två dagar?
baby hämtade för att bara komma hem och byta om och sen fara på firmafest. hann ju i alla fall nypa lite i sötrumpan innan han for.=)
lagade mig lite mat och hann precis med att äta och koka lite kaffe innan inger kom. nu har hon precis farit. tiden går snabbt när man har roligt. mycket catching up, och det är alltid lika roligt att träffa inger. hon har alltid så många kloka ord att säga och många roliga ord också.=) det var mysigt. fick presenter också. blir ju som ett barn på julafton! fick en fantastiskt fin julblomma(antingen har hon bara väldigt bra smak eller så har vi samma smak) och ett presentkort på Annorlunda. perfekt!

nu sitter jag här i vardagsrummet och myser med tända ljus och en GRYM playlist..även fast jag saknar baby varenda sekund och minut han är borta så känner jag ändå att jag uppskattar de stunder jag är själv. mysigt..
för att tipsa er musikintresserade om lite musik så kan jag nämna några låtar som är så grymt bra att jag nästan kan gråta när jag lyssnar på dom:

black label society- damage is done
black label society- house of doom
black label society- queen of sorrow
coldplay- fix you
coldplay- shiver

black label society vet verkligen vad en bra ballad är...ryser i hela kroppen av deras musik. och det är väl så det ska kännas när man hitter en låt som är sååå bra....

nu ska jag spela lite betapet och sen ska jag kolla Scrubs. min humor!

här följer lite bilder från julklappsinslagnings samt lite egobilder som inte gått att lägga upp tidigare...



bra eller anus

ja..nu har jag haft samma frisyr för länge.. jag klarar inte av att se likadan ut i skallen allt för länge. men vad ska jag göra?
är aningens sugen på att klippa mig. klippa mig som jag hade tänkt sist, men så som det inte blev i alla fall. en page som är lite längre framtill. men samtidigt är det så skönt att ha fått lite längd på håret så man kan göra annat än att bara platta det. nu har jag ju inhandlat min locktång och det är precis så långt håret att det går att locka.. och sen går det ju att sätta upp nu också..
äh..jag är i valet och kvalet...
tips någon? skicka gärna nån bild på förslag.

förresten. tänkte bara säga att det är sååå kul att de att det är så många som läser min blogg. det peppar mig att skriva mer. men en sak vill jag gärna be om. mer kommentarer! =) alltid lika skoj!

abstinens!

helt galet, men jag får ju abstinens när jag inte kan skriva av mig i bloggen...ganska patetiskt egentligen. men eftersom jag legat hemma i 2 dagar och varit sjuk så hade det ju varit ett bra nöje... men jag har fått lite annat gjort istället. inte mycket, men ändå bra med tanke på hur jag mått.
igår slog jag in julklappar (som jag skrev tidigare) och tvättade lite..(ytterst lite) sen på kvällen for jag och baby och handlade. köpte två st nya röda linnedukar till köket och röda julservetter.
sen blev det lite julpapper och andra roliga grejer att pynta paketen med. sååå mysigt att göra fina paket!

idag får jag besök av inger. det var länge sen vi sågs så det ska bli roligt med lite catching up.
kanske man skulle ta och baka nått? bara det att jag har så ont om tid. sluter klockan fem och ska hinna äta middag och så också innan hon kommer klockan sex...får se vad som hinns med..
baby ska på firmafest med peab ikväll så jag blir solo..hoppas bara att han kommer hemi hyfsad tid så jag slipper sova ensam...
nej klart att han ska stanna så länge han har skoj. men liiiiite ego får man vara.

här följer lite bilder från gårdagens julklappsinslagning.
hann dock bara få upp 2 av dom innan bloggen la av, men det kommer mer sen.

så länge....håll till godo...


äntligen!

kanske bloggen fungerar igen..eller?
är hemma och är sjuk och tycker synd om mig själv..näsan rinner och den är öm efter alla snytningar..
har i alla fall fått liiiite gjort idag. har slagit in alla julklappar jag hittils hunnit med att inhandla..
jag och azlan (en av katterna) har pysslat på. sen om han var mer ivägen än han var till hjälp, det är en annan femma..söt är han i alla fall=)

uäh...

kliar i näsan, svider i halsen och känner mig hängig i allmänhet...
suck..
förkylningen jag klrat mig så länge ifrån verkar vara här för att stanna..
får väl se  imorgon..

helgen

har vart fullr rulle i helgen.
i fredags hade vi lulebodag ute på nordkalotten. var sååå tråkigt...usch. jag klarar verkligen inte av att bara sitta och lyssna en hel dag. jag somnar!
dagen hade ju sina toppar såklart som gjorde att ajg ändå överlevde tristessen.
hade en arkitekt som hade föredrag. första 45 minuterna var det himla skoj att se bilder på en massa roliga och annorlunda hus och inredningar, men 3!!! timmar?? allvarligt? jag ska inte bygga nått hus!
jag satt bredvid pappa under föreläsningen och mitt i allt som ariktekten säger:
-ja detta hus byggdes av blaha blaha och här säljer man....
pappa: - knark!
hela salen började gapskratta och pappa såg sååå förvånad ut. tror inte att han avr medveten om att han sagt det så högt..hehe=)
och mitt i förerdaget kommer anna-lotta larsson in tillsammans med...äh, ni försvann namnet, och han satte sig och spelade gitarr och hon sjöng. det var ett skönt avbrott. och bara minen på arkitekten som inte fattade ossit, kunde jag ha betalat dyra pengar för! =)

på fikat fick jag världens gulligaste överraskning! ulrika som jag jobbar med drar fram ett paket.
-som tack för att du ställt upp och byta så mycket tider med mig.
sötnos! och vad finner jag där i om inte ett par leopardthights! underbart!
de fick pryda mina ben på födelsedags/inflyttningsfesten på lördagen tillsammans med min nya svarta klänning.

på lördagen var det som sagt kalas och födelsedags/inflyttingsfest hemma hos oss.
martins syster fyllde år och vi har ju som sagt kommit i ordning i vårt hus nu.
kring elva stack jag och baby in till stan för att hämta tårtor, gå på bolaget, handla hund och kattmat, handla groggvirke och snacks osv...
kom hem och hann bara städa undan lite innan frida och johan kom.
sen var det full rulle fram till tre på natten. var himla mysigt och kom fram till en hel del om både mig själv och andra.
kom en massa folk. mer än jag trodde. dock var vissa roligare än andra! =)
sist kvar var jag, baby, carro och erik. engman for en liten stund innan dom. men kring tre på natten for carro och erik. vi avslutade kvällen med att lyssna på en massa nostalgimusik och dansa lite med baby till den gamla och störtsköna låten spiderwebs. han trodde nog att jag var galen, men verkade i alla fall road så...that´s what i´m here for!

söndagen gick i vilans tecken. sov i princip hela dagen från och till. tog en promenad till affären men i övrigt gick det inte i många knop..men mysigt var det!

vet att jag säger det hela tiden, och kanske är uttjatat, men jag ÄLSKAR mitt liv! kunde inte bli lyckligare. jag har allt det jag önskar..
är bara en sak som återstår nu.....

PS i helgen kommer snuttan och hennes M!!! längtar så efter henne!! DS

80-tals musik och catching up

kommer instormande på jobbet imorse. uppstressad och less.. hann bara slänga(bokstavligt talat) i mig frukosten och sen springa till bussen. visst, uppförsbacken är inte brant, men faaaan, jag har INGEN kondis...suck..bussen kommer precis när jag kommit till busshållsplatsen. hittar itne mitt busskort och får betala 30!!! spänn för att åka till jobbet..muntert..
kliver av bussen på porsön..arg som ett bi fortfarande och kan konstatera att hela min dag nu är förstörd..muttrar lite för mig själv men tänker att nu ska jag inte haka upp mig på detta. det är bara mitt dåliga morgonhumör som spelar mig ett spratt...
vad händer då? jo, jag lyckas träffa den ENDA isfläcken i hela norrland??!! och pladask ligger jag där på marken...suck!! (igen och väldigt ljudligt)

kommer hur som helst in på jobbet..småspringer..är inte sen, men jag blir stressad när jag är arg..
när jag öppnar dörren strömmar skön 80-tals-musik ur högtalarna på hög på volym och Ulrika sjunger en liten truddelutt för mig. monika drar ett snyggt?? dancemove bakom receotionsdisken och ser allmänt glad och uppåt ut.
så där var mitt dåliga morgonhumör som bortblåst! i love my job!! ( ibland i alla fall)

återkommer senare om helgens bravader...

söt liten lista dagen till ära

Jag har...

[x] rökt en cigarett. - mmmm, alldeles för många tyvärr...det enda som kommer få mig att sluta är nog att bli gravid. (min övertalningsförmåga som tidigare varit den bästa verkar inte fungera i denna fråga...)
[x] varit kär. - Trodde jag vart det många gånger tidigare men vet först nu vad äkta kärlek är.(men förälskad har jag varit)
[x) blivit dumpad. - jo, 2 ggr.....haha=)
[ ] varit i knytnävsslagsmål. - Nix. Inte bråka
[x] rymt hemifrån. - japp! jag rymde till kiosken en gång när jag var kring 4 år....trodde jag klarade mig utan att bli sedd, men tydligen hade pappa följt efter hela vägen. Kan även tillägga att detta har jag vart stolt över länge och fick för bara några år sen veta att jag inte alls lyckades.....
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak. - jajjomän. vem har inte det=
[ ] blivit arresterad. - åh herregud!! det är nått jag inte vill tänka på....
[x] skolkat. - mmm...alldeles för mycket. hur ORKADE man fika i ca.4 timmar i sträck??
[ ] sett någon död. - ja.................
[ ] varit i USA. - nej tyvärr inte, men det är en dröm..
[ ] varit i Afrika. - inte det heller
[x] spytt offentligt. - hahaha! mer än en gång..i mina vilda år..eller nått=)
[x] åkt skidor. - längdskidor är det absolut värsta jag vet och slalom har jag aldirg provat. däremot bräda!
[x] saknat någon. - Jag saknar henne varenda dag. Nu och för resten av mitt liv.
[x] gjort en snöängel. - jo, det är ju bara såååå mysigt!
[x] byggt ett sandslott. - det har väl hänt, men inte de senaste åren.
[x] hoppat i en vattenpöl som en galning. - självklart!
[x] fuskat när jag spelat spel. - ska jag ljuga här?
[x] fuskat på ett prov - aaa....
[x] varit ensam. - många gånger...tycker om det. däremot tycker jag inte om att KÄNNA mig ensam, och det har även det hänt alldeles för många gånger. dock inte på länge nu.
[x] tittat på en solnedgång. - ja...finns det nått som slår det? jo, kanske norrsken.
[ ] varit med i en jordbävning.
[ ] blivit rånad.
[x] gått mot rött. - ska jag ljuga här också? jag har ingen moral!!!
[x] varit vilse. - Beror på vad det syftas på..vilse i livet? ja, under en lång period..
[x] varit på andra sidan landet. - japp. eller ja nästan i alla fall..sweden rock i sölvesborg. time of my life!
[x] simmat i havet. - ja, men inte där jag inte bottnar. huga!
[x] sjungt karaoke. - I looooove karaoke! ägde en karaokemaskin en gång, men..haha!jag ska ringa och kräva den tillbaka nu!
[ ] skrivit ett brev till tomten.
[ ] trott på lyckokakor -
[x] väntat på något som aldrig kommit - Usch ja
[ ] åkt rullskridskor/inlines. -
[x] sjungit i duschen. - jo...men jag sjunger på andra ställen också. orkar inte skämmas=)
[x ] fastnat med tungan i metall.- check! =P
[ ] låtsats varit en cheerleader.
[ ] pratat i telefon i mer än sex timmar. -
[x] stannat uppe hela natten. . jodå....
[x] varit rädd för att titta på skräckfilm ensam. - damn right! uuuhh..
[x] trott på spöken. - tro? jag VET!
[x] badat med kläderna på - hmm...inte så mycket kläder men..
[x] skrattat så mycket att jag grät. - oh ja! love it!
[x] snott den här listan från någon. - självklart! orka skriva en sån här lång lista själv..
[x] snattat någonting. -ingen kommentar!
[x] tänkt tanken att snatta något
[ ] spelat med i en teaterpjäs. -
[ ] varit med i en reklamkatalog
[ ] varit med i en tvreklam.
[ ] varit med i en film som gått på biografen.
[ ] stått upp-och-ned och druckit vatten
[x] varit ärlig när du fyllt i detta formuläret hittills.- ja, jag FRÅGADE bara om jag skulle ljuga...=P

snart klart!

snart är vi klar med sovrummet. förhoppningsvis ikväll/natt.
allt som ska målas är klart och det blev sååå fint! och idag ska vi försöka oss på att sätta upp den underbara fondväggen! det där med mönsterpassning är inte min pilsner så jag har anmält mig frivilligt som kaffekokare/hemmafru. men hänga några våder det håller jag mig borta från så länge som möjligt..=)

idag ska jag på stan med lilla-syster. mysigt! träffar de alldeles för sällan. nog för att jag skulle tycka att det var för sällan även om vi sågs varenda dag....
har en del saker jag ska handla på stan. bland annat:

-locktång. (mitt hår börjar nu bli så pass långt att det går att locka)
-mascara
-gärna en klänning att ha på lördag

-kortare leggings(thights)

på lördag har vi då inflyttningsfest. ska bli skoj! på dagen blir det kalas för frida(M:s lillayster) ska vara hos oss så hon också kan komma på inflyttningsfesten och för att vi har lite större.
skulle tydligen komma kring 20 pers. skoj! men det kommer bli fullt hus. sen hoppas jag att så många som möjligt stannar även på festen. och självklart kommer det lite mer folk sen för självaste festen bara. får se vilka som dyker upp...

la upp bilder i bilddagboken igår. bara att kika för den som vill! (nick: napalm)
skulle lägga upp bilder här också men bloggen låg nere...
kommer kanske ikväll.

uäh...

jag har en fuldag idag...
var länge sen jag hade det, men idag har jag verkligen verkligen en fuldag..
usch..

hjälp!!

jag behöver hjälp!
snälla kan inte ngn hjälpa mig att göra en fin blogg??
jag kan verkligen inte...
jag skulle vara evigt tacksam..

please??

fränt

hittade en sida som innebär att om man värvar medlemmar får man gratisprylar. det funkar och var faktiskt bra prylar! bland annat sex and the city boxen eller kanske ett presentkort på veromoda.. hur kul är inte det? gratis dessutom!

gå in här  för att bli medlem och vinna finna saker!
ange ID-nummer 45530!
glöm inte att det behövs ett poäng för att ni ska räknas!

ja!

mys ikväll.
pratade med baby som tyckte att vi skulle börja måla sovrummet ikväll samt göra julskinkan.
guuu vad mysigt!!

bra att fixa sovrummet nu innan inflyttningsfesten till helgen.
alltså. slutar två, då far jag hem och grejjar så mycket jag kan innan baby kommer hem. då ska vi hämta tapeterna och sen börja grejja.

helgen sammanfattad

helgen (som blev längre än vanligt eftersom jag var ledig i fredags) har varit ganska innehållsrik, vilket de oftast är i och för sig..
i fredags ringde klockan klockan sju. suckade och stönade ända tills jag kom ihåg att jag inte skulle till jobbet utan till ikea med sassa och hennes mamma.
lallade på och väntade på att de skulle komma och hämta upp mig. tog oss ca. 1,5 timmar att komma till haparanda. kom så pass tidigt att vi till och med hann få oss var sin kundvagn. =)
blev inte nå storshoppande. en massa småtjafs som ljus, skärbrädor, förvaringsboxar, gardiner och annat. kollade på sängen som jag och älsket funderar på att köpa och konstaterade att den var fin, så den kommer det nog att bli så snart vi målat och tapetserat klart sovrummet.
efter ikea blev det hemtex och skopunkten. på hemtex hittade jag svarta gardiner till gästrummet och på skopunkten blev det ett par vinerskor. svarta mockastövlar med kilklack.
efter att både jag och baby kommit hem for vi på storheden och handlade och fick på vägen skjutsa en kille som farit ner i diket precis vid rutvik till storheden.
kom hem och myste på med idol.

på lördagen var det bomans födelsedagsfest som stundande. lars kom och hämtade upp oss kring ett-tiden. kom hem till dom och fikade. for och spelade minigolf och sen tillbaka till dom för middag och alkohol. blev en mysig kväll och mycket skrattande till boman nyinförskaffade spel som hette nått i stil med "med vilda gester och ljud". skoj! återkommer med bilder.
mitt i allt blev jag och älsket less. hade tänkt fara ut men struntade i det och for hem och lagade hamburgare istället. =)

på söndagen var det vilodag. hade så mycket som vi skulle göra, men inte fick vi mycket gjort.
skulle börja måla sovrummet. städa garaget och en massa annat, men det slutade med att vi for till storheden och handlade en kaffemaskin. dyrt! men sååå fin och en multifjärr. även den himla fin. så nu slipper vi en miljard fjärrkontroller...puh!
köpte även nytt täcke och två nya kuddar. halva priset på hemtex. vart dyrt men då vet man i alla fall vad man betalat för. istället för 150:- på jysk och man vet att första gången man tvättar det är det bara att slänga bort det...

idag slutar jag två. med tanke på att jag redan handlat en massa massa julklappar så har jag inte så mycket pengar kvar denna månad. så min plan om att fara på stan efter jobbet och handla julklappar gick i stöpet...blir istället att fara hem och slappa. hade kunnat skriva: böja måla i gästrummet, men jag misstänker att detta inte kommer ske så det är lika bra att inte låtsas...=)

All About Us

Våra dagar