yyeayy!

i helgen blir det ikea för oss! som jag trugat och övertalat, men nu verkar det som att det blir av. dels roligt att få shoppa lite nytt till hemmet nu till hösten och även roligt med en liten utflykt för oss allihopa!
har så mycket inspiration nu till hemmet och vill göra så mycket, men man måste ju börja nånstans.
nu får vi förhoppningsvis fingrarna ur och beställer det vi ska ha nytt till köket. (bänkskivor och ho) och så ska vi kika på lite nytt till vardagsrummet.

blev en riktig myskväll med lilla skitungen igår. martin blev tvungen fara på ett jobb så jag och emina tog en dusch och sen såg vi Alvin och gänget. martin kom hem lagom till godnattpussen och när emina somnat såg vi Karate Kid. och jisses vilken bra film!! will smiths son i huvudrollen, och vilken liten kille! men då är jag ju en sucker för sånna filmer också...=)

To kill for..

jag hade kunnat döda för en (eller fyra) cheeseburgare från McDonalds just nu!!

jisses....men näää...det blir istället rester. fläskfile och blomkålspuré..suck..

Fredag

väldigt orginell rubrik känner jag...

igårkväll var jag på bio med sis och sis. åh så jag älskar er tjejer! vad skulle jag göra utan er?? haha, lika sjuk humor som jag och hur underbart är inte det??
bion avr förövrigt väldigt bra. vi såg Inception. den kan jag verkligen rekomendera. tyvärr var den ganska lång så jag var inte hemma förrän efter 12 inatt. trött imorse kan jag lova. pensionärstider som man har numera....=p

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. ska passa på att få en massa mys med min lilla stumpa! imorgon ska hon till töre till farmor. kräftskivan hos becca väntar imorgon och det ska bli jätteskoj! är väldigt peppad och ser fram emot att se lite folk! och äta kräftor såklart!

några timmar kvar innan man får ta helg...nedräkningen börjar...

Torsdag

det skriker i shoppingtarmen. antar att det är för att det är höst. för det är ju sååå mysigt att shoppa höstkläder! dock ligger jag lågt ett tag nu och kollar in vad det egentligen är jag behöver..

emina blev överlycklig över alla sina presenter igår! pippidräkten och pippiperuken åkte på med en gång och sen promenerade hon omkring med det på med nya dockvagnen resten av kvällen. när hon skulle lägga sig parkerade hon vagnen fint i sitt rum. mycket viktigt att den skulle vara i hennes rum minsann! =)
sötungen...
synd att man kommer hem så sent nu bara så man knappt hinner se henne innan det är läggdags.

lugnare på jobbet idag, men var här en timme tidigare imorse så jag skulle hinna med allt jobb som är svårt att få undan under dagarna med alla besök och telefonsamtal. det är mycket som händer nu här och det känns lite upp och ner och bak och fram just nu, men det ska nog bli ordning på det också snart!

har en sån där riktig mysdag idag och skulle helst bara krypa ner under ett varm täcke, men det får sparas till ikväll istället.

gud så suddiga bilder det blir nu mer med min mobil...blaha..

Vackerbarnet

paketöppning på morgonkvisten:



EMINA 3 ÅR!!

jaha....det gick ju himla bra med bloggandet.  men jag ser att ni fortfarande är väldigt många som går in här varje dag så jag får lite dåligt samvete..så jag försöker väl mig på ett inlägg.

idag börjar vi med vintertid här på jobbet igen. detta betyder en timme längre. jobbar alltså till 17. hemma halv sex...suck. hinner knappt träffa lilltjoffsan. och idag kändes det EXTRA tungt då det är hennes stora dag idag! emina fyller 3 år och jag kan inte för mitt liv förstå hur det har kunnat gå så snabbt!! (fast så säger väl alla föräldrar) hon fick 2 paket imorse när hon vaknade. en prinsesskrona och en ny morgonrock. överlycklig över sina presenter tog hon med kronan till dagis. hon ville vara prinsessa dagen till ära. nu ringde martin och talade om att den låg i 2 delar på hennes hylla...typsikt..

nåja. när jag kommer hem blir det mer paketöppning. har köpt en rejäl dockvagn till henne. en BRIO. kostade skjortan, men vad gör man inte?? köpte även en pippidräkt, en pippiperuk och så får hon ett par jättetuffa kängor. hoppas lilla damen blir nöjd.

på lördag blir det kräftskiva hos becca. längtar som en galning nu. jag ahr varit sååå off de senaste helgerna och inte alls velat göra ngt. men nu känns det riktigt roligt! härligt att ha ngt att se fram emot också.
emina ska vara hos farmor i töre för första gången så jag hoppas det går bra. det gör det säkert, men klart man är nervös när det är första gången.

just det...började ju tidigare med att meddela hur det går med att bli av med sladdermagen min.
och tro det eller ej men det funkar himla bra!! jag kämpar på. fuskar lite då och då, men det tickar stadigt neråt. hade 1 vecka då det stod still. höll på att ge upp men gav mig fan på att jag skulle fixa det! och se! nu tickar det neråt igen.
totalt 4,6 kg!! enormt nöjd må jag säga! fan det är nästan hälften av mitt mål!

nä, nu måste jag underhålla irja här som suckar högt..är sjukligt övertrött och skrattar så jag gråter till allt. blir nog en tidig kväll ikväll. om det inte är ngn frivillig som kommer med ngt fantastiskt roligt förslag??!!

All About Us

Våra dagar