öronorgasm!!

kan man lugnt säga!!
gah!! ryser ända in i benmärgen...

mika- grace kelly (blir så glad av den låten att jag inte vet vart jag ska ta vägen)
The fray- how to save a life ( helt enkelt bara så sjukt bra...den är så bra att jag nästan börjar gråta..)
Lukas Rossi- Headspin (för er som följde Rockstar Supernova...grym kille..ahr dessutom aldrig sett en kille passa så bra sminkad som han=) )
Coldplay - Clocks ( har egentligen ingen förklaring..rysningar helt enkelt.)
The Killers - Mr Brightside (har inte hunnit lyssna sååå mycket på den än, men den är grym)


kan förövrigt meddela att jag beställt Rockstar Supernovas skiva. Eller beställt snarare..Ska låsa in mig i en vecka när den kommer och bara lyssna lyssna lyssna..jag o kärleksbarnet..=)

uppdatering

ALLT är så mycket bättre nu!! fick just veta att M kommer imorgon, vilket gjorde min morgondag sååå underbart mycket bättre. tack gud!
plus att jag då slutar klockan två idag, skönt!

åter till "alla" kläder jag beställt och köpt.
hämtade paketet från hm igår.
babys båda tröjor passade perfekt! =)
dock var det inte mycket av mitt som passade...
baggy-jeansen var inte alls bra..kommer inte att använda de så det är lika bra att skicka tillbaka dom.
mamma-jeansen var alldeles för stora..suck..så de skickas också tillbaka..
och de supersöta sommar-skorna var konstiga...de var så platta så tårna stack upp längst fram...
dock ska jag behålla mamma-jeansen från lindex. har de på mig idag och jag NJUUUUUTER!! plats för magen! =P

idag ska jag fara hem direkt efter jobbet och mysa på..kanske vila lite så jag orkar vara vaken med baby ikväll.. och nu när jag vet att jag kommer kunna jobba som vanligt i alla fall på fredag. slutar alltså två då och hinner in till stan för att inhandla lancomes underlagskräm...ska även köpa nått puder och ett täckstift.

nu är det lunch snart..
blir fiskgratäng med plommontomater till, och till middag blir det fiskpinnar. jag har hört att mitt barn kommer bli väldigt intelligent om jag äter mycket fisk=)

tidig dag

idag..slutar redan klockan två. fortfarande är M och U sjuka, men vikarien är här och ska vara själv mellan 2-5. antar att jag kommer åka på att jobba heltid torsdag och fredag..suck..har nog inte direkt nått att säga till om och jag hatar det. önskar jag kunde ställa krav. typ: om jag ställer upp nu i veckan vill jag sluta två nästa vecka istället. men jag vet att det inte är ngn idé.

igår jobbade jag som sagt heltid och ärligt talat känns det som att det blir för mycket för mig just nu..jag är helt slut efter en 75% arbetsdag och igår avr jag totaldäckad..
baby kom o hämtade mig, beslutade att vi inte orkade laga mat så vi stannade och köpte pasta på chatta. den godaste pastan som finns! åt och sen gosade vi på fram tills att jag somnade kring sju- halv åtta..
känns som att jag aldrig träffar baby när jag bara sover hela tiden...hoppas det vänder snart.

idag kommer min gumma!! vet inte om de kommit fram än, men jag skulle gissa det, och jag skulle gissa att de ligger och sover sött nu efter att ha kört hela natten.
ska bli helt underbart att träffa henne!

nu ska jag fortsätta njuta av att magen ryms i mina nya mammabyxor=) och hämta mig en kopp te.
fryser!

suck

och blörk...
usch...nu vill jag gå hem..
är trött.

robban har äntligen kommit hem igen!! =)=)=)=)

Liiiite gladare idag...

fast de vore väl konstigt annars, eftersom det är svårt att vara nå mycket argare...
var så less på allt igår, idag när jag vaknade var jag nästan lika arg, men så insåg jag...det är BARA jag som för min dag förstörd genom att gå omkring och sura, jag måste jobba heltid idag oavsett hur sur jag är, så det är bara att försöka göra det bästa av situationen...
har en ny tjej här idag, men det verkar inte sitta fast och jag slipper ju vara själv så..
imorgon ska hon också vara här och då ska jag sluta två..hoppas hon klarar sig....

igår var jag på stan...shoppade lite..
hittade ett par mammabyxor på lindex. de jag egentligen ville ha fanns bara i stora storlekar, men jag hittade ett par andra...köpte de i strl 36 men jag har inte rik´tigt bestämt mig än om jag ska behålla dom. hade tänkt försöka strutta runt i dom hemma ikväll och bestämma mig. de satt snyggt i häcken i alla fall=)
hittade även en super mysig tröja på hm med jättehög krage, skönt att mysa ner sig i. svart och grå är den. även två mysdressar åkte med eftersom jag som sagt inte kan sova nude längre....
plus ett par vita tjocka benvärmare som jag tänkte använda som knästrumpor.

var sen på åhlens och skulle köpa underlagskräm, pude och concealer. tjejn var jättegullig som hjälpte mig och det slutade med att jag inte köpte nått, fick istället med mig en massa prover hem. fick så mycket prover att jag inte kommer behöva köpa nån underlagskräm..=)
ska köpa allt något dyrare, lika bra när man använder det så pass ofta, och de dyra är ju även drygare. har redan fastnat för en av dom, men jag ska även prova de andra innan jag bestämmer mig.

nu ska jag snart luncha. mumma! och skönt att få pausa ett tag.....

Stämmer det?

att man får feber om man äter tandkräm?
om det gör det ska jag göra det...då har jag en god anledning att stanna hemma..
eller kanske fejka magsjuka?

FörbannatFörbannatFörbannat!!

så trodde man att när man gjort slavveckan med stängnings skulle man få den där underbara veckan när man slutar två...men INTE det inte...
är ensam i kundmottagning..och gissa vem som förväntas jobba då??? jo jag...fy fan så less jag är just nu. idag sa jag att jag inte kunde. i och för sig sa jag att jag inte ville NGN av dagarna, men det spelade tydligen ingen roll..men jag vägrar. om hon inte kan ta att jag inte jobbar heltid, så sjukskriver jag mig...japp.. jag har mina arbetstider och jag ska inte beöva jobba andra tider..
gah!! jag är så förbannad nu så jag knappt vet vart jag ska ta vägen!!!!

Söndag

och som söndagar SKA vara så har denna varit lugn och skön.
baby kom hem kring tolv igår (jag var fortfarande vaken!!) och sen skulle han ut och jobba igen halv fyra...jag sov som en liten stock, men vaknade klockan åtta när han kom hem igen=)
myste på och sen har vi rantat lite. kom hem och fick besök av min faster och min kusin och sen somnade vi i soffan...sen dess har baby jobbat och kom nu precis hem med mat!! har alltså inte ätit middag än, och jag kan lova att vi är TVÅ som är hungriga nu=)

har just avslutat en timmes samtal med snuttan min som snart är här. flyttlasset går på tisdag så nu kan man nästan räkna ner timmarna..underbart!

nu ska jag äta!!

Fortfarande

vaken! tro det eller ej. jag vet, klockan är inte mycket, men ändå..för MIG är den mycket..

sassa for hem för en liten stund sen så nu sitter jag och väntar på sms:et hon lovade skicka när hon kom hem. och NU kom det! =)
hon lovade i alla fall skicka ett sms när hon kom hem så jag visste att det gått bra för henne att ta sig hem..vägarna är ännu inte plogade, trots all snö..

har haft en supermysig kväll med sassa. käkat tacos, ätit en massa godis, snackat en massa skit och kollat mello. behövde verkligen detta kände jag. eftersom jag är helt slut efter att ha jobbat en dag orkar jag sällan hitta på nått efter jobbet, så helgerna bli då man ska hitta på nått. och jag hade inte kunnat hitta på nått bättre. detta var toppen!

baby kommer nog hem snart, ska försöka hålla mig vaken tills han kommer..får se hur det går..

Snöstorm

ute...baby ska precis fara iväg och jobba...det är så mycket snö så man knappt ser ut genom fönstrerna snart.=) har fastnat så mycket på spröjsen..

har hunnit grejja på ganska mycket idag ändå..
klev  upp och fick frukosten serverad. bullens pilsnerkorv. mumma! la mig på soffan och somnade om en stund..vaknade och hoppade i duschen, plockade undan lite och bakade en sockerkaka.
johanna och linnea kom och hälsade på. var med domtill storheden och handlade lite och nu är vi hemma igen.

ikväll kommer sassa. mysigt. ska käka tacos och kolla melodifestivalen och äta en massa godis=)

nu ska jag pussa på baby innan han ska fara..

uuuusch....

får ont i magen.
pratade just med gumman min som var såå ledsen. ledsen över att flytta, antar jag i alla fall. hann inte prata med henne så mycket..usch, vill inte att hon ska må dåligt och jag hoppas verkligen att hon gör rätt val. ska jag vara ego så skulle jag säga: självklart gör hon det! men jag hoppas verkligen att hon gör det...allt jag vill innerst inne är att hon ska må bra, och tyvärr står jag här i mitten och känner mig handfallen då jag inte vet vad jag ska göra för att trösta henne...
dilemma..

Sött sms

fick världens gulligaste sms inatt av min gumma.=)
det gulligaste som stod var ändå: långltas ever fil!
antar att det kanske skulle stå: längtar efter dig, men "ngn" var visst aningens onykter kanske? hihi=)

sol idag också, men så kallt att man fryser ända in i benmärgen...hade -31 grader ute hos oss imorse..var INTE sugen på att bussa till jobbet. och INTE sugen på att börja klockan åtta istället för tio på grund av morgonmötet..suck..var helt säker på att det var älskets klocka som ringde, men han hade tydligen redan klivit upp..dock kom han in då han hörde att min klocka ringde och kröp ner en stund. guld värt!! men trots att jag i vilda protester försökte säga att jag inte ville kliva upp, inte ville fara på jobbet, att jag frös, var trött, osv...så sa han inte det jag ville att han skulle säga:
-stanna hemma gumman..
men det trodde jag i och för sig inte heller....så nu sitter man här..men det är fredag i alla fall. =)

vet inte riktigt vad som händer i helgen. hade som önskemål att gå ut och käka och sen gå på bio, men jag vet inte vilken dag det blir...annars tror jag inte vi har så mycket planerat. skönt!

Nästan helg

Nu är helgen i antågande och denna vecka har gått så snabbt...TROTS att ajg jobbar till fem! det trodde jag aldrig. kan kanske bero på att det bara blir ljusare och ljusare, och vem kan säga att man inte blir lite gladare och lite lättare av ljuset? så är det då för mig i alla fall.
inte bara denna vecka gå snabbt, utan alla. är redan inne i fjärde månaden vilket betyder att det bara är 5 kvar. va??!!

älskar att baby är så förstående som han är. känns jobbigt och trist att vara så trött hela tiden och känner av någon anledning att jag hela tiden måste be om ursäkt för det. jag VET att jag inte behöver det, men jag vill ändå att han ska förstå mig. förstå att det inte bara handlar om slöhet utan om total utslagenhet..kan inte fatta att han förstår. jag försöker givetvis förklara allt så gott jag kan men det är inte så himla lätt alla gånger..förklara hur det känns att ha ett litet kärleksbarn i magen.....går inte...
igår sa jag (återigen) att det var jobbigt och förlåt för att jag är så tråkigt hela tiden.
- men gumman, jag tycker bara att du är söt!
kunde han säga nått finare? jag älskar honom!!

längtar tills mammabyxorna kommer för nu börjar det klämma rejält, hur många knappar jag än lämnar öppen i byxorna..

idag har jag cravings efter helenas gratäng! bara MÅSTE ha det till middag! mmmm...
andra craving nuförtiden.
på morgonen: fil med hallonsylt och fullkornsflingor samt smörgås med leverpastej.
sen kan jag även tillägga att jag är törstig KONSTANT! får dricka heeela tiden..har hittils hunnit med säkert 2 liter vatten och hinner nog med nåra till...inte konstigt jag får springa upp och pinka flera gånger per natt...=/

idag ska vi hälsa på pappa och rut. mysigt!

sååå

nu orkar jag inte grejja mer med denna sida...
den blev i alla fall ljusare och jag ska försöka lägga in lite nya bilder där på toppen, bara det att jag brännt ut alla bilder för att det var så lite plats kvar på datorn..meck..
och när jag är så dålig på allt vad detta heter så orkar jag inte..

igår gjorde vi inget speciellt efter jobbet. lagade korvsoppa och åt tills jag höll på att spricka..sen var det ju OC och What about Brian..somnade i soffan kring halv elva kanske. (vaken längre och längre för varje dag, ser ni det?) M tyckte jag skulle krypa ner i sängen och sussa, men jag vägrade...inte sjutton vill jag väl gå o lägga mig utan honom..usch..så jag somnade hopkrupen under ett täcke i soffan. =)

haft otäcka drömmar inatt..usch..drömde att jag och min gumma M var ovänner..usch! ingen mysig känsla att vakna till alls..tur förvisso att det bara var en dröm och att det i verkligheten inte alls är så, utan att hon istället är min förevigt älskade själsfrände som ska FLYTTA HIT!!!
haha, jag vet att jag tjatar, men jag är så GLAAAAD!!!

jahaa...

jag ville göra om min blogg...ville göra den lite vårigare, ljusare...men detta ser ju för hemskt ut!!
jisses! och nu orkar jag inte göra om allt igen...
kan ingen som är duktig hjälpa mig????

shoppat

nu har jag shoppat lite! eller ganska mycket egentligen..nja..men mer än min plånbok tillåter..
ett par mammabyxor inhandlades. hoppas att de blir bra..de såg helt okej ut på bilden men man vet ju aldrig..
även ett par till byxor blev mina. tänkte att lite baggy-byxor kunde vara bra då de sitter UNDER magen..
ett a-linjeformat linne med glittrig lurextråd, lite att växa i.
ett par sommarskor som jag varit på jakt efter hittade jag också. trodde INTE att jag skulle hitta de på hm av alla ställen, men de fick åka med i varukorgen också.
sen handlade jag en ljusblå randig tröja till martin och en brun lite tjockare tröja till honom.




blev lite oordning bland bilderna men ni kanske förstår vad som är vad?=)

har precis ätit lunch...hade tyvärr inte med mig ngn matlåda idag så trots mina tappra försök blev det ett onyttigt alternativ idag..bacon och broccoli-paj, men jag ÄLSKAR ju paj..åt en massa tomat och gurka till så det blev kanske liiiite nyttigt i alla fall....?

moterade upp våra lackhyllor i sovrummet igår. eller snarare så gjorde baby det..även våra snygga spots på undersidan av hyllorna så nu har vi riktigt mys-pys i sovrummet. hann till och med med att färga mitt hår OCH hålla mig vaken fram till klockan tio!! det ni!

underbara liv!

jag är så glad! jag är så underbart lycklig och har så otroligt mycket att se fram emot att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!! solen skiner ute och allt är bara så vackert...
jag uppelver allt på ett helt annat sätt än tidigare..jag SER så mycket som jag inte sett tidigare....
så mycket nya intryck hela tiden...kanske det som gör mig trött?=)

var till BM igår. allt var bra. fick lyssna på lill-hjärtat!!! fatta att det är ett litet litet hjärta som slår där inne! kan inte fatta att det är sant. Barnmorskan klämde på magen och säger:
-ja där ligger den...
va?? kan du känna den? allvarligt? SÅÅÅ FRÄNT!! kan inte beskriva känslan.
det gick till och med bra att lämna blod. haha! inget kan stoppa mig nu! =P

helgen har vart underbar. i fredags stack vi direkt till stugan efter att baby kommit hem med pizza till en sussande liten mamma..=)
myste på där. på lördagen vaknade vi klockan åtta till strålande solsken och underbart väder. var ute precis hela dagen och på eftermiddagen begav vi oss tillbaka mot luleå. bortbjudna på middag hos carlsson och cissi. underbart god mat, trevligt sällskap och mello.
på söndagen vaknade vi samma tid till strålande sol. gick ut med kira på en promenad och sen slängde vi bara i oss frukost och stak till ikea. myspys! =)

nu är det ny vecka och jag jobbar till fem. och inte ens DET som kunnat förstöra hela veckan kan få ner mig. haha! =)

har idag bokat biljetter till mig och småtjejerna till Bounce som ska uppträda i Kulturhuset 31:a mars. ska bli superskoj!

nästa underbara grej att se fram emot: min älskade älskade sockersnipa som flyttar upp. nästan bara en vecka bort!

lång lista

oftast på tallriken: åhh..jag försöker vara nyttig, så vanlig husmanskost är vanligt nu för tiden, men tyvärr blir det kinamat och pizza allt för ofta...
bästa klubben: finns inte så mycket klubbar i luleå=)
då vet jag att jag är kär: när jag känner som nu.
detta gör jag när jag är ledsen: vanligtvis håller jag dte inom mig, men nu förtiden kan jag inte hålla mig från att gråta. ledsen eller inte..
hit går jag helst: hem
bästa presenten jag fått: kameran jag fick av baby i julklapp
älskar att ge bort: presenter öht
skor: alla möjliga!
jag spelar: piano
efterrätt: är inte så mycket för efterrätt, men om jag måste välja så friterade bananer med glass och sirap
dagens lögn: ingen lögn idag
ditt rum är: mitt hus är? snarare...mysigt!
din hobby: baby, vänner, bäbis, inredning osv..
vad är det för veckodag? måndag tyvärr
vad åt du senast: frukost bestående av yoghurt med fullkornsflingor, lingongrova med kokt ägg o kaviar
vem fick du mail av senast: malin
vem fick du sms av senast: älsket
senaste bussresa: imorse till jobbet
manchester eller jeans: jeans
sover du naken: förrut ja, men kan inte sova utan stöd för brösten i mitt läge..=)
vad gör du när du inte kan sova: inga problem med det inte!
vinyl eller cd: cd
när du blir gammal, bor du i stan eller på landet: landet, självklart
hur många dagar i veckan går du på fest: aldrig nu för tiden...om fest räknas som att dricka alkoholhaltiga drycker..
bör stockholm vara sveriges huvudstad: ja, varför inte?
vad tycker du om lunarstorm: tråkigt..men ändå hänger jag där av ngn anledning. hålla koll på syrrorna=)
om du jobbade i en tobaksaffär, skulle du sno mobila påfyllningskort om du fick chansen: nope
favoritfilm: armageddon, på andra sidan häcken, ice age...
spelar du i ett aktivt band: inte det inte
skulle du bryta mot lagen om du på förhand visste att du kom undan med 90% säkerhet: beror på vad det gällde
hade du kunnat tänka dig att bli polis: nää..är alldeles för rädd av mig. (och nej malin, du skulle inte heller passa som det! =) )
vem får dig att må dåligt: tyvärr finns det folk som får mig att må dåligt, dock har jag iaf färre omkring mig nu är förr.
klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel: nope, gör det ju säkert själv så..
är du ett intellektuellt geni: absolut!
blandar du svenska med engelska när du skriver: vet inte...ibland kanske
vad tycker du om fredrik reinfeldt: tycker inte mycket alls eftersom jag inte är insatt
tittar du på musikbyrån: nee
är du den som avslutar telefonsamtal: vilken fråga...är väl olika
vad gör du om tio år: samma som nu fast förhoppningsvis trivs jag bättre på mitt jobb.
vad gillar du för kakor? choklatechip cockies, eller ballerina med sylt
vilken är din favoritpaj? skinka och broccoli
vad äter du helst till middag? nått gott
vem lagar din mat? jag
varför är du inte vegan? för att jag tycker om kött
vad heter dina husdjur? kira, chippen och Azlan
hur många skor har du? alldeles för många
vad har du på dig just nu? guldiga sneakers, svarta sparrisbrallor som är ALLDLES för små i midjan nu..(måste köpa mammabyxor), beige-brun omlottklänning, svart långärmad tröja och svart kofta med guldknappar
vad har du för frisyr? plattat och lugg
hur många timmar sov du inatt? hahaha..typ 12??
hur många timmar brukar du sova per natt? nu för tiden mellan 8-12, annars 6-7..
vad vill du ha på smörgåstårtan? ååå vad gott! nu blev jag hunrig...skinka,ost,räkor och mycket grönsaker
vad dricker du helst till maten? mjölk
vad dricker du helst på fest? festar inte nu, men annars..vitt vin..
vad åt du till frukost? svarade på det tidigare
hur många cigg har du rökt idag? inga..har hållt upp sen 2:a januari.
vad jobbar du med? kundmottagare på ett bostadsföretag. mest studentlägenheter..
har du skrivit någon egen låt? egan texter, men ingen egen melodi
vem hånglade du senast med? baby!!!
vem saknar du? baby!! (sov ju bort hela gårdagskvällen..)
är du pinsam på fyllan? tror att jag kan bete mig, men visst har man väl gjort diverse pinsamma saker..
vad stog det i den senaste smset du fick? Hej gumman. Har du vaknat? =) hoppas du får en bra dag. älskar dig. hörs senare. Kram
vem var det ifrån? gissa
skriver du dagbok? i perioder
vilken färg har du på dina underkläder just nu? vita
vad gjorde du sönder senast? ett glas
har du blivit hotad på telefon? tror inte det...
vad är det sämsta med p-piller? hormoner..
vad var det senaste du köpte? oj, en massa saker på ikea i går. nej förresten. lingonsylt och hårfärg.
vad har du dåligt samvete för? inget alls just nu.
vad heter dina favoritgosedjur? gosedjur som i mjukdjur eller? i sånna fall: har inga
vem kramade du senast? om inte kissarna räknas så baby.
vad är du beroende av?  massor! hmm..god mat, baby, bäbis, gumman min, vårt zoo....
är du sexuellt frustrerad? absolut inte
har du duschat idag? japp. en lång och varm dusch imorse.
vem vet mest om dej? baby och Malin.
vad luktar det just nu? just nu...inget speciellt...


(malin gumman..kopiera och gör listan! =) )

irritation

eller nått..kanske inte direkt rätt ordval men..
har vart runt och kollat en massa bloggar under dagen i dag och igår. verkar som att många tycker att alla hjärtans dag är skit.."man kan lika gärna visa personen man älskar det hela tiden, varje dag, och ge en present en annan dag"
självklart kan man det..MEN! kan man inte göra det TROTS att man även gör det på alla hjärtans dag?
ni köper väl julklappar på jul? och firar dina vänner när de fyller år? det är väl samma sak? ge jullklappar en annan dag då, då de minst anar det..eller?

love is in the air

den perfekta alla hjärtans dagen igår. helt underbar!
kom hem kring två och började direkt med maten. tog sin lilla tid med det blev såå gott. oxfile i ugnen med champinjonröra, potatisgratäng och rödvinssås. till förrätt skagen-toast.
dukade fint med ljus och en massa hjärtan på bordet. ett allahjärtansdag-kort och en present till baby.
han blev såå glad när han kom hem!!
och jag fick också en present!! det trodde jag verkligen inte vilket gjorde att jag blev ÄNNU gladare. fick jättefina rosor och ett halsband. märket var: fröken annas juveler. så det stod det på asken. gulligt=)
ett jättefint silverhalsband med ett litet hjärta på med rosa pärlor=)
jag älskar min baby!!!
efter det tvingade han in mig i sovrummet och ner i sängen. bäddade om mig och slog på tv:n och sen gick han och plockade undan efter middagen. sötnosen=) sen låg vi bara och mös resten av kvällen..jag är som nykär...underbara känsla...

idag ska jag träffa sassa. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men kanske ta en fika på stan. hade vart mysigt.
våra små kisse-bäbisar är och kastreras nu....men de kommer inte hem förrän kring fyra så jag hinner träffa sarah innan. hoppas att det går bra för våra små solstrålar....
jag hoppas även att de kanske slutar väcka mig på natten nu...VARENDA natt har de börjat väcka mig...ska kelas, och visst är väl det himla mysigt, men jag vill SOVA!! har slutat med att jag måste kliva upp, pinka, he ut de från sovrummet och stänga dörren...trist..

kira är hemma igen! avskyr att ha henne borta...inge kul alls. blir så tomt utan henne... och hon var såååå gosig igår när hon kom hem. idag också. fick kramas lite med henne på morgonen! =)
hon till och med pussar lite på kissarna när hon kommer hem nu=)

jag räknar ned dagarna tills min snutta komemr hit. och denna gång kommer hon inte bara hit över en helg eller nån vecka..hon FLYTTAR hit!!! tillsammans med sin M. ska bli så underbart!! så mycket mysigt vi ska hitta på tillsammans...igen. äntligen! kommer blir en underbar vår!

en underbar alla hjärtans dag till alla!!!

alla hjärtans dag

är det idag. jag kanske är en av få som verkligen bryr mig om denna dag...men jag tycker att det är mysigt! självklart kan alla dagar vara mysiga och romantiska, men varför inte ta tillfället i akt och göra det där lite extra romantiska?
igår var jag och köpte en present i alla fall..hoppas att han blir glad. fick hjälp av min älskade lilla Malla! tack gumman! du räddade min dag! =)
idag hade jag tänkt fara hem direkt när jag slutar och laga plankstek så det är klart när baby slutar, men så kom jag på igår att jag SLÄNGDE våra plankor när vi flyttade!! klantskaft! gah...så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på...finns ju en massa goda maträtter att laga, men jag ville ju åt det där fina upplägget...är det ngn som har nått förslag?
kanske blir det att fara till stan i alla fall och köpa plankor....får se om jag får nått bra förslag eller hur det blir...

mysig kväll igår i alla fall..som vanligt. käkade fisk till middag och sen mojsade vi bara på i sängen. =)

nu ska jag gå och käka ett ägg med kaviar! viktigt att inte missa mellanmålen nu...då mår inte magen bra..

stulen lista av M

Tio första:

Första bästa kompis: Nina

Första bil: Har faktiskt haft en bil trots avsaknaden av körkort. Citroen Ax GT

Första kärlek: Eddie

Första husdjur: hmm..minns inte vilket som var första

Första semester: Mallorca (tror jag)

Första jobb: hmm..Första riktiga var nog i sthlm som receptionist

Första köpta skiva: köpte sällan skivor då min styvfar hade så bra musiksmak. snodde hans guns skivor=)

Första riktiga kärlek: riktiga...då måste jag nog faktiskt säga Martin

Första piercing: öronen..var kring 5-6 år tror jag..

Första konsert: ...mycket jag inte minns...



Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: oj! nyårsafton

Senaste bilfärd: traktor till jobbet imorse=)

Senaste filmen du såg: på andra sidan häcken i söndags. grymt bra!

Senaste ringda telefonsamtal: hmm..har nog inte ringt sen igår..

Senaste bubbelbadet: ngn gång på nordpolen

Senaste spelade cd: lyssnar aldrig på cd..bara dator

Senaste kyss: från baby såklart!

Senaste gången du grät: haha.igår! skrattade och sen grät jag..har ingen aning om varför..händer konstiga saker nu för tiden...

Senaste måltiden: frukost imorse bestående av lätt-yoghurt(beroende), rostat macka med leverpastej och smörgåsgurka. nej just det, C här på jobbet överraskade just med fruktsallad. mumma!


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope

Blivit arresterad? jo pinsamt nog

Blivit kär vid första ögonkastet? nej faktiskt inte

Fått ditt hjärta krossat:? många gånger. dock räknar jag inte killar då, tjejer är hemskare.

Sagt att du älskar någon utan att mena det? nej

Haft ett one night stand? japp

Busringt till nån? många gånger=)

Sju saker du har på dig:

 

1. vit långärmad farfarströja

2. svart kort klänning ovanpå med fickor

3. svarta smala jeans

4. svarta stövlar

5. rött brett skärp

6. vita underkläder

7. vita strumpor


Sex saker du gjort idag:

1. har inte hunnit med så mycket än men..ätit frukost

2. sms:at

3. druckit te

4. haft svårt att komma ur sängen

5. pussats

6. sminkat mig

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Martin

2. foton på mamma

3. våra husdjur

4. knodden i magen(även fast jag inte fattat det än)

5. vårt hus



Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Malin

2. Martin

3. Sassa

4. Jossi


Tre val:

Svart eller vit? Beroende på vart..

Sommar eller vinter? Sommar!

Choklad eller chips? Chips...och ibland choklad...


Två saker att göra innan du dör:

1. Fortsätta leva mitt liv som jag gör nu 

2. 

trött

många rubriker nu för tiden som heter så...men så är det, bara att konstatera och acceptera. men eftersom det är av den anledningen att vi väntar på vårt kärleksbarn så finns det inte en tvekan om att det är värt det!

igår for jag hem direkt efter jobbet. skönt var det...slängde mig i soffan med teoriboken( ja jag har äntligen börjat, har inga ursäkter längre) och läste en massa..var ganska duktig måste jag säga, men det kändes skumt att plugga igen för första gången på...hur många år?
somnade tyvärr efter ett tag, men hade redan hunnit med en massa då.
vaknade till liv och lagade babys favoritmat. lasagne! och jag måste ju erkänna att det inte bara är han som tycker om det, så nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli lunch så att jag får äta min matlåda.=) (just nu kretsar det mesta runt hunger och mat)

fortsatte kvällen med att dricka grönt äppel-te plugga lite mera med baby i famnen..han låg och gosade med magen! =P
insåg att jag läste samma rad 147 ggr utan att fatta nått så jag la ner.
nojsade på lite...=P och sen gick vi ut för att skuffa in all ved i garaget. har legat i en jättehög på gården, men igår tog baby hem traktorn så vi fick lite hjälp av den kan man säga=) in med allt det och sen var jag slut för kvällen...oväntat?

idag ska jag på stan efter jobbet och försöka hitta ngn bra allahjärtansdag-present till baby...men jag har INGEN aning om vad jag ska hitta på...suck...vill komma på nått personligt..
sen blir det överraskning för honom när han kommer hem på onsdag. =)

nu ska jag hämta te.....

myyys!!!!

så var man tillbaka efter långhelg...och det har varit sååå underbart!!
har hunnit med en massa massa, men jag tror inte jag orkar skriva ner allt här...
i torsdags var jag i alla fall med syster på stan på förmiddagen och inhandlade diverse kläder som kan komma till användning både nu och sen..
en grå stickad klänning som redan använts flitigt, en svart klänning från hm som ännu inte använts men som nog blir fin till leggings och en långärmad top, en randig v-ringad tröja som var aningens större, samt ett par guldiga gympaskor..var inte planerat men jag kunde inte låta bli när jag hittade dom. sååå söta!

så idag är jag prydd av svarta legging, svarta knästrumpor, guldiga skor, svart linne, grå klänning och grå kofta...såå skönt för magen som redan börjat synas ganska mycket..eller mycket och mycket, men den syns i alla fall..dock ser jag fortfarande bara tjock ut..har inte hunnit bli ngn riktig kula än..

jobbar förmiddag denna vecka vilket inte känns allt för betungande..känner mig lätt och glad just nu..klockan är inte mer än åtta och det är redan ljust ute...
vad ska man roa sig med denna vecka måntro? är en massa folk som jag skulle behöva passa på att träffa då det känns som att det hinns bättre när man slutar tidigt.. eller behöva...som jag VILL träffa såklart..fel ordval..


nu ska jag smita till fikarummet och surra med M som jag hör har kommit..verkar som att semestrarna har löst sig här medans jag vart borta. lovely!

grym nostalgi

aerosmith - cryin

hur kunde jag glömma bort den låten?? vansinne!!
sååå grym låt att jag får rysningar varenda gång jag hör den!

skum dröm

har drömt skumma drömmar inatt...eller egentligen inte...har drömt om mitt tidigare liv. så som det var innan jag träffade martin, när jag bodde i gävle och levde singellivet..vaknade med en konstig känsla..vet inte vad det berodde på, men kanske var det ångest. och då ångest över att mitt liv hade kunnat se ut så fortfarande...hemska tanke! missförstå mig rätt, det var en fantastiskt rolig tid i mitt liv men jag skulle inte byta bort det jag har idag mot nått annat i världen. tack för att du finns älskling och för att du gör mig och mitt liv till vad det är idag!

jag är sååå less på att vara trött nu!! jag somnade igår...suck..skulle se greys..men somnade till gilmore som var innan. vaknade dock av att M ringde precis när greys började. yes! han väckte mig! och vad händer?? jo jag somnar om och vaknar sen två timmar senare när baby kommer hem...suck..
det var ju säsongsavslutning!!
men nu är det sista dagen för veckan i alla fall, sen är jag ledig. hoppas på att få vara lite pigg och orka göra nått, samt att baby också får vara ledig...

kläderna har aldrig kännts så trånga som de gör idag..men det är ju bara positivt!! =)

inget nytt

att uppdatera egentligen..
helgen har varit helt underbar och mysig.
i fredags kom syster och hälsade på, käkade pizza och kollade så ska det låta. baby kom hem kring nio och då somnade jag, så han fick underhålla henne resten av kvällen..kul tjej va?=)
på lördagen var det kanonväder! klev upp, slängde i oss lite frukost och kastade oss ut på skotern. for på en liten upptäckfärd i rutvik  och jag hittade mysiga ställen att promenera på i sommar..som det såg ut i alla fall..sen bar det av till bergviken och hälsa på svärfar och fikade.
hem igen och börja med middagen som skulle bjudas senare. allt blev toppen och jättemumsigt. samtliga var nöjda.=) käkade gott och myste sedan vidare med melodifestival.

idag skiner solen och det får mig att vilja ut ut ut!! men så minns jag...det är 30!!! grader kallt ute..tror jag stannar inomhus idag..
imorse var sååå mysigt..eftersom baby somnade redan klockan sex igårkväll efter en hel natt utan sömn, så vaknade han fem imorse. jag ÄLSKAR att höra honom lalla på i huset,...chippen kom och la sig o sussade med mig. borrade in sin lilla nos vid min hals och somnade..solen lyste in genom sovrumsfönstret och jag låg bara och njöt av min sovmorgon..baby kom in flertalet gånger och gosade lite. till slut klev jag upp och sen fick jag skjuts till jobbet. älsk!!

jobbar till fem denna vecka, men eftersom jag har semester torsdag och fredag känns det inte alls jobbigt. är redan tisdag så efter idag är det bara en dag kvar innan helg. lovely!! blir kanske att fara en sväng till ikea, om nu älsk får ledigt också..annars ska jag bara mysa på.

har i alla fall kommit på vilken färg det (mest troligt) ska bli i barnkammaren...eftersom det idag är vitt med en svart fondvägg så behöver vi bara måla fondväggen. och jag skulle vilja göra den limegrön. tänk vad vårigt och fräscht! med resten av väggarna vita och vita möbler..snyggt! och barnvänligt...
magen börjar göra sig mer och mer bekant..har inga byxor som passar längre och för första gången är det nått positivt!! =)
insåg här i veckan att jag faktiskt snart är i början på månad fyra...herregud så snabbt tiden går!
men det kommer nog ändå bli en lång väntan på kärleksbarnet...

sol i sinne

vill bara meddela att jag tar tillbaka allt jag sa tidigare om allt som var dåligt..
hihi=) som sagt, är jag ledsen är ALLT skit och är jag glad är ALLT bra=) nja, men nästan i alla fall...

var på stan med sassa igår...hittade inga byxor så jag lägger nog ner det tills det blir att köpa mamma-brallor och kör med klänningar och tunikor med leggings tills dess.
efter en liten shoppingtur satte vi oss på åhlens för en fika. smörgås för mig och varm choklad med grädde. nostalgi från BO-tiden. eller vad säger du sassa? =P
lite skitsnack och mys och sen kom baby o hämtade mig.
sarah: du är toppen! bland det bästa som finns och jag tackar min lyckostjärna att jag har dig!
älskar dig för den du är och den du har blivit.

städade igår när vi kom hem. slängde in fisken i ugnen och sen drog jag fram dammsugaren och gick an som ett yrväder tills maten var klar. efter det slängde sig baby i sänge och glodde tv och jag drog på mig lurarna med skönaste musiken och spelade lite betapet.
sen var det dags för bak. pappa, rut och dessi kommer ju på middag på lördag så jag tänkte jag kunde göra iordning efterrätten. cheesecake. sååå mumsigt! så nu står den i frysen och väntar på att bli uppäten.
till middag blir det kreolsk gryta. mumma!

ikväll hoppas jag på att syster ska komma med sin kära kille. blir ensam ikväll då baby ska käka middag med sina systrar. set blir sambofritt för dom ikväll. om han nu inte måste jobba, det har ju snöat en hel del...

snart kommer smörgåstårtan som jag och M fixát till lunch idag. ska äta IHJÄL mig!!

All About Us

Våra dagar