Yeeaay!

idag har jag och emina varit ute precis heeela dagen! klockan åtta ikväll kom vi in med en trött liten tös som snabbt somnade i sängen. lilla gumman, det är klart, man blir ju helt färdig av att vara ute så mycket. till och med jag :)

martin har jobbat idag (fick börja lite tidigare än väntat) så rebecca och william har varit här hos oss hela dagen. som vanligt blev det en massa bus för barnen och surr för mammorna. efter kidsen vilat och vi busat lite till försökte rebecca få med mig till storheden och göra bort bolaget, men jag blev sååå slö och kände bara för att vara hemma och slappa. var grymt länge sen då vi jobbat så mycket på gården så en dag i lugnets tecken och utan måsten behövdes verkligen! (sorry gumman!!)

kring fyra kom jag och emina in till stan för att möta upp pappsen och gå lite på lulekalaset. käkade middag på thaithai i solen och hade en mysig stund tillsammans. mysigt att sitta och kika på allt folk.
sen mötte vi upp rebecca m. familj och therese m. familj och gled omkring en stund. åkte lite karusell med kidsen, drack slush, mumsade munkar och mös. tanken var att se rix fm festivalen men barnen var trött och vi föräldrar med så kring sju for vi hemåt.

på lördag blir det som sagt party här hemma hos oss. längtar som en galning och jag ber till gud att vi får fint väder! självklart önskar vi sol allra mest men jag är nöjd bara det inte regnar.
kommer nog en del folk så det ska bli riktigt skoj! känns superroligt att underbara therese och robert kommer också. vilka fantastiska människor! och så visar det sig dessutom att martin kände robert! världen är liten!

nu ska jag snöra mig i duschen efter en riktigt varm och svettig dag.
tack alla mina fina för att ni finns och för att ni gör mitt liv så fint varje dag!

Tisdag

en riktigt mysig dag och det känns som att vi har hunnit med mycket.

på morgonen for martin till polisen för att visa upp våran bil som blev påkörd igår när jag var och handlade. (piss!!) jag och emina stannade hemma och mös i sängen med Lotta på bråkmakargatan.
när pappsen kom hem gick vi ut och grejjade på gården lite och sen dök rebecca och william upp för lekdejt! kidsen busade en massa som vanligt innan det var dags för vila för dom.
under tiden de sov for jag och rebecca och fixade sallad till oss alla 3 som vi mumsade i oss i solen.

efter att besöket farit har vi målat staket, fått ut en hel del matjord på tomten, mätt ut och lagt ut undermaterial för uteplatsen, planterat om 1 träd, haft besök av faster frida och kusin gustav och en massa annat.
hann med en mysig middag ute i solen innan den gick i moln.

nu ikväll har jag och min älskade bastat tillsammans. riktigt skönt! man känner ju sig så otroligt fräsch efteråt.
duschade och efter det har martin klippt mitt hår.
kommer då aldrig behöva gå till frissan igen i alla fall=) han är så duktig min prins!
håret var sååå slitet och tunt i topparna så han klippte av några cm så nu är det mer som en rak page. riktigt bra blev det!

på tal om min älskade. har en underbar känsla i min kropp. det bara spritter av kärlek och ibland vet jag knappt vart jag ska ta vägen med alla mina känslor. nu menar jag såklart inte att jag inte är kär och förälskad annars, men det är så där lite extra ni vet . . .min fina fina man.
kan inte låta bli att pilla och pussa på honom hela tiden och framför allt inte sluta titta på honom.
jag är nykär! =)

nu ska vi hoppa i säng. hoppas på ännu en solig dag imorgon!

myser med moster jossi. bädda är det roligaste som finns!







Sommar igen

så verkar det ändå som att sommaren kommit tillbaka! och ingen är lyckligare än jag!

idag har jag och emina sovit till halv tio. när vi klev upp hade pappsen dukat fram en underbar frukost. det är lyx!

efter det begav vi oss mot stan. shoppade lite kläder till emina, martin och mig. martin hann även med att klippa sig. och gissa om han blev fin! jag brukar alltid tycka att det ser lite konstigt ut när man varit till frissan med på Trudes går man alltid nöjd därifrån!
släppte av mina kära hemma då farfar skulle komma med matjord till gården och själv for jag och handlade lite. nu väntar pizza med farfar och helena. en mysig middag ute i solen!

jobbet på gården går framåt med stormsteg och det kommer bli så himla fint!! synd bara att en gräsmatta inte växer upp med en gång! men snart är i alla fall plattytan utanför bastun på plats och min efterlängtade uteplats i kvällssolen! kanske man snart också har en riktigt fin rabatt. om bara alla blommor kunde sluta dö från mig . . . .

nu blir det mat!
njut nu av solen alla och håll tummarna att den håller i sig fram till helgen och lulekalaset!
på lördagen blir det fest här hos oss innan kalaset så solsken hade inte varit helt fel!!

jag njuter av livet i stora drag och tänker varje dag på hur tur jag haft med allt!

potträningen är i full gång här hemma! vissa dagar funkar det alldeles utmärkt och emina kissar på pottan hela tiden. andra dagar har hon helt glömt bort det och det händer olyckor, men man kan ju inte kunna allt när man inte ens fyllt 2 år! =) här en dag lyckades hon till och med bajja på den riktiga toan! dåååå var mamma och pappa stolt kan jag lova!!

Myskväll

från en underbar myskväll med mina fina systrar jossi och jennifer



emina somnade gott i moster jossis famn:



Är jag verkligen släkt med denna tjej?? =P



Tjuvholmssundet

en underbar sommardag på tuvholmssundet med rebecca och william.







Söndag

och nu är vi snart inne på sista semesterveckan. känns ganska deppigt, men å andra sidan kommer det var full rulle med alla studentinflyttningar när jag börjar jobba igen vilket brukar vara ganska skoj. om man nu ska försöka se det från den ljusa sidan=)

jag och emina sitter här i soffan och myser och pappsen ligger och sover än. vi är alla 3 så trötta hela tiden och jag misstänker att det har med vädret att göra. och för min del även pollen. jag som inte varit allergisk på så många år har haft det ganska jobbigt denna sommar. måste vara extremt mycket gräspollen. hoppas det är borta snart.
idag ska vi grejja på gården. måla färdigt den sista lilla biten av staketet och sen börja med det riktigt roliga. justering av tomten och göra den nya uteplatsen och plattyta utanför bastun. det kommer bli så fint!

igår var vi bjudna på middag hemma hos rebecca, henrik och william. hade en riktigt mysig kväll med underbart god mat och en massa bus för barnen. jag är så glad att vi har så underbara vänner och det känns skönt att hinna umgås en massa nu under semestern. och såklart är emina överlycklig så fort hon får umgås med lilla william!

emina gör stora framsteg varje dag och pratar bara mer och mer. nu pratar hon med långa meningar och det är mer och mer sällan vi inte kan förstå vad hon säger och menar. hon växer så det knakar och snart är det dags för en ny garderob. de mesta kläderna börjar vara urväxta och jag kan knappt fatta att våran lilla tjej börjar bli stor!
snart är det dags för hennes 2års kalas och jag längtar!
hon kommer älska det!

Förlåt!

för den otroligt dåliga uppdateringen! jag vet själv hur irriterad man kan bli när bloggen man vill läsa inte uppdateras. och nu idag när jag och emina kom hem på eftermiddagen fick jag ett sms av min syster jossi som uppmanade mig att uppdatera bloggen. så då är det bara att lyda! =)

idag jobbar martin så jag och emina har varit på stan hela dagen med jossi. hämtade upp henne kring halv ett och kom hem tror jag kring halv fem. shoppade en kofta till emina på rean och en jättesöt jeansklänning till mig själv som jag tänkte ha på lulekalaset. och så hann vi såklart med lite lunch och lite surr och en massa massa jagande efter en galet busig emina. herregud hon var helt galen! som ett äkta litet yrväder! tack jossi för att du finns och hjälper mig med min lilla dam!

igårkväll kom min fina rebecca hit. eller ha vi hängde hela dagen egentligen. emina och willian busade (och slogs lite) och vi mammor assisterade och surrade. en varm och härlig dag och lite sol på kroppen fick man allt.
sen kom rebecca tillbaka på kvällen och hjälpte mig måla staketet. vi höll på i 4 timmar och hann en massa! nu är det bara 1 kvälls jobb kvar och där hade vi aldrig varit utan rebecca. tack igen honey!
i målade, drack kaffe, fikade (fika som rebecca hade med sig såklart) och lyssnade på musik och faktiskt kändes det inte alldeles hemskt att måla. =)

imorgon jobbar martin igen. tyvärr, men å andra sidan har han fått en extra semestervecka så det känns inte helt tokigt ändå. saknar honom massor idag. är ju så van att ha han här våran fina!
jag och emina hoppas på sol imorgon och så blir det lekdejt med rebecca och william. toppen!

(ska försöka slänga in lite bilder senare ikväll)

vi röjer...

0-77fcdc281b926bffd51ae5db182e5a58.png

vi röjer på färjan! Livet är gott!

mera mera...

0-71c5ffcbd3160b31957d4d994f1dca9e.png

mera mera mys! Dock saknar jag mina älsklingar som varit borta hela dagen. Men jag har ju mina underbara här! :)

nu myser...

0-26f1de29f3dfdd8fb56dd62eed1b3f1a.png

nu myser vi med vin i solen! Underbart! Kanske ses ikväll!

Fredag

dåligt med bloggande på senaste tiden igen. datorn slås knappt igång här i huset längre under dagarna och kvällarna är också fyllda av aktivitet så det hinns inte med då heller. men är det semester så är det!
dock har vi bestämt att pausa lite ikväll. eller jag i alla fall. martin kanske hamnar i garaget och skruva ihop bilen våran men jag stannar inne.
egentligen hade målning av staketet behövts men kan man aldrig få vila?

igår kom ju mina fina systrar hit. tanken var att vi skulle käka middag tillsammans och sedan måla staket efter att emina somnat, men det var ju regn och rusk och när det väl slutade regna så var staketet blött och då är det big no no att måla. så det slutade med att martin gick ut i garaget och jag och tjejerna fick en riktig tjejkväll tillsammans.
satt i köket och spelade kort, åt en massa mackor med varm choklad och surrade srrade surrade.
den mysigaste kvällen på länge och jag slås varje gång jag träffar de av vilken underbart fin familj jag har! den må vara liten men den är den bästa som finns!

imorgon blir det utgång med sarah och rebecca. tjejkväll med middag tillsammans och vin. sedan utgång på färjan så jag hoppas vi får fint väder och lite värme.
var förbi syster jossi idag och lånade en jättesöt klänning av henne i gammelrosa. blir den med bara ben, mina svarta "kängor" och min skinnjacka. (kommer nog behövas på kvällen)
ska bli riktigt mysigt!

nu ska jag mysa ner mig i soffan och se om det är ngt spännande på tv!
kanske baka en kladdkaka också . . .

sitter och...

0-3540cb4f72b9bac8e8a5f5198febd4ea.png

sitter och kikar när Emina leker ute. Ikväll kommer mina systrar och äter middag och hjälper oss måla staketet! :)

och så...

074170d9e9079279813abbc5c39ba776.png

och så här bränd är jag efter dagen. Shit!

detta blev...

-4787ab5b2ba1553833fbe56bcff96b7.png

detta blev min räddning ikväll! En massa gamla klassiker i jordens sämsta stereo... :) blir iaf grymt partysugen!

Tisdag

idag har vi varit på stranden hela dagen. närmare bestämt på Tjuvholmssundet. rebecca och william följde med så kidsen har busat en massa i vattnet och sen blev det vila för de och solning för oss vuxna. solen har stekt på riktigt bra och en aning öm i huden känner jag mig. men bara sådär härligt! =)

nu ska vi snart börja med ngn middag här och ikväll ska jag fortsätta med staketmålandet. . . .suck . . hann med 2 "bitar" igår men sen gav jag upp efter att ha blivit halvt uppäten av alla mygg!
ikväll ska jag dränka mig i myggmedel innan jag över huvud taget sticker näsan utanför dörren. nu räcker det med myggbett!

bilder från gårdagen hos C med familj:









Hägnan igår:











Mysig och lugn dag

har mest bara tagit det lugnt idag. varit hemma hela dagen fram till eftermiddagen då vi for till martins syster christina med familj och åt grillat och busade. skönt att komma hemifrån ett tag och mysigt att sitta där ute i solen.

igår var vi på hägnan på förmiddagen och kollade på alla djuren. emina tyckte det var superroligt och tuppen fick vi minsann besöka 4 ggr innan emina var nöjd! =)
ska lägga in lite bilder från det senare.

nu ska jag fortsätta se Lipstick Jungle och sen ska jag gå ut och måla lite staket. blä! men det måste ju göras. . .

Måndag

1 vecka av semestern har redan gått. . . jisses vad tiden går snabbt när man har roligt.

har sovit grymt dåligt inatt. trodde jag skulle sova som en liten prinsessa efter 4 timmars gaddning, men det var precis som att jag hade världens adrenalinkick fortfarande när jag skulle sova. sprätte en massa i benen och jag kunde inte komma till ro för fem öre. men till slut somnade jag . . .
dock har armen varit grymt öm inatt så sömnen har inte varit den bästa.
det var ju inte direkt lätta ställen jag blev tatuerad på. insidan av armen och på axeln. ajaj! och jag brukar inte vara speciellt känslig. . .

plasten hade halvt trillat av imorse så den tog jag av.

den första bilden är nästan på insidan av armen och den andra på axeln/ryggen.
sen kommer det 2 eller 3 blommor till med en massa skuggning runt alla blommor.
det kommer bli grymt när den är helt klar, men just nu känns de stora blommorna lite malplacerade.
men jag vet ju att om mindre än 1 månad kommer den vara klar!

0-48a59e0bca08e4c7420bc888e5546510.png

0-6c68a4b11d40face8a7a4bb7aab805d3.png

så här...

0-4173b9789429cba7b03aa1ae28075e83.png

så här plastad och fin är jag nu i ett dygn framåt...2 stora blommor har vi hunnit med idag. 4 timmar tog det och jag är grymt nöjd! Ser lite lustigt ut just nu då den inte är klar men blommorna är grymma! Nästa sittning blir 9 augusti då 2 eller 3 blommor till ska dit plus en massa skuggning. Nu vill jag helst bara slita bort plasten och titta på min fina arm men det får tyvärr vänta tills imorgon...nu ska jag slänga mig i soffan och kommer nog somna efter 4 timmars plåga. : )

Emina myser...

0-7514f94be15279e38384c07ce29fdf85.png

Emina myser i soffan till lotta. Min tid för tatuering blev flyttad till kl tre istället.. Jag är riktigt nervös nu!

Jag älskar sommaren!

Äntligen fick vi en riktigt underbar sommardag!

igår blev en enmysig kväll. dock inget staketmålande. (suprise!) men en mysig kväll med fina vänner och en massa surr, vin och lite kubb. rebecca kikade förbi en sväng på kvällen (natten) också så jag fick lite tjejsällskap.
kring ett inatt gav jag upp och gick och la mig och klockan sju vaknade emina imorse.
som tur är har i jordens mest underbara och snällaste lilla tös som snällt satt i sängen imorse och kikade på hela Lotta på Bråkmakargatan. mys!

efter det klev vi upp allihopa, vinkade av calle som just skulle åka och sa godmorgon till häggan.
käkade frukost och myste på här hemma och emina hittade en ny bästis i häggan. de har byggt kakor i sandlådan och lagat mat i lekstugan hela morgonen=)
när han sen skulle fara fick emina provsitta hans pontiac och tyckte inte alls att mammas och pappas bil var lika fin som den!

kring elva var vi framme på arcus där vi blev hela dagen. carro, erik och hugo kom förbi och sa hej och stannade ett tag med oss på eftermiddagen.
har hunnit med att få en massa massa färg. skönt då jag ska tatuera mig imorgon och efter det bli det inte mycket sol på min stackars lilla arm.

jag är så spänd och nervös inför imorgon men det ska bli riktigt roligt att se vad han kan hitta på och hur resultatet blir. om vi ens blir helt klar imorgon?
jag funderar fortfarande på färgerna och just nu lutar det åt att göra den väldigt färgglad. självklart kommer det bilder imorgon!!

nu ska jag glo en film. martin är på farmen med lite vänner och trots erbjudande om barnvakt från farfar som ville låna emina lite, så stannade jag hemma. vill först och främst vara fräsch imorgon när det är dags men en tjejkväll med emina tackar jag inte nej till heller. =)

Fredag

dagvild som man är när man har semester så har jag inte alls hajjat att det är fredag idag! trots att det egentligen inte spelar ngn roll känns det ganska härligt och faktiskt så har ju sommarvärmen börjat komma tillbaka. idag har det varit omkring 18 grader varmt i skuggan så jag klagar faktiskt inte. = )

har i vanligt ordning grejjat på gården idag. dock inte riktigt lika mycket som igår. har grävt för rören som ska från huset till bastun med vatten och el och lagt ner rören och martin har fixat om veden lite.
jag och emina har hunnit med att handla.
sen har vi varit och kollat vad vi ska ha för grus i gångarna våra.

i eftermiddag kom både calle och häggan hit. bjöd de på chili con carne och sen drog alla grabbar iväg och skulle hjälpa calle med ngt. . .jag och emina har myst till bolibompa (mamma somnade) och nu sitter hon och äter välling här bredvid mig och kommer nog sova gott snart.
emina vaknade kring sex imorse men jag fick sovmorgon då jag paxat en! underbart!

snart kommer nog grabbarna tillbaka. då blir det nog bastu, öl, (vin för mig), godis, chips och staketmålande.
tack grabbar för hjälpen!!

nu ska jag söva emina!

(PS jag har en enorm träningsvärk efter allt slit på gården igår. . . kan knappt röra mig!! DS



Torsdag

idag har vi grejjat på gården hela dagen. hunnit med att rensa runt buskara, vattnat en massa, plockat bort alla plattor på gångarna, rensat allt gräs som vuxit där, byggt tak till all våran ved, och gjort om storleken på gångarna. har med andra ord fått en hel del gjort och vi ser redan nu att det kommer bli toppen!
längtar tills vi får hämtat grus så man får se ännu mer resultat.

emina var helt slut ikväll efter en hel dag utomhus så nu sover hon sött och jag och martin ska gå ut och fortsätta nu.
våran tomt kommer bli så fin!!



så här...

4caa11fe3b312a9a8573f30518cd595a.png

så här fina kläder pryder mig ikväll. Har just oljat färdigt de små broarna. Blev en mörk mörk brun färg på de och det blev riktigt fint! Nu är det bara den stora Altanen kvar att olja men det projektet får bli en annan dag. Nu ska jag göra en kopp te och med gott samvete slänga mig i soffan! Martin är i stugan och hämtar saker vi behöver för projektet på framsidan och Emina sover sött så jag får mysa själv ikväll.

lunch på...

0-474782284d53c7df28e345a419e7284c.png

lunch på exotic med systrarna Jossi och jennifer. Och Emina såklart! Nu blir det stan och vila för Emina.

ännu en...

0921a5a577ea191f877ab97c70c88c29.png

ännu en sovmorgon idag. Emina är en riktig liten sjusovare!:) nu ska jag och Emina snart fara och hämta moster Jossi och fara på stan och äta lunch. Det ska bli riktigt mysigt att få umgås lite!

Älskade unge

badäventyr med pappsen i sandnäset.



Älskade unge

badäventyr med pappsen i sandnäset.



Tisdag

har varit och rantat hela dagen idag. igen=)
fast först började vi med en härlig sovmorgon!
halv tio imorse kom martin in och väckte mig och emina. jag gick över till henne inatt när hon vaknade och skulle hämta över henne men hon ville inte alls komma över till våran säng utan ville att jag skulle lägga mig med henne istället. (snacka om nöjd med sin nya säng) 

sen har vi som sagt rantat lite så nu ikväll har vi börjat olja våra broar och altan och gödslat gräsmattan. lite grann har vi fått gjort med andra ord. men från och med imorgon kör vi på stenhårt och jobbar bort det tråkiga vädret.
då ska plattgångarna göras om till grusgångar, tomten justerad, ny gräsmatta sås, en till uteplats göras och en massa massa annat. så nu blir det jobb jobb jobb så vi kan njuta den sommardagar som kommer erbjudas.

kom hem från en solning med boman och hemma väntade en underbart skön bastu med martin. emina sov redan gott. nu ska vi mojsa ner oss i soffan och se vem som orkar hålla sig vaken längst!

sitter ute...

14b6012677887e50c52c5a1ce8bcbd47.png

sitter ute ett tag och låtsas att det är sommar. Väntar på att köttsoppan ska bli klar efter en hel dags rantande och en rejäl sovmorgon...

Som ett skämt!

var ut och rökte just . . . kändes som att mina tår skulle trilla av av kylan så jag var bara tvungen att kolla tempen utomhus. det är 5 grader!!
är det någon som skämtar eller? första dagen på semestern, det är juli månad och det är 5 grader!! bara att plocka in en massa ved och börja elda igen. min fina bränna börjar försvinna och så även mitt underbara sommarhumör. är det ngn annan som känner sig aningens besviken?

imorgon vet jag en som kommer ligga i ett varmt och skönt solarium.

Ni missar väl inte . . .

Lipstick Jungle ikväll??
hade helt missat att det skulle börja om ikväll men såg det precis på tv-tablån!
martin kommer bli sååå nöjd. . .

Vällingsdags för...

67f2fbbe3b0470d4dcb1ff712ae7b052.png

Vällingsdags för våran lilla favorit. Som förövrigt älskar sin nya säng!

Emina och...

5755896e888371d946df560246d3668d.png

Emina och pappa busar! :-)

Måndag

och första underbara dagen på semester med min fina lilla familj!

emina blev borta i holmsel med farfar och helena hela helgen och kom hem igår på eftermiddagen. bjöd de på middag och så kom lilla Alice hit också som emina busade och bossade med. allt vad heter blyghet var som bortblåst och hon gick an som ett litet vilddjur. =) var underbart att få hem henne och få kramas och gosas lite.

jag har haft sån allergi (eller nått) de senaste dagarna och igår tog jag en tablett som martin hade mot pollen. tydligen så kunde man bli väldigt trött av de och det vill jag lova! efter att emina somnat sov jag bort hela kvällen och var inget vidare sällskap alls till martin! men idag är jag dock mycket mycket piggare och vi har varit på språng hela dagen lång.

på morgonen fick pappsen sovmorgon och jag och emina åt frukost tillsammans och tog ett bad. sen efter att pappsen vaknat och lite lugnt och skönt här hemma så for vi mot boden för att hämta efterlängtade lilla kira. efter det vidare til mormor och fikade, hjälpte henne tömma sin frys och flytta allt i den och sen hann vi med lite handling till henne också.

efter vi kom hem därifrån har vi hunnit med middag och Lotta på bråkmakargatan. (emina har tjatat hela eftermiddagen) nu ska emina snart sussa och planen var att måla det sista lilla på altanräcket, men martin gav just ett nytt förslag. baka sockerkaka och se en film . . . .
hur kan man säga nej?

Middag

bestämde just att vi ska gå ut och käka ikväll. eftersom ingen av oss kommer vara kördugliga förrän ikväll så far vi inte upp tll holmsel ikväll. emina kommer ändå sova när vi kommer så vi åker imorgonbitti istället.
hade tänkt gå på bio också ikväll men det gick inga bra filmer alls tyvärr.

så det blir en god middag för oss och sedan hyr vi nog en film och köper lite godis.

saknar emina så mitt hjärta håller på att spricka . . .

Vaken men trött

är helt färdig efter igår! vaknade klockan nio imorse och gick och la mig på soffan istället för att jag kände mig pigg, men jag har i princip sovit hela dagen . . .
nu håller vi på att fixa lite lunch här. pizza i ugnen och så är det kvar lite kinamat från igår.

hade riktigt mysigt tillsammans med rebecca här innan vi for ut. var så skönt att få sitta ner och prata ordentligt om allt som hänt och allt vi inte hunnit prata om på senaste.
kring tio kom en kompis till rebecca och hämtade upp oss och skjutsade oss in till stan och färjan. hade riktigt roligt till en början och träffade fina människor på båten, men sen hände det lite personliga saker och kvällen spårade ur totalt. tyvärr.  . . hade kunnt bli en så fin kväll.

emina är i holmsel med lennart och helena. de kidnappade henne hela helgen och tyckte vi var snåla som inte riktigt ville det. men vi fick ge oss och nu är hon där och busar med farfar och helena. de skulle till kalix och kika på hästarna så hon myser nog=)
själv saknar jag henne och vill bara att hon ska komma hem och kramas med mamma! min älskade lilla ögonsten. om jag hade varit körduglig hade jag varit där redan.

nu blir det mat!

myser i...

0-5d843341e69f21233b46ee7c432fc966.png

myser i solen med rebecca! Snart är vi på färgan!

är ute...

30ece6a1cb4bff53cbce67ac2f7d1150.png

är ute på turné med lena. Ska kika på nya fina lägenheter.

Lunchad and counting...

3 timmar kvar...nedräkningen har börjat.
ledsen ännu en gång för mitt tjat...

har just haft lunch. blev en liten räkbaguette från ica och sen snabbt ruschande till storheden och lindex för att inhandla en nya mascara. jag hann precis! nu är jag då som sagt tillbaka och räknar sekunderna....

igår var ju emina och martin och hämtade min (och mammas, jossis och jennifers) gamla säng som vi haft när vi var små. en fullstor. eller nästan i alla fall. den är utdragbar så just nu har vi inte dragit ut den helt. blir ju så mycket mysigare för emina om den får vara lite kortare.
emina älskade den! hon skulle klättra ner i den med en gång, men mamma och pappa var ju tvungen att gorma lite först. det var inte det enklaste att baxa in en blytung säng i hennes rum må jag lova.
slutade med att vi fick skruva lös balkongdörren och ta in den den vägen. men det gick!
jag och emina var på eftermiddagen till Jysk och köpte en madrass till den. det var svårt att hitta en i lagom storlek men efter många om och men och en galen lite tjej som sprang omkring i butiken lyckades jag hitta en i rätt storlek och rätt prisklass. plockade med mig den och ett sommartäcke till emina och betalade...var blöt i svett innan det hann bli våran tur. aldrig mer shopping med emina utan vagn...
när vi sen skulle bädda sängen upptäcker martin att jag trots allt hade tagit en för liten madrass! inte alls den jag tittat på. suck och stön...
men vi bäddade den med eminas spjälsängsmadrass och lite överkast så det blev bra!

la mig med emina och läste för henne, välling i sängen och myspys och hon njöt!! myste in sig hos mig och kramades en massa så detta kommer nog bli jättebra!
och mysigt för mamma och pappa också=)

nu ska jag strax ut på området en sväng. hörs sen!

(ska försöka komma ihåg att mobilblogga ikväll/natt)

Fredag

underbara fredag! äntligen har dagen som jag väntat på kommit! sista arbetsdagen på 4 veckor och jag tror inte att jag egentligen behöver nämna att jag är överlycklig!
ikväll blir mysigt med rebecca. ska köpa hem kinamat och mumsa tillsammans och jag var och köpte lite vin igår eftermiddag. blir ett perfekt sätt att fira min semester och sen blir det utgång på färjan och möta upp martin och co.

så här ser jag ut idag, dagen till ära:

64f0412b80350b5531787a96a29109ab.png

har på mig en fin sommarklänning från hm, vädret till trots.

Linser

som jag skrev i ett tidigare inlägg så beställde jag ju färgade linser. jag älskar de och tycker jag ser superfräsch ut i de! (dock klarar martin inte av att se mig i ögonen när jag har de då han inte tycker jag ser ut som mig själv)

nu till mitt problem.
jag får in de...men det tar ju 100 år och 3 miljoner försök innan de är på plats. vid det laget är mina ögon röda och rinniga och jag ser ut som en galning. vilket såklart förtar lite av den "fina" känslan av linserna..

ngn som har ngt tips om hur man LÄTT sätter i linserna???

Lunchar med...

0-1dc51a30949beebe225d32f0965b8c7b.png

Lunchar med en bra bok och en kopp kaffe. 3 timmar kvar av denna dag och imorgon är det fredag! Martin och Emina är nu och hämtar en vanlig säng till Emina. Det blir nya sängrutiner vilket känns lite spännande...:-) nu ska vi bara fixa en madrass.

Här vill jag vara...

just nu skulle jag gärna byta plats mot detta...
familjemys.

Här vill jag vara...

just nu skulle jag gärna byta plats mot detta...
familjemys.

Barnvakteri

igårkväll fick vi klart med barnvakt för fredagen. känns superroligt att gå ut på färjan och så kan jag lindra mitt dåliga samvete med att jag sen har semester och kan vara med emina heeeeela tiden. (att jag alltid ska brottas med mitt dåliga samvete för allt) helena ska vara med emina och jag vet ju ändå att emina tycker det är bland det roligaste som finns.

vi får se vilka jag får med mig, men det lutar i alla fall åt att det blir jag och rebecca. ska lämna emina hos helena direkt efter jobbet (om det går) och sen ska vi sitta på altanen hemma hos mig och dricka vin och äta ngn god mat. ska bli riktigt mysigt och sedan blir det som sagt färjan.

funderar på att ta ut löshåret....jag vet, jag har bara haft det drygt 1 månad men det har redan växt ut så himla himla mycket. mitt hår växer som ogräs och har växt flera cm sen jag satte i det. plus att många slingor lossnat redan...tänker att det kanske är hälsosammare för mitt eget hår om jag plcokar ut det istället för att det ska nötas av...
vi får se...

Torsdag


1942d1d391b2548ea684dfdf2abc056b.png

691b7e053792e97bd4a8d0bb389e087d.png

okej. skittöntiga bilder, men idag är jag verkligen inte bildskön så detta får
lov att duga minsann! =)

har på mig oversizelinne från gina, kjol med hög midja från gina, leggings
och svarta converse. (typ) hann med att färga håret igårkväll och det känns
superskönt att ha det gjort!

Måndadsskifte

ja som rubriken lyder...fullt ös medvetslös idag.

har i alla fall hunnit med att luncha sallad med martin och emina som sedan drog vidare. tanken var att de skulle ut och åka båt med en kompis, men det blev inställt så de for till eric och hugo istället.
2 timmar kvar tills jag får komma hem till mina...hann knappt träffa emina igår så tiden ikväll känns extra värdefull. grilla? självklart i det vackra vädret!

vad gör ni om kvällarna i solen?

Onsdag

inte riktigt som jag ser ut idag. denna bild är från igårkväll efter fikan med boman.
men den kanske duger?

56bb1b543f4cbaa208eafd21325afa95.png

Yeeey!

idag är jag överlycklig! vägde mig imorse och ser att jag väger mindre än nånsin. (efter graviditeten) jag blev så glad så glad! konstigt nog känns det inte som att jag väger så lite (mycket) som jag gör nu, men å andra sidan får man väl snällt acceptera att kroppen inte ser ut som den gjorde innan jag fick barn. hur som helst känns det superpeppande och roligt!

på fredag ska vi mest troligt ut. beror på om vi får barnvakt. martin har firmafest och sen ska vi mötas upp på färjan. om vi inte får barnvakt blir det istället utgång för mig på lördagen. ska bli riktigt roligt. har varit lugnt ett tag nu men nu ska jag fira min semester och jag hoppas såklart att det blir strålande väder!
förhoppningsvis får jag med mig rebecca och kanske boman också. (kom igen gumman)

nu ska jag skriva tidrapport och jobba undan lite....

All About Us

Våra dagar