kvällsfika i...

10be5c06ee67cb4e2ab6e8420792b63a.png

kvällsfika i stadsparken med Boman. Riktigt mysigt med lite catching up och kaffe i solen!

Mer shopping

denna gång till lilla emina. har just beställt en alldeles bedårande solhatt till henne!
kul att kunna variera lite och som det färgfreak jag är så känns det ibland lite jobbigt att inte kunna matcha solhatten med kläderna..( ja jag vet, jag är skruvad)
nu har hon en ljusrosa typ stråhatt, en grå/vit keps med silverskull och denna röda lilla hatt med vita prickar.
dock är kantbandet på den jag beställt vitt och inte blått.

finns att beställa hos denna duktiga tjej.

  Klicka f?tt st䮧a bilden

Mobilbloggning?

nu har jag försökt mobilblogga en miljard gånger idag men det vill inte alls komma fram....hade fotat min outfit imorse, men bara en av bilderna kom med? närbilden.
så outfitbilden får ni sen när jag kommer hem för nu har min mobil tyvärr dött....

Shopping

som sagt. shoppoholic, det är jag..
hittade denna kofta på Gina Tricots hemsida just. har letat som en galning efter just en sådan modell utan framgång så gissa om det lilla shoppingodjuret inom mig blev alldeles till sig när jag hittade denna!
finns även i svart så båda åkte med...

Tisdag

jag är helt dagvild nu för tiden. trots att jag jobbar. är nog för att det känns som att jag också har semester nu när martin och emina är lediga. ingen stress med läggning på kvällarna, varken för emina eller mamma och pappa, god mat och mycket grillande, solsken, värme, filmmys osv...
inte mig emot iofs men detta har tyvärr resulterat i att jag är dagvild och idag fått för mig att det är onsdag. blev en aning besviken när jag insåg att det bara är tisdag..

solen skiner idag igen och det ser på vädret ut som att det kommer vara strålande sol till helgen igen. underbart! tänk att livet blir så himla lätt bara man får lite solterapi.

ikväll ska jag och fika med boman inne i stan. kanske far på Allstar om vädret tillåter en utefika. ska bli riktigt  mysigt att få sitta och surra lite då vi knappt setts sen vi var i sthlm tillsammans och det börjar ju nu vara några veckor sen.

nu ska jag jobba undan lite här. idag drar det igång...

Kvällsmys

nu har vi just lagt emina. hon tjorvar lite just nu men jag hoppas hon somnar snart. känns dock skönt att veta att hon är ledig med pappsen i veckan så även om det blir lite sena kvällar behöver hon inte kliva upp i ottan.

när jag slutade idag klockan tre kom martin och emina och hämtade upp mig från jobbet. for först till hm och handlade en massa sommarkläder till emina. det blev en bedårande solhatt, ljusa jeansshorts, jeansknickers, vit klänning, benvit tunika, 3 par trosor och grå shorts. perfekt! nu är nog en stor del av sommaren räddad.
efter det blev det storhandling och sedan hem och grilla.

nu har vi som sagt lagt emina och jag har just duschat. riktigt skönt var det att få tvätta håret och sedan reda ut det lilla (läs stora) skatboet. det må vara charmigt (enligt vissa) med lite tovigt och busigt hår, men idag var det inte kul! behövde en halv flaska balsam innan det ens fanns en möjlighet att reda ur det!
så går det när det är sommar och man bara slänger upp det i en slarvig knut hela dagarna.=)

månadsskiftet sätter igång på jobbet imorgon så vi lär ju ha det vi gör! men dagarna går i alla fall snabbt då och det blir semester snabbare.

nu ska jag krypa ner i soffan och läsa min nya bok jag köpte idag:

Ojoj!

som emina brukar säga. jag inser precis att det är redan nästa helg som jag ska tatuera mig!! har levt i fantasin om att det är länge länge kvar, men vaddå...2 veckor. nu blev jag nervös! men det ska samtidigt bli väldigt väldigt roligt och jag ser fram emot att bli tatuerad av ngn som verkligen verkar bry sig om vad han sätter på min arm, som jag vet är duktig och som lever för sina konstverk.

det blir spännande att se om vi hinner klart på 1sittning eller om det blir fler. jag hoppas jag kan härda ut och klara det på 1....såklart man vill att det ska bli färdigt med en gång. jag blir ju så ivrig!
på armen tar dte inte så ont så några timmar ska man väl klara i alla fall..

funderar på att överraska martin och boka en tid till honom. jag vet att han är riktigt sugen, men han behöver nog en liten spark i röven om det ska hända något. han vet inte riktigt vad han vill göra, men det finns ju så många alternativ! jag har några tips till honom. =) bokar jag en tid till honom får han nog fingrarna ur att bestämma sig.
för ärligt talat tjejjer....vad slår en tatuerad grabb?



Pete Wentz, basist Fall out Boy

(mobilbloggar) så...

6f1653d6993163390f00fb9a852d7aa9.png

(mobilbloggar) så här ser jag ut idag. Utsvängda jeans och sandaler. Lätt och ledigt. Sminkad dagen till ära. Har varit utan smink en vecka. Underbart! På sommaren går jag gärna osminkad. Hur har eran helg varit?

Måndag

igen..men nu är det sista måndagen innan semestern! ja jag vet att jag tjatar men det ska bli helt fantastiskt underbart att få vara ledig med mina fina. är inte lite avis på martin som redan nu har semester och förmodligen fortfarande ligger och snusar med emina i sängen. om det var roligt att stiga upp på morgonen? det kan jag tyvärr inte påstå...
ville bara ligga kvar och kramas!
dock måste jag erkänna att det var skönt att bara har sig själv att planera för och fixa på morgonen. gick ganska mycket snabbare än när emina ska lämnas på dagis. ungefär 1 timme snabbare till och med.

igår hade vi en toppendag! mysig frukost på altanen i vanlig ordning när solen skiner och sen begav vi oss mot arcus. emina var lite skeptisk till badandet först då det var ganska kallt i vattnet, men när hon fick åka rutchkana ner i vattnet gick det bra och hon ville helst aldrig kliva upp!
hon vilade ungefär 1 timme och sen kom även moster jossi och hennes jimmy dit ett tag.
jag svor över de få stackmoln som kom ivägen för solen, men när vi sen kom hem kunde jag konstatera att det nog var tur att de kommit. magen var knallröd! inte resten av kroppen faktiskt, men de har jag grundat så pass mycket redan.
emina klarade sig från att bränna sig. var lite orolig där ett tag då det är svårt att skydda henne helt.

jobbar till 15 denna vecka. skönt att i alla fall få sluta lite tidigare när martin och emina är hemma.
ska fara hem och äta på lunchen så får de skjutsa tillbaka mig sen så de får ha bilen.
efter jobbet blir det nog att de hämtar upp mig och så far vi och shoppar lite sommarkläder till emina. främst shorts har hon dåligt med.
nu mera jobb!

Lördag

nu har emina precis somnat efter att pappsen nattat. tänk att det alltid går så himla lätt för honom  . .. .tror minsann att lilla tösen vet att mamma inte är lika tjurig som pappa!

har haft en supermysig dag tillsammans hela familjen.
började dagen med en mysig frukost på altanen och sen har vi varit ute hela förmiddagen i solen. kring 13 åkte vi mot boden. hälsade på calle i hans nya hus och sen blev det boden alive och skoter på vatten. emina tyckte det var superroligt och ropade: - skoter! varje gång de körde. =)

hämtade jossi på vägen hem och vi har ätit grillat till middag och sedan kladdkaka och glass. spelade en kubbmatch efter det men sen gav vi upp. det var alldeles för mycket knott ute! och då emina är allergisk kändes det inte roligt alls.
så nu myser vi i soffan och ska se någon film snart.

imorgon är planerna att åka till arcus om det fortfarande är fint väder.
hoppas det. en arkusdag hade inte suttit helt fel! har saknat det!

just det. emina surrar bara mer och mer för varje dag som går. mer meningar. idag när vi satt ute och lekte med hennes telefon hon och jag säger hon i telefonen:
- hallå! mår du bra? göööör?
sötungen! snacka om att snappa upp hur mamma och pappa börjar sina telefonsamtal. =)

mina älsklingar!...

0-1892088d7829a00e2b5eb80e13a5e37e.png

mina älsklingar!

Emina i...

41d2d9a1b36a980315acf104f02317d1.png

Emina i sina nya fina kläder från tant inger. Vi myser i morgonsolen efter frukost på Altanen. Senare bär det av till boden för boden alive. Grillning står på schemat för kvällen.

sitter och...

55c6b5377fb67258ddd295608e2eadd9.png

sitter och myser i solen och har tagit på mig mina nya bruna Linser..vad tycks? Det syns lite dåligt på denna bild. Ska försöka ta en bättre bild imorgon. Nu är det Vällingsdags för Emina och sedan läggdags.

sommarglass!

71007ace160d4b9af1cfcbffc9748b39.png

sommarglass!

Hatt

jag vill ha en hatt! är det ngn som vet vart jag kan hitta mig en grym hatt?
typ som denna på underbart vackra nicole richie.
fast helst vill jag nog ha en ljusgrå med svart band...
helsvart funkar iofs också.

tipsa mig!

jag tar...

0-6b0d1f7acaa96940c9a72091a71c33cb.png

jag tar en liten rast och njuter av det otroliga vädret en liten stund. Tänk om man hade fått vara ledig idag! Men nu är det helg och jag vet en som kommer njuta! Hur mår ni i sommarvärmen?

Tragedi

Michael Jacksson är död...det är det första som når mina öron när jag slår på radion på morgonen.
trodde inte jag någonsin skulle kunna bli så berörd av en kändis död. jag vill nästan gråta...
han har varit en enormt stor del av mitt liv som liten så det är väl det...
min största idol som barn. michael jacksson blev bara 50 år gammal

nu har...

5a301237e5d766cd1d62171cc7b6104f.png

nu har jag fått min nya telefon! Älskar den redan men det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid den. Grym kamera iaf och jag kan nog konstatera att jag gjorde ett riktigt kap!

Shoppoholic

shoppashoppashoppashoppa!

shoppar hela tiden...så mycket jag vill ha och det bara kliar i fingrarna. solen skiner och jag vill glida omkring med mina brunbrända ben i härligt oversizade tunikor och sandaler eller ett par riktigt snygga heels till jeansshorts.
jag vill vara osminkad med badrufsigt tovigt hår och fräknar på näsan.
dessutom blir jag lycklig av shopping så jag antar att man kan kalla mig shoppoholic?

nu har jag klickat hem dessa färgade linser.
de kommer från Färgadelinser.

jag, brunögd? nice......

Expressions Colors Brown Utan Styrka

Hoho?

vart tar mina mobilbloggningar vägen?
har mobilbloggat flera gånger men inget av de har kommit fram. tröttsamt när det inte fungerar...aja, idag eller imorgon borde jag ha fått min nya mobil, och gud nåde om det inte funkar att mobilblogga då!

har suttit ute och pressat på lunchen. avnjutit en halv sallad och en skvallertidning. skönt med ett litet avbrott. nu har M här på jobbet sprungit iväg för att handla lite glass till oss alla här på kontoret för att fira...vad? ja, ingen aning. men M tyckte tydligen att det var ngt som var värt att fira iaf!
jag är glad så länge jag får smaka glass!

Ohlala!


 
Kan man annat än älska dessa skor från hm??
ska jag klicka hem de? de kommer förmodligen sälja slut
redan under dagen så ska jag måste jag passa på nu...

Torsdag

jag har haft det som fredag idag. gissa om jag blev besviken när jag kom på att det bara är torsdag!! fortfarande strålande solsken och jag vill bara ut ut ut! tyvärr inte en möjlighet när jag jobbar..
har med mig resterna av salladen vi åt till middag igår så på lunchen slänger jag mig ut och njuter av solskenet! jag hoppas innerligt att det underbara vädret fortsätter till helgen.

helgens planer är att på lördagen slappa och sola (?) på förmiddagen, sen kring 14 beger vi oss mot boden alive och kikar på skotertävling på vatten. en kompis till martin som kör. kanske lillasyster jossi följer med? efter det far vi hem och planerna är att hänga med lillasyster hela kvällen. ska bli riktigt mysigt! laga nån god mat, kladdkaka med grädde och sen bara mysa. antingen ute i solen på altanen, eller med en film i soffan.

nu ska jag jobba lite och drömma mig bort...ut i solen...

hejhej! Här är jag idag. Längtar

744d663949ab880b4d47d909b6b19e88.png

hejhej! Här är jag idag. Längtar som en tok efter min nya telefon så jag kan ta lite bättre bilder! Då kommer det defenitivt bli mer bilder i Bloggen och det brukar ju uppskattas? Nu, back to work!

Onsdag

snart har halva veckan gått och efter det är det endast 1 vecka kvar till semester. jag har redan tagit semester psykiskt känns det som. men det är bara att bita ihop och försöka få det att rulla på nu sista dagarna. det ska nog funka!

igår blev det bara en riktig myskväll. jag och emina lagade mat när vi kom hem och käkade. martin kom hem senare då han jobbade över ett par timmar. emina tjorvade ganska mycket när hon skulle sova, men till slut somnade hon. vi hade tänkt måla altanräcket men beslutade oss för en myskväll istället.
kröp ner i sängen och slog på 24. riktigt skönt att bara slappa för en gång skull, men ikväll blir det nya tag!

(kom igen nu och kommentera lite! det är så tråkigt att blogga när ingen någonsin skriver ngt. känns som att ingen läser då och jag ser ju att ni är många!)

så här ser jag ut idag. Au natur

68b8e47cbe46d750469b209858cba1d6.png

så här ser jag ut idag. Au naturelle utan smink och slarvig fläta.

Ny mobil!

denna skönhet är nu min! älskar den!
tror jag i alla fall...har ju inte fått den än=)

Shoppat

beställde dessa jeansshorts från Gina Tricot.
för det första har de grymt snabb leverans!! beställer man före 14 kommer det dagen efter. kanon!
sen har de bra priser och såklart grymma kläder.

dessa boyfriend shorts är helt underbara. dock lite stora i storlekarna tycker jag.
hade nog kunnat ha en mindre storlek.

Tisdag

tillbaka på jobbet. jättelugnt här idag och vi är 4 st som jobbar....kommer bli en låååång dag. jobbar dessutom till 16.bläk! såg i tidningen imorse att de lovar strålande väder på fredag och 30 grader varmt. jag blev med ens sugen på färjan, lite käk och lite drinkar eller kanske rosévin? ngn som är sugen?
åh, det hade varit så underbart. behöver den där sommarkänslan.
allvarligt, vem ska haka på?

inger var som sagt och hälsade på igårkväll. emina fick i vanlig ordning en massa fint av henne. en bok, 2 cdskivor med sagor på, kläder, pennfodral och fotoalbum  från Sia och mammsen fick också en bok. tack ign fina tant inger!
efter att emina somnat stannade inger ett bra tag och satt och surrade. riktigt mysigt då det var så länge sen vi sågs. mycket att prata om. kring 22 åkte hon hem och jag gick ut och målade lite grann på altanräcket. allt är ju bättre än inget! vill göra så mycket som möjligt nu innan semestern så vi bara kan njuta tillsammans när vi är lediga.








Sommaren är här!

som vi har väntat! och nu verkar den äntligen vara här! blåser  ganska mycket ute och imorse när vi var ute kändes det ganska kallt i blåsten, men just nu är jag bara glad att det fläktar lite.
jag sitter på altanen och bloggar och emina är i lekstugan och "kokar" som hon säger. hon älskar sin nya spis med alla grejjer till och det är så roligt att se henne leka.

imorgon blir det dagis för emina då det inte är mer än allergi mot mygg hon har. med andra ord inget smittsamt och än så länge verkar hon inte störd över betten på något vis.

ikväll kommer inger över. äntligen hittade vi en dag som passar och det ska bli så mysigt att ha henne här en stund! emina har ilat länge idag på förmiddagen så hon kommer nog orka vara vaken lite längre ikväll. hoppas solen håller i sig så vi kan sitta ute.

emina igår precis när hon fått spisen:

Måndag

idag stannade jag och emina hemma. jag klev upp imorse i vanlig ordning. duschade och gjorde mig iordning men när jag sen skulle väcka emina ser jag redan innan hon slagit upp ögonen att ena ögat är jättesvullet!
trodde det var ögoninflammation, men det verkar snarare som att hon fått ett knott eller myggbett på ögat. . . en massa vätskande bulor har hon i huvudet efter bett och nu som sagt då på ögat.
ngn som har några tips om vad man ska/kan göra?

stackars lilla gumman:



vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. blir inte några större utsvävningar, men kanske att moster jossi kommer och hälsar på oss. jag hoppas verkligen det! saknar henne! (och emina också som frågade efter henne imorse)

skulle ju måla staket igårkväll men våra penslar hade torkat ihop totalt så vi hade inga penslar till det. istället satte vi igång att måla altanräcket. hade målat halva och det blev sååå fint!! jag kan fota och visa er sen. sen ska bara altanen oljas mörk så kommer det vara perfekt!
jag älskar verkligen vårat hus! våran tomt, vårat läge, invändigt, ja allt. synd bara att det är lite litet. dock med möjlighet att bygga ut så det ska nog lösa sig=)

nu ska jag kramas lite med min mysiga dotter!!

150 kr på Kicks, Hm och Nelly.se

Registrera er HÄR , det kostar ingenting!

Ny bloggdesign!

nu har jag äntligen fått hälp med min bloggdesign! jag är supernöjd och vet defenitivt vem jag kommer ta hjälp av när jag vill förnya mig igen. =) snälla Kia har gjort denna!

nu ska snart emina sussa och jag och martin ska gå ut och fortsätta med målningen av staketet. . .suck . . men det blir fint när det är färdigt! bävar bara för alla mygg och knott, det är hemskt! emina är helt sönderbiten och har stora knölar i huvudet av alla bett. stackars liten!

Söndag

hade en supermysig midsommarafton i niemisel hos martins syster. alla syskon var samlade med sina familjer och det blev sillunch, blomplockning, klä midsommarstången, grillat till middag, en massa massa bus, skattkarta, godis och såklart dans runt midsommarstången.
efter allt detta var emina helt färdig och somnade gott. tyvärr sov hon inte speciellt bra och kring 22 gav jag upp efter allt springande och gick och la mig med henne. lilla skurken våran hade nog lite ont i magen tror jag minsann.
dock fick martin sig en helkväll. han hann till och med vara ute på byn! =)

midsommardagen vaknade vi till sol! tyvärr var det inte så varmt som man önskat men bara att det var solsken värmde en frusen själ. dags för sommaren att komma nu?
var ute hela förmiddagen och efter att vi ätit lunch for vi hemåt med en trött emina.

(tack frida för att vi fick komma! hade som vanligt en underbar midsommar!)

hemma blev det bara en massa lugnt och mys. riktigt skönt efter allt rantande.
efter att emina somnat för kvällen blev det mys med film och kladdkaka. (som vi mumsade i oss klockan tolv på natten!!)
jag kände ingen stress att gå och lägga mig då det var min tur med sovmorgon så vi var uppe riktigt länge. (för att vara oss)

idag vaknade jag av att emina satt och surrade med mig. tittar på klockan och ser att den är 10!!!! upp och hoppa och ut i solen. har varit ute precis hela dagen. martin har klippt allt gräs som skulle klippas med röjsågen och jag och emina har grejjat på med blommor, lekstuga och krattning.
nu har vi även hunnit vara och köpa lite mer blommor. skulle egentligen köpa till blomlådorna på framsidan men det var väldigt urplockat överallt och då det är skugga hela dagen där har jag inte en aning om vad man kan ha för blommor där. . . . (tips tack!!!)
slutade med att jag köpte två stora fina rosa perenner som jag tills vidare ska ha i amplar på altanen. längre fram kommer jag sätta de i den rabatt vi ska göra på framsidan.

emina har också fått en MASSA roligt idag!
var på barnens hus och köpte henne en spis med en massa kastruller och låtsas-mat. hon älskar den!! ska ha den i lekstugan nu och sen plockar vi in den när det blir kallt.
hon har varit som ett tänt ljus och bara lekt med den. underbara unge!

nu är pappsen och emina och slänger lite skräp och jag ska börja förbereda lite middag här. blir grillning av kotletter. riktigt mysigt och gott. önskar bara att det inte var måndag imorgon . . . .
(snart semester)

Skoköp

har varit på lunchen och handlat nya skor till emina. dels börjar de sneakers hon har nu vara på gränsen till för små, plus att hon skavt bort all färg framtill på de. jag kanske är knasig, men de är inte vackra längre så självklart ska lillstumpan ha nya skor!
köpte även ett par birkensandaler till mig själv. måste ha ett par tofflor som är enkla att ta på när man är ute på tomten och springer.

till emina blev det dessa bedårande Kavatskor! hoppas att det kanske lite liiiite mindre sand i skorna när skaften är lite högre. (jag härmar er Malin, för visst är det dom Lova har?)

dock har de jag köpte till emina några små små blå stjärnor på ena sidan av skon.

Utan titel

39559ed1411ef45bf75c9388e3edadd3.png

Torsdag (fredag)

känns som fredag idag när vi är lediga imorgn. underbart!
planera för midsommar är att fara till niemisel och fira midsommar med martins systrar med familjer. ska bli riktigt mysigt, men jag hoppas att det är liiiite mindre mygg än förra året! (kommer förmodligen vara mer..)
får se när vi åker dit, men på dagen är det lite aktiviteter i byn som jag gärna hade farit på som emina nog hade uppskattat, efter det blir det lunch, (jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir sillunch) och sen såklart grillning på kvällen.
förra året hade vi en alldeles egen midsommarstång som var så fin! vi får se hur det blir i år.
roligt är att det blir en massa kusiner där så emina kommer nog ha himla roligt!
vi stannar där över natten så vi inte behöver skynda hem när emina ska sova.

idag efter jag hämtat emina ska vi fara och hälsa på min mormor. hon kommer nog bli jätteglad. hon kan behöva se emina lite mitt i allt det dystra omkring henne. mormor har varit dålig ganska länge, men när emina kommer och hälsar på så glömmer hon. för en stund i alla fall...

ikväll blir det nog en myskväll med serien 24.
ska försöka komma mig iväg och sola och handla lite grann innan midsommar. martin och emina får nog stanna hemma tror jag.

annars är planerna få, vilket känns jätteskönt.
klär mig i kort trashad jeanskjol idag vilket var supersnyggt till mina gladiatorsandaler jag köpte i sthlm!
(de har jag i princip bott i sen vi kom hem)

mobilbloggar en bild på en liten stund...

Åååhh

grejjar grejar grejjar. . . . ja med bloggdesignen då såklart . . .
någon som anmälar sig frivillig till att fixa den till mig???

pretty please???

Tiden rusar iväg...

hinner inte med. emina blir snart 2 år och det känns som att hon nyss bara var ett litet litet knyte som vi kom hem med. lite gul i huden och en ruttnande illaluktande liten navelstump. den finaste, vårt hjärta, vår stjärna...
nu är hon så stor. hon pratar med oss, skrattar, busar, springer, bygger kakor i sandlådan, äter själv, somnar själv, klär gärna på sig själv. ja jag skulle kunna hålla på i en evighet med allt hon kan...

jag hoppas jag kommer kunna ge henne allt det hon önskar i livet, att jag kommer vara den mamma jag försöker och vill vara. jag hoppas att jag kommer i närheten av att vara en lika bra mamma som min egen var, jag hoppas att jag kommer lära emina alla de sunda värderingar jag tycker man borde ha och jag hoppas att emina kommer kunna se tillbaka på sin barndom och minnas alla våra mysiga och fina stunder.

 alldeles alldeles färsk
 ungefär 1,5 månad
 ca. 3 månader
 1 år gammal!!
 1,5 år...
 nu...

jag idag. Min james dean tröja s

0-230dd9d1b51ab5d4217d71dfa558e98f.png

jag idag. Min james dean tröja som är en favorit!

Onsdag

ni får ursäkta hur det ser ut på bloggen nu...försöker modifiera den lite sen min header bara spårlöst försvann, men det går inte så snabbt. jag har ju aldrig tid!!

idag när jag lämnade emina på dagis insåg jag att hon bara har 1 vecka kvar inna hon får semester tillsammans med pappsen. vad mysigt de kommer få det! de behöver lite egentid tillsammans, det kan nog vara nyttigt. sen efter den veckan går jag på min 4veckors semester. det ska bli helt underbart, men jag har inte riktigt hajjat att det är dags snart. är nog mest för att det är så himla kallt och det känns som att jag fortfarande går och väntar på sommaren.

idag kommer rebecca och william till oss efter jag slutat. martin jobbar kväll så vi passar på att umgås. ska bli riktigt mysigt då det var alldeles för länge sen vi sågs. har bara hunnit med korta stunder på senaste tiden så det ska bli skönt att riktigt få surra av sig och barnen får busa.
ska laga hamburgare till middag. det brukar vara uppskattat av barnen. (och föräldrarna) har köpt hem max enormt goda GI-bröd också.

pratade återigen med tatueraren igår. han hade funderat och planerat lite över min tatuering. känns som att han hajjat precis vad jag vill ha så det känns toppen och tryggt.
fick även ett första datum. 12 juli!!! inte alls länge kvar ju!

har fått förfrågan att lägga upp en bild på den tatuering jag ska göra om
och här kommer den:

(ska alltså bygga ut den och så gott det går försöka ta bort de minsta av blommorna..de större upp mot axeln blir kvar, men kommer att byggas in med en massa andra färgglada blommor mot svart bakgrund)

Shopping till Emina

beställde lite från hm igår. har suktat efter deras skinnjacka till emina i evigheter men tyckt att den varit lite dyr då hon redan har en jacka. men nu hade de satt ner den och hade EN kvar i storlek 86. jag hoppas bara att den inte är för liten...finns risk att den kan bli lite kort i armarna, men vi får se.
passade även på att beställa urtuffa jeansshorts till lilla damen som jag också spanat på ett bra tag!

namnlöst

243cf5a851765faf9fb4510820da1406.png

rufsig idag! Och fryser... Huga

29c3ac8044ceb1aabed2ebdff4df923b.png

rufsig idag! Och fryser... Huga för detta väder!!!

Mammas vackerbarn

emina är en riktig liten mysunge på mornarna! ja hela tiden egentligen, men extra på morgonen. =)
hon sitter gärna i min famn och kramas. håller armarna om mig runt magen (så långt hon når) och lutar huvudet mot mitt bröst. kan det bli mysigare?? jo, när hon bestämmer sig för att dra ner mammas tröja lite extra så hon får lägga sin kind hud mot hud. underbara unge! vad hade jag gjort utan dig??

hon pratar bara mer och mer. nya ord varje dag och nu kan man förstå precis vad hon säger. de gånger vi inte förstår henne det är när hon vägrar säga vad hon vill....
färger börjar hon också lära sig nu. igår när vi kom hem satte vi oss och ritade tillsammans. hon bad mig rita en sol, vilket jag gjorde. när jag gjort det plockade emina fran en gul krita, sa: Gul!, och visade att jag skulle måla solen just gul... jag blev så stolt över min lilla unge! hon måste nog vara den klokaste som finns! =)

hon älskar att springa, det är det bästa hon vet! fram och tillbaka i huset, eller helst ute på altanen! hon skrattar hela vägen och håller gärna koll så hon vet att man tittar på henne.
även böcker är roligt just nu! den bästa boken som finns är den hon fick av tant inger med en massa massa luckor i. hon vet utantill vad som finns under varenda lucka. emina kommer nog bli en klippa på memory! =)

älskade vackerbarn. tänk att vi gjorde dig....

Tisdag

vilket regn och rusk! men iofs, hellre nu än mitt i högsommaren. om det nu blir ngn?
är dyngförkyld och huvudet värker. har haft konstant huvudvärk i 4 dagar nu...suck..funderade starkt på att stanna hemma idag, krypa ner i soffan och bara dra täcker över huvudet och stanna där. men så blev jag snål o tänkte att jag lika gärna kan fara och jobba. jag slutar ju ändå klockan tre...
nu börjar jag ångra mitt val...

fick ju faktiskt se pappa martin igår. han kom hem och käkade middag med oss innan han drig vidare för mer jobb och skruvande i volvon...idag kanske han kommer vara hemma? om han är det ska jag passa på att fara och sola! jag måste få känna mig lite fräsch!!
imorgon jobbar han igen i alla fall och då ska rebecca och william komma och äta middag med oss och umgås. ska bli supermysigt! de senaste gångerna vi setts har det blivit så stressigt allt...

skönt med en kort vecka denna vecka...
behöver vara ledig nu!

Shoppat

lite nyshoppat från tradera. jag älskar verkligen den sidan. där kan man hitta lite udda kläder, de med stil men som ändå kanske inte ALLA har.
så nu har jag äntligen hittat den perfekta oversize t-shirten. sådär lagomt sliten...
och så har jag även hittat den perfekt oversize parkasen. älskar den!!

vad tycker ni?

jacka från Monki

Harley davidson T-shirt XL biker,mc,retro,vintage,tröja

inte så enkelt..

det kommer inte bli så enkelt som jag trodde att fixa min tatuering...
pratade med tatueraren just som började med att säga att det inte går att göra en coverup på det jag har. men i slutändan lovade han att hjälpa mig. han sa i alla fall att han kunde göra den grymt mycket finar än vad den är idag och skulle höra av sig om en tid ikväll. trodde dock inte att han hade ngn tid förrän i slutet av juli..
men den som väntar på ngt gott!

tanken är att få in en del färg, mycket skuggningar och blommor. kanske liljor, eller mer cherryblossoms. får se hur det blir, men jag har i alla fall fullt förtroende för honom då jag sett tatueringar han gjort tidigare. han verkade i alla fall mycket motiverad att hjälpa mig med detta.

hittade denna bild när jag snokade runt efter tatueringar med blommor och svart bakgrund.
gillar den skarpt!

Måndag

försov oss imorse...vaknade 6.20 och börjar jobbet 07.00.
hoppade upp och hann fixa mig, riva upp emina och lämna henne på dagis och var på jobbet 06.57!! ganska bra gjort va?? stackars lilla emina bara som knappt hann vakna innan hon var på dagis. men jag talade om det för fröken så de skulle gå och sätta sig o läsa bok och mysa innan de åt frukost.

måndag idag och det känns som att det kommer bli en lång vecka. jag har nedräkning inför semestern och då brukar det alltid bli så att man inte riktigt är 100% på jobbet...
är dessutom jätteförkyld nu. trodde jag skulle få bli hemma idag, men jag kände mig bättre imorse än igårkväll så det är bara att bita ihop och jobba.

har fått svar av tatueraren nu i alla fall. fick skicka en bild på min nuvarande tatuering och en beskrivning på vad jag vill göra istället. åh vad jag längtar!!!
ngn som har ngt bra förslag på vad man kan göra? jag vill i alla fall att den ska vara feminin...men jag har verkligen INGEN fantasi just nu. snälla hjälp!

Söndag

söndag och en riktigt mysig regndag. men trots att det idag kändes passande med lite regn och rusk så börjar man u undra vart sommaren håller hus. snart har juni passerat och än så länge har vi knappt sett en glimt av sommaren. kanske lika bra å andra sidan. min semester börjar vecka 28 så det är egentligen då det betyder som mest!

har haft en riktigt mysig helg tillsammans hela familjen. då vi knappt sett pappsen sen vi kom hem från sthlm så var det mycket behövligt att få umgås allihopa!
i fredags var monika på jobbet snäll och gav mig en bra deal som gjorde att jag fick sluta 14 istället för 16. hann med allt det tråkiga så som städning och plock innan middagen så vi sen med gott samvete kunde slappa. grillade kotletter till middag och sen for vi och handlade godis för en myskväll. emina somnade kring halv åtta och även mamma och pappa!

på lördagmorgon halv åtta vaknade både jag och emina. efter 12 timmars sömn kände jag mig faktiskt utvilad. första gången på länge! pappsen fick sovmorgon till 9.
farfar kom och hälsade på en sväng och ville låna med sig emina till holmsel, men då både jag och martin är extremt "eminasjuka" så fick hon stanna hemma med oss. sen blev det stan och efter det handling.
hämtade Kira i boden och det är så mysigt att äntligen ha henne hemma igen! 1 vecka är för lång tid. emina har frågat efter henne men nu är ordningen återställd!

idag har vi bara myst tillsammans. emina och martin for precis till stan för att handla nytt tändstift till röjsågen och jag fick lite tid för mig själv.
när de kommer tillbaka blir det lunch och sedan kalas/examensbudning hos lillasyster jennifer! ska bli riktigt mysigt att fara dit och träffa alla mina fina!

just det! ska nog tatuera mig inom en snar framtid igen.
då jag inte känner mig helnöjd med den jag har på högra armen kommer jag göra en coverup. vet inte riktigt vad det blir än så jag kommer nog ge tatueraren ganska fria händer. men jag vill ha den ganska feminin och det lutar åt en salig blandning av blommor. känns spännande!

Inspiration

jag har ingen inspiration alls till att blogga...känns som att jag inte har ngt speciellt att skriva om. i vanliga fall brukar jag kunna blogga ändå och alltid hitta ngt att skriva om, men nu är det tomt...

jag och emina hade i alla fall en mysig kväll igår. hon har varit såååå sur och arg sen vi kom hem men nu verkar det ha släppt! äntligen! vi värmde mat från frysen så det gick snabbt med middagen = mer tid till mys och bus.
efter maten badade vi och busade en massa. emina tyckte det var hysteriskt kul när mamma sprutade vatten ur munnen på hennes mage. =)
efter badet blev det soffan och bolibompa. var helt färdig och emina med. jag somnade till en liten stund med mysungen i min famn och emina tittade nöjt på bolibompa. kring sju var det läggdags och jag behövde bara vara in en gång innan hon somnade själv.

martin var och jobbade och skruvad i bilen så vi var solo.
när emina somnat passade jag på att färga håret. inget litet projekt med detta hårsvall! hade färg överallt innan jag var klar, men jag lyckades få bort allt. fixade gelenaglar medans färgen satt i och efter det blev det leverpastejmacka och en kopp te till Greys. underbart men hemskt avsnitt!

min plan var att försöka hålla mig vaken tills martin kom hem, men jag lyckades tydligen inte....

idag har jag på mig mina skor som jag köpte från tradera för ett tag sen. minns ni de?
de är underbart sköna och grymt snygga! kommer nog bli riktiga favoriter dessa!

idag är jag krullig i håret och

0-2ceaf0bdfa00301dc0a1a42591c0ba5c.png

idag är jag krullig i håret och känner mig grymt trött! Ska försöka hinna med att färga håret ikväll och hade även behövt en tidig kväll.. Men det är ju greys! Får snöra mig i sängen direkt efter det.

Sthlmsbilderna

från bilturen:







från festen på fredagen:











på grönan på lördagen:











hotellrummet (lite stökigt men fint var det):







köar till bruce:







och så till det bästa, konserten:














Sthlmsresan

ja jag kan ju börja med att berätta att vi knappt tog oss iväg. kring 22 tiden kom boman och lars och hämtade upp oss. vo tog oss till antnäs där bilen går sönder. (tur i oturen att vi inte hann längre)
väl hemma igen konstaterar vi att det kommer ta ett bra tag att fixa bilen så vi bestämmer att fara och hämta vår audi istället. far med boman och lars bmw och hämtar upp den.
när vi kommer tillbaka ser vi att deras bmw är ramsne och konstaterar att en fjäder gått sönder. struntar i det för tillfället då vi inte ska ta den ner till sthlm ändå.
packar över alla saker i audin och sätter oss i bilen...då går tändningslåset sönder...
det var som ett skämt. visste inte om jag skulle skratta eller gråta...

grabbarna skruvade hela natten och klockan sex på morgonen for vi iväg mot sthlm.

fredag: kom fram kring 15 mitt i rusningstrafik så ytterligare 2 timmar senare anländer vi till hotell Hilton vid slussen.

underbart hotell och underbar personal. hade grymt fint rum. såg helt nytt ut, ljust och fräscht, vitt kaklat badrum och stora fina fönster längs med hela väggen. lovely!

jag och boman skyndade oss ner på söder för att shoppa lite kläder inför kvällen och lyckades fynda lite. grabbarna vilade under tiden och sen blev det mumsig middag på Blå Dörren. (klockan var då kring 19 och vi hade inte ätit sen 09 på morgonen) tillbaka till hotellet och fixa oss, ta en drink (shot) och sen vidare till Hardrock.
slutade på ett dansställe. minns inte vad det hette. jag och martin trillade in på hotellrummet efter fyra ngn gång tror jag.

lördag: ställde klockan föra att hinna med hotellfrukosten. och tur var det för den var gudomlig! sällan o aldrig har jag ätit så mumsig hotellfrukost.
vilade på rummet en stund efter det och sedan gjorde vi stan. mötte upp med gurra som hakade på. lunchade, shoppade och strosade innan vi for till grönan och levde loppan. blev bus och middag där och när vi var som ispinnar kalla tog vi båten tillbaka till hotellet.
de andra gick vidare för en öl men jag och martin gick upp på hotellet och kröp ner och mojsade i den fantastiskt sköna sängen med en film och lite gotta. riktigt mysig kväll och skönt att slappa bara jag och han.

söndag: då mina sneakers gått sönder och såg hemska ut ville jag hinna köpa mig ett par nya sneakers innan konserten. inte kul att gå på konsert och köa en massa timmar med högklackat! så jag och martin klev upp i ottan, åt frukost, fixade oss och sen blev det stan igen för oss. hann med att köpa 3 par skor, haremsbyxor, 1 linne, en stor resväska och hårspray inom loppet av en timme.
stressade tillbaka till hotellet, för snart skulle vi börja köa!
mötte upp de andra och tog en taxi till Stadion. skulle käka innan men tänkte att vi kollar kön innan. och tur var det!! det var redan 1000 pers i kön så det var bara att börja köa....

konserten: ungefär 7 timmar senare började bossen spela! fick stå i the inner cirkle ungefär 10 meter från scenen. och vilken man han är! han log sig igenom hela konserten och hade sån karisma att den smittade av sig på oss alla! att han är 60 bast kan man inte tro när man ser honom!
tyvärr har man ju kanske inte direkt den rätta längden för en ståplats på ett gig med 30 000 pers..när jag såg som bäst såg jag halva bruce, och minst hälften av tiden såg jag inget alls. så fort jag såg honom gick tiden otroligt snabbt och jag kunde inte släppa honom med blicken, men så fort jag inte orkade stå på tå och inte kunde se ngt kändes det mest bara jobbigt.
så allt som allt kan man väl sammanfatta det med att Bruce var grym!! han bjöd på allt man kunde önska sig (förrutom American Skin) men ståplats, det blir det inte fler gånger för mig. förutsatt att jag inte växer några dm inom den närmaste framtiden!

måndagen: var det dags att åka hem. sista dagen med hotellfrukost och jag åt som om jag aldrig skulle få se mat igen!! (kan säga att jag saknade hotellfrukosten imorse när jag åt en torr hårdbrömacka)
kring 10 rullade vi från sthlm och kring 21 var vi hemma.
underbart att komma hem men lika underbart var det med en minisemester!

bilder kommer ikväll eller imorgon!

Underbara hem

nu är vi hemma igen från stockholm. kom hem igårkväll kring nio. och efter våra önskemål var farfar lennart hemma hos oss med emina. trodde bestämt att hon skulle sova när vi kom hem då det blev lite senare än planerat men när vi öppnar dörren hem kommer jordens goaste lilla tjej och möter oss!!
min lycka var total och jag höll nästan på att börja gråta. min lilla trollunge!
mös med välling i soffan och läste lite böcker innan det var sängdags. blev alldeles för sent för emina hade inte alls ro att sova när vi la henne. somnade inte förrän kring 22....

jag och martin snörde oss också i sängen efter det. struntade i att packa upp och mös istället. somnade ganska snabbt då vi båda var helt färdiga!

fick såklart väcka emina imorse och hon var inte glad över det kan jag lova! kändes så himla trist att "bråka" med henne såhär när man precis kommit hem. men vad ska jag göra?
till slut vaknade hon till i alla fall och vi läste en bok, åt frukost och klädde på oss innan det var dags för dagis.
helt hysteriskt ledsen har hon varit hela morgonen hemma och jag vet inte ens vad hon ville. kanske lite separationsångest? jag längtar i alla fall efter att få hämta henne i eftermiddag. ska ha en riktig myskväll tillsammans alla tre!! som jag har saknat min lilla trollunge!!
har haft jätte trevligt i sthlm men jag vet inte om jag kommer vilja vara iväg från emina så länge igen...kanske blir lättare då hon blivit lite äldre...

nu ska jag jobba lite här, men jag kommer med en fullständig uppdatering om sthlmsresan lite senare. allt vi har gjort och såklart om konserten med The Boss!
bilder kommer i kväll, har inte hunnit lägga in de än....

in the inner cirkle! 2 timmar ti

0e77e11f671739cf4d7d5aa99f2c6755.png

in the inner cirkle! 2 timmar tills bossen börjar spela nu...

nu köar vi för fullt inför bruce

0-7212ce4ea2da7bf6bd3be79126628022.png

nu köar vi för fullt inför bruce! Står ganska bra till och hoppas få stå i the inner cirkle... Strålande sol är det iaf och härlig stämning!

nu är vi i sthlm i alla fall. De

0-27dd74e15897c93f4c0cb9586142f24e.png

nu är vi i sthlm i alla fall. Det märker man ganska snabbt. Kö! Nu ska vi bara hitta vårt hotell...

nu är vi äntligen på väg! Har pr

0-365e04707247c3b8c9a8148d98160d16.png

nu är vi äntligen på väg! Har precis passerat umeå. Tanken var att vi skulle åka kl tolv inatt men 3 bilar hann gå sönder för oss... Var det nå mer??när vi bestämde oss för att ta vår audi så trillade tändningslåset lös. Det var som en dålig komedi... Nu är vi som sagt på väg i alla fall. Är trött och sliten men med lite bruce springsteen i högtalarna känns allt lite lättare. Törs jag säga detta på riktigt nu? Bruce, here we come!!

Blommor

jag har inte hunnit fota de blommor vi var och handlade i helgen. blev några perenner. ska ha de i kruka och tydligen kan de övervintra i garaget så länge man håller max 5 grader där. perfekt!
hittade en massa små blommor som börjar växa mitt på gräsmattan. grävde upp de och tänkte att jag i alla fall ska försöka rädda de. satte de i en fin kruka på altanen.



har en massa massa idéer nu om trädgården/gården våran. vet inte riktigt vart
jag ska börja någonstans...allt kostar ju så mycket pengar också.
men vi har börjat i alla fall med lite blommor, målning av staket och nya stolsdynor.

Torsdag och take off

en trött mamma som sitter här framför datorn idag...mina ögon håller på att falla ihop och jag har ingen aning om hur jag ska orka med denna dag. möte hela eftermiddagen..
när emina kom över inatt kände jag att blöjan var riktigt riktigt blöt och till och med så det gått igenom pyjamasen. sprang såklart och hämtade en ny blöja och jag tror jag lyckades byta den på henne utan att väcka henne.
sen har jag vaknat en massa inatt. vet inte varför direkt, men det känns att jag inte fått en ordentlig natts sömn.
kanske är lika bra eftersom vi åker inatt så man kan sussa lite i bilen.

martin pratade med lars igår och han är ledig idag så han skulle försöka kliva upp i ottan och sen sova på eftermiddagen och köra hela natten. jättesnällt! hoppas han orkar bara..

sista kvällen med emina innan vi sticker...huga...
var riktigt jobbigt att lämna henne på dagis imorse så hur tusan ska det gå ikväll? tanken är ju att vi ska söva henne hemma hos farfar och helena, men hur ska jag kunna göra det utan att börja storgrina?? det kanske går bra, vi får se. kommer kännas jättekonstigt i alla fall!
kanske känns lite lättare när man väl är på väg..
efter emina har somnat far jag och martin hem och packar vårt eget och slappar lite innan det är dags att fara.

Bruce Springsteen! here we come!!

Löneförhandling

nu har jag varit på min löneförhandling.
gick in beredd på att slåss med näbbar och klor då jag inte trodde jag skulle få ngn höjning alls. men se på fan! det slutade med att ajg gick ut därifrån med ett stort leende på läpparna och avslutade med ett: tack så mycket!
700 kr nu. kommer retroaktivit from 1/4 och from 1/10 blir det nästan 300 kr till!!

en lycklig tjej som jobbar idag. tror aldrig jag har varit så trevlig mot mina hyresgäster!!

så här ser jag ut idag. Som vanl

2e7f4a0bce33d3e5a17f8c4c1285daa1.png

så här ser jag ut idag. Som vanligt kör jag på den lite mer rockiga stilen. Men vet ni? Nu är jag riktigt sugen på en gullig klänning. Gärna i vitt och gärna med lite spets.. Ska leta i sthlm! Riktigt snyggt till typ denna frisyr och tatueringar. Då blir det inte för gulligt!

Onsdag

blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igårkväll. tanken var ju som sagt att vi skulle måla staketet. så efter middagen for vi iväg och handlade lite mer färg samt olja och färg till altanen. nu ska den få sig ett lyft!
räcket ska målas vitt och altanen ska oljas i en mörk färg. kommer bli så fint!!
när vi kom hem var det marsch i säng för emina som somnade snabbt. (började med 5minuters metoden igen i helgen och det tog bara 20 minuter i 2 dagar och nu somnar hon själv igen)
vi la oss i soffan jag och martin för att vänta och se bara så emina verkligen somnade.
halv tio vaknade vi....
blev med andra ord inget staketmålande...kanske ikväll istället?

i övrigt är det inga speciella planer idag. umgås så mycket som möjligt hela familjen för ikväll är sista kvällen bara vi. på torsdag far vi med emina till farfar och helena och lägger henne där och sen på natten bilar vi ner till sthlm.
längtar som en galning samtidigt som det känns otroligt jobbigt att lämna emina.

tyvärr ska det bli 9 grader och regn i stockholm på fredag...känns jättetrist och hela helgen ska det vara dåligt väder...typiskt då Bruce konsert kommer vara utomhus. får ta med varma kläder!

verkar som att det lugnat sig lite på jobbet nu. kanske kommer hinna med lite mer bloggande under dagen.

pappsen och emina gungar på söndagmorgonen.
emina i pyjamas och martin i morgonrock=)


Sockerunge

åh jag vill bara fara och hämta emina nu!!
jag har en sån eminasaknad nu så det är inte klokt. nog för att jag alltid saknar henne, men nu är det extremt! kanske kan det bero på att jag vet att jag blir utan henne i flera dagar snart...buhu...
min lilla sockerunge.

äntligen är sandlådan klar!
emina älskar den! och kira har hittat sin plats. vaktar lilla emina=)



jobb jobb jobb...

0-3de117437ee44ddb899f2ec5626be63c.png

jobb jobb jobb...

Yeeay!!

tog på mig mina haremsbyxor från förra året idag.
förra gången jag provade de var de alldeles för stora så jag sydde i de. (inte alls speciellt länge sen) så nu idag tog jag på mig de igen. och döm om min förvåning när jag reser mig från stolen i fikarummet och precis bara hinner fånga byxorna innan de trillar av!

blev ruggigt glad kan jag lova! vikten tickar sakta men säkert neråt och mina kläder börjar vara stora.
underbar känsla!
sommaren: here i come!

(dock lite omständigt när jag håller på att tappa byxorna nu hela tiden på jobbet)

Tisdag

tillbaka på jobbet. hoppas på en något lugnare dag idag.
tycker i och för sig om när det är lite fart och fläkt, då går dagarna så mycket snabbare, men det får inte bli hur mycket som helst heller.

ikväll ska vi måla staket. blir hemmagjord mumsig köttsoppa till middag och sedan bus med emina innan det är läggdags för henne. sedan staketmålning. kommer blir så himla fint när det är klart! man börjar se nu på ett ungefär hur det kommer att bli och det blir minst lika bra som jag tänkt mig! kommer bara ta lite tid tyvärr...

har haft en riktigt mysig morgon med emina. brukar vara jobbigt att få upp henne när jag börjar sju men idag vaknade hon av sig själv strax innan jag skulle kliva upp. hann pussas och kramas lite med pappsen också innan han for till jobbet. sen blev det barnprogram, mys i soffan och så hjälpte hon mig såklart när jag skulle sminka mig. (som alltid)

en svettig liten tös i helgen med nya "foppatofflorna".
avskyr de egentligen, men i den här ministorleken var de bedårande!




Puh!

misstänkte som sagt att det skulle bli en stressig dag på jobbet idag. det blev det. minst sagt!
95 besökare när jag slutade klockan tre och så telefon på det.
men det gick bra och det var riktigt skönt att sluta klockan tre och få fara och hämta min lilla stumpa.

vi har myst här hemma jag och emina ikväll. pappsen jobbar sent idag.
lagat middag, badat, vikt tvätt och dammsugit och nu ligger hon och sover.

tänkte slänga upp lite bilder här på bloggen nu och sen snöra mig i soffan och se Mamas boys.



Måndag

som vanligt dålig uppdatering under helgen, men vi har så mycket att göra hemma på gården så all tid går åt till det. har i alla fall hunnit med en del i helgen. har köpt, byggt och målat sandlåda, handlat och planterat lite blommor, klippt gräset, börjat måla staketet, målat ett utebord, servat bilen och såklart hunnit med en massa bus och mys med emina.
en underbar helg tillsammans har vi haft! skönt att "bara" ha gjort saker hemma och inte haft ngt annat inbokat.
nu till helgen åker vi ju till sthlm så då kommer vi inte hinna göra ngt alls så vi får påta på nu i veckan under kvällarna.

idag är det 1a juni och vi kommer förmodligen ha det vi gör! månadsskifte och otroligt mycket inflyttningar så jag har just hällt i mig 2 koppar kaffe för att piggna till lite och hoppas att jag i alla fall kommer veta vad jag heter när jag går hem idag.

nya planer för sthlms resan är att vi åker redan torsdag kväll/natt. emina ska som sagt vara hos farfar och helena och då de ska vara ledig med henne på fredagen så blev det bäst att lämna henne redan torsdagkväll istället för att riva upp henne tidigt på morgonen på fredag. nu får hon vakna där och bara mysa på.
känns dessutom mycket bättre att få säga hej då till henne hemma hos farfar och få söva henne där istället för ett snabbt hej då på dagis. mitt hjärta känns lite lättare. =)

nu är det fullt ös medvetslös här!
hörs!

All About Us

Våra dagar