Mysig helg

har varit en v'äldigt mysig helg måste jag säga. tyvärr har inte martin vart hemma allt för mycket men det har gått bra i alla fall. har haft sällskap av min tredje hälft i princip hela helgen. boman=)

i fredags var vi på stan. började med en lunch tillsammans med våra karlar och sen när de for och jobbade fortsatte jag och boman på stan. efter det for vi hem till oss och käkade tacos, busade med emina, kollade idol och surrade.
igår gav vi pappsen lite sovmorgon och sen lallade vi på här hemma. julpyntade lite, tvättade bilen, hade lite främmande, städade. på kvällen for martin på fest och boman kom hit och glodde film med mig.

idag har vi julpyntat lite mer, men det är ändå mycket kvar innan det är klart. saknar nu verkligen den där röda trasmattan hit till köket! =) kom just upp ur ett bad och lite senare ska vi bege oss mot stan och skyltsöndag. kanske möter upp boman och lars.
jag hade hoppats få hela söndagen med martin. har saknat honom så kosmiskt när han jobbat så mycket, men som det sur ut nu blir det snöröjning igen idag . .  .
suck

nu ska jag kramas med mina!

Wow!

emina sov hela natten i sin egen säng! kvart över sju vaknade hon och jag hämtade över henne och hon somnade om till halv nio! underbara unge!
mår ännu bättre idag och jag njuter av allt. tänk att man kan uppskatta saker så mycket efter att ha varit däckad.

jag och emina ska snart bege oss mot boman och lars och hälsa på ett tag. efter det ska vi fara och tanka bilen men i övrigt har vi inga planer. i eftermiddag ska vi storhandla i alla fall. det ekar tomt i kylen nu.
ska handla saffran och jäst så jag kan baka lussebullar. är sååå sugen! men då ska de vara nybakta!

nu ska jag ta mig en kopp te och sen packa skötväskan och bege oss.

Bra dag!

igårkväll när jag skulle se dh så trodde jag ärligt talat att det är ngt allvarligt fel på mig...
var såå däckad!! till och med martin sa att jag såg förskräcklig ut...(tack för den älskling)
så döm om min förvåning när jag vaknade imorse och kände mig relativt pigg!! ingen var lyckligare än jag. möjligtvis emina, som nu har en mamma som orkar busa lite mer...

skickade snabbt som attan ett sms till rebecca och frågade om hon och william ville komma och hälsa på oss. (har saknat de såå!!) så de kom. barnen har busat, vilat, käkat osv. och typ samma för mammorna=)
kring fem när de for drog jag och emina till mostrarna och hälsade på på bergnäset. bjöds på styvfars gomat och lite qualitytime med mina systrar. var så länge sen!
emina somna i bilen på väg hem men vaknade såklart när jag bar in henne och sen fick jag kämpa i en o en halv timma innan hon somnade. körde halvt om halvt med 5mm men imorgon börjar vi med den på riktigt då våran lilla tös är hopplös att söva nu för tiden!

annars har det väl inte hänt så mycket. emina är grymt nära att börja gå ordentligt nu. hon har ju kunnat länge nu men det är skillnad på kunna och vilja. hon är sååå fjantig!
sa det till martin igår...att tänk att hon kunnat gå sen hon var 6 månader men fortfarande inte släppt taget helt..
men idag har hon gått några svängar helt själv och jag ser att hon nu vill.
hoppas det sker snart så hon hinner bli ordentligt stadig innan hon börjar på dagis.

medans vi väntade på becca och william imorse tog jag fram dammsugaren. gick en rajd här i huset (svettig som efter ett träningspass efter det...inte heeeelt kurrant) så nu är det i alla fall rent. och tvättmaskinen har gått hela dagen så snart har vi kanske lite rena kläder också...
kombinationen sjuk mamma och övertidsarbetande pappa går inte ihop med husägande..
men nu!!
ska ta tag i martin ngn dag så ska vi ha en rejäl vinterstädning innan julpyntningen på söndag!


nu ska jag se till eldsen och hoppa i duschen, sen tror jag minsann jag kryper till kojs...

På ren och skär vilja

inte sjutton hade jag blivit frisk inte....känns fortfarande precis som att jag har feber. ont i huden och fryser/svettas om vartannat. och sen rethosta/slemhosta på det. tror jag har hostat så jag har sår i halsen nu...
inatt kunde jag inte sova. somnade väl kring halv fyra kanske. hade sån fruktansvärd värk i övre raden av tänderna. antar att det är bihålorna. det pulserade och värkte..
lever på treo nu...

idag har jag, emina och boman vart och rantat lite.
har handlat lite mer julpynt, 2 st julklappar och present till eminas lilla kusin gustav. detta gjorde jag på ren och skär vilja. orkade egentligen inte men det kändes som ett värre öde att sitta hemma..

när vi kom hem försökte jag få emina att se film men det gick inget vidare så jag gav upp och spolade upp ett varmt bad till oss båda. det gjorde susen och jag fick en liten energiboost efter det men nu är jag under ytan igen..

jag är såååå trött på detta!!
jag vet, det är inget roligt att läsa ett deppigt och klagigt inlägg som detta men jag är såååååå förbannat trött på att vara sjuk nu! har vart sjuk nästan konstant i en månad nu...
jag vill bli frisk, orka börja träna, orka ta tag i hemmet, orka busa med emina och orka träffa mina vänner och min familj...
det borde väl vara min tur snart??

1:a advent

ja snart är det 1:a advent. och som jag längtar!!
längtar så till att få julpynta och gå på skyltsöndag med emina. ska bli underbart!

beställde lite julpynt för ngn vecka sen och nu vill jag bara att det ska komma.
beställde bland annat en vit julgran. dock kanske man inte kan sätta fram julgranen 1:a advent??=)

annars blev det gardiner med hjärtan till vardagsrummet, pumlor i rött till granen. (ska ha vitt och rött som tema i vardagsrummet) och vita gardiner med röda änglar till köket, och dukar med samma mönster. i övrigt blir det knallrött i köket. rebecca skulle kolla om hennes farmor kunde väva en knallröd trasmatta till mig. jag hoppas!!

 
                                           

Snöstorm

nu är jag äntligen "frisk" igen. fortfarande förkyld och har jordens rethosta som håller på att driva mig till vansinne men i övrigt är jag frisk.
sitter just nu och myser här hemma. mysigt med lite snöstorm. har gjort en brasa kollat på the voice och mojsat med emina här på morgonen. mysigt att vara inomhus såhär när det är stormigt ute...

i lördags var vi på kalas på bergnäset. robban fyllde år så vi var dit och mumsade lite tårta och surrade. efter det for vi mot stugan i bjummis. sen har vi myst där resten av helgen. har verkligen varit en underbar helg. den perfekta helgen kort och gott. kom hem igårkväll och jag for till boman för en liten tjejkväll.
vart en massa surr och en massa kaffe och sedan såg vi filmen sex and the city. var riktigt mysigt att få hänga lite ostört.
dock var det inte lika mysigt att köra hem sen på natten...gick knappt att se något alls för snön...

idag har vi inga planer alls..jo stanna inomhus.

kan även meddela att emina fått en till liten kusin!! en liten gustav som föddes på lördagmorgon.
längtar så tills vi får träffa honom och snooosa lite bebis!! och självklart tills vi får träffa föräldrarna och höra hur allt gick.
jag avundas de lite som får ha det där underbara! känslan jag minns att man hade de första dagarna på bb. man har blivit en familj och man kan inte slita ögonen från det vackraste som finns!
självklart är ju emina fortfarande det vackraste som finns, men ni förstår nog vad jag menar! =)

Emina diskar

såhär söt är man när man hjälper mamma diska. (hon säger förövrigt mamma hela tiden nu!!!)
hon tycker även det är roligt att få dricka själv ur glas, men denna gång var det kanske inte det mest hläsosamma i glaset?? =P





Allvarligt??

nu är jag sjuk igen!!
innan magsjukan var jag förkyld med feber 2 gånger som bara avlöste varandra och sedan magsjukan direkt efter det..nu har jag varit frisk från magsjukan i 1 vecka och nu är jag sjuk igen!! feber och grymt ont i halsen..
just nu går det relativt bra. har tagit 2 treo för ett tag sen så jag och emina har busat lite nyss. lekte lillstrumpa och systeryster med hennes strumpor.
det är ungefär vad jag orkar med idag MED treo i kroppen...hoppas bara att emina klarar sig...

martin skulle försöka komma hem så tidigt han bara kan. hoppas det går...snart ska emina vila så då ska jag passa på att sussa jag med men sen hoppas jag att martin kommer hem.

igår var i alla fall en mysig dag. var på stan med becca och william. strosade runt lite och sedan lunchade vi på waldorf. for vidare hem till oss sen för en lekdejt och sen helt plötsligt var det eftermiddag och dags för middagslagning.
emina hjälpte mig skala potatis och diska. sötungen!
åt årets första julmat också. potatis med prinskorv, köttbullar och rödbetssallad. emina höll på att äta ihjäl sig!

hoppas pappsen kommer snart så emina får busa lite....

Jag var snabb!

hann med bilderna innan vi ska åka!
här kommer de:

   
    
  

Stan

idag bär det av till stan med rebecca och william.
ska fixa mig och ge emina lunch så ska vi bege oss och hämta upp de sen. ska bli skönt att komma ut lite. igår var jag och emina hemma hela dagen. det var mysigt, badade och busade en massa, men nu vill jag ut från huset!
har inget speciellt jag ska göra på stan, rebecca hade ngt ärende så jag hakar mest bara på.
ska stanna till på Stil när vi far till stan och fixa mitt träningskort. rebecca har redan fixat sitt och boman är också pepp så nu j-vlar! hoppas bara att tiden kommer räcka till!

emina verkar vilja fara nu...hon sitter i hallen och klär på sig ytterkläderna. vår duktiga kicka!!

ikväll hade jag tänkt försöka hinna lägga in bilderna från festen i lördags.
hoppas jag hinner få upp de här!

Ball!

satt och kollade efter tatueringar nyss och hittade denna. den är så ball så man nästan dör!

right?

Puh!

nu har jag just klivit upp efter en utekväll igår med lite brudar. sassa fyllde år så vi firade henne med tjejfest och rosa champagne. hade superskoj men tyvärr var det sunkig musik på olivers...det är ju det som annars brukar vara bra där. men tyvärr inte igår..
och att sen stå 1 timme i kö innan vi kom in var inte heller speciellt upphetsande. men vi roade oss så gott vi kunde tillsammans med ett annat gäng men att sjunga barnvisor, gamla klassiker och hitlåtar. great!=)
nu känner jag dock att festandet får vila ett tag då det varit alldeles för mycket på senaste. nu vill jag njuta av min familj och bara vara ett bra tag framöver!

martin och emina är och rantar men han ringde just och frågade om jag ville ha mat från McDonalds. OM jag vill???
åh du är bäst min älskling!!

på ett tag ska vi på kalas och fira ida som fyller 6 år. kring ett skulle det vara 17 barn där...ska bli intressant att se emina med så många barn runt sig!

nu kommer maten!

Mysfaktor

nu har jag städat lite här hemma. höll på att frysa ihjäl så jag passade på att göra en eld medans emina vilar. har tänt en massa ljus, och som sagt städat så nu är det en massa mysfaktor här hemma hos oss.
det är fredag och vi längtar tills pappsen kommen hem och myser med oss!
nu vill jag att stumpan vaknar så jag får goas lite!!

längtar tills man får börja julpynta lite.....


 
 här har jag min plats för min fina mamma. tänder ljus för henne nästan varje dag..
emina brukar vara med när vi tänder ljusen. berättar för henne att det är hennes mormor
och att hon har den bästa mormorn i hela världen. (men det tror jag redan hon vet då jag
är ganska säkert på att mamma inte kan låta oss vara ifred här hemma...) =)





































Remiss

idag har jag och emina varit och flängt...
började med bvc. och nu äntligen har hon fått en remiss till barnkliniken och ska få utreda om hon har några allergier. det känns verkligen toppen och som en sten som föll från mitt hjärta!
efter bvc for vi vidare till barnens hus och handlade present till ida som fyller år på söndag och en till julklapp till emina. köpte duplolego. en jätteförpackning.
emina kommer nog älska det men huga för att plocka undan det! hihi!

planen är att fara till bjummis ieftermiddag. men det beror på om martin måste sanda....jag hoppas inte. för jag var sååå sugen på lite mys i bjummis. idol och lite snarra...

på tal om snarra...eller nått...
jag går ner mer och mer i vikt hela tiden. och jag gör inte ens nått! fattar inte vad som hänt!
ställde mig på vågen igen imorse och nu väger jag mindre än jag gjorde innan jag ens ätit ngt efter magsjukan...fattar ingenting...men jag antar att det bara är att tacka och ta emot!! =)
kanske kan vara för att jag börjar med p-piller igen??

nu vilar emina och jag ska passa på att plocka undan lite här. tömma diskmaskinen och kanske börja packa lite inför bjummis...

Bus

såhär roligt kan man ha tillsammans!! vackerungar!!

Underbara vinterdag!

idag har varit en helt underbar dag! ingenting att ha dåligt samvete över...
rebecca och william kom hit direkt på morgonen och käkade frukost med oss denna första riktiga vinterdag. myspys!
de har varit här hela dagen. barnen har busat en massa och jag har rebecca har surrat, druckit kaffe, lunchat och såklart också busat med barnen.
tog en kort liten prommis med emina i vagnen när hon skulle vila, sen har hon sovit gott ute i åtminstone en timme. friska, härligt rosiga kinder hade hon när hon vaknade igen.

därav att jag inte har dåligt samvete. emina har fått alla sina behov tillfredsställda idag. skönt! hon kommer nog sova gott ikväll. (mamsen med)

började koka lite kött här på förmiddagen. så till middag blir det kalops med kokt potatis. mums!
gick ner gaska många kilon under min magsjuka och än har jag inte gått upp de igen så jag hoppas de håller sig borta! har helt slutat gi:a nu och tro de eller ej men då började jag gå ner i vikt igen.
kul att man gi:at i typ ett år i onödan....suck...

ikväll ska henrik komma och hjälpa martin skruva i bilen och jag hade tänkt fara och sola när emina somnat. behöver lite ljusterapi!

Festblåsa

jag är på jakt efter en festblåsa.
vi är bjudna på en stor fest på juldagen där det ska vara ordentligt uppklätt. jätteroligt ska det bli, men svårt! måste ju hitta den rätta, den perfekta. eftersom jag inte direkt är tjejjen som brukar klä mig i finklänningar så får det inte bli för pluttigt heller så det är inte det lättaste må jag lova!
martin ska i alla fall köpa sig en ny snygg konstym, ha svart skjorta och matchande färg på slipsen till mig klänning. han kommer vara gorgeous!

har nu 3 alternativ på klänningar. vilken??

  

Tröttsamt!

nu är jag såååå trött på att bara vara hemma!
emina är i alla fall lite piggare idag men fortfarande ingen matlust och jättelös i magen..lite svårt att fara någonstans när det är så.

igår fick vi i alla fall besök av boman som vågade sig hit på en liten visit. hjälpte henne att färga hennes hår mörkbrunt (blev superfint!!) och käkade lunch tillsammans och så. emina var trött och hängig så hon vilade och sen såg hon Arthur och minimojjerna. (nya favoriten)

vad tusan kan man hitta på här hemma?
har just städat min gardreob men hjälp av emina men nu vet jag inte vad vi ska hitta på. emina ska väl vila snart..
när man är hemma såhär så blir man så trött. har ingen ork att göra ngt och ingen inspiration.

när martin slutat ska vi i alla fall fara och hälsa på farfar lennart. helena jobbar så vi far dit med lite pizza så kanske emina får busa lite också. skönt att se ngt annat än husets fyra väggar i alla fall..

Finally!

nu verkar det som att vi alla är friska. jag hade mitt senaste toabesök imorse men sen dess har det varit lugnt. finally!
emina har ätit litegrann och även jag och martin. kändes konstigt att vara mätt...

nu har allt tvättats, diskats och kokats. och älsklingen håller just på att dammsuga.
känns rent och fräscht och som att alla elaka magjsukebaciller är borta! men inte är man HELT hundra inte. inte så mycket krafter och ork till att busa med emina men imorgon kanske även det är tillbaka?

nackdelen med att vara friska igen är att martin ska jobba imorgon...känns som att vi blev grymt snuvade på helgen. blä!

när vi var och handlade igår så köpte vi filmen Arthur och minimojjerna till emina. hon älskar den! satt som klistrad framför tv:n länge innan hon blev less. mysunge!
har beställt en julklapp till henne idag också. beställde boxen med Lotta på bråkmakargatan till henne. hon älskar det! kommer bli svårt att hålla sig fram till jul bara....

vad tusan ska man mer hitta på för julklappar till henne? vad är det som kommer nu som hon kommer behöva? man har ju ingen koll på sånt...

Eller så inte...

magsjukan fortstätter.
jag kände mig i pigg idag, emina verkade bättre även fast hon bajjade en hel massa och martin var också på bättringsvägen.

det började med att emina kaskadspydde 2 gånger över vardagsrumsgolvet...våran lilla stumpa. hon blir så rädd och förskräckt och självklart jätteledsen. mest innan såklart då hon säkert inte förstår varför hon mår så illa.
efter att ha fått kräkas blev hon liiiiite piggare igen. skrattade till och med ett par gånger. men sen trött igen...och bajsar och bajsar och bajsar...inget får stanna kvar i hennes lilla kropp.

jag mådde som sagt också bättre men nu på kvällen är det värre igen. jag slipper på illa och jag slipper kräkas men inte får jag behålla ngn mat för det inte! (utan att gå in på diverse detaljer....)
behöver bara tänka på mat så vrider det om i magen. och gäller det att ha nära till toan!!
fast ändå hellre detta än som det var i fredagskväll/natt.

martin får behålla maten han äter men har ingen som helst aptit och är jättehängig och seg. han blir hemma från jobbet imorgon i alla fall vilket känns skönt även för mig då jag inte vet om jag orkat ta hand om emina helt ensam om allt ska forstätta såhär...

har i alla fall firat farsdag det lilla vi har kunnat och martin fick 2 fina presenter av emina.
1 svart farfarströja och en svart stickad skärmmössa.

nu på kvällen har vi inte velat ge emina ngt annat än att dricka då det bara åker rakt igenom...har annars under dagen gett henne lite allt möjligt. bland annat lite blåbärssoppa...

ngn som vet vad man ska ge en sån liten en med magsjuka? vill ha tips!!

På bättringsvägen

nu börjar vi vara lite bättre allihopa. jag är nog den som är piggast men även martin och emina börjar vara bättre. dock får inte emina behålla maten vi ger henne. hon äter den men poopar ut den med en gång...nu är hon så lös att det är mest som ett skum...stackars liten. och trött är hon. så fort hon får chansen lägger hon ner huvudet och vilar.
har i alla fall kommit oss ut och handlat lite idag. var så illa tvungna men jag tror det gav oss alla en liten energikick!

har till och med klarat av att äta vanlig mat idag. gårdagen bestod av nyponsoppa och champinjonsoppa.
just nu har jag en köttfärslåda i ugnen men vi får se om ngn av oss vill äta av den...

emina somnade själv i soffan idag när jag gick iväg och skulle fixa lite mat:



Emina också . . .

bara ngn timme efter att jag skrivit här så fick emina magsjuka också. . .
stackars liten!
som tur var fick hon en lindrigare än mig och martin och har "bara" kräkts 2 gånger. och nu verkar det vara över. (håller tummarna)

fick i mig lite fil på förmiddagen .. . .det fick inte stanna kvar många minuter. hur ska jag våga äta igen??
just nu mår jag illa för att jag är hungrig

Magsjuka

utan dess like! detta är det värsta jag varit med om. och martin är också sjuk!
emina har klarat sig än så länge men denna kvällen blev inte så rolig för henne. stackars liten . . . lyckades inte få henne att somna förrän kring tio heller. (fick ju springa på dass och kräkas varenda gång nån av oss gick in till henne och skulle söva henne)

har just druckit lite vatten och ngn klunk avslagen cola så nu väntar jag bara på att det ska komma upp/ut igen . . .

hur ska detta sluta??

Emina myser med Azlan

Heldag

har haft en heldag tillsammans med boman, rebecca och william. mycket mysigt! en massa surr, kaffe och bus med barnen. dagen bara flög iväg och när brudarna och william for hem var det dags för middagslagning.
gjorde hemmagjord pizza som blev jättegod!

emina är inte riktigt som hon ska just nu.
det började inatt. hon vaknade flera gånger och både jag och martin försökte söva om henne. men när hon sög på tutten började hon grina. till slut kom hon över till våran säng och då har hon sovit, om än oroligt.
skulle gissa att det är en tand på gång. eller jag vet att det är det eftersom jag känner den men tycker det är lite konsigt att hon reagerar nu efter att den kommit upp.
ville inte alls äta på morgonen och knappt till lunch heller.
när dagens besök farit hem blev det ett riktigt bajskalas som slutade med att jag fick ta emina till duschen. har aldrig varit med om dess like!! löst och överallt! (för den som ville veta)
hon åt lite pizza till middag i alla fall men det for bara rakt igenom och sen har hon mest suttit ochh myst i min famn hela kvällen.
jag hoppas hon får sova inatt och vi andra också.
imorse sov hon till nio. underbart! och kanske inte så konstigt efter en så orolig natt.

imorgon ska jag och emina fara och hälsa på malin och lova. var superlängesen vi sågs så det ska bli kul att se hur stor lilltjejjen har blivit. är väl kanske samma size som emina som är så liten! =)

nu blir det en dusch och sedan krypa ner i en renbäddad säng. mojs!

Dagens shopping

nu är jag och emina hemkomna från lunchen med inger och catarina. som alltid bjussade inger på lunchen på Baan Thai. tänk att jag har så fantastiska människor runt omkring mig!
lunchade och sen gick vi på stan en sväng. emina fick en massa massa kläder av både inger och catarina och även mamsen shoppade lite till emina.
efter att de farit så strosade jag vidare på stan en stund. inhandlade farsdagspresent och lite till mig själv.

axelbandslös bh. äntligen en som passar mig! har letat hela mitt liv!
+ 3pack hipster och 3pack string:




supersöt enkel strapless klänning:



och så eminas kläder.
rosa farfarstopp, kjol med skjorta att ha på jul, benvit tunika/tröja, rosarandig finstickad tröja med lite puffärm, brun stickad tunika, vita tossor, hello-kitty tröja, grå mjukisar. (bortskämd liten dam?)


   
  
  


Hårmässigt

jag ska verkligen försöka spara ut mitt hår nu....vill ha långt men jag har inte tålamod att spara ut det. jag brukar komma så långt som till axlarna och sen ger jag upp och klipper mig. men nu ska jag klara det!!

long way to go:

 

Vad tycks?

ja nu vill jag faktiskt höra ngt från alla er som läser! =)
vad sägs om min nya bloggdesign??

själv älskar jag den! har fått hjälp av snälla Sandra som är grym på detta!
vem som helst kan beställa underbara bloggdesigner av henne. på hennes blogg finns mer info!

sitter just nu med färg i håret och önskar att jag börjat med det lite tidigare då jag är sjukt trött. men vill man vara fin....
imorgon blir det lunch med inger och catarina på Baan Thai. gissa om det ska bli mumsigt??? deras bröd med vitlöksdressing är gudomliga! för att inte tala om deras mat...
äh, nu blev jag hungrig! min skaldjurspaj som var middag idag misslyckades så justnu känns det som att jag bara tänker på mat!

en cigg, tv och sen skölja ut håret.

so long!

Bilder från Halloweenfesten

nu kommer som utlovat lite bilder från helgen!

    
    
   
   
   
     
  

Tisdag

emina vaknade i vanlig ordning kring sju. myste på i sängen med barnprogram tills mamsen bestämde att det var dags att kliva upp och byta blöja och göra välling. om emina hade fått bestämma hade vi nog varit kvar i sängen och mojsat hela dagen.

igår kväll monterade jag och emina ihop hennes nya ljusarosa barnbord som vi fick av tant inger igår. emina älskade att sitta vid det på sin lilla sittpuff. sötunge!
imorgon blir det lunch med ovan nämnade och catarina. ska bli mysigt att få surra lite. var så länge sen!

dagens planer är att fixa oss lite nu och sen bege oss mot becca och william. ska dit och busa lite och sen ska jag och emina handla lite. i övrigt har vi inget planerat, men det räcker nog.
emina har tydligen lite bråttom iväg nu, hon sitter i hallen och klär på sig sitt fleeceset. =)
hon är så duktig på att klä på sig själv. nu är byxorna halvt på och strumpor och skor klarar hon också galant på egen hand.

nä nu ska jag rycka upp mig lite här och fräscha till mig.

Nu ger jag upp!

jag försöker och försöker mig på en ny design på bloggen men det blir inte bra!!
så nu ger jag upp och har bett en tjej som jag vet är duktig på detta att hjälpa mig. nu en gång för alla vill jag bli nöjd och ha en blogg som ser proffsig ut. så mycket roligare att blogga då också...

jag lovade er bilder också. kan bjuda på några av emina men de från halloween får vänta lite. till imorgon eller så. har inget fotoredigeringsprogram än och jag måste förminska de. annars tar det hundra år att ladda upp de...

den roligaste sysselsättningen nu är att plocka ur och plocka i (helst mammas trosskydd men även tepåsar går bra):

  

Jag är tillbaka!

nu är jag tillbaka efter en mycket välbehölig paus från bloggandet!
det kändes inte speciellt roligt längre utan snarare som ett tvång, plus att vår dator haft knas så jag har inte kunnat ladda in nå bilder i datorn. och hur roligt är det att blogga utan bilder??

igår kväll var boman och lars här. lars fixade vår dator. tömde den helt och hållet så nu är den ny och fräsch! och förhoppningsvis ska det väl även gå att lägga in lite bilder från kameran. har inte testat än.
ska testa lite senare. just nu ska jag bara snabblogga lite och sen ska jag fortsätta busa med emina.

emina har varit borta hela helgen hos farfar och helena.
på fredag eftermiddag lämnade vi henne där och hon kom hem från holmsel igår kring fyra. gissa om jag saknade henne?? visst är det skönt med en paus ibland, men denna paus var lite väl lång! emina verkar i alla fall ha haft det bra och busat en massa. tyckte att hon bara under helgen hunnit bli så stoooor! tänk att det går så himla snabbt!
hon går inte än men hon kan egentligen. när hon glömmer av sig så går hon lite men så blir hon lite fjantig och sätter sig. det kommer när det kommer.
dock surrar hon en massa! en massa ord som man förstår men även en massa ord som jag inte har en aning om vad de betyder. det är roligt att lyssna på henne och underbart att få höra alla nya ord.
igår  när hon kom hem hade hon lärt sig säga dricka. sötunge!

nu ska jag busa med emina och sen vila med henne. (har haft en hemsk natt med nästan ingen sömn alls....)
om jag hinner senare idag ska jag slänga in bilderna som är i kameran. både en massa bilder på emina men även från Halloween festen i helgen. med utkädnad och allt! =)

PS ngn som skulle vilja göra en ny design till min blogg??? DS

All About Us

Våra dagar