Ultraljud!!

wow! nu har vi precis vart på UL.häftigt! trodde jag skulle börja gråta först, emn det gick över och sedan låg jag bara och stirrade med häpnad över att h*n verkligen är i min mage. hihi!! sååå söt!! sprattlade JÄTTE mycket, till och med så att barnmorskan påpekade det=) det var svårt att se ansiktet då h*n låg och borrade in ansiktet mot ryggen. men vi såg småfossingarna, ryggraden var jättetydlig, ja egentligen var allt jättetydligt förrutom ansiktet...
fick fyra bilder med oss som jag ska studera ingående när jag kommer hem!!

som ni kanske märker var då detta en helomvändning i humör från de två tidigare inläggen. har inte orkar skriva nått, inte ens orkat gå in på min egen blogg..usch...
känns lite bättre nu, kanske för att jag försöker att inte tänka på det så himla mycket. jag vet, man ska inte förtränga, men just nu tänker jag förtränga så mycket det bara går, och koncentrera mig på det som nu gör mig lycklig. hemma är det ganska påtagligt vad som hänt då han varit vår clown, man märker att azlan saknar honom och det är väl det som känns värst..tänk själv att förlora sin bror..jag hoppas att det kommer gå bra för honom och jag hoppas att jag inte kommer vara allt för överbeskyddande i fortsättningen. släppte ut honom imorse innan jag for till jobbet. kändes mer grymt att stänga in honom hemma när det är så varmt och fint ute, men självklart går jag omkring och oroar mig för att nått ska hända honom....

ikväll ska vi till ulla-carin (min faster) som fyller år. jobbar fem idag (bytt med ullis) så älsket kommer och hämtar upp mig, vi far och käkar och sen far vi direkt dit då vi ska vara där kring sex-tiden. ska bli kul att se hur de bor, de har precis byggt nytt.
imorgon är jag ledig, nästan i alla fall. ska jobba 7-10 och sen far vi till haparanda jag o Martin. Ska även på barnaffären som ligger där o kolla lite allt möjligt. ska bli sååå mysigt! o skönt att få göra nått skoj mitt i allt sorgliga..ska stanna i bjummis på vägen hem o på lördag ska jag på Bounce med mina syrror i Kulturhuset. längtar!

nu ska jag hämta mig en kopp kaffe, sätta mig ner och njuta av att dagen är lugn och att det bara är en timme kvar tills jag slutar även fast det känns som jag nyss kommit! =)

mammasorg....

våran lilla Chipp finns inte längre...
hittade honom igår.......
mitt mammahjärta värker utan dess like och jag gråter hela tiden.
grät hela kvällen igår och har inatt drömt om honom, vaknat och komitt på vad som hänt, gråtit lite och somnat om.
ingenting känns speciellt kul just nu.
vårt lilla charmtroll kommer inte igen. aldrig mer..

nu kan jag inte skriva mer, då börjar jag gråta..
saknar dig

ångest.....

våran lilla Chipp är borta...han kom aldrig in igårkväll..
har knappt sovit nått inatt, bara sprungit upp och kollat om han väntat utanför..men inte det..
usch, vilken ångest.
våran lilla tjockis...jag saknar honom så mycket och det skär i mamma-hjärtat när tanken att det hänt honom något kommer..
vart är du???

våren är här för att stanna?


jag hoppas då det i alla fall. allt känns fjäderlätt och skönt när man får njuta i solen.
idag vaknade man som vanligt tidigt...ser att solen skiner och studsar upp.
sassa kommer efter att jag suttit ute en timme och njutit av solen och en skvallertidning..=)
har suttit ute i solen och surrat och druckit kaffe hela dagen. känns på kinderna nu kan jag säga..
en kort liten promenad till café bygård för en lunchmacka och en magnus på väg tillbaka.

nu är jag precis iordninggjord för kvällens bravader..eller bravader och bravader, blir inte så mycket sånt nu för tiden. ska träffa malin utanför hennes jobb, sen ska vi gå hem till henne och käka pizza och mysa på...ska bli skoj!
tyvärr får dock kira stanna hemma då hon nu börjat släppa sin päls rejält och Micke är lite allergisk..

nu ska jag pysa snart. bjussar på lite bilder innan!


   




                                                         

Vart jag bloggar

eftersom många har visat vart de bloggar tänkte jag att jag skulle göra samma sak.
så här kommer bild på det, samt en bild på mig och en av våra bäbisar. =)



                      

Mår gott

nyäten å go känner jag mig just nu. dock känner jag mig även väldigt tjock. dock inte i en dålig bemärkelse...=) jag når botten på min navel nu! där har man nästan fastnat med fingret tidigare=)
undrar hur h*n kommer se ut....kommer att vara..hur det kommer kännas att vara förälder. jag kommer bli mamma..kan inte förstå det själv. en liten skrutt kommer kalla mig mamma.....

                                                       123360-90

det är nått som känns i magen...

japp...går inte att beskriva, men när jag böjer mig ner, trycker lite lätt på nedre delen av magen eller har ett par byxor som är lite trånga, så känner jag att det är nått där! häftigt!

så är man åter stationerad på jobbet. suck...nä, nu ska jag inte säga så, för du ljuger jag. känns faktiskt inte allt för hemskt. dessutom kom peter nyss med godis till oss alla i receptionen. mumma! =P

hämtade paketet med alla mina skor i går. och ALLT passade. sommarskorna satt perfekt och gummistövlarna var gudomligt söta!! öyckat köp. och 500 kr för 3 par skor...

snart är det UL....jag längtar som en tok! 29:e mars gäller det. spännande. men jag har lite ångest då jag vet att man inte får pinka en timme innan..och jag som måste gå varje kvart. hur ska det gå?
aja, det är ju för en god saks skull i alla fall.
har nu även hittat vagnen som vi bara MÅSTE ha. den är såå fin. emmaljungas City Cross. Men jag kan inte bestämma mig vilken färg vi ska ha..svart kändes så trist. vill ha ngn färg, men jag vet inte vilken.

nu ska jag äta upp min center! =P

äntligen!

nu funkade det äntligen att lägga upp bilder, men det tog en HIMLA tid!!
orkade därför bara med ett par stycken.
de är från helgen då carro och erik hälsade på oss, första dagen på altanen=)


blääää

trodde verkligen att våren var på intågande, och det var den...i ett par dagar...men nu är snön tillbaka..suck..ruggigt deprimerande att kliva upp i morse och inse att det åter var vinter..men tjurskallig som jag är envisades jag med att ändå ha på mig min vårjacka...dock blev det mössa och halsduk lindad 14 varv till det...måste erkänna att det kändes lite småkallt..

fem-vecka denna vecka...suck..
aja, jag hann med vårvädret i alla fall när jag hade två-vecka. härligt! =)

okej, till helgen som varit då...har vart ganska pigg, trots lillen som växer och växer i magen.
på fredagen var det bara lugnt. baby kom hem kring sju efter att ha jobbat länge länge länge...
på lördagen vaknade vi klockan sju. älsket skulle iväg och jobba. klev upp med honom och käkade frukost och min plan var sen att lägga mig i sängen och kolla film och sova mera..men inte kunde jag somna inte..såg en film och sen gick jag och duschade och gjorde mig iordning, hände upp de nya gardinerna till vardagsrummet. (blev sååå vårigt och fint) och sen kom älsket hem igen. for och käkade lunch på mcdonalds. mumma! har haft cravings efter deras små cheese i flera veckor. sen kollade vi barnvagnar, bilar och var och letade vårjackor till oss båda på teamsportia.dock inhandlades endast en virkad svart mössa till mig samt en peak kepa till Martin.
Vidare till pappa och rut för att gratulera rut som fyllt år. Fick välja mönster till en dress hon ska sticka till vårt lilla kärleksbarn. hittade ett såå fint mönster! en stickad byxa i naturvitt och en stickad "jacka" till med luva.
sedan handlade vi för middag med Malin och Micke.
De dök upp, vi käkade och kollade filmen World Trade Center. och enligt mig var den kass! enbart för att tjäna pengar och inget annat. har hört att det ska vara bra, men njee....

och söndagen då. ååhhh underbara väder!! helt underbart. gick ut på altanen med baby och kira efter att vi hä,tat henne. baby hackade is och jag intog position i solstolen. såå varmt och skönt..dock blev jag rastlös och busade med kira. heeelt tokig var hon, så busig. hon nästan tuggade fradga och började bitas. inte då på ett dåligt sätt..=) gullet! jagade katterna så de vart livrädda=)

och nu...måndag..
suck..lunch snart...eller på tyå en timma kanske..blärk..
jag vill ha solen tillbaka!!

bara vägar

imorse nrä jag gick hemifrån kvart över sex trodde jag att denna oerhört korta promenad kan inte annat än att sluta illa...blank-is på hela uppfarten och jag trodde det skulle vara så hela vägen till bussen. men icke! bilvägen var bar! nästan i alla fall=) pratade med älsket samtidigt som tyckte vi skulle lägga på så jag kunde koncentrera mig på att gå och slippa halka, (han vet hur jag är) men jag klarade mig!

har nu precis öppnat kontoret efter fika med ett företag. där bjöds på smörgåstårta. mumma!
när jag vaknade i morse var jag så trött så jag tänkte att jag skulle åka hem direkt efter jobbet och vila, men nu efter att ha piggnat till och vart ute lite känner jag mer och mer att jag inte ALLS vill det.. jag vill fara på stan..vara ute lite i vårvädret...försöker få tag på syster jossi men får inget svar..

igår var hur mysigt som helst.
sassa kom och hämtade upp mig efter jobbet och vi begav oss ut till byn. var och handlade lite innan så jag kunde bjuda på lite mumsiga smörgåsar. och mumsiga blev de! nybakad råglimpa med vitlök och ört-ost, salami, purjo, tomat, ost och paprika. så mycket som möjligt på! =P
sen efter att hon farit kom jossi. lagade lite middag och lallade på med en massa bilder. sen bakade vi kladdkaka och kollade Medium. mysigt..

jag vill fara på stan! nån som ställer upp som frivilligt sällskap?

vad?

ska man hitta på när man kommer hem idag då?
igår slocknade jag i solen i soffan mellan 14-16. skönt! men idag vill jag göra annat än att sova...behöver det, men det är ju så fint väder...

jossi ska komma, men hon kommer först kring fyra. messade just sassa för att kolla om hon hade lust att komma och hälsa på mig en sväng. dricka lite kaffe och surra i solen kanske? om det inte är för kallt...?

Solsken

idag igen. underbart!

igår blev det inte att sitta ute nått, blåste ju så mycket så jag gav upp den idén och la mig i solen på soffan och vilade istället. skallebank hade jag så det var skönt att vila lite. vaknade och lagade renskav med mos. mums!
grejjade på lite medans baby begav sig ner under husgrunden för att ändra plasten som ligger där. efter ett bra tag vart jag ju orolig att han hade fastnat där under så jag gick och kollade..men han levde fortfarande och var på väg upp till och med. =)
jag sandade lite och baby hackade is, sen blev det tv resten av kvällen. greys! f-n så bra det är!!

idag kommer syster Jossi och hälsar på..vet inte om vi kanske ska gå på stan eller om hon ska komma direkt ut till oss så vi kan baka eller hur vi ska göra..ska ringa och kolla vad hon säger.
skulle behöva på stan och köpa present till rut som fyller år imorgon.

kollade mitt konto precis och insåg att jag nog skulle kunna beställa lite dvd-boxar..men jag kan inte bestämma mig vilken serie..blir nog kanske greys..=)

nu ska jag plåga monika lite så hon går och handlar frukt. jag är ju hunrig!´=)

fantasin på vift...

ja, jag kom inte ens på vad jag skulle skriva som rubrik, och hur svårt brukar det vara??
är i vanlig ordning på jobbet i alla fall och idag har jag ännu en sån där "bradag". antingen är det för att jag är så grymt nöjd med håret eller så kanske dte har att göra med att jag är gravid..

var på stan med Boman igår i alla fall. Hon kom och hämtade upp mig på jobbet och sen for vi. Insåg att jag hade glömt min plånbok så vi fick fara förbi baby och hämta pengar..=)
vart inte nå mycket shoppande alls, mest fikande och surrande, men jag lyckade i alla fall inhandla en brun utan sol som jag tror jag ska testa ikväll, samt tyg till ett hårband.
jag har letat genom hela stan efter ett hårband som man KNYTER bak..men icke. och eftersom det inte är så svårt att sy, köpte jag tyg och gjorde ett själv..(systers idé) hon hade ett så fint i ljusrosa, men jag hittade endast ett tyg som var fint, så det fick bli ett hårband i vit spets. supersnyggt! =)

hade velat baka idag, men det är så tråkigt att baka själv...ringde därför till jossi för att kolla om hon skulle komma och baka med mig, men hon var upptagen...=( hon skulle komma imorgon istället, men jag ville ju baka idag!
blir nog bara att fara hem och kanske rensa ur garderoben lite...och sen ska jag laga renskav! gud så gott! och länge sen var det..mumma..

här kommer en dagens klädsel:

- mina nya mörkblå mamma-stuprörsjeans
- vitt längre boxarlinne
- vit t-shirt med tryck på i rosa och svart
- vita höga typ converse-skor
- vitt spets-hårband

bra med kläder som tidigare varit för stora..de passar över magen nu..nästan i alla fall=)

iihh!!

solen lyser!
jag vill ut ut ut!
jag vill ta på mig stövlarna jag beställt, mina nya solbrillor, vårjacka och ta mig en låååång promenad i det härliga vädret!

bra dag

är det idag. ni vet hur man kan ha bra och dåliga dagar? typ en dålig hårdag...nu pratar jag alltså om rent utseendemässigt..vissa dagar känner man sig ful på alla sätt och vis, och tyvärr påverkar det även humöret. så rätt vad det är blev det en hemsk dag..kanske räckte det med att du tog på dig fel tröja på morgonen.
idag är INTE en sån dag...
idag känner jag mig fin. jag är inte så där hemskt mörk under ögonen som jag varit ett tag, jag är grymt nöjd med min "nya" hårfärg, jag trivs med kläderna jag valde för idag, frisyren blev precis som jag ville (inte märkvärdig dock, men ändå), jag är sådär härligt rosig om kinderna (rouge,javisst, men ändå), jag ser på mig själv i spegeln och tycker att jag ser glad ut. härligt!
dock väldigt fet, men tänka sig att till och med det var bra idag! =)

ja detta vart ett egoinlägg, men...det är ju min blogg så. och kanske är jag ensam om att ha bra och dåliga dagar, kanske är jag konstig som bryr mig så mycket om hur jag ser ut. men hey, vem vill inte känns sig fin?

vår

fortfarande varmt och plaskigt ute. och jag ÄLSKAR det! visst det kanske inte är så himla skoj att bli blöt öm fossingarna ´när man är ute, men allvarligt, finns det någon som kan säga att de INTE älskar våren?
kanske inte rikigt vår än, men man får i alla fall vårkänslor..

var på stan med Malin igår. Shoppade lite och sen gick vi och tog oss en fika innan hon var tvungen att fara och hämta Micke och jag ta bussen hem till Rutvik. Hann dock shoppa lite till efter att Malin farit..=)
Detta inhandlade:

-Vårjacka från JC, gråblå (går inte att knäppa över magen som hunnit bli ganska stor nu, men på våren behöver man inte stänga den...=
-T-shirt från JC. Jättestor lång, lite rockig.
-Svarta mjukisar från TeamSportia. Älskar de. Har likadana fast grå, väldigt välanvända!
-Mammabyxor från Lindex. Äntligen hade de fått in de fina stuprörsjeansen. (är mammajeans väldigt stora i storlekarna eller? har aldrig haft så liten storlek som jag har på dom)
-Hårfärg (Mörkbrun)

Jag var och har länge varit sååå spyless på mitt hår...dels på färgen som bara känns dassig, dels på att jag måste färga det heeeela tiden nu för tiden. på två veckor har jag utväxt på flera cm. Kul att det växer så fort, verkligen. det har sina fördelar att vara gravid=)
Så nu bestämde jag mig för att jag ville bli lite mörkare..egentligen sugen på svart, men jag tordes inte riktigt..så det blev mörkbrunt, vilket nästan ser ut som svart...och jag blev såååå nöjd!! ångrar inte för en sekund att jag färgade det! ser helst plötsligt mycket rosigare och fräschare ut.
hade behövt sola en massa...är sååå blek..men jag kanske ska testa nån brun utan sol? ngn som har ngn som ni vet är bra? det hade ju farit så enkelt..

idag ska jag träffa Boman. Även vi ska på stan då vår fantasi är så ruggigt bra..=P
ska då försöka inhandla ngn brun utan sol, men sen tror jag faktiskt inte att jag har så mycket mer att shoppa. så kanske blir det att fika en stund..

nu ska jag hämta mig en kopp kanelte och invänta Monika för senaste skvallret. =)

PS sa jag förresten att jag kan dricka kaffe igen??? och att det dessutom är GOTT!! jag är överlycklig! dock inte på morgonen, det blir för tidigt..DS

shoppat

lite nyshoppad nu..
var tvungen beställa lite skor från skopunkten..två par sommarskor och en ett par gummistövlar också. det kan vara så grymt snyggt nu till våren med ett par snygga gummistövlar till jeans.
så det blev dessa somriga skönheter, och även dessa.. likadana, men svart funkar alltid. och så självklart gummistövlarna! =)
känner mig grymt nöjd!

underbara måndag?

kan nog bli i alla fall. dels jobbar jag till två denna vecka, och dels känns det som att våren äntligen är på väg!! känner mig jätteglad och uppåt, skönt!
ska träffa min snutta M på stan idag efter jobbet. shoppa lite och förmodligen ta en fika och snacka en massa skit! =P
var till de i lördags för middag och mello. hade hur trevligt som helst! och det bästa av allt var att när vi skulle fara hem behövde vi inte säga hej då för ett bra tag framåt utan jag visste att jag skulle få träffa henne igen på måndagen! =) åt god mat, fick en jättefint armband i present, kollade mello och myste på. var inte hemma förrän kring ett-tiden, jag höll mig vaken!
mitt festsug avtog ganska drastiskt på lördagmorgon när jag vaknade och insåg att baby var RUGGIGT bakis. jag var så otroligt nöjd och glad över att jag inte festat och att jag inte var bakis...allt kändes mycket bättre än på fredagen. slappade ända fram tills vi skulle till malin och micke.

på söndagen väntade storkalas. blev kring 20 pers. kul att så många kom! och jag fick en massa massa fina presenter!
rantade runt på morgonen med en massa ärenden. handlade fika, hämtade upp mitt paket från lovelymama,hämtade upp de beställda tårtorna och hämtade sedan upp jossi och jennifer.
hade folk kvar till framåt åtta-nio! var HELT slut! =)
fick i alla fall en massa massa fint. bland annat:

-presentkort på ikea
-presentkort på presenta
-babybok (barnets första år)
-salladsskål med salladsbestick
-olja och vinäger behållare
-svart magband (som jag letat!!)
-lancomes parfym Hypnose
-2 st nya blommor
-3 st buketter med underbara vårtulpaner
-fruktkorg

jag hoppas jag inte glömt nått nu....

nu ska jag ta mig en kopp kaffe. för tro det eller ej! det har börjat smaka gott igen! =P

fredagskväll

22.35 är klockan. frida och johan är här. alla de andra sitter och dricker öl men inte jag...
jag ÄLSKAR att vara gravid, men ärligt talat hade det vart ganska skoj att vara full. jag vet, det är en skum sak att "sakna", och nej, jag är inte alkoholist, men det känns på nått sätt som att det hade vart lite mysigt...
det var i alla fall skoj att de ville komma, och det var mysigt att göra nått, men nu börjar jag bli trött...=)

äh, skumt inlägg, och jag hoppas att det inte tas på fel sätt...

har drömt om mamma...och inger har drömt om mamma.
allt var som vanligt, precis som det är nu, och det avr inte alls konstigt att hon kommit tillbaka. jag var bara glad att det var så...jag kom på att jag måste ju berätta att jag är gravid! sen kom jag på att jag har ju en MASSA att berätta för henne. jag skulle precis börja berätta, hon tittade på mig och log, precis som att hon redan visste, och sen vaknade jag...till en början frustrerad av att inte ha fått berätta, men efter bara ett par sekunder lugn...jag minns att jag log och somnade om...

Lista igen (Stulen från Sassa)

1.Vad är klockan: 15.17
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Anna Maria Palm
3. Smeknamn: Gumman, sötnos, baby
4. Vad heter dina föräldrar: Ulf och Jennie-Ann
5. Antal ljus på din senaste tårta: 24 (igår)
6.Husdjur: Vovven Kira och katterna Azlan och Chippen
7.Hårfärg: Mörkbrun
8.Favoritfärg: Såå dum fråga
9.Piercing: Öronen och läppen. Det i naveln fick jag plocka bort när magen började växa..
10.Tatuering(ar): 3 st. På mina syskon på hela vaden, en tribal på överarmen samt mammas namn runt min högra skuldra och fler kommer det bli.
11.Födelseort: luleå
12.Bostadsort: Rutvik, Luleå
13.Nuvarande bostad: Villa
14. Har du varit kär: ÄR
15. Har du varit i några andra värlsdelar: japp
16. Har du varit med om en bilkrasch: inte det
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: just nu glass, kaffe är aningens svårt att få ner nu för tiden..
19. Snuttefilt eller kramdjur: husdjur snarare=)
20. Salladsdressing: italiensk. mumma!
21. Färg på strumporna: vita med grå får på
22. Lyckotal: 3,8
23. Favoritfilm: hmm..svårt, finns så många bra. men..save the last dance, dirty dancing, empire records
24. Favoritcitat ur en film: 
25. Bästa semestern: turkiet i två veckor med baby förra sommaren. kommer aldrig att glömma!
26. Favoritmat: nått onyttigt....pizza och kinamat är bland favoriterna..men även de flesta slags sopporna är goda..
27. Bästa veckodagen: fredagkväll..eller nja..tidig lördag morgon snarare
28. Senaste låt du har lyssnat på: radion susar på i bakrunden här på jobbet. annars "headspin" med Lukas Rossi( Rockstar Supernova)
29. Tandkräm: vem minns sånt??
30. Favorit TV-program: OC, What about brian, desperate housewifes, scrubs, sex and the city, prison break....ja jag ääälskar att titta på tv=P
31. Favoritrestaurang: exotic för kinamat och pepperoni eller chatta för pizza
32.Favoritblommor: vit kalla
33. Tycker inte om: mycket..är väldigt känslig just nu. speciellt för människor...de jag inte tycker om annars ger jag inte ett ruttet korvöre för just nu
34. Sport att titta på: helst ingen alls
35. Snabbmatrestaurang: som tidigare
36. Senaste sjukhusvistelse: har aldrig själv legat på sjukhus, men kommer göra om ca.5-6 månader
37. Favoritdricka: vatten och mjölk
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: mörk plommonfärg
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: har inget ...än!
40. Var är du om 10 år: lyckligast i världen förhoppningsvis
41. Vem fick du senast e-mail från: inger
42. Är du dömd för något brott: nope
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: oj...nån stor affär som har både möbler, kläder och mat? =P
44. Vad gör du när du är uttråkad: sover, eller terrar M..=P
45. Fras/ord du använder (för) ofta: vet inte..tack, kanske? på jobbet då...
46. Vän som bor längst ifrån dig: haha! ingen längre!! whoohoo!
47. Vad retar du dig på: lättretlig
48. Det bästa du vet: att bo i hus, att vänta ett kärleksbarn, att bo tillsammans med min stora kärlek, att jag har de bästa vänner man kan tänka sig, att jag snart är mamma, att vi har välrldens mysigaste husdjur...
49. Läggdags: tidigt nu för tiden=)
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: ingen
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: ingen
52. Vad är klockan: 15.52
53. Favorit beatle: ingen
54. Favoritlek: kurragömma? eller kanske 20 steg=)
55. Favoritfilmmusik: empire records..men det finns så många
56. Skostorlek: 36
57. Syskon: Josefin 15 o jennifer 13.
58. Favoritpålägg: just nu skinka, ost och tomat. innan det: leverpastej o smörgåsgurka
59. Om du skulle skänka bort 10,000 kr: skulle jag skänka de till ngn som verkligen behövde de och som jag vet skulle göra ngt vettigt av dom.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: älska, kärlek
61. Bästa bok du läst: har läst troligt många bra böcker, men en som verkligen berörde mig var: P.S jag älskar dig...
62. Är du internetberoende: utan tvekan
63. Favoritdjur: både hund och katt
64. Gillar du snö: japp, men den hade gärna fått försvinna aningens snabbare
65. Favoritglaglass: hmm...jordgubb eller choklad
66. När köpte du något åt dig själv sist: idag köpte jag en kycklingsallad
67. Är du långsint: inte om det inte handlar om allvarligare saker
68. Favoritgrupp/artist: just nu är jag helt insnöad på rockstar supernova
69. Vilken är din bästa egenskap:  snäll, på gott och ont.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: mitt nästa mål är att klara mig igenom en förlossning
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: aldrig i livet! (om det inte var för den egens skull och det varit värre att låta den leva..)
72. Vad gör du: när då? nu? detta..
73. Mest intressanta stad du varit i: egyptens pyramider var oerhört spännande att se
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: hmm..nått mysigt kramigt trött djur
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: mod, andras liv är alltid intressanta,
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: säger som sassa då..förra? måste ju vara mitt ex då=)
77. Favoritgodis: choklad
78. Spelar du nåt instrument: piano, men det var länge sen nu
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: ingen, men fotboll kan vara ganska skoj.
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Mamma såklart
81. Vilken film såg du på bio senast: The departed
82. Senaste köpa skiva: Rockstar Supernova
83: Roligaste konserten: Sweden Rock
84. Bästa känslan: finns många underbara känslor, men lycka är väl en av dom
85. Samlar du på något: inte ngt speciellt
86. Isåfall vad:
87. Är du feminist: nej, inte mer nån någon annan i alla fall
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: whut???
89. Favoritskiva: Rockstar Supernova
90. Bästa kompis: Alla mina nära vänner är underbara
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: hmm..stressad?
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att klockan är fyra och jag inte är hemma
93. Favoritlåt: Headspin
95. Har du en mobiltelefon: självklart
96. Vem är du kär i just nu: haha, Älsket såklart
97. Vad är det vackraste som finns: barnet i min mage
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Dominikanske Republiken och hoppas på att få uppleva vad mamma upplevde
99. Är du homo- eller bisexuell: ingetdera
100. Vad är klockan nu när du är klar: 16.05 (men jag har jobbar och fikat emellan..)

fredag!!

trots att detta är fem-veckan har den gått ganska snabbt. relativt i alla fall...
nästa vecka är det två-vecka igen och min förhoppning är att kunna tillbringa så mycket av den som möjligt med en massa mys med min Malin. fika, shoppa, surra, promenera....mys!! längtar! men jag får ju träffa henne redan på lördag då det blir middag och mello med henne och hennes M.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. känner mig ganska slut, som vanligt när det är fredag, så jag skulle helst göra så lite som möjligt..men en långpromenad med Kira och nån god middagsmat skulle inte sitta helt fel..
på lördag ska vi ju sen till Malin som sagt, men på dagen ska vi nog försöka fara och handla lite nya blommor till köket och kanske kolla på lite baby-grejjor. och sen på söndagen blir det kalas. hade tänkt försöka mig på att göra en egen smörgåstårta, eller så ska jag försöka få tag på inger och be om recept till en annan "mat-tårta" jag vet att mamma gjorde någon gång.

igår var sååå mysigt!
baby kom och hämtade mig efter jobbet, och eftersom vi var och käkade pizza till lunch var det ingen av oss som var speciellt hungrig än så vi for hem. kira hade vart själv hela dagen stackarn så vi ruschade hem för att släppa ut henne..Fick present av baby. presentkort på körlektioner!!! hur bra var inte det då???!! sötnosen!!
for sen och handlade kinamat och hyrde film och sen myste vi på.
vaknade i natt av att kira kom och kröp ner bredvid mig. och inte i fotändan som hon brukar, utan raklång bredvid mig, med huvudet bredvid mitt och nära nära. så mysigt!! somnade om och vakande sen av att hon låg och snarkade=)
klockan 03.25 hade jag varit upp 3 ggr för att pinka. kul va??? verkar vara en liten en som gillar att ligga och trycka på mammas blåsa mitt i nassen....=/

Födelsedag

japp, idag är det min födelsedag..nästan så jag glömde bort det=)
en massa som ringt på morgonen och fortsätter ringa fortfarande, samt en massa sms. kul!=)

igår var jag ute och käkade med inger på waldorf. var såå mysigt. en massa massa surr och självklart god mat. fick dessutom en superfin vas och en MASSA tulpaner. gulligt! =)

när jag fått skjuts hem tog jag och martin oss en promenad med kira. blev en lite längre promenad, och det var såå skönt. trots att det blåste och snöade ganska mycket.
 sen myste vi framför tv:n resten av kvällen.

har fått erbjudande om att köpa en barnvagn för halva priset motför nypris, och den är bara 5 månader gammal..Teutonia Mistral heter den och verkar himla fin. De bilder jag sett i alla fall, plus att färgerna på denna är helt rätt också..ska nog slå till!
och nu är jag sååå sugen på att börja inreda barnrummet..kan knappt hålla mina fingrar i styr...men det kanske är lite tidigt än?

får se vad det blir att hitta på ikväll. var tänkt att vi skulle gå ut och käka och gå på bio, men nu har ju M fått jobba hela natten så vi får se hur det blir..jag nöjer mig då med att mysa bara=)
kanske kommer han och käkar lunch med mig idag också. det har vart trevligt. skönt att komma ut härifrån ett tag...

Lista

Senaste impulsköp: lite inredningssaker till hemmet
Bästa fikat: inte vet jag, men antagligen på ngt utomhusfik i sommar. med jättemage!=)

Färg du hatar: vet inte om jag hatar ngn färg alls..
Nåt som gör dej förbannad: oh, finns mycket..ja jag har lått att bli arg, eller irriterad snarare. men först och främst folk som inte kan stå för vad de tycker, som vänder kappan efter vinden, bara framhäver sig själv och aldrig andra, de som ljuger...osv..

Så får du motion: promenader. just nu ligger jag väldigt lågt med träning..

Om du var en blomma: vit kalla

Det dyraste du äger: ett hus =P
En bil är en: kommer BLI en nödvändighet om ca. 5 månader

Pryl du inte kan vara utan: dator, mobil
Lyx är: att få leva ett liv som jag gör nu

Tidningar du prenumererar på: kuriren
Du gör med 100 upphittade kronor: köper mig nått fint=)
När grät du senast: i lördags

När är du gammal: så länge man är ung i sinnet blir man inte gammal

Svart eller vitt? går inte att svara på
Homo eller hetero? har inget emot homo, men eftersom jag själv och mitt älsk är hetero så måste jag nog svara det

Höger eller vänster?
Göteborg eller Stockholm? oh, svårt...har bott i sthlm och tycker det är väldigt mysigt, men även göteborg har sin charm..det beror nog på vad man är ute efter..
Landet eller storstan? storstan
Kram eller puss? en kram kan betyda så mycket mer än en flyktig puss
Hyrfilm eller bio? både och, blir så pinknödig så hyrfilm kanske..=)
Gräs eller grus? gräs!
Pasta eller potatis? potatis
Tjänare eller tjäna? tjäna
Is eller mjukglass? både och
Natt eller dag? både och
Biffig eller slank? slank

Blåögda eller brunögda? brundögda
Popsnöre eller sportfåne? popsnöre
Kaffe eller te? just nu: te
Bakispizza eller bakischirre? PIZZA!
Förfest eller efterfest? inge fest alls nu för tiden
Yngre eller äldre? yngre, alltid
Lång eller kort? lagom
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? nej
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? det beror på på vilket sätt och hur många gånger. vissa kommer jag aldrig förlåta
Finns det någon du ogillar starkt? japp
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? olika. nu för tiden är jag nog inte speciellt konflikträdd, men jag har varit
Om någon trycker ner dig, vad gör du då? finns de som försöker, men jag tar inte direkt åt mig
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? jag vill nog gärna klara mig själv

Är du svartsjuk? inte mycket
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? självklart!
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Ps. jag älskar dig...
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? vända hamburgare
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? tror inte jag skulle reagera alls..
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? nja..
Vad är det första du tänker på när du vaknar? suck..(om det är på veckan. mmmm...mys...om det är helg.

Är du troende? nej

Tycker du om stearinljus? älskar!
Använder du hårbalsam? alltid
När blir man vuxen? måste man nånsin bli det?
Har du lök i köttbullarna?  självklart!

Hav eller sjö? sprollar
Vad har du för väckarklocka? mobilen
Hur ofta klipper du tånaglarna? så ofta som det behövs
Har du hår på ryggen? nej, tack gode gud
Har du betalat månadens räkningar? japp
Använder du hudlotion? måste

Tycker du om Dr Pepper? sååå gott!
Äter du fiskbullar? absolut!
När klippte du dig senast? oj, det var riktigt länge sen..eller hos frissan i alla fall. klipper mig ofatst själv

Vad kollade du senast hos doktorn? var hos min barnmorska
Sex personer du älskar mest av alla? mamma, martin, pappa, josefin, jennifer, malin(finns ju så många..)
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? olika. men helst inte burger king
Platt eller vanlig dataskärm? platt
Vad har du för mobiltelefon? nokia
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? det går inte
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? oreda!
Hur stor hårddisk har du? 40 gb
Har du blivit sövd någon gång? nej
Lever din mormor? japp
Har du varit med på TV? jo, på lulebos reklamfilm=)
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? jobba? eller kanske äta lunch?
Använder du morgonrock? japp
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? nej det tror jag jag skule avstå från

Treosmurfen...

eller snarare alvedonsmurfen numera...tröttsamt med denna ständiga huvudvärk..nu har jag haft huvudvärk mer eller mindre sen förra helgen. idag blev det som värst, var nära att fara hem, men gav mig f-n på att härda ut..och nu alldeles nyss gick den faktiskt över..men vad beror det på???
jag är ju konstant trött på grund av graviditeten just nu så jag skulle gissa att det går hand i hand..mina blodvärden var ju bra i alla fall..

en timme kvar nu till dagen slutar..
blir inte att fara o hälsa på gumman min ikväll, får bli en annan dag. istället blir det nog bara att vara hemma och mysa med middag och tv. och självklart en massa massa gos...jag blir ALDRIG less på att gosas med mitt älsk. helt fantastiskt!! =)
han meddelade igår att han vill ha 15 barn med mig...jag kommer alltså få kämpa lite=P

inga bilder...

jag var faktiskt så duktig igår att jag la in en massa bilder från kameran, men när jag skulle lägga upp de på bloggen ville den inte vara med..är det nån annan som har problem med det??
ska försöka igen ikväll..

igår var en riktig slapparkväll. men inte så där jobbig att man fick spring i benen utan bara mysig.
kollade "Apocalypto". Grymt bra film!! lite läskig men grymt bra.
tog en promenad i mitten av filmen och sen fortsatte vi glo. och eftersom den var ganska lång hann vi inte med mer än att duscha och sen hoppa i säng.
jag älskar mitt älsk!!

ändrade planer

kalaset blir flyttat.
till helgen.

vet inte vilken dag än, men...

så kanske jag o baby kan hitta på nått mysigt då istället? =P

Ps. kanske till och med kan åstadkomma några bilder från helgen lite senare ikväll...Ds

måndag....

usch, jag avskyt verkligen måndagar..speciellt när det är början på en vecka då jag kommer jobba till fem..eftersom förra veckan blev lite trasslig känns det precis som att detta är tredje veckan i rad som jag går till fem. finns ju så mycket annat som jag vill hitta på..till exempel: träffa gumman min!!!! shit, jag saknar henne så jag snart går i bitar, men imorgon ska vi nog äntligen fara och hälsa på dom=)

i fredags var jag på stan med syster. mysigt...inhandlade en hel del, dock inte så himla mycket kläder, tro det eller ej=)
köpte en svart kläning med knyt bak i ryggen, en svatr längre basic tröja från gina som jag kan ha trots min stora mage. sen blev det inga mer kläder...
dock inhandlade utöver detta:

-lancomes foundation
-lancomes löspuder
-två vita krukor
-två gröna plastblommor till krukorna (blev sååå snyggt)
-nya vita gardiner till köket (eller v-rummet)
-vita blockljus

M kom o hämtade oss, handlade lite på B-näset och sen for vi hem. Även jossi följde med. Lagade mumsmat. Klyftpotatis, fläskfilé, kantarellsås och sallad.
Sen blev det godis och Så ska det låta. Myspys.

lördagen var en hemsk dag..usch..jag har kommit fram till att jag verkligen inte tycker om hormoner...
sur, grinig och ledsen, TROTS det otroligt vackra vädret...
baby for till erik och carro för en promenad, men jag stannade hemma. ville bara vara ensam..
grinade en massa och sen gick jag och la mig i sängen och kollade på tv och somnade. vaknade av att Boman ringde och skulle komma på besök.
Efter att ha fått grina en massa och sussa var allt bra igen..ja, jag är konstig just nu=)
baby kom hem och vi tog oss en tur på isvägarna ut mot storbrändön. på kvällen for vi på olearys och käkade och gick efter det på bio.

söndagen skulle egentligen bestå av barnvagnsletande, men eftersom vädret fortfarande var fantastiskt beslutade vi att stanna hemma.
var ute på vår, fram tills igår, oanvända altan. baby skottade upp den medans jag möblerade och hämtade dynor och busade med kira. =P
carro och erik kom förbi. Satt ute i solen och fikade och tog sen en långpromenad. skönt!!
resten av kvällen myste vi med Prison Break och annan tv..

Veckans planer:

Tisdag: Hälsa på Malin och micke. äntligen!!
Onsdag: Träffa Inger på stan för att käka middag. Längtar!
Torsdag. Kalas för mig som tydligen fyller år...
Lördag: Melodifestival hos Malin och micke. (mest troligt)

irriterande...

har laddat hem en film...tog 12 timmar..har inte världens snabbaste internet...=)
dock visade det sig när vi fick hem den att det inte är nått ljud...vad kan detta bero på?? någon som vet, snälla??

blippblopp

ja så känns det i huvudet just nu...lite mer än en timme kvar innan jag slutar. baby kommer och hämtar upp mig strax efter fyra..då ska vi handla..blä...
tung dag...inte så mycket inflyttningar som jag trodde, men ändå nog..och att jobba heltid tar just nu knäcken på mig. låter kanske löjligt, men det krävs inte mycket för att däcka mig nu för tiden...

ingen aning vad vi ska hitta på ikväll..jag vill bara hem och lyssna på all bra musik!!!det är som en drog...

Månadsskifte

månadsskifte idag...får se hur mycket det blir. än så länge ganska lugnt..kanske är det lugnet före stormen..bara att hoppas på det bästa! =)

igår somnade jag såklart direkt när jag kom hem och vaknade av att baby kom hem..
dock resulterade det i att jag orkade vara vaken resten av kvällen. somnade kanske kring halv elva-elva!! =P
myste på med Oc och What about Brian, betalade räkningar, tvättade, lagade byxor samt gjorde iordning byxorna och skorna som ska skickas tillbaka till hm. med andra ord hann jag med ganska mycket...

idag får vi se hur länge jag jobbar..jag stannar så länge jag behövs..hoppas dock att det blir så tidigt som möjligt. stannar till senast fyra, tror jag i alla fall..
imorgon ska jag på stan med lillasyster, ska bli mysigt. kanske man kan lyckas bjuda med henne hem på middag och mys. kanske till och med jensan och robban också vill komma? ska nog kolla med dom vad de säger om det..

All About Us

Våra dagar