Gott nytt år

idag har vi fullt upp trots att jag förberedda så mycket igår. höll på fram till ett i natt och grejjade med allt, men mycket är det ju som inte går att göra förrän idag, så nu är det fullt ös som gäller!

vill bara önska er alla ett underbart gott nytt år från alla oss!!

image762

Älskade vackerbarn

image759

Förberedelser

håller som bäst på att förbereda inför morgondagen. har massor massor massor att göra så det är lika bra att försöka göra så mycket som möjligt idag. imorgon ska man ju hinna med att göra sig så vacker som möjligt! vet inte än riktigt vad jag ska ha på mig, har inte hunnit med att prova ngt, men det lutar åt den lila kjolen. bilder kommer givetvis efter nyår.
har varit dåligt med bilder på senaste, men M har haft med kameran när han varit borta. ska bli bättre!!

nu ska vi ta och dekorera borden.
jag hoppas att det blir som jag tänkt mig!

ny pencillinkur!

sov länge idag allihopa. det var skönt o välbehövligt! fast ändå är jag trött och känner som att jag skulle kunna sova hela dagen och ändå inte ha sovit för mycket...kanske är vädret, eller så är det alla bakterier som lurar i min kropp.

har varit till jouren idag på förmiddagen. fick ett nytt antibiotika och ska även använda öronsalvan jag fick tidigare. tydligen skulle jag ha använt båda hela tiden för att de botar olika bitar, men de glömde de visst tala om för mig på porsön...lysnade! allti onödan känns det som.
hoppas nu bara att det inte hinner bli så himla ont innan det börjar verka.
(jag vet, jag bara surrar om min öroninflammation, men den stör mig!! )

nu är M o handlar det sista inför nyår och lite lunch. sen ska vi nog försöka greja med allt som vi bara kan och allt som går att förbereda inför imorgon så man har så lite som möjligt att göra imorgon.
vi ska ju hinna göra oss vackra och allt imorgon!

var förbi på hm på storheden och skulle försöka hitta en svart slips till M att ha imorgon till en svart skjorta. (=hett!), men de hade nada...får bli svart skjorta utan slips...eller kanske bara utan....
haha=)

Kärlekslyx

image758

självklart älskar jag min M lika mycket alltid. men visst känns det lite extra när man varit ifrån varandra, om än bara 2 dagar. hela jag blev alldeles varm och fylld av så mycket kärlek när han nyss kom in genom dörren med ett leende på läpparna.
nu håller han på att lasta av och emina har somnat om efter att ha haft lite mammamys i soffan.

ska lyxa till det med skagentoast och sedan ett hett bubbelbad.
jag och han, han och jag!
mitt livs kärlek och pappa till vårt kärleksbarn.


kan man önska sig något mer?

Hemma igen

nu har vi kommit hem igen.
har varit mysiga två dagar men som alltid, borta bra men hemma bäst. och speciellt som M kommer hem ikväll också. han har varit saknad!

Emina sover sött i sin säng och jag ska nu slänga mig i soffan och slappa.
otroligt skönt!

imorgon väntar besök från Sassa och förberedelser inför nyårsafton i form av matlagning o dylikt.
kanske blir det även ett besök på jouren med mitt öra som trasslar. inte jätteont än men jag tänker inte vänta lika länge som sist...
hoppas det är ngt annat som spökar!

utvilad

kring åtta gick vi och la oss igen och somnade gott i två timmar. skönt att få vara lite mer utvilad...

ska idag åka ut till storheden med rut och emma och kika lite. pappa ska vara med emina. tror han är lite nervös, men det kommer gå bra. det är jag fullständigt övertygad om!
känns jätteroligt att de fått vara lite längre stund med emina eftersom det oftast annars blir så stressigt. och givetvis tycker jag själv också att det är mysigt att få vara här.

ikväll kommer pappsen hem! vi saknar honom massor!

tröttmössa

blev en väldigt mysik kväll igår. spelade spel, surrade, såg på tv och busade med emina. dock blev det väldigt sent och somnade nog inte förrän kring tvåsnåret och emina tyckte att det skulle vara roligt att retas med mamsen och vakna klockan sex idag...skulle med andra ord kunna kalla mig tröttmössa idag..
är kvar hos pappa och rut och lånade precis emmas rum och hennes dator. emina ligger på golvet på en filt och tjorvar och är i mina ögon mest pigg i hela världen just nu. jag hoppas hon blir trött och vill vila middag snart...

misstänker att jag håller på att få ännu en öroninflammation....
kände det redan igårkväll men inatt har det blivit värre och jag låg vaken ett bra tag inatt dels på grund av att jag hade ont, dels på grund av att jag vart sååå ledsen att den kanske kommit tillbaka. fel tidpunkt nu med nyår och allt och om jag fåt lika ont som sist så vet jag inte vad jag ska ta mig till...
är det ens möjligt att få en till under tiden man äter medecin för den första??? snälla, ngn som vet??

hihi. emina ligger och snurrar över till mage och när hon tar i så smattrar det för fullt i brallan på henne. underbart när man får vara så oskyldig och obrydd som de små är. underbart...

Tråkigheter

igår när vi for iväg och rände tog jag på mig min fina fina jacka från hm som jag beställde för några veckor sen. ni som följer min blogg kanske minns hur jag tjatade om den?
och vad ser jag när jag tar av den hos bm?? jo, den har spruckit hela vägen i sömmen på ryggen..
tråkigt, mycket tråkigt...

ringde hm och frågade hur jag skulle göra.
tänkte att jag skulle få betala den i alla fall och få försöka laga den, men hon var sååå trevlig hon som svarade och sa att självklart är det bara att skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka. och det vill jag, ingen ny. för den kan ju likagärna gå sönder den med...

så nu är jag utan jacka...

(egentligen inte eftersom det hänger ungefär en triljon jackor i garderoberna, men det känns tomt.....)

nyårshandling

vaknade kring åtta imorse jag och gumman.
M hade då redan åkt. känns såklart redan tomt utan honom men idag ska vi ju till pappa och rut och stanna där över natten. slipper vara själva och det kommer säkert bli jättemysigt.
men som den lilla tönt jag är vet jag att jag kommer oroa mig för M hela dagen idag och imorgon, ända tills han kommer hem. för jag vet ju att han inte kör som när han kör med oss...tyvärr..
nej jag hoppas han får jätteskoj, att det är mycket snö och att det blir bra väder.

igår var vi och handla inför nyår.
blir här hemma hos oss. martins alla systrar med familj kommer samt hans föäldrar med respektive. blir fullt hus. 17 st blir vi! men jag längtar för det kommer säkert bli väldigt skoj!
handlade till lite smått och gott. blir lite fyllda crustader, lite tandpetargott och lite annat smått o gott innan. sen blir det potatisgratäng och fläskfilé och lax, barnvändlig mat!
självklart efterrätt också.
hittade en del roligt att dekorera med också. kommer frmodligen ta en massa bilder då så ni får se sen hur det såg ut. blir skoj! det blir roligt att vara värdpar!

Eminas första nyår, känns konstigt eftersom det känns som vi alltid haft henne!! våran lilla skatt....

Mest aktiva ggr 2

hemkomna från en aktiv förmiddag!
började med ett besök hos min bm. det gick snabbt och smärtfritt, dock får jag vänta på svaret i 2-4 veckor. lång tid...
efter bm var vi ut till importlagret och skulle fixa en reservdel till vårt bubbelbadkar men den fanns inte.
vidare till körskolan för mig och körlektion. kändes som att det gick toppen! inte till en början kanske, men med en toppenlärare fattade jag galoppen ganska snabbt och det slutade bra.
var in på hm och bytte mina baggybyxor till en annan storlek och hittade en jättefin nyårskjol i ljuslila.
kom hem och åt lite lunch och nu har jag och emina precis vilat en liten liten stund medans M grejjat i garaget.

ikväll ska vi nog och handla lite inför nyår bland annat.

imorgonbitti far M och ska köra skoter. blir borta över natten så jag och emina ska och hälsa på pappa och rut. stannar där över natten och myser på.
blir mysigt att vara där över natten så man slipper stressen.

jag vet att jag varit dålig på uppdateringarna på senaste, men vi har ju  vår M hemma nu och umgås faktiskt hellre med honom! =)
kommer inte hamna på mest aktiva listan på ett tag kan vi alltså konstatera.

nu ska vi planera inför nyårsaftonen som kommer tillbringas här hemma hos oss med nära och kära!!

Julafton

image757
                                   jag o älskade vackerbarnet vårt på julafton

Dagens aktiviteter

nu har jag varit på den berömad rean...och vad kan man säga? annat än att det var grymt mycket folk?
hittade inte så mycket som jag hade önskat. eller jag hittade en massa, men inte mycket som var på rea tyvärr. köpte "gubbyxor" (kostymbyxor) i stor storlek samt en t-shirt med västtryck på på Vila.
hittade en farfarströja till M och ett par svarta "baggy-prassel" byxor till mig själv, men de måste jag tyvärr byta till en annan storlek. köpte även ett par hello kitty yllestrumpor (som ALLA bloggare har nu verkar det som)
2 nagellack, nagelfil och nagellacksborttagning. kul!!! avskyr att lägga pengar på sånt trist....
så allt som allt blev det inte mycket alls...trist.

köpte inget till emina heller. hittade varken skor eller vantar men ska kolla på PO.P en annan dag. glömde det idag.
efter stan var vi på middag hos pappa och rut. bjöds på god mat och gott sällskap. dessi var där som man träffar allt för sällan och även Carola med familj. mysig kväll, men vi for hem ganska tidigt då vi ville att Emina skulle få somna i sin egen säng. har blivit så mycket bortatid på senaste.

Mor och dotter i symbios

om jag är trött är oftast lillan trött också.
här är beviset:

image755

Lilla (stora) julafton

firade ju tillsammans med mina systrar dagen innan jul.
vi har gjort så då det blir enklast för alla på det viset och vi då vet att vi kommer fira med varandra varje år.
och detta år var bättre än någonsin tror jag. det var så himla mysigt att få vara hela kvällen med mina älskade och bara mysa med mat, klappar och spel. önskar det var jul varje dag....

mina fina:

   

Rea

stan öppnar inte förrän 12 imorgon så det blev lite ändrade planer, men det ska nog gå vägen det också!

så vad är jag ute efter på rean då?

- brett skärp att ha i midjan. (gärna med ngt slags knyt och inte spänne. både i svart och ngn annan färg)
- svarta stuprörsbyxor (inge kul att köpa byxor när man fortfarande har för många kilon men..)
- ngn fin kofta (svart eller benvit)
- svart mössa
- vantar och skor till emina
- kläder till emina (om det finns ngt fint på rean)
- ngn cd till emina med barnmusik

det är vad som står på listan. får se hur det blir i slutändan!

Uppdatering från familjen i Rutvik

ojoj. är helt slut, men lycklig!
har haft den bästa julen i hela mitt liv. självklart eftersom emina finns med oss nu men även tack vare alla andra!
dock kommer den ju faktiskt bli ännu bättre eftersom vi imorgon ska och fira med pappa och rut. blir underbart!

har fått så fantastiskt mycket fint i år så jag undrar om vi verkligen förtjänar allt??? och emina det lilla bustrollet har ju fått mest av oss allihopa såklart! så otroligt mycket fint och praktiskt. jag tänker inte skriva upp allt som vi fått för det är så himla lätt att man skulle glömma ngt och jag vill inte att nån ska ta illa upp...för allt var verkligen toppen!
just nu ligger lilla tösen bredvid mig på golvet och tjollrar. hon skrattar högt oftare och oftare nu och idag upptäckte jag att hon tycker att det är jättekul när mamma "fuldansar" för henne. (typ som Carlton i Fresh Prince)

idag har vi varit hos mormor och sagt god jul tillsammans med systrarna mina. som vanligt var hon alldeles för generös! ska på stan imorgon med Jossi och handla (förhoppningsvis) lite på rean. ska gå bara jag, ingen emina. M ska vara med henne. kommer kännas konstigt men det kommer nog vara ganska mycket folk, så det är nog inte lönt att försöka ta sig fram med vagnen. ska vara där redan 10 när de öppnar...
dels ska jag försöka hitta skor och vantar till emina som nu har en annan overall än tidigare. och sen får vi se vad vi skulle kunna tänkas hitta. återkommer om det imorgon!

nu ska vi äta makaronipudding, som jag inte ätit sen jag bodde hemma.
och ikväll ska vi bara vara hemma. blir så mycket för emina med en massa folk och sena kvällar och eftersom vi ska bort imorgon igen så ska vi stanna hemma ikväll. hon kan gott behöva lite lugn och ro och få somna i sin egen säng.
med andra ord: myskväll!!

firar för fullt

ni får ha överseende med de dåliga uppdateringarna...förlåt, men först var det det där med öroninflammationen (som nu förövrigt NÄSTAN gått över) och nu allt kring jul. fullt upp hela tiden, och trots att jag älskar att blogga så kommer mina vänner och min familj före!

nu har M precis farit och skjutsat hem tjejerna. robban kunde tyvärr inte komma utan ligger istället hemma i magsjuka. stackare...
har ätit julmiddag, surrat en massa, ätit efterrätt, öppnat julklappar och spelat spel och allt som allt blev detta en toppenkväll. mina älskade systrar gör mig hel! de är så fina....
 
fick sååå fina julklappar av de. både jag och M och emina!
emina fick en hängselklänning, en vit virkad klänning med kofta till och hårband (sötnosen!!) och en bitleksak.
jag och M fick 2 st gigantiska temuggar som jag önskat och jag fick också en tröja som jag kikat på med jossi tidigare men som jag blev snål över och sen ångrade att jag inte köpte.

nu ska jag invänta min man och sen ska vi krypa till kojs och förhoppningsvis hinna vila ut innan firandet imorgon med M:s familj. kommer bli mysigt!

julfirande

M är nu och nattar Emina. sedan ska han fara och bowla en sväng och jag ska grisa i soffan. för trots en hel dag av mycket vila känner jag att min kropp behöver mycket mer.
ska ligga i soffan och glo på film och dricka varm choklad med vispgrädde! det är som honung för själen!

imorgon börjar en massa mysigt. då börjar familjen palm/henrikssons julfirande!
på förmiddagen ska vi rulla köttbullar tillsammans inför kvällens middag. sedan tror jag att vi ska fara hela familjen till holmsel och säga hej. om vi hinner allt som ska göras innan, annars får M och emina fara ensamna.
klockan sex kommer sen robban och tjejjerna och ska fira jul med oss. (som alla andra år)
blir julmiddag och mys.
på självaste julafton ska vi till M:s syster i måttsund och fira tillsammans med nästan hela hans familj. eftersom vi är så många nu så får vi göra så att vi firar vartannat år med hans familj och vartannat med min.
på annandagens ska vi sen till pappa och rut och fira med dom.
blir mycket middagar o dyl. men det är ju så himla mysigt så här under julen!!

hur firar ni eran jul?

fortsättningen..

det blev julfset igår för både mig och martin.
var supertrevligt men mådde tyvärr inte så bra under kvällen. mådde illa, vilket säkert berodde på pencillinet jag börjat äta och örat gjorde fortfarande ont, men det gick bra. var en toppenshow och toppenband och det blev en trevlig kväll!

det hade gått bra för barnvakterna. emina hade varit snäll med de!

idag har jag fått en lång sovmorgon, ända fram till klockan elva! det behövdes verkligen. den bästa medecinen är väl sömn har jag hört. har fortfarande väldigt ont, men det känns i alla fall som att det är på bättringsvägen och det tackar jag alla gudar för!!

nu är M och sandar och i eftermiddag kommer pappa och rut. längtar! känns som att det var länge sen jag träffade de så det ska blir riktigt mysigt!!

nu ska jag slänga mig i en varm dusch och hoppas på att jag kan få locket att släppa i alla fall!!

(förhoppningsvis kan jag snart sluta tjata om mitt öra som ni nog vid det här laget är ganska less på att höra om! )

Kan det vara så?

kvällen har varit mycket bättre än tidigare. nu kan jag ju till och med prata och vara uppe. är lite småyr, mår lite illa och har fortfarande ont, men inte sååå ont att jag knappt orkar leva med det. jag hoppas att det inte bara är tillfälligt utan att det nu är på väg att vända.
har det inte blivit ännu bättre imorgonbitti ska jag ringa läkaren och i alla fall höra om jag kan få smärtlindringen han pratade om. han sa att den kunde vara jobbig på det viset att man får lock i örat av tamponaden som man då sätter in, men jag har lock redan som det är så...

planerar fortfarande för att fara på julfesten på Western Farm imorgon och nu börjar ångesten för klädsel infinna sig. med några kilo mer än vad jag önskar att jag hade så är det inte lika lätt som tidigare med klädsel.
köpte som sagt strumpbyxor idag så det blir i alla fall "vanliga" (genomskinliga) strumpbyxor och så ska lilla rara boman komma förbi med sina svarta stövlar imorgon som jag ska få låna. (klackar så jag blir liiiite längre)
men i övrigt så ser det för tilfället ut som att jag kommer gå naken! (vilket för övrigt var M:s förslag)

imorgon är alltså planerna: prova outfits!

(om jag hinner ska jag ta hjälp av er! var så roligt sist och höra vad alla tyckte! )

Tack gode gud

för att jag har min M!!!
idag hade aldrig gått utan honom.
bara ett tag efter jag skrivit förra inlägget ble jag tvungen att ringa hem honom. vart helt däckad!
nu har jag piggnat till lite igen, men inte är det bra än inte. jag hoppas nu bara att jag hinner piggna till så pass att jag orkar med julfesten imorgon som vi båda verkligen sett fram emot.

sprang in en snabbsäng på åhlens efter körlektionen och köpte de två sista julklapparna vi hade kvar att handla. dock ha rjag inte hunnit köpa ngt till M än. var tänkt att jag skulle göra det idag, men nu när det blev som det blev har vi beslutat att ge varandra julklapparna först efter jul. känns skönt. då kan jag slappna av och behöver inte vara orolig för att det ska bli en ihopstressad julklapp.

Önskning

nu är vi hemma igen efter körlektionen. det gick jättebra faktiskt!

örat har börjat göra rejält ont igen och M har farit o jobbat. tyvärr är gumman jätte pigg just nu när jag känner att jag verkligen hade behövt vila...får försöka underhålla henne så gott jag kan. önskar att hon skulle bli trött..
känner även att en förkylning håller på att smyga sig på!

ja, man får faktiskt klaga. speciellt när man inte är den som gnäller i vanliga fall!

Ändrade planer

planerna för dagen var:
körskola på morgonen, jullklappshandling, vidare till bergnäset och hänga med jossi och sedan åka hem med M när han slutar. dock går inte allt detta att genomföra idag...
har knappt fått sova inatt på grund av mitt öra. har haft så ont!!!
gumman vaknade klockan sex så jag lät henne vara med pappsen innan han skulle fara till jobbet så jag skulle hinna vila lite. men min underbara man kom in kring sju och sa att han stannar hemma med emina så jag får vila. tror han förstod att jag hade väldigt ont...

nu har jag fått vila ngn timme vilket var helt underbart. körskolan blir av i alla fall eftersom det är försent att avboka den nu tyvärr. men jag måste faktiskt erkänna att det känns lite bättre nu.
har till och med lyckats få i mig lite frukost.
men de andra planerna ställer jag in och far istället hem och kurerar mig.

jag hoppas bara jag inte smittar de andra i familjen för detta är inget jag ens önskar min värsta fiende!!

Sjuklingar?

känner mig krasslig. örat gör ont, kan inte tugga. men fick just i mig lite nyponsoppa och glass. för visst var det väl så att man fick äta glass när man är sjuk???

Emina har sovit några timmar men är nu uppe igen. ska alldeles snart ge henne lite mat i sängen. tycker hon känns lite varm men ändå visar inte febertermometern något. kanske jag baa inbillar mig?

var ju som sagt på bvc idag så hon fick sin spruta.  passade även på att väga och mäta henne.
nu är lilla stumpan 61 cm lång och väger 6990. stora tjejen!! bm tyckte att hon var stark. hon jämförde henne med en 5-månaders och Emina är ju bara drygt 3 o en halv. stolt mamma och pappa!

kan även meddela att hon igår hade premiär med hoppgungan som vi lånat av faster Johanna. även fast hon inete riktigt fattat poängen så verkade hon gilla den mycket!!

nu ska vi hjälpa pappsen att klä utegranen med belysning sen ska gumman sussa!

Onsdag

 

M:s svarta baggyjeans o svart tröja.
Osminkad o väldigt soft klädsel idag
då jag känner mig lite risig.

 

Världens goaste unge!
Även hon i baggyjeans, body från PO.P
och dreggellapp. (världens bästa köp)

3-månaders vaccination

nu har jag varit hos läkaren.
en ordentlig öroninflammation var vad det var. usch...men det bra i den tråkiga kråksången var att jag slapp pencillin och fick droppar som jag ska droppa i öronen istället. puh! julfest och nyår räddade.
hoppas bara att dropparna hjälper, annars blir det antibiotika i alla fall.

passade även på att ge Emina sin 3-månaders vaccination. (jag vet, vi är sena)
det var så hemskt så det var inte klokt! M höll henne i famnen och jag fick hålla i benet där de skulle ge henne sprutan i muskeln. hon blev ledsen!
men direkt efter att det var klart var hon vår glada lilla tjej igen. älskade vackerbarn!
nu kan hon vara ganska trött idag och även få feber om vi har otur. plus att hon kan få ont i benet...får ha henne under uppsikt och vila mycket. blir med andra ord en mysdag.

Vårdcentralen

nu har jag bokat en tid på vårdcentralen så jag får kolla mitt öra. har så ont så det är inte klokt! har vaknat i natt och varit tvungen ta värktabletter för att jag inte kunde sova. dock känns det trist då jag i princip vet att jag kommer få pencillin och vi ska på julfest på fredag. men å andra sidan är jag ju van att vara nykter, hade bara varit skoj att få festa och ha kul tillsammans med martin. var så himla länge sen.

nu har vi en timme på oss att bli klara. tajt...
sitter och äter frukost nu. lingongrova med leverpastej och smörgåsgurka och sockerfri nyponsoppa. den var faktiskt väldigt god! Emina sitter i tripptrappen bredvid mig och bajjar. =)

(tänk om det är typ en finne i örat eller nått...då skäms jag nog ihjäl...fast är det en möjligt att ha så ont av en finne??)

Julhandlad

nu har vi varit och storhandlat. både vardagsstorhandlat och julhandlat inför lilla julafton som vi ska ha här på söndag tillsammans med robban och mina systrar. skönt att ha det gjort och det var nog på tiden då det var mycket som var slut!

nu har gumman fått prova sin hoppgunga, mamsen har vikt tvätt och packat in matvaror, pappsen har grejat och nu håller det på att göras kvällsmat till lillan.

imorgon ska vi försöka hinna med dammsugningen som vi inte hann med idag, kanske ett besök på ngn vårdcentral om jag får ngn tid och kanske klistra in lite foton i albumen. en något lugnare dag än denna.

nu ska en trött liten familj efter en fullspäckad dag krypa till kojs!!
hoppas jag hinner med mer bloggande imorgon!

Trött och slut som artist

har varit så otroligt trött idag. orkar knappt hålla mig vaken. vet nog vad det kan bero på, men kan inte kolla upp det än. dessutom har jag fått ngn form av öroninflammation så jag knappt ens kan äta. går på alvedon just nu och ska ringa vårdcentralen imorgon. hoppas bara jag slipper pencillin eftersom jag och M ska på fest på fredag!

emina overall börjar vara för liten så vi har fått vika upp fötterna på hennes overall. det som var bra med det var att hon äntligen fick användning för sin underbart söta skor hon fick av Malin och Micke när hon föddes.
underbara!

image747

Halkbanan!

jag klarade det!!
ja, jag vet att det är i princip omöjligt att misslyckas, men trots det var jag nervös och ville bara ha det överstökat.
och nu är det det. det var faktiskt ganska kul och kändes inte alls som ett test!
så nu är jag ännu ett steg närmare mitt körkort!!

känns otroligt skönt att ha gjort halkbanan innan jul så man kan slappna av ordentligt. hinner ha en körlektion till innan jul och ännu en innan nyår.

jag och gumman ska dammsuga och tvätta idag.
igår slog jag och M in en massa julklappar så det mesta är gjort, men fortfarande är det några kvar!
ska greja på med städning och klappar och så ska jag försöka klura ut vad vi ska ha för mat¨på nyår.

Sparklåda

image746
                                          här ligger gumman i sparklådan i stugan och myser




Nyårslöfte

har ni hunnit fundera något på vad ni ska ha som nyårslöfte i år?
eller är ni så där tråkiga att ni säger att ni inte ska ha några för att det är dömt att misslyckas om det är ett nyårslöfte?

själv har jag väl inte direkt lagt ner ngn större tankekraft i det, men det lutar åt att kanske lova mig själv att gå ner i vikt till vad jag vägde i november förra året. eller kanske man skulle lova att bli världens bästa mamma? fast det lovar jag även om det inte är ett nyårslöfte.
nej, i år får det vara vikten som vinner.
är bara oerhört glad över att detta är första året jag med gott samvete kan skippa "sluta röka" löftet. till nyår blir det exakt 1 år sen jag slutade röka!

vad blir erat nyårslöfte??

Tacksamhet

jag lovade ju att visa bilder på allt vi fick av inger och catarina när de var här i förra veckan.
tiden har varit knapp, men här kommer de äntligen!!
tack tack och åter tack underbara rara!!

image745

Måndag

  

Martins vita stora skjorta, svarta leggings
o svart knyt i midjan.
sådär enkelt och sköntsom man önskar
en måndag!

Vi lever!

blev en dag längre i bjummis och kom hem nu för en stund sen.
har just fått i oss lite lunch och M blev tvungen fara och jobba. trist...men vi fick han ju en halv dag längre i alla fall!
Emina ligger och tjollrar på golvet och kikar på brasan nu och jag ska försöka hinna med att packa upp lite från helgen. sen ska jag ta en dusch, för hur skönt det än är att komma bort en helg och bara mysa omkring i mjukisar så är det ju minst lika skönt att komma hem och ta på sig vanliga kläder och fixa sig lite!

återkommer senare med lite bilder!

Mysfredag

som jag sa tidigare har vi pappsen hemma idag. skulle ta en promenad nu när emina sussar men beslutade oss för att stanna inne och mysa med filmen Bilar. tror till och med att vi ska krypa ner i sängen och mojsa!
blir med andra ord en lugn och skön förmiddag.
i eftermiddag bär det av mot bjummis. tar med skotern, filmer, datorn och handlar med oss pizza och annat gott. blir en helhelg med utemys och innemys.

tänk vilken skillnad det är att få ha pappsen hemma!

Tips!

image741

en bra ansiktscreme behöver man! jag har provat en del både dyra och mindre dyra. de allra billigaste har jag aldrig fastnat för. Lancomes Aqua är superb! dock lite dyr för mig..
tidigare hade jag råd att unna mig sånt , men nu finns det andra saker jag prioriterar.

jag har nu hittat en underbar dagcreme som jag verkligen kan tipsa om. finns på åhlens och kostar runt hundralappen. överkomligt tycker jag! den kommer från åhlens egen serie "Oliv".
söt burk och luktar väldigt fräscht och friskt!

Uppdatering

hade ju som sagt körlektion idag igen. gjorde manövertestet som man ska klara innan man får göra halkbanan när man har bokat den privat. var nervös som en galning! hade ju bara hunnit öva en gång innan...och jag har ju bara kört deras bilar en gång tidigare. men jag klarade det galant. på tredje försöket klarade jag det på 39 sekunder. (man skulle klara det på 40) och enligt läraren hade jag inte behövt klara det på 40 för att det var så halt. så med andra ord kände jag mig ganska stolt! (måste ju få skryta lite)
så nu är det "bara" att köra halkbanan den 18:e.

efter körlektionen traskade jag tillbaka in till stan och mötte upp Rut och Emina som strosade omkring inne i smedjan. emina trivdes som fisken i vattnet i ruts famn och hade en massa att kika på.
lunchade tillsammans på donken och efter det shoppade jag och emina julklappar.
är nästan helt klar nu. har bara en kvar att köpa. skönt att kunna slappna av.

imorgon var planen att fara på bvc och få vaccinationssprutan, men eftersom jag inte har körkort (än) så blir det för länge att vara borta innan bussen hem går så vi struntar i det.
istället ska vi vara hemma och mysa med pappsen som är ledig imorgon. dock kommer han förmodligen vara väldigt bakis, men vi ska vara snälla mot honom. jag lovar!
det som istället är inplanerat för morgondagen är :
mys med pappsen, promenad, julklappsinslagning och sedan bär det av till stugan över helgen.

nu ska jag göra mig iordning för sängen och krypa till kojs. ska nog till och med passa på att njuta av en bok när jag är solo. annars vill man ju hellre umgås med familjen, men nu ska jag nog mysa med boken.

Överöst

känns som att vi blir överösta med presenter!
och jag menar absolut inget dåligt med det, det uppskattas otroligt mycket! men jag vet inte hur jag ska kunna tacka nog! det är så gulliga gester när folk tänker på oss (emina) när de är i en affär.
idag fick emina jordens gulligaste strumpor av morfar och bonusmormor!

image740

fick även en massa presenter av Inger och Katarina som varit här ikväll o hälsat på oss.
bilder på det kommer imorgon!

Busunge

image739


när pappa är borta får man vara vaken länge!!
här ligger min lilla skurk och myser i soffan

Torsdag

  

nu beger vi oss snart mot staden för
körlektion, lunchning och lite shopping!

Bubbelbad

nu har vi precis stigit upp ur ett varm och skönt bubbelbad!
det är perfekt avkoppling efter en annars ganska stressig dag. emina sitter just nu i min famn och surrar, inte ett dugg trött. jag och älsklingen ska ta oss en julskinksmörgås nu och sedan ska vi krypa till kojs.

imorgon är det körlektion igen och jag ska även försöka klara manövertestet. önska mig lycka till!
Rut kommer och är med emina under tiden och sedan ska vi luncha allihopa.
blir riktigt mysigt!

Nyårsklänningen

här kommer bild på klänningen. hittade även en annan som man kanske skulle kunna göra något med. båda är långa men det känns inte aktuellt. dock är klänningen på första bilden draperad i ryggen vilket är väldigt fint.
ska prova båda två ngn dag och se om jag kan göra något av det. men i sånna fall måste jag nog ta hjälp av ngn då min symaskin är trasig.

image735

Vad är väl en bal på slottet?

nyår.
planerna är att samla alla här hemma hos oss. det kommer bli mycket trevligt! många vuxna, många barn. frågan är nu vad man ska ha på sig... jag funderar på att sy om min balklänning. eftersom jag hade en väldigt enkel balklänning så finns det ingen risk för att det blir för mycket..
den är svart, smala axelband, lång med slits,
tänka mig att jag plockar bort axelbanden och kortar av den så har vi kanske den perfekta lilla svarta?

dock var jag ganska mycket smalare när jag gick på balen..
måste nog prova den.

Jag kan inte ro för det

men jag älskar avskavt rött nagellack! även svart avskavt kan vara lite charmigt men speciellt rött. precis som mitt är nu...alla andra nagllack avskavda tycker jag bara ser sjaskigt ut, men just rött blir charmigt. är jag den enda som tycker så? dock får det inte vara på långa naglar utan lite lagom längd bara.

Frukost

sitter just nu och äter frukost. havregrynsgröt.
emina sitter och kikar på mig och på tv i sin tripptrappstol som hon bara älskar att sitta i!

idag ska vi ta en kall promenad. -12 grader men det känns bara skönt! man blir så uppfriskad av en promenad när det är kallt ute. ska bli riktigt härligt. dock blir det en promenad utan sassa som dyker upp lite senare istället.

nu ska jag kila och klä på mig ngt annat än pyjamas, dock blir det inget roligare än träningskläder, men efter promenaden ska jag prova alla kläder som jag fick av Malin igår. det ser jag verkligen fram emot!!

Längtan!

 

hann med en väldans massa idag!

-körlektion på förmiddagen (som förövrigt gick väldigt bra!)
-besök av farmor Britta när vi kom hem
-bakade två olika satser muffins
-besök av Malin och Micke ( sååå fin mage har hon så jag nästan vill vara gravid igen!!)
-övningskört fram o tillbaka till bjummis för att hämta ved

nu är vi precis hemkomna och ska krypa till kojs. emina sover sen många timmar tillbaka men vaknade nyss för lite mat och somnade om.
imorgon kommer sassa och hälsa på oss ute i byn. får se om hon hinner med oss på vår förmiddagspromenad, vore trevligt med sällskap!

(kan även meddela att längtan efter körkortet är oerhört stor just nu!!!)

Jag idag

   

fick klagomål för ett tag sen på mina bilder. att jag ser ut som
alla modebloggare...jag läser inga modebloggar så jag kan
inte svara på om det är så eller inte.
personen tyckte det var pinsamt och påstod sig vara nära slå
sönder sin skärm pga detta..insåg att jag borde vara glad att
jag kan påverka någon så här mycket och att det som egentligen
var pinsamt var att h*n läser modebloggarna!
så mina bilder kommer fortsätta se ut såhär, kanske blir en data-
skärm mindre men det får det vara värt! =)

Wish me luck!

nu kommer snart M och hämtar oss och ska vara med emina medans jag har min första körlektion. både spännande och nervöst. återkommer senare med hur det gick!
har just fått i mig en rejäl frukost bestående av havregrynsgröt och nu en kopp kaffe. funkar inte utan mitt kaffe! så det vore ju dumt att fara på körlektion utan...

emina sitter i tripptrappen och surrar och surrar och hickar. som vanligt! gullungen!

när vi kommer hem vid lunch hade jag tänkt baka. har dock inte riktigt bestämt än vad men något mumsigt ska vi väl kunna slänga ihop. får besök ikväll av malin och micke och det vore ju trevligt om vi kunde bjuda på något! ska bli sååå roligt att se malin med sin söta lilla gravidmage! självklart roligt att träffa micke också! =)

nu är det en liten tös som kräver min uppmärksamhet!

idag kommer det outfitsbilder som det varit dåligt med på senaste!
håll utkik!

Hur gör man???

snälla finns det någon som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig???
jag vill ha tillbaka min profilbild på bloggen...
när jag började blogga fanns den där men av ngn anledning tog jag bort den?? och nu vet jag inte hur man gör för att få tillbaka den? jag har provat byta designen helt så man kan börja från scratch men det funkar inte..

HJÄLP!!

Längtan!

imorgon blir det som sagt körlektion. är nervös som ett tok men jag försöker peppa mig med hur skönt det kommer vara när jag väl har kortet i handen. vilken frihet jag och gumman kommer få! kunna fara och hälsa på folk om dagarna, och kvällarna, göra ärenden, handla m.m. längtar! framförallt oerhört skönt att inte behöva vara så beroende av någon annan, jag älskar ju att klara mig själv!

efter körektionen får vi skjuts hem av M. min förhoppning är att hinna baka lite imorgon. julbaka. det kommer ju vara en del främmande nu i juletid och det är ju alltid trevligt om man har något att bjuda på.
skulle behöva göra ett storbak. småmuffins, saffransbullar, mockarutor m.m.
hinner vi med det måntro?

image724

Ledsen

men jag kommer inte hinna med garderobstemat idag.
ni som läser bloggen som har barn förstår nog, det är barnen som planerar dagen!
i och för sig vilar Emina just nu, men hon vaknar nog vilken sekund som helst. har passat på att byta om från träningskläder till vanliga, fixat håret och fräschat till mig lite. nu känner jag mig som en ny människa och tänkte försöka förnya headern till bloggen. får se om jag ens lyckas hinna med det!

Önskelista

eftersom jag tydligen skrivit här vad vi önskar oss till emina och sedan handlat det (ooops!!) så gör jag en ny önskelista. visst, de flesta har nog redan gjort bort all julklapshandling, men om det finns ngn stackare kvar så kommer den här:

- Sångbok
- Dvdfilmer med klassiska barnfilmer
- Kläder
- Mössa, bad hair day
- Presentkort PO.P
- Silverarmband

image721image722image723

Tema

fick just förslag på ett tema!
temat är favoriter i garderoben. ska försöka fota o lägga upp under dagen.
dock är det emina som bestämmer om det går eller inte men hon brukar vara
ganska snäll när mamsen ska grejja!

Helgmys

en trött och alldeles nyäten tös i pappas famn:

image720H

Måndagmorgon

myser här på morgonkvisten. har en kramig dotter idag och vad kan väl vara mer underbart än det??
fast vi saknar såklart pappsen efter en helg tillsammans allihopa.

idag har vi inga speciella planer förrutom en promenad och ringa ngt samtal.
och vara nervös inför imorgon då jag har min första körlektion...huga..
hoppas jag slipper ta så många lektioner innan jag har kortet i min hand!!

Vad är era planer för nyår?

Jag hoppas på att få använda ngn riktigt fin klänning detta år och det verkar faktiskt som att planerna lutar åt det hållet! vad har ni för planer? finklänning, mys, familj, vänner, stugan eller hemma?
vad blir klädseln?
finns många fina klänningar som de nedan, men det lutar faktiskt åt kjol!

image719

Söndagsbestyr

just kommit hem från lite övningskörning. har varit och övat inför manövertestet och det som till en början gick pissigt slutade i alla fall hyfsat. körde sedan hem och jag måste säga att jag verkligen förstår vitsen med manövertestet för körningen efter detta var så mycket enklare. har mycket bättre koll på vart jag har bilen.
på tisdag har jag min första körlektion....

innan övningskörningen var vi och grattade frida som fyllde år och bjöds på gofika. väldigt mumsigt och väldigt trevligt. dock var madame lite trött och grinig. hon har sovit medans vi kört och sover nu på soffan här bredvid mig. sötnosen våran...
tänk att man kan älska någon så mycket....

Julklappshandling

har varit på stan hela dagen o handlat julklappar. vi fick en massa gjort, vilket känns toppen! lite mindre stress i alla fall. har några kvar som vi inte visste vad vi skulle handla åt men nu har vi funderat lite å löst några av de i alla fall. kanske jag hinner göra bort de till veckan?

efter julklappshandlingen for vi direkt till pappa och rut för middag och bastu. var så otroligt mysigt att få basta och mysa tillsammans bara jag och M en stund. och dessutom i deras nya och supermysiga relax.
bjöds på middag bestående av älgkött och annat mumsigt så man kan verkligen säga att det var en nöjd och belåten liten familj som for hemåt efter en underbar kväll!

emina är fortfarande vaken! sitter i min famn o myser lite...
ska krypa till kojs nu allihopa
imorgon väntar kalas för frida!

Värdig vinnare

så marie vann. och trots att jag önskade att amanda skulle vinna måste jag säga att marie verkligen är en värdig vinnare. känns lite trist att det är slut med Idolfredagarna nu...

här kommer ett litet julklappstips! det finns i alla fall på min önskelista och det bästa är att det inte är jättedyrt! passar de allra flesta då det finns så många olika typer av berlocker.
Spinningarmband.

image718

Fredag

nu är frida och johan på ingående, tösen sover, popcornen är poppade, godiset handlat och jag har precis öppnat en smirnoff ice. kanske jag till och med tar mig ett glas vin sen...
M har ju varit så gullig att han varit och köpt en vinflaska till mig!

så nu ska jag njuta av ett nystädat hem och av att det är fredag!

Idolfinal

imorgon är det julklappshandling som står på schemat och sen blir det bastu och middag på hertsön. ska bli riktigt härligt att få basta lite och ha lite lyxbarnvakt under tiden. och självklart mysigt att träffa familjen också!

ikväll är det idolfinal.
frida och johan kommer och ska se den med oss.
vem håller ni på?
jag måste nog hålla på amanda. har älskat henne från första sekund och gråtit till hennes framträdanden. förvisso har jag även gråtit till maries framträdanden också, men amanda ligger mig lite varmare om hjärtat.
ja, jag följer det slavisk och är nästan besatt. men jag älskar musik, älskar uppträdanden och älskar att se någon framföra en låt med sån känsla att jag börjar gråta!


image717
image716

Underbara unge!

igår satt gumman för första gången i sin egen stol när vi åt middag.
det var så mysigt att ha henne med oss istället för på golvet tex.
och det verkade som att hon också tyckte det. satt och surrade och skrattade.

image713image714

dagens måsten

idag hade jag tänkt göra allt som inte blev gjort igår. samt att jag har en massa samtal att ringa. har ringt ett par av de nyss men med en surrande Emina i famnen gick det knappt att höra vad de sa!
väntar med resten till hon sussar.
fick just datumen för babymassagen. det ska bli riktigt mysigt!

- hänga upp mina apelsiner med nejlikor
- julpynta klart
- tvätta
- ta en promenad
- ringa mssor av samtal
- dammsuga
- dammtorka
- renbädda
- skura

Uggs

säga vad man vill om Uggs men jag gillar de. och jag önskar verkligen att jag hade haft råd md ett par just nu men det får vänta. dock är dessa från Asos otroligt snygga....

image710  image712

En vändning

just nu blir Emina badad av pappsen. det är bland det bästa hon vet, att bada! blir alldeles tokig i sin lilla badstol och sprattlar och plaskar. gissa om mammahjärtat smälter!! och ännu mer smälter det av att se mina två älskade tillsammans busa, skratta och prata.

blev inte så mycket gjort idag av det jag skulle göra. dock har jag gjort annat som känns otroligt bra.
utan att bli allt för personlig kan jag nog säga att detta kan vara en stor vändning för mig och många omkring mig. jag hoppas och tror det.

imorgon är det äntligen fredag! är alltid lika underbart. men mest underbart är nog att få vakna tillsammans allihopa på lördagen och söndagen. då kan man verkligen säga att morgonstund har guld i mund!
på lördagen är det jullkappshandling som står på schemat och på söndagen blir det kalas hos faster Frida som fyller år. blir skönt med en helg hemma och få göra bort lite julklappshandling.
stugan får vänta till nästa helg!

Innedag

herregud. känns som att det är fullt upp jämt nu för tiden. hinner nästan aldrig uppdatera mer...
men nu ska jag verkligen anstränga mig. får ju mer och mer läsare hela tiden och det är sååå roligt att se! blir ju självklart mycket roligare att blogga då också.

vaknade i "vanlig" tid imorse. kring niotiden. gick upp och gjorde mat till Emina och bytte blöja och sen la vi oss i sängen och myste igen. sen dess har jag haft maratonsamtal med Eminas bonusmormor.
surrat i flera timmar och nu sover gumman middag.
har fått utegångsförbud av M idag för att det är så halt så vi stannar faktiskt inomhus. har så mycket jag behöver hinna göra också, så jag passar på medans hon sover. ska pynta klart, dammsuga, tvätta, renbädda....

nu ska jag ta min bloggrunda och dricka en kopp kaffe innan jag sätter igång!

Fullt ös medvetslös

har varit fullt upp idag.
promenad, besök av Boman, middagslagning och sedan middagsgäster fram till alldeles nyss. Robban och tjejerna har som sagt varit här. jättemysigt som vanligt!
bjöd på ugnsbakad baconlindad fläskfilé med klyftpotatis. var mumsigt.
Emina har hjälpt mamma laga mat. suttit i bumbon på diskbänken och pratat med mig.

hon är fortfarande vaken här och ligger just nu i sittern och håller på att göra en eld tillsammans med pappsen. pratar och går an...inte ett dugg trött såklart.
vi hade tänkt bada tillsammans, men det blir nog svårt nu när hon är vaken. blir en lång o varm dusch istället!
sen ska jag krypa ner i sängen och sova gott!! är sjukt trött....

Sen uppdatering

det blev lite sen uppdatering idag. och ändå har vi varit vaken tidigare än vanligt.
Emina bestämde sig för att vakna klockan sju...
har legat och myst i sängen och kikat på Vakna med the voice!

nu kommer snart Boman och ska gå på promenad med oss. sedan blir det lunch för oss allihopa i form av omelett tror jag minsann.
sitter just nu på Eminas filt på golvet med henne och surrar. hon pratar bara mer och mer för varje dag och nu har hon även hittat sin tunga ordentligt nu. så roligt att se när hon "leker" med den.

ikväll kommer Robban och tjejerna på middag. blir mys!

bjussar på en bajsbild:

40%

har varit en fullspäckad eftermiddag/kväll med storhandling, desperate, nattning (flera gånger) och nu snart även nattning av oss själv.

gjorde en beställning från Ellos nyss. 40% på ordinarie pris. väldigt bra erbjudande!
vi fick alla 2 saker var. bland annat beställde jag en riktigt snygg väst till M.
tänkte jag skulle tipsa om den för er killar eller er som har killar som inte direkt gillar att klä upp sig. denna är lagom casual/uppklätt för kommande julfester, nyår och julafton med en farfarströja under och snygga jeans.



blev lite annat också men det får visas när de kommit.

Jag idag

  

Julen är här...

  
 
 

Pippilotta

idag hade paketet från pippilotta kommit hem i brevlådan.
trevligt!

emina pryds av en del av det idag.
gosiga chenillesockar, dreggellapp och vit body i farfarsmodell.

en trött tjej som snart ska vila i vagnen på promenad.

   

julpyntning

har varit sjåigt idag. en allmänt missnöjd Emina samtidigt som jag försökt julpynta och laga middag.
middagen blev väldigt försenad, åt inte förrän kring sju-åtta, men det var lika bra för då fick jag äta tillsammans med M. (ugnsstekt kyckling och ugnsbakade grönsaker)

nu är köket färdigpyntat och det blev såååå mysigt!! precis som jag hade tänkt mig.
även hallen är klar och nu har jag precis börjat lite i vardagsrummet.
(självklart kommer det bilder imorgon)
får väl köra jultema imorgon då!

har även rensat ur ännu en icapåse med kläder från Emina. måste verkligen börja fylla på nu...
jag hoppas paketet från Pippilotta kommer snart.

nu ska jag fortsätta plocka lite bland julsakerna, sen ska jag slänga mig i soffan och bara ta det lugnt.
välförtjänt lugnt!

Vi 2 idag:

  

 

Låttips!

Grymt skönt låt med Wyclef, akon och lil wayne:

snorhalka

har hunnit vara ut på en promenad. det var ingen lek dock...knappt hunnit plogas någonstans så antingen var det slask som drog i vagnen eller så var det snorhalt. dock skönt när vi kom hem igen..
Emina sov sött när vi kom tillbaka så jag passade på att skotta gården också innan det fryser.
har med andra ord fått mig ett rejält träningspass idag!

nu har jag precis ätit lunch och surrat med Sassa i telefon.
snuttan sover i vagnen ute fortfarande men jag ska gå och ta in henne nu.

ska duscha och göra mig iordning innan M kommer kring halv två och hämtar upp oss.
ska till hermelinen och plocka bort stygnen bakom örat efter min operation.
sedan får vi  se om vi kanske får besök av Malin och magen idag, jag hoppas!

lördagkvällen

det var som sagt väldigt skoj i lördags.
började med att Sassa kom och hämtade upp mig hemma kring tre-fyra. packade ihop mig och for. köpte med oss pasta på vägen och myste till att börja med med en god middag och surr.
sedan gjorde vi oss iordning, surrade, drack, lyssnade på musik och allt annat som hör till en tjejfest.
hittils var allt succé!

skulle på Invit och sedan Cleo. for med andra ord in till stan ganska tidigt. kring elvasnåret.
enr på Cleo för att änga av oss och sen slippa stå i kö. smart! tyckte vi...
men när vi sen kommer upp från Cleo med vår stämpel meddelar vakterna att vi minsann inte får lämna rökrutan för då får vi betala in oss igen! va??
jahaa...så det var bara att gå ner igen. jag och sarah och 3 st till.
men som tur var fyllde det på ganska snabbt med folk och det som höll på at bli ett fiasko blev åter succé!

dansade en massa, drack drinkar, cider, shots.
kom hem kring tre, lagom nykter för att våga somna.

behöver jag säga att det var en lyckad kväll??

blev inte så mycket bilder. en del hos sarah, men sen glömde vi helt av det tyvärr.
men jag bjussar på det lilla som finns:


  
 
 
 

jag lever!

bara det att det varit så fullt upp idag. därför inga uppdateringar.
eller på förmiddagen passade jag på att vila en massa. jag har mått bra idag, inte bakis, dock väldigt väldigt trött. kom inte hem förrän kring tre och somnade kring fyra kanske. var upp en tur med lilltjejen i natt också. 

jag har verkligen världens bästa pappa till mitt barn!! han har verkligen ställt upp för mig till 110% nu när jag varit ut och efter det och behövt vila. det har varit toppen!
idag har jag fått sova till 11, klev upp och åt lite, sen somnade jag i soffan nedbäddad, vaknade och hade ett bad som väntade på mig. var underbart! men jag nöjde mig med ngn minut för mig själv, sen ville jag att Emina skulle komma i också. har ju saknat de så mycket när jag varit borta!

ikväll har vi varit på "släktträff" med M:s familj på golfgarden. middag och mångkamp. väldigt mysigt!! så sällan man ses allihopa. god mat och gott sällskap. dock trodde vi att Emina fått feber då ho kändes alldeles varm, var blank i ögonen och inte riktigt kunde somna. men nu i efterhand kan vi nog konstatera att hon bara var övertrött.
nu sover hon för natten hoppas jag.

sen kan jag även tillägga att det var riktigt riktigt skoj igår!
blev en toppenkväll på alla sätt och vis!
dock orkar jag inte skriva mer om det nu utan återkommer imorgon med det och även bilder från gårdagen.
nu ska jag krypa ner i soffan med min älskling. kramas, se film och njuta av det sista av denna helg!
hoppas ni haft en lika underbar helg som jag!

snart...

är hos sassa nu. har ätit gott.blev pasta.
nu är hon i duschen och jag ska fixa mina naglar under tiden.
sedan blir det premiärvinglaset!

jag njuter i fulla drag av att vara Jag ikväll även fast jag självklart saknar mina där hemma.
ska kramas extra mycket med de när jag kommer hem ikväll/natt, eller kanske imorgon
om jag inte vill väcka de.

nu ska här fixas!

Vi 2 idag

nu sticker vi iväg på kalas med en väldigt trött liten tös!

 

sovmorgon

sovmorgon till tio idag! riktigt mysigt och skönt.

nu ska M ut och köra lite skoter och jag och Emina ska bada tillsammans. hög myfaktor!
sedan ska vi bege oss till Boman på kalas och efter det kommer Sassa och hämtar upp mig.

ska bli riktigt roligt ikväll och jag längtar såklart som en galning!

All About Us

Våra dagar