Missing...

miss my sis today! sådär lite extra mycket, vet inte varför egentligen. hade helt enkelt bara velat ha henne här. men imorgon kanske hon kommer och hälsar på. annars kommer jag till henne! =)

knasfamiljen:

Lördag

blev lite ändrade planer för helgen. tanken var ju att åka till lennart och helenas stuga och vara där hela helgen. vi hann så långt som att packa in oss och alla moljontals saker vi skulle ha med oss och åka halvvägs. då ringde de och kallade snöröjning för martin...bara att vända om och åka hem igen. suck...
martin for och jobbade och jag och emina har haft en lugn och skön dag här hemma. käkade lunch, suttit i eminas säng och läst i "stora boken" och sjungit en massa sånger, vikt all tvätt, bäddat rent i eminas säng med nya sängkläderna från tant inger (tack igen!) och sen har emina vilat. under tiden hon vilade passade jag på att göra bort träningen och sen läste jag ut min bok. "En sorts kärlek" och grinade tills jag trodde ögonen skulle trilla ut...
sen vaknade emina, vi hoppade i duschen och nu kom vi precis hem efter att ha varit och ätit middag med pappsen på Exotic...mums!

nu ser vi på Arthur och minimojjerna och ska snart se melodifestivalen. första gången i år jag ser det ordentligt. =) hoppas även martin hinner hem och se det. (men det hoppas nog inte han)

jag måste verkligen få rekommendera boken jag precis läst ut. underbart vacker! men hemsk...

Handling:

Ray Kluun skrev En sorts kärlek när hans fru dog i cancer. Kvar lämnade hon honom och deras lilla dotter, ensamma. Det är en skoningslöst självutlämnande roman och det är lika bra att varna för det på en gång, det är en av de sorgligaste böcker som skrivits.

En sorts kärlek

Ärligare än så här kan det inte berättas. Hur han - den notoriskt otrogne monofoben, festprissen och fotbollsfanatikern - plötsligt tvingas att älska, på riktigt, i praktiken och in i döden. Men hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en make vara?

ställer alla begrepp på ända, vi vet egentligen ingenting om vad som är rätt och fel. Bara att det är så oändligt sorgligt när den man älskar måste dö. 

Ray Kluun skrev En sorts kärlek när hans fru dog i cancer. Kvar lämnade hon honom och deras lilla dotter, ensamma. Det är en skoningslöst självutlämnande roman och det är lika bra att varna för det på en gång, det är en av de sorgligaste böcker som skrivits.

är en omtumlande roman om Sten och Carmen, det till synes perfekta storstadsparet som vräks omkull av beskedet att hon har cancer. Naket och osentimentalt skildrar Ray Kluun ett kärleksförhållande och en livshotande sjukdom.

En sorts kärlek

En sorts kärlek

Ärligare än så här kan det inte berättas. Hur han - den notoriskt otrogne monofoben, festprissen och fotbollsfanatikern - plötsligt tvingas att älska, på riktigt, i praktiken och in i döden. Men hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en make vara?

ställer alla begrepp på ända, vi vet egentligen ingenting om vad som är rätt och fel. Bara att det är så oändligt sorgligt när den man älskar måste dö.

En sorts kärlek

är en omtumlande roman om Sten och Carmen, det till synes perfekta storstadsparet som vräks omkull av beskedet att hon har cancer. Naket och osentimentalt skildrar Ray Kluun ett kärleksförhållande och en livshotande sjukdom.

Hårhårhår

snart ska jag sätta i löshör igen!! jag längtar som en idiot när jag nu är nånstans mittemellan kort och långt...dötrist! men som sagt, snart blir det långt igen och jag som älskar att fixa och dina med mitt hår kommer vara i sjunde himlen. en gång löshör, alltid löshår!

min egen stil kommer bli komplett med detta hår! så mycket roligt man kan göra som pricken över i:et i en outfit!

till exempel:

  

Dagens

fredagen till ära bär jag kjol. ny från gina tricot. jättesöt och vårig känner jag mig och trotsar kylan!
blev lite väl gulligt för mig så jag bröt av med mcboots och mina "fula" brillor till när jag kom till jobbet! =)

och så kommer här även en bild på mig rakt framifrån (som malin efterfrågade) och jag kan lova att det tog mig emot att lägga upp denna...dels för att det blev lite väl mycket close up, men även för att jag hatar bilder på mig rakt framifrån. min vänstra sida är j-ligt mycket snyggare än den högra. haha!





Fråga!

ngn som vet om man kan tidsinställa sina inlägg?
och hur i sånna fall??

Tidsbrist

jag hinner inte med bloggandet känner jag. jättetråkigt då det som sagt är lite av mitt skötebarn. men i och med att jag inte kan blogga under dagarna så är det antingen på morgonen eller på kvällen det ska hinnas med. och då är det oftast så mycket annat som också ska klämmas in i schemat.
jag ska försöka bli bättre...

igår efter jobbet gjorde jag inte många knop...käkade middag och sen såg jag och emina på film. martin var på förskolerådet. när emina somnat var min plan att träna, men jag somnade gott i soffan...det är en gång i veckan jag är sådär totalt färdig! och då somnar jag i soffan när jag lagt emina och sen sover jag till dagen efter. antar att det är min kropps sätt att ta igen sig...det behövs.
förhoppningsvis kanske jag inte somnar så tidigt ikväll då. jag brukar annars ha en tendens att göra det.

i helgen ska vi till farfar och helenas stuga. ska hjälpa de med taksnö och passa på att bara njuta och ta det lugnt. ska bli riktigt skönt att komma hemifrån lite. och att sen har lennart och helena där som bonus är inte dumt. emina klommer vara överlycklig! tror vi åker imorgonbitti, ikväll kan det bli lite stressigt då jag inte är hemma förrän halv sex.

försöker se pigg o glad ut fast jag i själva verkat skulle kunna döda för en ledig dag idag:



Tips

måste få tipsa om gina tricos trosor. tycker de är så otroligt sköna för det första och sen är de ju väldigt prisvärda. 3 st för 149 kr. det tycker jag är mycket överkomligt!

Middagsbjuden

kom just hem från en jättemysig middag med robban. käkade på allstar och satt och surrade i 2 timmar. slutade med att jag blev bjuden på maten av finaste vännen! åt en god allstar burgare. mums!

martin står på crosstrainern just nu och svettas och snart är det min tur. bävar lite samtidigt som jag vet hur himla bra och skönt det känns efteråt. ändå måste jag erkänna att det inte alls tar emot lika mycket som det kunde göra tidigare och nu ser jag nästan fram emot ruset det ger.

emina kom och mötte mig när jag kom hem. hon hade lagt sig men hörde att jag kom hem så hon kom upp och gav mig en kram. finunge! den kramen var värd mycket vill jag lova. har saknat henne som en tok idag...följde henne till sängen och sjöng "pigan" innan hon fick somna.
surrade en massa om spindlar i hennes säng..det är återkommande nu för tiden. ända sedan hon hade sin mardröm om spindlar så nämner hon då och då att hon har spindlar i sängen...som tur är verkar hon inte vara rädd för de så jag säger bara till henne att det inte finns några spindlar i hennes säng och då går det bra. =)

nu är det min tur på crosstrainern!

Dagens

det är svårt att få till ngn bra helkroppsbild på mornarna när det fortfarande är så mörkt ute, men jag gör mitt bästa...

idag har jag på mig blanka leggings gina, linne gina och kofta gina. älskar koftan!! den är ny och sådär perfekt oversize med snygg dragkedja.



Tjolahopp!

hemma nu. väntar på att martin och emina ska komma hem. de har varit till bjummis en sväng idag för att kolla värmen där. de passade även på att stanna en stund och köra lite bilbana och mumsa bulla. =)
jag håller på med maten här och passar samtidigt på att tokpoppa lite musik. sällan man kan göra det nu för tiden så jag tar alla tillfällen i akt. iofs brukar jag poppa i lurarna när jag tränar, men det är som en annan grej....

i love spotify...

måste tipsa om en grym låt!

Dagens + fråga

idag har jag en riktig mys outfit. klär mig i svarta haremsbyxor åhlens, svart oversize tee gina, grån kort stickad tröja gina, tubsjal gina, halsband hm o glitter.

nu undrar jag. gillar ni att jag lägger in dessa bilder? jag själv tycker ju att det är ganska skoj med bilder överlag, men ni kanske inte gör det? och till den andra frågan: vilken typ av bild på outfit vill ni ha? den övre som är taget i spegeln, eller den undre som är skarpare men som man inte ser hela mig?



Tisdag

svårt att hinna med bloggandet på morgonkvisten! men eftersom den är mitt lilla skötebarn så tar jag mig tid! känner mig bra igen idag och snart är vi på väg mot dagis och jobb. 25- ute och jag längtar efter sommaren som aldrig förr.

mycket på gång nu känns det som. egentligen inte, men jag ska i alla fall göra klart tatueringen den 7e (det är snart!!) och så ska jag även i med löshår. denna gång blir det ordentligt, inget tjafs som sist. jag hoppas på att få en tid så snabbt som möjligt. det blir martins present till mig. yeeaayy!!

vi idag:







Godnatt

har mått skitskumt hela dagen idag...mått illa, varit yr, glömt saker som egentligen sitter i ryggmärgen..nu mår jag lite bättre men känner mig fortfarande skum. som om jag är jättehungrig och druckit för mycket kaffe typ...

hann bara hem en snabbvända efter jobbet. slängde i mig lite mat och sen bar det av på föräldramöte. farfar var här med emina under tiden som den ängel han är!
när vi kom hem blev det marsch i säng för emina och nu alldeles snart är det marsch i säng för mamma och pappa också! är helt färdig men ska försöka hålla mig vaken till en film i alla fall. skippar träningen idag då jag mår som jag mår och förmodligen skulle tuppa av vid minsta ansträngning!
får bli nya tag imorgon!

nightynight!!

Lördagen

blev lite lull lull hemma hos oss i lördags. god mat, goda vänner och lite vin. emina var i sitt esse med alla fina vänner, kunde knappt bestämma sig vart hon skulle sitta och äta sin välling. men klockan åtta somnade hon som en stock efter en tuff kväll!
grabbarna intog bastun och vi tjejer fick lite tjejsnack. lite senare var vi några som åkte ut på Allstar. hade grymt skoj där faktiskt! träffade en del kändisar, bland annat robban som jag inte träffat på år och dar så det var grymt skoj!! när jag kom hem vaknade emina så jag slängde mig bara i säng med henne och efter en liten stund somnade hon gott om.

blev en riktigt fin kväll med som sagt underbara vänner!


här målas det och myser för fullt:


vet inte om det var mammorna eller emina som tyckte det var roligast att måla:


sen blev det skoterfilm med grabbarna:


en frusen boman på väg ut i 30 graders kyla:


vällingsmys med teddybjörnen robert:


sen lite vällingsmys med henrik:


inne i en djup disskusion:


godnatt mys med finaste becca:


snart ska tatueringen bli färdig!


robert och jag:


fina glada pojkar:

Nödvändiga fakta

- En normal kvinna tillbringar 2 år framför spegeln.

och hur många tillbringhar då jag? 4??

Snart...

kommer det lite folk hit. therese och robert är på väg nu och på en stund kommer rebecca, henrik, boman och lars. 3 par blir vi. och kanske kommer även häggan. ett härligt litet gäng blir vi helt enkelt.
ska köpa kinamat och sen blir det lite vin. men då emina ska vara hemma så blir det ganska lugnt. blir bastu och surr. en perfekt lördagkväll helt enkelt.

just nu sitter emina och kikar på askungen. har hunnit med en massa på förmiddagen. jag började morgonen med att träna. så otroligt skönt att ha det gjort med en gång. efter det blev det storstädning av hela huset. emina har hjälpt till så himla bra! sötungen!
när städningen var klar har martin skruvat upp ny belysning över bänkar i köket och jag och emina gjorde lunch.
lunchad och klar blev det vila för mig och emina och martin fick snällt fara och handla! =)

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och styra upp matbeställningen!

ungefär såhär seriös känner jag mig just nu:



Hemma

hemma från jobbet nu. äntligen helg! martin och emina sitter bredvid mig i soffan och kikar på tv. huttrar gör vi allihopa! iskallt ute, iskallt inne..huga. har varit som en istapp hela dagen idag så nu väntar vi på att badet ska fyllas för att hoppa i och värma oss!

var o käkade lunch på exotic med martin idag så man är inte direkt hungrig. emina har redan ätit middag så jag och martin äter ngt lätt lite senare ikväll. är grymt sugen på äggmacka och en kopp te!
annars hade ju morötter och dip varit ett alternativ...

nu ska vi mysa!

sötungen imorse:



Dagens, fredag

idag har jag faktiskt en findag! det känns som att de var länge sen så den är väldigt välkommen!
jag tickar sakta men säkert nedåt i vikt, vilket såklart gör sitt för självförtroendet, jag har hittat ett helt annat lugn också i allt vad heter träning och kost. träningen har istället för ett måste blivit ngt jag ser fram emot.
om än det än så länge inte visar allt för mycket på vågen så känner jag enorm skillnad i "fasthet" och en del på kläder. allra mest på bh:ar såklart..men i vanlig ordning är det ju brösten som ryker först! =)

idag har jag på mig riktiga "anna-kläder". enkelt med detaljer. det blev rätt helt enkelt!
lacktights gina, oversizetröja gina, halsband glitter och hm, tubsjal gina, glasögon julklapp o vita converse.



Hemmavid

har ju donat och målat en del här hemma. linneskåpet har jag ju redan visat, men inte ramarna och tavellisten. blev riktigt bra faktiskt. mer och mer blir vitt hemmavid, precis som jag vill ha det!
(dessa var svarta tidigare)

Torsdagens dagens...

har på mig jeansskjorta från gina, lackthights gina, sjal glitter, örhängen glitter, armband och ring hm.





Sen uppd.

hann inte alls blogga igår när jag kom hem. hann bara in genom dörren hemma och slänga i mig lite mat innan jag skulle iväg till boman och fixa mina naglar. mysig kväll hos boman och även rebecca kom och satt och surrade med oss. timmarna flög iväg och jag var inte hemma förrän kring elva. och till på köpet fick jag superfina naglar! (thanks honey!!)

ikväll blir det lugnt. träning och kanske ngn film och om jag känner mig själv rätt kommer jag somna ganska tidigt. brukar bli så en fredag.

på lördag kommer robert och theres och käkar med oss. ska beställa lite kinamat och dricka lite vin. emina ska vara hemma så det blir lugnt. bara lite mys. perfekt lördag kväll! kanske kommer det lite mer folk, det återstår att se.

nu ska jag väcka min lilla trollunge!!

We are the world..

åh såg just den "nya" versionen av we are the world. gåshud över hela kroppen och ett inte lugn och en känsla av att det faktiskt finns lite godhet kvar i världen. underbar låt! lyssna!

Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti.

Polyvore

surrade med Sis på msn igår och hon tipsade om en fantastisk sida för oss som gillar mode! Polyvore heter den. fastnade i den igår och satt och klippte och klistrade. hur roligt som helst! och snacka om att man får inspiration!

nu får det gärna bli sommar så man kan klä sig så som man verkligen vill! utan tjocka koftor, stora jackor och halsdukar!!
Anna

Onsdag

åh så trött idag...trots att jag ändå kom i säng i tid igår. kanske är det så att jag inte behöver mer än 5 timmars sömn och när jag sover mer blir jag tröttare? eller så är det helt enkelt bristen på sömn som börjar komma ikapp nu!
emina sussar fortfarande men ska alldeles snart gå och väcka henne.

det är 29 minusgrader ute nu och jag bävar för att gå utanför dörren idag...huga...tur att man jobbar inomhus i alla fall!

varma kläder idag! tjock kofta från gina, sjal hm, linne åhlens, leegings gina.




Missing...

saknar min lilla stumpa nu...herregud...en dag...jag är en fjant! =)
ja, okej, jag saknar martin också...men inte lika mycket!



Dagens

är så svårt att ta dagens bilder...mörkt och jävligt, men kanske bättre än ingenting i alla fall?
motljus och rörlig bild..attans..






har på mig skinnbyxor från gina, svart top gina, jossis klocka, massa armband, vita converse

Försökte i alla fall...

försökte blogga imorse men blogg.se ville inte alls fungera..tyvärr!!

nu har jag kommit hem för en liten stund sen, hämtat ved och tänt en brasa och nu inväntar jag resten av familjen. emina har fått vara med pappsen med lastbilen till stugorna. hon älskar att åka lastbil och när jag pratade med henne nyss och sa att jag väntar på henne hemma så ville hon inte alls komma hem! =)

gick bra med träningen igår. körde ännu längre än vanligt. 1,5 mil blev det allt som allt! kände mig grymt stolt och kunde med gott samvete slänga mig i soffan sen! martin kom hem när jag var inne på se sista minuterna. (= grymt slut) och började prata en massa med mig! att han inte fattar att jag blir irriterad när han stör min maniska koncentration! =P

nu ska jag slänga in lite bilder här och sen slappa lite innan de kommer hem!

just nu:

Hihi

sms-konversation mellan mig och martin nyss:

martin: - du skulle höjt volymen lite.. ;)
jag: - va?
martin: - blåste en trumhinna och fisringen när jag slog på radion...


förklaring: jag hade haft bilen innan honom och kanske lyssnade liiiiite högt bara...glömde visst en värdslig sak som att sänka..

Matt

känner mig ganska matt och färdig idag...tidigare idag trodde jag nästan jag var på väg att bli sjuk igen...men nu känns det i alla fall bättre än så. tänk att allt alltid känns bättre bara man får komma hem!
kom hem till en underbart god laxsoppa som stod på bordet och min fina familj. nu är tyvärr martin och skruvar i skotern lite på garaget men emina sitter här vid min sida och äter välling och kikar på björn bröder.

när jag lagt henne ska jag läsa ut min bok (Skam, heter den) och sen ska jag träna. egentligen skriker varenda por i min kropp att det inte finns ork till det, men jag ska!!
efter det kommer jag förmodligen trilla ihop och dö och sova till imorgon!

Måndag

blir en dålig dagens idag...har sladden på jobbet till kameran så idag blir det med webcamen..
har alla mina sakar kvar på jobbet sen i fredags så det blev halvdant smink idag och en mycket enkel frisyr!





jeansleggings från vero moda, vit oversizetröja från gina, jossis klocka, massa armband och vita converse.

Helgen

nu är det färdigbloggat på arbetstid...har inte fått ngn tillsägelse, men det har blivit strängare regler nu så jag tänker inte utmana ödet...får alltså passa på att blogga hemmavid.

emina vaknade tidigt idag. hon sitter just nu och äter välling här bredvid mig och kikar på nalle puh. det är ganska skönt när hon vaknar så här tidigt av sig själv, det blir så mycket mindre stressigt då.

har varit en mysig helg.

i fredags var jag ut med mina fina kollegor. tyvärr var det riktigt dålig ute på stan så det blev en ganska tidig kväll. och tur var väl det då martin for och körde skoter klockan åtta på morgonen på lördagen. =)

jag och emina hade en riktig mysdag på lördagen. var underbart väder ute, men jag var totalt utmattad och emina var faktiskt inte alls intresserad av att gå ut, så det blev bra för oss båda två. tog ett mysigt bad, målade med glitter pennor, gjorde halsband, lekte med dockan och sen vilade vi i tre timmar!!
på eftermiddagen kom martin och peter hit. de började elda i bastun och under tiden blev det filmmys, lördagsgodis och chips. när de gått i bastun kom det en massa annat folk hit. ekan, lövet, emil, pär och sköld kom hit. emina var i sitt esse bland allt folk och somnade gott efter en massa bus.
blev en härlig kväll med en del nostalgisnack och mysiga människor. (har växt upp med större delen av de som var här)
kring tolv for alla vidare och jag och martin somnade gott till en film.

söndagen var vi ute hela förmiddagen. åkte skoter, skottade snö, åkte bob i vår stora snöhög och grillade goda hamburgare utomhus. efter det vila för emina och resten av dagen förflöt som en vanlig söndag.

känner mig faktiskt ganska pigg och utvilad idag, men det kommer väl ikapp ikväll antar jag. ska i alla fall skärpa mig med träningen i veckan. blev dåligt förra veckan då jag först var sjuk och sen har en kombination av slöhet och brist på tid gjort att det inte blivit nå bättre trots att jag frisknat till.

Puh!

nu har jag gjort mitt första träningspass på tre dagar! underbart! nu är jag igång igen känner jag. tur att man inte blev sjuk längre.
sitter med hårfärg i håret och sen ska jag sussa...

har hållt på och förberett lite inför morgondagen. blir ju fest med jobbet imorgon efter arbetsplatsträffen och förmodligen utgång sen. har egendesignat lite kläder ikväll och jag blev faktiskt grymt nöjd till slut! har 2 olika linnen att välja mellan och till det blir det nog skinnbrallor.

efter jobbet mötte jag upp martin och emina hos min farmor. hon bjöd på potatis och linssoppa. mumsigt!! marttin fick tyvärr fara och jobba direkt efter maten, men jag och emina stannade till närmare sju.

nu ska jag in i duschen! hörs imorgon!

Mongon

det är ju inte direkt alla bilder jag fotar som kommer upp i bloggen..förmodligen är jag ganska mycket fulare i verkligheten än på de flesta av bilderna ni ser, emina är inte alltid lika fotogenisk och det är inte alltid det lättaste att få till en bra bild..vissa dagar blir det inga bilder alls. detta innebär inte att jag inte tagit några, utan helt enkelt att jag efter ett tag ger upp...

idag var en sån dag. såhär söta är vi egentligen!





Dagens

idag har jag ny jeansskjorta från gina, svarta spetsleggings hm, klocka lånad av jossi, vita converse.



och igår målade jag svarta tippar på naglarna. de börjar bli ganska slitna nu så de såg inte riktigt okej ut med vita tippar, men med svart funkar det ett tag till. ska fixa de på onsdag!

Torsdag

tänk att man är så påhittig med rubrikerna....önskar man bara kunde skippa de...=)

igår blev en mysig kväll. for och hämtade jossi direkt efter jobbet och hem och fixade mat. emina lyrisk över det fina besöket! efter vi ätit kom tant inger förbi. i vanlig ordning hade hon en massa fint med till emina!! (vi blir sååå bortskämda, det är som julafton varje gång hon hälsar på)
emina fick svarta leggings, randig tröja, rosa tröja, vit tröja, jätte tuffa mjukisar, nya sängkläder och vi fick blommor! det blev högläsning ur sagoboken med inger och sen lite nalle puh på dvd innan det var läggdags. jossi läste saga och sen var det godnatt!

hann sitta och surra en stund innan inger for hem och jag skjutsade hem jossi.

ikväll ska vi till farmor britta och gratta henne. far direkt efter jobbet och ikväll ska jag nog minsann träna!! äntligen!! mitt i allt igårkväll släppte trycket i huvudet och till och med snuvan så idag känner jag mig som en ny människa!

snart kommer annikki med en klämtoast från mcdonalds! ska mumsa!

5 timmar...

så har redan 5 timmar av denna dag gått...solen skiner ute och jag vill ut i luften! tyvärr kommer det vara mörkt och trist när jag kommer hem, men ett litet (stort) ljus i mörkret är att sis kommer och hälsar på ikväll! ska hämta upp henne när jag åker från jobbet och emina kommer bli överlycklig!!

dock var hon inte lika överlycklig imorse. som jag nämnt är hon inne i ngn sorts trotsperiod nu. ibland har jag lite mer tålamod och klarar av detta med en klackspark (nästan iaf) och andra gånger driver mig hon till fullständigt vansinne och jag känner ett enormt behov av att bara ge upp! men så går det ju över lika snabbt som det började (tack o lov!!) och man orkar ett tag till.

imorse blev det endast 1 utbrott! och detta över en blöja. jag plockade upp den från golvet och gick och slängde den. tydligen så ville emina slänga den och det blev jordens katastrof för att jag nu hann slänga den istället...

(hade jag däremot sagt till henne att slänga den hade hon fått utrbrott över det istället. då hade hon minsann INTE velat slänga den! miss tvärtemot...)

såhär ledsen blir man när man inte får slänga blöjan, och såhär go blir man med blöjan när man till slut får den i alla fall..haha!!







men sen kan man bli såhär glad igen 2 minuter senare:

Dj crap...

det är jag idag...oj, mycket gnällande nu men jag mår inte okej! jobbade 13 timmar igår. när jag kom hem var jag dödens död och tog bara en snabb dusch innan jag stupade i säng. när jag väl lyckades somna har jag sovit som en klubbad säl!
vaknade med en fruktansvärd huvudvärk...så det blir treo hela dagen idag igen...tur jag inte har ngn feber i alla fall. emina tittade på mig imorse när jag drack min treo och jag förklarade att mamma behöver medecin idag. då tittade hon på mig med stora ögon, la huvudet på sne och sa: ojdå mamma...och strök mig på kinden. måste erkänna att jag genast kände mig mycket bättre efter det! =)

nu ska jag gå och dö...hörs sen!

känns som att mina ögon ska ploppa ut ur skallen vilken sekund som helst...





Jag vill ha...

långt hår igen!! jag vill ha pengar så jag hade kunnat sätta i löshår igen...fick ta ut det jag satte i med microringar...hälften hade trillat lös...suck...
nu ska jag spara spara spara och sen ska jag sätta i det igen!!

Tisdag

huga...snorig utan dess like idag. jag som trodde det var på väg att vända. tji fick jag! igår trodde jag mitt huvud skulle explodera. blev en mycket slapp kväll framför tv:n. det behövdes!

ikväll blir det jobb förutsatt att inte martin behöver snöröja. skönt med lite komptimmar! men egentligen hade det varit allra skönast med ännu en lugn hemmakväll...
veckan är fullspäckad. idag blir det jobb, imorgon kommer jossi, på torsdag ska vi till min farmor och på fredag är det fest med jobbet. fullt upp med andra ord.

nu har det gått hur bra som helst att lämna emina på dagis 2 dagar i rad. och även i fredags. jag håller alla mina tummar och tår att hennes ovilja att vara på dagis släppt...

nu ska jag kurera mig bäst det går...

To die for!

nu har de otroligt mycket fint på Gina. måste nog bege mig dit en sväng snart! kanske imorgon på lunchen? ska in till stan hur som och köpa present till farmor britta.

bland annat denna väska är helt fantastisk! synd bara att det är så fult med väska på vintern. men till sommaren skulle den bli grym!

Åh gud....

äntligen hemma och nersjunken i soffan med mina fina!

dagen har varit sjukt stressig och jag har knappt ens hunit pinka! otroligt skönt att trilla in genom dörren här hemma och bara slappna av! snart blir det välling för emina och läggdags för henne. själv ska jag döööö i soffan och bara vara, njuta av tystnaden och tycka lite synd om mig själv och min snoriga näsa. ingen träning ikväll! hann med 5 ggr förra veckan och det är jag väldigt nöjd med. satsar på samma denna vecka, men inte ikväll! får återkomma imorgon med mer tid och kraft!

sitter o kikar på martin och emina när de busar framför brasan:

Som vanligt...

blir bloggen lidande när det är helg. men ni vet ju att jag alltid är tillbaka på måndagen och bloggar som vanligt! =)

helgen har varit supermysig. eller ja, både och kanske jag ska erkänna. på fredagkväll började jag känna mig lite risig...orken var på noll och kroppen sa ifrån. martin var på garaget och grejjade och jag slocknade i soffan strax efter att jag lagt emina. innan detta hann vi med middag på mcdonalds, barnens hus och sedan storhandling. emina fick en ny film, nils karlsson pyssling, som nu går varm hemma!

lördagen sov vi i vanlig ordning till framåt nio i alla fall, tog det sedan lugnt med frukost och mys innan vi begav oss mot ikea. bilturen dit gick jättebra. trodde emina skulle bli galen men hon lallade på och sov sista biten. shoppade lös på ikea innan hemfärd. blev inte så mycket inhandlat, men det vi skulle ha kom med. lite ljus, extra pallar, bänkbelysning till köket, mappar, 2 st nya tvättkorgar, förvaringskorgar till hallen, magnetar m.m.
skulle även beställa köksbänk och diskho, men måtten var fel så vi ska faxa in beställningen istället.
kom hem först kring sju på kvällen med en trött dam och två trötta föräldrar.
jag har inte varit riktigt kurant, men jag trotsade detta då jag inte ville avstå från ikea!

söndagen var det dags för dop av lilla molly i boden. ett jättefint dop och en massa massa fika efteråt.
hem efter det och laga middag. emina fick följa med pappsen och hämta traktorn och sen hem med den och ploga medans jag lagade middag. mys med nils karlsson pyssling och sedan sängen.

har hunnit med träning både lördag och söndag trots att jag inte känt mig riktigt kurant. och tro det eller ej, men jag tror det börjar vända nu. känner mig inte alls lika risig! lite snuvig bara, men jag överlever...

nu har jag precis kommit tillbaka från en runda ute på området så nu ska jag njuta av lite govärme här inne!!

Naglarna

lovade ju visa bilder på naglarna efter jag målat de..boman kommer nog inte anse de speciellt välgjorda med tanke på att hon jobbar med det, men själv känner jag mig nöjd. =) nästa gång blir det nog svarta eller mörkgråa tippar...roligt att leka. speciellt när man är van att inte ha några naglar alls..



Dagens

kofta/kavaj med nya smycket, top åhlens, jeans gina, vita converse och glasögon julklapp.



Fredag med stort F

äntligen. tänk att det alltid känns så lätt att jobba en fredag. man vet att det är sista dagen innan helgen, innan avkoppling, innan mys, innan sovmorgon..och dessutom började denna fredag fantastiskt bra! jag hade mentalt försökt förbereda mig på en jobbig lämning på dagis med emina. pratade så pedagogiskt jag kunde med henne på morgonen och förklarade att mamma och pappa ska jobba och emina ska på dagis, frågade vilka hon ska leka med på dagis, vad de ska göra och berättade att pappa kommer och hämtar henne. (detta har jag gjort varje morgon men det har inte gjort ngn skillnad)
i bilen när vi kom fram till dagis börjar hon huttra lite...
- jag vill inte vara på dagis mamma, jag vill vara hemma..
så med tunga steg kom vi in på dagis och klädde av emina. sen ger hon mig en snabb puss och kram, springer in och ropar högt: hej då mamma!
där står jag som ett fån i hallen och undrar varför jag var så orolig...haha! såklart är det inte säkert att det har vänt men detta är en framgång i alla fall!

igår hann jag med att hämta emina på dagis. vanligtvis brukar det ju vara pappsen som gör det. när vi kom hem kom pappa och farfar. lagade middag och åt, emina busade med mig och farfar som en dåre! vet inte vad hon hade ätit, men hon var alldeles galen!! =) kring halv åtta läste jag saga för henne och hon somnade gott.
sen medans martin och lennart satt och kollade traktorer och lastbilar så passade jag på att pimpa mina naglar lite. gjorde silverglittriga tippar. blev riktigt bra! (kan visa bild sen) och sen gjorde jag ett klädsmycke av ett gammalt halsband och 2 säkerhetsnålar. blev faktiskt också riktigt bra!
när sen farfar lennart farit tog jag tag i träningen, sen dusch och sängen. känner faktiskt nu att jag börjar bli lite beroende av träningen och längtar tills jag får svettas lite! undebart! hoppas att det håller i sig!

nu ska jag ta en kopp riktigt hett kaffe! fryser som en idiot!

Kanske kanske...

om jag har riktigt tur blir det en tripp till ikea på lördag! martin är övertalad och så länge det inte kommer snö så bär det av. yyyeeaay!! ska inhandla ny bänkskiva och diskho. äntligen blir det av! hoppas jag i alla fall. sen blir det som sagt en del annat smått och gott! så som ljus, pallar och lite annat...

underbart! nu är min dag räddad!! =)

Dagens

hemska bilder idag. en sån dag idag...tror jag hann byta kläder 4 ggr innan vi for hemifrån...
allt var hemskt. även sista valet...

blanka leggings gina, linne hm, tubsjal lindex, kofta/jacka gina, svarta mcboots.



Torsdag

snacka om att man blir dagvild när man varit hemma 2 dagar. känns som tisdag idag, men istället är det torsdag och veckan är nästan slut. men man ska inte klaga! ska bli skönt med helg.
jag håller på med övertalning omtapetsering med martin. vardagsrummet är i enormt behov av en tapetsering, men det verkar inte vara så poppis hos sambon...kanske jag får ta tag i det själv??

emina var återigen alldeles hysterisk när jag skulle lämna henne på dagis. vad ska jag göra? jag försöker prata med henne både på eftermiddagarna när jag kommer hem och förklara att vi ska på dagis imorgon och jag försöker prata med henne på morgonen innan vi ska åka. och det lustiga är att när vi ska klä på oss på morgonen och åka är det inga som helst problem. hon tycker det ska bli roligt. men så fort vi parkerar bilen på dagis blir hon ledsen. hon säger att hon inte vill vara på dagis och vill vara hemma...
kan det ha att göra med att hon varit sjuk mycket och därmed hemma mer? eller är det bara en period? ngn typ av trots? har det hänt ngt på dagis som är jobbigt?
jag tycker det är jättejobbigt detta. jag vet att hon inte är ledsen många minuter efter att jag gått, men ändå går jag sönder varje gång. det har ju aldirg någonsin varit ngt problem tidigare...men nu kommer det...

ngn som har ngt förslag på vad man kan göra?
alla tips är välkomna...

Dagens

blev ingen helkroppsbild idag. men jag klär mig i svarta leggings, vita converse, vitt linne, martins jeansskjorta samt örhängen julklapp från systrarna.

kör på rosa ögonskugga idag...brukar annars vara en sucker för brunt eller svart, men idag blev det annat.
köpte några nya på lindex i helgen.



Back on track

idag är emina på dagis igen och jag jobbar. martin kom hem imorse just innan vi skulle åka efter ett 24timmars pass. han sover nog gott nu och hämar emina när han vaknat.

återigen var emina supertjorvig att lämna på dagis. jag undrar vad hon har fått för sig? hon ville inte alls vara på dagis och var hysteriskt ledsen när jag skulle lämna henne. lilla gumman min..det river ordentligt i hjärtat när det blir så, men vad ska man göra? jag hoppas att det kommer gå över. dagen startar så trist när det blir på det här viset.

igår hade jag och emina en riktigt slapp dag. jag tänker alltid när jag är hemma med henne att jag ska få så mycket gjort. men inte det...dels blir jag slö, dels så vill jag ju passa på att vara med emina och pyssla om henne så gott jag kan. men jag hann i alla fall med att måla två tavellister och ikväll ska jag även måla lite ramar. jag pysslar på med det lilla jag kan som inte kostar allt för mycket, och allt eftersom blir det bättre och bättre. men nya tapeter skulle verkligen inte skada!!

nu ska jag jobba undan lite mer av allt som blivit liggande här!!



emina mumsar majskolv! det var otroligt poppis! en hel åt hon upp helt själv!



Måndag

har som sagt varit hemma med emina idag...sjukling..började dagen med en låååång sovmorgon. vaknade först klockan tio! men kanske inte så konstigt då natten varit otroligt strulig. inte många timmars sömn.
nu är hon lite piggare/inte lika mycket feber, men är snorig och klagar på ont i halsen. så vi blir hemma imorgon också.

vi har roat oss med att ta ett långt varmt bad, lekt med play doh, målat med glitter, pysslat med pärlot, mumsat bland annat majskolvar till lunch och sen hann vi se pippi innan pappsen kom hem och det blev dags för middag. en dag hemma går alltid bra, men en andra dag brukar bli värre/svårare att underhålla lilla damen.

nu ska jag bege mig mot boman som ska fixa en nagel som gått av, plus lite dekoration!! ska bli riktigt spännande!! så roligt när boman håller på med detta, annars hade jag nog aldrig testat!

hörs senare!!



myskläder och halvflätat rufsigt hår...

All About Us

Våra dagar