Yeeay!!

jag borde egentligen inte skriva detta nu för det kommer säkert ett bakslag snart, men jag kan inte hålla mig, jag är så glad.

på 2 dagar har jag nu gått ner 2 kilo!! yeeeayy!! andra dagen idag med pulver. känns faktiskt helt okej. dels för att jag vet att jag får äta vanlig mat imorgon men självklart också för att det verkligen gett resultat.
och då var jag ändå inte så himla duktig igår. matmässigt var jag duktig, men jag avslutade kvällen med rebeccas smaskiga kladdkaka och en massa massa grädde!

vi får se hur det går över påsken. vi ska iväg till stugan med finaste therese, robert och maja. jag ska försöka hålla mig till min varannandagsdiet, men säkert kommer jag fuska lite..vi får se helt enkelt! =)

Tjejkväll

ikväll kommer tjejorna över för ett väldigt sent firande av fina therese! det blir jag, therese, becca och boman. lite fika och en massa tjejsnack. martin och emina är och äter middag hos en kompis till martin så vi får en stunds FF. =) det är precis vad jag behöver efter en fruktansvärt hektisk dag på jobbet! avkoppling med de allra allra bästa!

ska bara försöka hålla fingrarna borta från fikat som becca står för...det kan bli svårt med tanke på att hon är den bästa bagaren jag känner!! =P

Utlandsshopping

har en del att hinna shoppa innan det bär av. både till mig och till emina. gjorde en beställning från ellos häromdagen. några klänningar till mig och lite smått och gott till emina.

dessa blev mina:




 

3 st långklänningar. den första i svart och khakigrönt. (hoppas den är lite ljusare i verkligheten) och så den tredje skönheten som jag suktat efter ett bra tag nu! hoppas bara jag klär i långklänning...

sen detta till emina:

  

skön tygsko. (plus att jag köpt en typ av conversesko till henne tidigare) hårband att täcka lillhuvvet med samt en söt liten keps. hittade inga fina kläder så det får bli en vända in till stan för att inhandla lite sommarkäder.

Vaccinationsdjungel...

denna eviga fråga om vaccin...
emina har inte fått sin andra spruta än och tydligen är imorgon sista dagen som de ger den andra sprutan. jag ringde idag. och tur det...enligt bvc skulle de kalla emina för den andra sprutan, men det har de inte gjort. hur som helst. imorgon ska hon få den andra sprutan och tanken var att även vaccinera henne inför turkietresan. resevaccin. de hade dock inga tider förrän efter vi kommer hem så vi gör det privat hos hassler istället. så imorgon ska lilla sessan få hela två sprutor...dels mot influensan (som känns lite mer aktuell nu när vi åker iväg) och dels mot Hepatit A och B. sen ska hon hinna vaccinera sig ännu en gång innan avresa. TUR att jag ringde och kollade allt detta idag!! allt för att undvika diverse sjukdomar för sessan!

sen ska även Kira (voven) till farbror doktorn imorgon. hon har gått konstiga knölar på magen. stora som köttbullar och hårda. vi hoppas att det endast är fettknölar och inte ngt annat fruktansvärt! hon verkar då inte ha ont och är som vanligt i övrigt så vi håller alla våra tummar och tår!
huga...hemska tanke...tänk om de skulle hända våran kira något hemskt??

annars händer det inte så mycket. snart påsk och det kommer bli välbehövliga leiga dagar så jobbet mer eller mindre känns kaosartat. min kollega är sjukskriven och då det är brist på personal ahr vi nu en ny tjej som jag ska lära upp. A är toppen! en riktigt go och duktig tjej, men såklart tar det mycket energi att dels vara "själv" och sen även lära upp en ny...bara att bita ihop och tänka på att vi har en resa att se fram emot!
jag är totalt slut på kvällarna och även martin som får jobba obekväma arbetstider i och med att snön aldrig verkar vilja sluta vräka ner..

emina är friskare nu i alla fall. eller egentligen är hon frisk. hon har ingen feber eller så, men hostan hänger sig kvar. dock är den mycket mycket bättre sen hon fick hostmedecinen och idag tror jag inte jag vaknat en enda gång av att hon hostat. snorig än, men ändå pigg och glad. hoppas bara hon slipper bli dålig av sprutorna hon ska få nu när hon äntligen blivit bättre.
just det!! man kanske inte kan vaccinera henne mot influensan när hon är snorig??? måste ringa!! igen...suck...
som sagt, detta är en hel vetenskap...

Bantningskur....

nu när vi bokat resa känns det som att jag har ett ordentligt mål att sträva efter! så därför har jag idag börjat med varannandags dieten..ja jag vet, patetiskt, men det kanske funkar. vem vet? då mitt ihärdiga tränande inte direkt varit till min belåtenhet gör jag just nu nästan vadsomhelst för att slippa någar kilon.
jag har tränat 5 dagar i veckan i ca. 8 veckor nu och på de veckorna har jag gått ner MAX 2 kg...då känns det ganska lönlöst. right?
detta betyder inte att jag kommer ge upp träningen. jag mår bra av den och känner mig piggare. men för att nå resultat i viktnedgången verkar den inte vara det rätta knepet. därför lägger jag nu in en extraväxel.

varannan dag kommer jag äta max 500-600 kalorier och varannan dag som vanligt. dock med måtta såklart, inget vräkande. känns som att det kan vara aningens lättare att hålla detta då jag vet att jag får äta vanlig mat varannan dag. denna metod går då ut på att kroppen aldrig ställer in sig på svält, utan förbränningen håller igång hela tiden. förstår ni?

ja vi får helt enkelt se hur detta slutar.
jag meddelar resultat. hade ju varit trevligt att ha tappat nått kilo tills dess man ska flanera omkring i bikini i turkiet!

Äntligen bokat!

nu har vi bokat resan!! den 28e april åker vi till Turkiet! jag längtar som en idiot och det är en semester vi alla behöver och längtar efter. emina pratar om att få bada och jag och martin ser fram emot efter att bara vara vi 3 hela dagarna tillsammans och att på kvällarna få sitta på vår markterass, dricka ett glas vin och bara vara med varann. lovely!

blir ett All inclusive hotell i Side med flertalet pooler, extremt nära till stranden, flera restauranger, lekparker osv. kommer bli toppen! vi har bokat en HAPPY BABY lägenhet. 2rums lägenhet med inhängnad markterass, kök, barnsäng, barnstol, vagn, potta osv. allt sånt finns där. perfekt.

 

 


Sötnos

gullig bild på emina jag hittade på Jennifers blogg.
busunge=)

Dålig dagens

såhär mycket orkar jag visa idag...egentligen har jag en findag, men fotoinspirationen är låg...tyvärr...
men en bild är bättre än ingen. right?=)

Emina sjuk...igen...

idag är dagis stängt så martin är ledig med emina och har tagit en föräldradag. hon var ju som känt nyss sjuk i drygt 1 vecka med feber och nu sen några dagar tillbaka har hon åkt på en envis hosta. den blir bara värre och värre och nu rosslar det även när hon bara andas...
idag har hon feber..igen...
martin har varit med henne till vårdcentralen på morgonen och det var i alla fall inte lunginflammation, men hostan sitter djupt och läkaren skrev ut en lite starkare hostmedecin så jag hoppas det ska ge sig nu...

själv känner jag mig också lite smårisig...ett munsår som gör att hela ansiktet värker och allmänt slapp och trött. känner mig inte alls på topp. får väl se om jag också blir ligande i helgen...
vi som skulle till johanna och peter i helgen. som vi tjorvat för att få till en träff och nu äntligen skulle vi ses. men icket att det vill sig....

blir nog en mycket lugn hemmahelg istället...

Vad är det för en dag?

är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är martins födelsedag! hurra hurra hurra!! =)

nu behöver jag inte känna mig gammal alldeles själv....idag fyller även martin 27 år! har varit iväg en sväng på lunchen och köpt present till honom. jag tror inte att han hinner läsa här innan han får sin present så jag törs nog skriva vad han ska få. köpte ett par Ray Ban. nästan likadana som de förra han hade. han var så fin i de. (men de backade han över med traktorn) dock hade de höjt priset med 400 spänn sen vi köpte sist!! nu gick de lös på 1500 kr....men fina är de i alla fall. =)

hittade även en del fint till mig själv. köpte ett oversize linne, svart o vitrandig med väldigt vida "armhål" på gina och en blommig enkel tröja. för mitt presentkort jag fick där av becca i present. tack gumman!!
sen hittade jag 2 tröjor på hm också. där hade jag en bonuscheck så det blev också billigt. blev en svartvitrandig tee med sjukt snygga axlar! och en ljusrosa oversize tröja i skönt svalt material.
jag skulle även kolla efter lite sommarkläder till emina och bikini men jag hittade ingenting alls till henne!! tråkigt att de inte hade fått in nått...men det var mest för utlandsresan och det hinns ju med vid ett senare tillfälle om vi ska åka.

igår jobbade jag kväll. när jag kom hem for martin iväg en sväng och lämnade tillbaka heikis släp och jag passade på att träna. grymt skönt! det går så bra nu med träningen så det känns oftast inte ens motigt att ställa sig där! underbara känsla. imorse hade jag även tickat ner lite i vikt upptäckte jag och då blir man såklart ännu mer peppad! när martin kom hem såg vi klart greys, duschade och sen stupade vi i säng. lika trötta båda två..ikväll hoppas jag på en mysigare kväll. kanske kommer det väl lite folk och fikar och grattar martin och sen ska vi bara slappa. ingen träning. (eller?) bara mys.

ännu en...

0-5801331bad580e23d3107fc23dec876f.png

ännu en lunch att njuta i solen! Ska jobba ikväll så jag tar åt mig av allt solsken jag bara kan. Planerar en utlandsresa med mina älskade och blir det av så åker vi ganska snart! Hoppas hoppas att allt går som vi vill! Hade varit helt fantastiskt att få fara till solen med Emina. Vågar knappt hoppas än men jag håller alla mina tummar och tår.

Våren i antågande!

nu känns det som att våren är här! jag vet att det kommer bakslag, det ska nämligen snöa i slutet på veckan, men man måste ju försöka njuta så länge det varar!
just nu skulle jag kunna döda för sommar, men än dröjer det är jag rädd...jag vill ha bara ben, brunbrännt skinn, sandaler och ett glas rosé i kvällssolen. kommer det nånsin hända månne?

0-18064d7ae8ed2fe24eeaff3233b9adb5.png

To die for!

hm har ett nytt nagellack som har en förpackning man skulle kunna dö för. inte min typ av färg på nagellacket, men jag skulle kunna köpa ett par flaskor endast för utseendet. då skulle jag spika upp en liten shabby chic hylla i badrummet där jag skulle placera dessa...

2 neerds

jag och martin i lördags. vi nördar tillsammans! och jag bara älskar honom i de där glasögonen. (men jag var dock den enda som gjorde det också...) min baby!!

0-1190a08f58b55b8d07124d81c0c7b6a1.png

Festligheter

åhh hade en sån grym kväll i lördags! tanken var fest hos oss och sedanutgång på allstar, men ingen gick ut, vi hade så grymt skoj så vi stannade hemma hela natten. hur ofta händer det liksom???
en massa surr, ännu mer dans, dinkar, vin, härlig musik, fina vänner...hur kan man annars sammanfatta det?
lite intriger också såklart, men vad vore en fest utan intriger nu för tiden?? haha! =)

blev en helg helg utan emina också...hon for i fredags eftermiddag och kom hem igårkväll kring åtta. sista timmarna igår var nästan outhärdliga!! då ville jag bara ha hem henne. men jag och martin har haft en fantastisk helg tillsammans och vi har verkligen hunnit ladda våra batterier. vi har fått vara "bara" vi. pratat, myst och allt som hör till och de behövs det med emellanåt. är som nykär igen och sikken underbar känsla det är!!

dock gick söndagen i bakisens tecken...jag som aldrig brukar bli bakis fick igen med råge! spydde som en gris hela förmiddagen men framåt lunch kom jag tillbaka till livet igen...men både jag och martin låg hela dagen i soffan eller sängen och grisade och mådde som vi förtjänade. skulle nog våga påstå att jag är "normalbakis" idag...huga...betyder detta att man börjar bli gammal och grå???

New shoes

jag har ju glömt visa mina underbara nya skor jag fick i present av syrrorna!! ooohh i´m in love! de ska jag bära ikväll. for sure!!

Underbara unge

åh som jag saknar emina nu!! herregud...tänk att man aldrig kan vara nöjd....=)
min lilla sockerunge.

på tal om sockerunge. jag kallar henne sockerunge ganska ofta, vilket nu har resulterat i att emina kallar mig sockermamma. och dockan kallar hon sockerdockan. hihi=) gounge!

när vi var hemme när emina var sjuk målade vi med fingerfärg. lärde henne ettg sätt att måla med fingerfärg som inte är riktigt lika grylligt som att kladda med hela handen. orka duscha henne 4 ggr om dagen...=)



Lösenord (igen)

jag säger igen...jag hade tänkt skydda den från igår men jag avvaktar några dagar då så få bett om lösen...konstigt då jag vet att ungefär 70 st läser den per dag...

så ni får helgen på er.
skriv en kommentar här eller maila mig på [email protected] om ni vill ha lösen..

Lördag

åh vilken underbar kväll vi hade igår!! snacka om att jag och martin behövde vara "bara" oss en kväll!! kring sex kom helena och hämtade emina för att sen hämta upp farfar och fara till holmsel.
jag och martin for på Allstar och käkade. riktigt mysigt och riktigt gott! käkade och satt och surrade. efter det for vi och köpte lite godis och sedan vidare mot bion. såg avatar. grymt bra film! men nu vill jag också vara en blå avatar.....
klockan tolv var bion klar och vi for hem. låg och surrade och grejjade några timmar innan vi somnade. och det var otroligt skönt att inte behöva känna sig stressad att somna då vi kunde sova hur länge vi ville idag.

nu har vi käkat frukost och martin har tyvärr varit tvungen att fara och jobba...=( tanken var att vi skulle på stan men det sket sig. kanske kollar om jag får med mig ngn annan istället...eller så har jag bara en hemma softar dag. kan också vara skönt. jag hoppas martin hinner komma hem till festen....vore himla trist om han inte kunde vara med...=(
just nu sitter jag och lyssnar på aphög musik och peppar inför ikväll. ska nog ta mig en träning så man känner sig lite fräsch och sen fara och hämta ut mitt paket från hm.

hörs senare!!

Kvalitetstid

det var som känt tänkt att emina skulle fara till farfar och helena imorgon då vi ska ha födelsedagsfest hemma hos oss. dock hade de ringt martin idag och undrat om de kunde få kidnappa henne redan ikväll. och visst får de det! emina kommer älska det. jag och martin behöver en liten paus och få göra ngt tillsammans bara han och jag, och framförallt så beöver nog emina en paus från oss!! efter att ha varit hemma med oss i mer än 1 hel vecka så vill hon nog leka med ngn annan!
hon är då på dagis idag i alla fall så jag hoppas allt går bra för henne.

vet inte riktigt vad jag och martin ska hitta på ikväll då, men det lutar åt middag och en bio. mysigt!! längtar som en galning. och sen sovmorgon imorgon, frukost tillsammans. det är en lyx i sig bara det.
och kanske jag till och med får med honom på stan en sväng imorgon! sedan fest med utgång på allstar.

sen har vi en massa annat smått och stort som vi planerar som jag ser fram emot grymt mycket!! men det håller jag som en hemlighet än så länge!! =)

nu ska jag klappa igen här. vi ska ha arbetsplatsträff nu på eftermiddagen.

här syns jag idag men myströja från gina, slapp fläta och nya brillor. (älskar de)

0-3a2fa2778aaadf5e26173fd88193dd65.png

Naglar

lovade ju visa bild på mina nya fina naglar. jag är så mesig så jag hade tänkt köra på fransk manikyr, men så kom vi på att vi kunde göra zebranaglar. dock sket det sig, men istället gjorde vi svart/glittriga tippar. eller mer kanske mörkgråa. riktigt fint! planerar redan för vad man ska hitta på nästa gång. )hoppas det löser síg med zebra till nästa gång boman)

svårt att fota men här kommer de i alla fall:



Bästa vänner

fina fina ungar. bästa vänner med allt som hör till. kramas, slåss, kramas igen och en liten puss, en liten knuff, lite ramaskri och sen ett förlåt med en kram igen. tänk om man själv var lika ärlig och förlåtande som barn är. gapa lite och sen säga förlåt och allt är bra. vilken underbar kärlek de innesitter de små!





Morgonmys

emina vaknade kring sju imorse. såklart när det är jag som är hemma med henne som är mest morgontrött i världen! hon ville inte alls ha ngn frukost utan ville ha välling istället. och jag blir överlycklig över att hon överhuvudtaget äter så självklart får hon välling!
hon har haft en slemmig hosta inatt men ändå inte allra värst. vi bar dock över henne till våran säng så vi skulle ha lite koll. hon är feberfri än så länge och nästan ingen feber igår heller så nu kanske det är klart?? om hon blir fortsatt feberfri under dagen blir det dagis imorgon. hoppas det kommer gå bra att lämna henne fast det är nästan 2 veckor sen hon var där.

har roat oss med att "laga mat" i eminas rum. hon har kokat kaffe, gjort hamburgare, köttbullar, kött, potatis. efter ungefär 30 minuter av lek känner jag att jag förgås av att sitta och låtsas äta...förlåt! jag är en hemsk mamma, men det är inte roligt! jag är helt enkelt inte en lekmamma. jag är en mysmamma och en pysselmamma. jag sitter mer än gärna och ritar, pysslar, gör halsband och armband osv med emina. men att leka är inte min starka sida. jag måste lära mig...=)

nu ska jag ta mig en kopp kaffe så jag kommer igång här!

In love...

i´m a little in love....
har ju aldrig följt american idol, och nu inser jag ju vad jag har missat!!
Adam Lambert!

my oh my...synd att han är gay bara....

 

Bus

ett litet bevis på att våran lilla stjärna är piggare idag!

bus med pappsen:











DAGENS

tänkte att det kanske kunde vara på tiden att jag lägger in lite bilder. börjar med dagens.

svarta leggings, svart midjehög kjol, james dean tee, tubsjal, dubbla halsband, vita converse.



High on life

ååhh!! jag dör och så dör jag lite till när jag hör denna underbara låt!

Sjukling

emina är fortfarande sjuk...börjar bli lite orolig nu men martin har varit hemma med henne idag och pratat med vårdcentralen. de tyckte inte att vi behövde komma in med henne i och med att febern i alla fall blivit lite lägre...

igår var jag på bostadsmöte direkt efter kontoret stängde. jag kom hem kring åtta och möter en martin i hallen som håller på att skura i princip hela huset. emina sitter i badet och har precis kaskadspytt ner hela huset. sängen, hallen, toan...hugaligen. och 39 graders feber. är det konstigt att man bli orolig?? hon har nu haft feber i nästan en vecka. men idag verkar den ha gått ner, hon är aningens piggare och hon har inte kräkts ngt mer. är det äntligen slut på lidandet?

hon får då vara hemma åtminstone imorgon också så hon hinner bli ordentligt frisk innan det bli dagis. annars blir hon nog bara sjuk igen. så jag stannar hemma med henne imorgon. martin har varit hemma i 2 dagar nu och han kan inte skjuta upp sitt mer och jag har hunnit jobba 2 dagar så jag har fått undan en del. så nu byter vi igen. jag hoppas hon är frisk och kry till på fredag. det återstår att se.

jag kämpar då på med min träning och kost. gick ner ganska mycket under förra veckan, men efter 1 vecka hemma med emina, ingen träning och mycket syndande under helgen har jag hunnit lägga på mig ett kilo. men det kommer försvinna snabbt. det känner jag på mig!!
tränade stenthårt igår och hoppas hinna med träning ikväll också. ska ärligt talat försöka hinna med träningen varje dag denna vecka! nu är det ingen pardon som gäller.
annars mår vi bra hemma. jag och martin har klarat oss från sjukdom än så länge och vi hoppas att det så förblir!

jag är sjukt nöjd med min tatuering, mitt nya långa hår och mina underbara naglar!! känns nytt och fräscht och jag ska uppdatera med lite bilder senare ikväll...

nu ska jag snart kila hemåt till mina älskade! hörs sen!

Lösenordsskydda

hej alla!

jag kommer att lösenordsskydda bloggen from nu. finns en massa olika anledningar till detta. känns helt enkelt inte okej längre att vem som helst ska kunna läsa om våra liv...
ny syftar jag inte på ngn speciell utan det är bara det att jag fått helt andra känslor ang. bloggandet.

from fredag kommer jag lägga in lösen på bloggen.

ni som vill ha lösenord kan maila mig på:  [email protected]

Klädbeställning

blev en liten beställning från hm´s nyheter häromdagen...längtar tills de kommer!!

   

  

 

1. perfekt bh för linnen med brottarrygg
2. underbara ringar i 7pack. (more is more)
3. nattlinne som jag tänk använda som vanlig klänning
4. svarta basic shorts för sommaren (eller nu)
5. jumpsuit i leopardmönster. fast jag beställde denns som klänning. (samma modell som intill)
6. superfin smalrandig klänning (kan bli för "söt" för mig. vi får se)

Nageldags

så har ännu en dag gått. hemmavid...
jag och emina har tagit det lugnt idag. trodde hon skulle vara feberfri idag, men nu har hon närmare 38 grader igen. stackars lilla gumman....jag hoppas på att pappsen kan vara hemma med henne imorgon. dels för att jag behövs på jobbet, men även för att jag vet att emina får det mycket mysigare med pappa som varit borta så länge och som hon saknat så!

jag har i alla fall hunnit tvätta hela dagen och ta reda på all tvätt. städat i eminas garderob och även i min egen. sen har vi vilat, målat med vattenfärg och fingerfärg, haft bajskalas, badat, (2 ggr) och sett pippi 2 ggr.
fina therese var också förbi en snabbsväng, visade upp nya håret, dagens shopping och så fick jag mig en present till och med! ett jättemysigt spel som jag hoppas få spela med martin här nån kväll.

helgen kommer bjuda på lite festligheter. både jag och therese har ju fyllt år och martin fyller snart så på lördag ska vi fira det. blir lite fest ( mest troligt hemma hos oss ) och sedan utgång på allstar. ska bli riktigt skoj och skönt att ha ngt att se fram emot. fina vänner!! emina ska vara och busa med farfar och helena och hon har redan nedräkning!!

nu ska jag snart bege mig mot boman och fixa naglarna. gick inte riktigt som planerat med zebratanken, men hon hade ngt annat alternativ. vi får se vad hon hittat på! spännande!

Fortfarande sjukling...

emina är fortfarande sjuk. dock är hon helt galen idag!! busar, springer, hoppar, sjunger osv...antar att hon har lite överskottsenergi. och det kan jag lova att jag också har efter X antal dagar hemma. igår hade hon nästan 39 grader i feber fortfarande. har inte ätit ngt alls i princip på flera dagar och varit allmänt hängig. men nu är hon igång igen. har fortfarande inte fått henne att äta nästan nått, men febern har gått ner lite och nu ligger hon på 37,6. så imorgon blir det nog dagis. och blir det inte det så får martin stanna hemma med henne. förlåt, men jag kommer bli knäpp annars!!

igår kom ju i alla fall martin hem. äntligen! emina blev överlycklig men också lite blyg. pappa har ju varit borta så himla länge...åt pizza tillsammans och hade myskväll. emina somnade gott kring åtta då hon bad själv om att få gå och lägga sig! lillstumpan.

ikväll ska jag iväg till boman mest troligt och göra naglar. ska testa göra zebranaglar ikväll. ska bli riktigt spännande!! och skönt att komma hemifrån ett par timmar...trist att vara borta från martin när han precis kommit hem, men vi hinner mysa en annan dag såklart! =)

nyvakna damer just nu...nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig. har bott i pyjamas och morgonrock i flera dagar nu...







Vi

vi 2 nybadade sötnosar! =)



Vi lever!!

men det är knappt kan jag lova...
emina har varit och är sjuk. hemma från jobbet halva veckan och igår under dagen när emina blivit "fräsch" fick hon feber. och hög feber dessutom. nu inatt har hon haft 40 graders feber. hon vaknade klockan fyra inatt och var helt pigg. hon surrade och surrade och surrade!! jag tror nästan hon feberyrade. hon svepte i sig en hel festis i ett svep, fick alvedon och efter ungefär 1 timme somnade hon om. hon var så varm så jag blev riktigt orolig. kändes som att hennes små fötter skulle brinna upp!!

just nu har hon en temp på 38,5 med alvedon! lilla hjärtat...har inte blivit många knop idag. emina som inte alls brukar vara hängig, trots hög feber har varit helt däckad. just nu ser vi hennes nya pippi-film för tredje gången idag. (hon älskar den) var tvungen fara och handla igår eftermiddag trots att hon var dålig. vad gör man när man är själv? man är ju så illa tvungen...

ikväll kommer i alla fall boman hit och ser melodifestivalen med mig (oss). får se när emina somnar...hon får nog vara vaken till åtta i alla fall så jag kan ge henne lite mer alvedon innan hon ska sova...

jag har ju hunnit vara och sätta i löshör igen! var till Cilla denna gång och jag måste säga att jag är fantastiskt nöjd!! det blev 150 slingor istället för 100 och det känns toppen!! jag kommer aldrig kunna sluta med löshår...men nu har jag ju hittat en tjej som gör det för ett vettigt pris och är huuur duktig som helst så det gör ingenting=)

nu ska jag mysa med min lilla tjej!!

Tröttis

nu har just allt främmande farit hem. fyller ju gammal idag så har haft lite fikabesök. mycket mysigt!!
emina sover gott efter bus med william och imorgon får de busa ännu mer.
finaste rebecca hämtar emina på dagis imorgon då jag ska och sätta i löshår. de far hem till oss och ska sova över. så det blir myskväll för mig och becca när jag kommer hem.
sen ska emina få vara ledig med de på onsdagen. hon kommer njuta!! och jag med för den delen. ingen stress att hämta henne på dagis när jag jobbar så sent. vad hade jag gjórt utan min underbara vän???

nu är jag helt slut. ska gå in och pussa lite på emina, ta en dusch och sen slänga mig i sängen och sova gott!! jag är slut som artist!!

Bättre bilder

här kommer lite bättre bilder på tatueringen...

(ursäkta färgen/smutsen som gnuggat av sig på mig kropp från tatueringen)





Måndag

konstigt när inte emina är hemma..har helt plötsligt en massa massa tid över på morgonen. passar på att läsa lite bloggar och blogga själv innan jag ska fara och jobba.
plasten har lossnat under natten på tatueringen. den är lite öm såklart, men jag är såå nöjd. det blev precis som jag hade tänkt!
försökte fota tatueringen nu med webcamen men det gick inte så bra. har tagit bilder med vanliga kameran också, men sladden är på jobbet så de får ni se sen.

här är det lilla som gick att fota nu i alla fall:



det är det nedanför den nedersta blomman som är nytt (och lite ovanför också), plus en del på baksidan. kommer som sagt bättre bilder sen. men tänka sig. nu är den klar!!

saknar emina...=(

Ännu mer musiktips

jag har knappt sett nått alls av melodifestivalen. men jag såg denna låt, och jag dog...

Anna Bergendahl - This is my life


MUSIKTIPS!

kommer med lite musiktips.
har ni sett nya telenorreklamen? jag bara älskar låten i den!! hittade orginalet, dock är den versionen som är med i reklamen bättre faktiskt..


originalet:




reklamen:



Tatuerad

dock har jag ingen bild än. har fortfarande plasten på. kom hem för en liten stund sen. passade på att handla efteråt. emina sussar hos farfar och helena ikväll då jag skulle tatuera mig och martin är i fjällen. sitter och softar och lyssnar på grym musik. hela huset hoppar! =)

helgen har varit mysig.
i lördags var vi på kalas hos william som fyllde år. mycket mysigt att få träffa skitungen=) efter det hämtade jag upp jossi på bergnäset och for hem till oss. massa surr, film, morötter och dip, mys...skjutsade hem henne sent på natten och sen hem och sussa.

det hände en liten olycka i lördags också. emina var med martin till kallax och hämtade ett släp. mitt i allt började hon gråta. då hade hon slickat på räcket, fastnat, inte sagt ngt och ryckt lös tungan själv. lilla lilla gumman!! hennes tunga ser hemsk ut men hon verkar faktiskt inte ha så himla ont nå mer. tur det! jag hoppas det var första och sista gången!!

nu ska jag mysa. med mig själv!! =P

Dagens

har en fuldag idag..usch...måste färga håret känner jag, då ser man så mycket fräschare ut!
slängde i alla fall på mig mysiga leggings och tee och på det en avklippt kavaj.
vita converse till.



Fredag

efterlängtad helg! förhoppningsvis får vi ha pappa martin hemma ikväll. har knappt sett han på hela veckan och både jag och emina saknar honom. dessutom åker han till fjälls på söndag och blir borta en vecka så ikväll ska det mysas!! ska hyra Luftslottet som sprängdes och mumsa morötter och dip.
ska även hinna träna, men det bli innan det så man kan njuta med gott samvete sen! =)

på lördag kommer jossi och hänger med mig och emina. ska käka tillsammans efter jag hämtat upp henne. men innan det ska vi på kalas för lilla (stora) william som fyller 2 år!! lillskiten där som låg och sprattlade på våran altan mitt i sommaren när jag och rebecca började umgås. jag minns det som går och nu fyller han 2!! galet!!

hoppas såklart på lika strålande väder i helgen som idag! kanske man skulle gräva ner sig i ngn snögrotta och få lite färg??

Bustier

är grymt sugen på en riktigt snygg bustier! riktigt snyggt att ha under en djupt urringad top, eller under en halvöppen skjorta. dock önskar jag inte en svart, känns tråkigt och kan kanske se lite för "sexigt" ut för att kunna ha till vardags. dock kan en svart passa när man ska ut eller liknande..

tänk om man hunnit gå ner x antal kilon till i sommar..då skulle man till och med kunna ha den till en helt öppen skjorta...

 

                       179:- Lindex                                                                 179:- Lindex

Fotosession

emina älskar att vara med på foto med webcamen! här följer en fotosession från just nu:





slängpussar:



Torsdag

sitter och huttrar här i soffan. trots att vi höjer och höjer värmen hela tiden är det kallt...skillnaden är nog att det är så himla golvkallt när vi inte eldar..veden är insnöad och det finns varken tid eller lust att skotta fram den för tillfället.
martin for just till jobbet och emina sitter bredvid mig i soffan och äter välling. hon ville inte alls ha ngn vanlig frukost, men en välling var okej. hoppas hon står sig hela morgonen på den.

igår var jag sjukt trött. som vanligt..=) jag tränade direkt efter att emina somnat och sen skulle jag se premiären av Greys. och visst såg jag det, men jag missade slutet!!! ngn vänlig själ som kan tala om hur det slutade???

tränar och tränar, och vet ni!! på bara några dagar har jag nu gått ner 1 kg! kanske är det nu det börjar hända ngt?? fast jag egentligen inte stirrat mig blind på vågen nu sen jag började träna så är det såklart roligt om även vågen visar resultat. men jag har ju hållt på i 6 veckor nu och det är väl kanske den tiden det tar för min kropp innan det börjar hända grejjer...jag har ju tickat nedåt sakta men säkert, men nu går det snabbare. hoppas det fortsätter så!!

idag klär jag mig i min gamla kavaj från gina. rätt matchat är en kavaj assnyggt!

Snön..

eftersom nu alla andra pratar om denna snö överallt så kan ju jag också göra det. =)

igår när jag hämtat emina från dagis fanns en misstanke om att det inte skulle gå att köra in på gården. (det driver nåt kosmiskt på våran garageuppfart och gård)
när vi kommer fram ser jag att grannen kört fast på gården med sin fyrjhulsdrivna jeep. bara att inse att det inte ens är värt ett försök för mig. parkerar på vägen med varningsblinkers på.
humpar upp emina i famnen och börjar den långa färden upp mot huset. bitvis plumsade vi genom snö upp till låren...tjoffade in emina i huset och klädde av henne och gick själv ut för att skotta. vart är spaden??? jo, den befinner sig av en outgrundlig anlending vid vår bastu..ungefär 100 mil från huset. bara att sätta igång...
vid det här laget hade jag varit lycklig om snön endast räckt mig upp till låren..jag drar mig nu fram med snö upp till midjan (utan att överdriva) vilket resulterar i att jag är totalt färdig innan jag ens påbörjat skottningen!

när jag kom in blev emina orolig för mig när hon ser att jag är fullkomligt övertäckt av snö hela jag!! hela jag var vit...ungefär såhär nöjd var jag då...kan ju tillägga att detta var ett BRA tag efter att jag kommit in...svettig och jävlig...synd jag inte hann fånga det på bild.

Morgontrött tjej...

igår när jag väckte emina ville hon inte alls kliva upp. i vanlig ordning. hon är lika morgontrött som mamsen. =) hon sover oftast hela nätterna i sin säng numer och sen dess sover hon även bättre och hårdare = mer svårväckt på morgonkvisten.
igår ville hon som sagt inte alls vakna..hon blev rent arg på mig när jag kom in och tände lyset. jag mös med henne en stund, men icket att hon skulle komma upp. låg med svintofrisyren och gnosade med en liten dreggelfläck under sig.
jag gick ut från hennes rum och satte mig i soffan, tänkte att hon kanske kommer upp om jag går. efter en liten stund hör jag att hon tassar upp från sängen, släcker lampan, stänger dörren och tassar tillbaka till sängen. när jag kommer in igen ligger hon inmojsad under täcket och ska sova mer. hihi=) sötnos!

dock blev det andra bullar imorse. då vaknade hon redan klockan fem och ville kliva upp. kommer ha en trött unge ikväll kan jag lova!

Cougar town

jag satt som fastklistrad framför tv:n igårkväll. äntligen startar alla serier igen. soffpotatis som jag är! =)
först såg jag på programmet Dating in the dark....det var väl lite av en besvikelse, men ändå lite underhållande. efter det var det Desperate. även där en besvikelse! vilken rutten säsongsstart!! fy...nån som håller med mig??

men sen till det bästa! den nya serien med Courtney Cox. Cougar town! jisses vad bra det var! martin hade redan gått och lagt sig så jag satt själv och kikade. och som jag skrattade!! jag är inte den som skrattar högt när jag ser tv själv även om jag tycker det är roligt, men jag satt och asflabbade för mig själv nästan hela serien igenom!

Mysmiddag på Exotic

var som sagt och käkade med pappa martin på exotic i lördags. emina älskar pizza!! hon satte nästan i sig en hel barnpizza denna kväll! helt sinnessjukt... sen var det även vääääldigt roligt att kika på alla fiskar. och tänk att det finns fiskar som har ben!! det tyckte emina var jättekonstigt...
promenaden genom stan till och från bilen gillade hon. oftast har vi ju vagn med oss sånna gånger, men hon är ju en så stooor tjej nu så nu fick hon gå för egen maskin. och se så bra det gick! (om än jag höll på att bli vansinnig då hon ska stanna vid vartenda hus, fråga vem som bor där, peta i snön, vinka till alla som går förbi...)

tog in en sötsur sås till pizzan också..alla 3 åt vi pizza och jag kom plötsligt ihåg att när mamma levde och vi åt pizza på kinarestaurang så hade mina systrar en idé om att man skulle doppa den i sötsur sås. (minns ni tjejjer??) och tro det eller ej, men det är riktigt mumsigt!! det tyckte även emina...(fats egentligen var det nog mest roligt att doppa)





Äckelpäckel

såhär sexigt svettig är jag efter ett pass på crosstrainern. om jag kör hårt? ja!!! =)





Late...

så var uppdateringen dålig igen...jag hinner inte. sjukligt mycket på jobbet nu så jag är totalt urlakad på energi när jag väl kommer hem. försöker hinna med att vara sambo, mamma och husmor på samma gång och ibland räcker tiden inte riktigt till..martin jobbar mycket nu när snön bara öser ner, vilket också såklart sätter sina spår.

i helgen var tanken att vi skulle till holmsel till farfar och helena. på lördagmorgon packa vi in alla pinaler i bilen och for iväg. halvvägs dit kallades det snöröjning för martin så det var bara att vända om. försök förklara det för en 2,5 åring....stackars liten.
jag och emina fick en mysig lördag hemma bara hon och jag. var in en sväng till stan och käkade middag med pappa martin, annars var det lugna gatan.

på söndagen fick vi oss i alla fall en sväng till holmsel till eminas stora lycka! blev där precis hela dagen och emina somnade i bilen på vägen hem. helt slut efter takskottning, utevistelse, grillning, bus med farfar och helena, bastu och bad.

själv är jag faktiskt stolt över mig själv. har tränat mycket de senaste veckorna och att det håller i sig utan uppehåll känns jättebra! jag mår så mycket bättre och den energi jag får av träningen behövs just nu! utan den skulle jag förmodligen ligga som en död sill! =P 6 veckor är jag uppe i nu med intensiv träning. (tränade ju även några veckor innan jul men efter det hade jag ett uppehåll så jag räknar inte det)

fullt ös medvetslös med andra ord, men mycket mysigt och skoj att se fram emot nu här framöver så jag njuter!

All About Us

Våra dagar