fredag

ja så var det fredag igen. vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda men vi har ganska mycket planet. får se vad man hinner med. det som står på schemat hittils är:

- handla julklappar till alla på M:s sida (samt några på min också)
- fara till bjummis och hämta en säng till gästrummet
- hämta mitt piano hos tjejerna
- göra julskinka
- slå in paket
- köpa mer julpynt och pynta
- träffa malin och micke!!!
- måla gästsängen

hmm...ja det är en del av det som ska hinnas göras i helgen. kommer nog inte hinna med allt, men jag hoppas..och sen ska jag göra en sak till....äta pizza!!! guuuud så gott! det är min stora last. vet dock inte än om det bli hemmagjord eller köpes.

baby var ju på firmafest igår. skrev en söt liten lapp till honom som jag lämnade på köksbordet innan jag gick och la mig där jag "beordrade" honom att komma och pussa på mig, trots diverse spritångor=) och mycket riktigt, det gjorde han. sååå mysigt!
piggnade till lite och låg och kelade med missarna när M somnat så jag är ganska trött idag. plus att jag kom i säng ganska sent..
väntar nu på att baby ska vakna och ringa så jag får höra om han är nå bakis. han är ledig idag..vilket jag önskar att jag också var..jag ska nog inte hoppas för mycket på att han är bakis dock då han brukar vara oförskämt pigg hur mycket han än har druckit dan innan...

vill hem och kramas nu!!! kan nån komma och jobba för mig? please???


Kommentarer
Sassa

Jag kan inte se bilderna =( Snart ska jag åka till Sunderbyn, börjar halv två. Jag har redan hunnit vara en sväng på stan idag och köpt ett par svarta stövlar inför morgondagen. Var en sväng igår också och köpte en klänning och leggins, och så kom jag på när jag kom hem att jag inte hade några svarta stövlar. Tur att jag kom på det! Annars hade morgondagens out-fit varit utan skor =) Har hunnit sola också, så nu är jag inte riktigt så där blå-blek, utan bara blek.
Ser att ni har hela helgen full, men visst har jag sagt att ni är välkomna till Ersnäs på fika på eftermiddagen? Förstår om ni inte har tid att snippa förbi. Oj, klockan går fort! Om du kommer och lagar lunch till mig nu så fixar jag jackan du vill ha! Deal?! Puss och kram.

2006-12-15 @ 12:02:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar