gårdagen

kommer här som lovat med en uppdatering av gårdagen.

var på stan med söta lillasyster efter jobbet.
och tro det eller ej, men jag fick gjort ALLT jag skulle göra. alla julklappar som stod på listan inhandlades. nu är det bara kvar till jensan, som det var lite svårt att köpa till då hon var med. så idag ska det handlas till henne. alla mina egna inköp är avklarade, det är bara från mormor kvar.
kring fyratiden då vi skulle ta bussen hem fick vi en otrevlig överraskning. alla bussar var inställda på grund av halkan. jippie!
martin kunde inte komma och hämta då de blivit utkallade på sandning...
som tur var kom syrrornas pappa och hämtade oss så jag åkte med de hem. träffade den lite större lillasystern och fick veta att hon fick jättebra bryg! blev såååå stolt i systerhjärtat!
fick skjuts hem lite senare när de skulle och handla.
började slå in lite julklappar men hann inte så långt. boman kom på besök. vart surr och kaffe och jag fick se hennes nya korta hår. sååå fint!! vilken lady!

efter hon farit hem knåpade jag på med min nya design av hemsidan. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det kommer...blir iallafall bättre och bättre.

bortsett från alla julklappar som idag inhandlades lyckades jag även köpa 2 st julklappar till hemmet också. har nu äntligen köpte lite sällskapsspel. blev "med vilda gester" och "scrabble". jag älskar som känt alfapet så nu ska jag plåga alla andra med det också=)
i övrigt vart det bara julklappar och jag måste erkänna att jag faktiskt känner mig lite stolt över att jag inte köpte nått annat till mig själv, då jag lider av den kända sjukdomen shopoholic..

nu ska jag ta mig en kaffekopp med mina kollegor och längta efter allt kul som komma skall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar