julklappshandel

ännu mera julklappshandel ska göras idag...
ska på stan med jensan och det ska bli såååå underbart att träffa min lilla stumpa. var alldeles för länge sen jag träffade vackerbarnet mitt!
klockan två ska vi mötas upp utanför shopping och sen är det bara att försöka hinna med så mycket som möjligt..
bortsett från julklappar ska jag även inhandla en annan sak..håller det hemligt för tillfället men vissa kan nog räkna ut vad...=)

kring fyra kommer baby och hämtar upp mig i stan. då ska vi fara och handla lite till bakandet och till de hemmagjorda köttbullarna som ska tillagas ikväll. ska försöka övertala jensan att haka på lite julmys och jossi verkade som att hon skulle komma ikväll.
mys.... har så mycket mys i kroppen och själen nu så det är inte sant. dock är jag tröttare än någonsin. nått som inte riktigt står rätt till i kroppen..kan vara förkylningen som aldrig vill ge sig som spökar.

jag och monkan här på jobbet fick oss en trevlig överraskning idag.
A kom ut i receptionen och sa:
- Nu står jag här så tar ni och klär på er och går ut och får lite friskluft och dagsljus!
Gulle dig A! det var sååå skönt. tog en rask promenad på en halvtimme och kom in med så där härligt kalla och rosiga kinder och kände oss som två nya människor.

nu ska jag hämta mig en till kopp kaffe..eller kanske te. nått måste jag ha för mina sömniga gluggar!


Kommentarer
Sassa

Men! Vad fina färger det var här!
Hittat allt du sökte på stan? Hur gick det med det hemliga inköpet? Alla ben i kroppen hela? Det är inte bara lite halt. Nu MÅSTE jag verkligen plugga, annars går det åt pipan imorgon. Puss!

2006-12-20 @ 17:27:38
Anna

Sassa: hej gumman! jo jag har grejat på lite här...=) hann inte surra på msn förresten, boman kom förbi. jo det gick bra med det hemliga inköpet, eller dåligt. beror på hur man ser det=)
hoppas att det går bra att plugga! lycka till!pusspuss

2006-12-20 @ 20:41:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar