playlist

så har denna dagen gått...i ett nafs..jobbandet gick snabbt trots stägning. kan ju bero på att jag vart hemma två dagar?
baby hämtade för att bara komma hem och byta om och sen fara på firmafest. hann ju i alla fall nypa lite i sötrumpan innan han for.=)
lagade mig lite mat och hann precis med att äta och koka lite kaffe innan inger kom. nu har hon precis farit. tiden går snabbt när man har roligt. mycket catching up, och det är alltid lika roligt att träffa inger. hon har alltid så många kloka ord att säga och många roliga ord också.=) det var mysigt. fick presenter också. blir ju som ett barn på julafton! fick en fantastiskt fin julblomma(antingen har hon bara väldigt bra smak eller så har vi samma smak) och ett presentkort på Annorlunda. perfekt!

nu sitter jag här i vardagsrummet och myser med tända ljus och en GRYM playlist..även fast jag saknar baby varenda sekund och minut han är borta så känner jag ändå att jag uppskattar de stunder jag är själv. mysigt..
för att tipsa er musikintresserade om lite musik så kan jag nämna några låtar som är så grymt bra att jag nästan kan gråta när jag lyssnar på dom:

black label society- damage is done
black label society- house of doom
black label society- queen of sorrow
coldplay- fix you
coldplay- shiver

black label society vet verkligen vad en bra ballad är...ryser i hela kroppen av deras musik. och det är väl så det ska kännas när man hitter en låt som är sååå bra....

nu ska jag spela lite betapet och sen ska jag kolla Scrubs. min humor!

här följer lite bilder från julklappsinslagnings samt lite egobilder som inte gått att lägga upp tidigare...





Kommentarer
inger

det är ALLTID så otroligt kul att träffa dig... kände att jag hade kunnat sitta massor med timmar till.. alltid mkt att surra om :-). Erat hus är så fantastiskt fint... så mysigt och så stilrent... och ett RIKTIGT hem!!!! Ser fram emot nästa gång... för det lär det bli!!! Massor med kramar och pussa kissarna ;-)

2006-12-15 @ 07:20:10
Anna

inger: jag håller med. alltid skoj att ses! hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång. puss och kram

2006-12-15 @ 10:36:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar