snart klart!

snart är vi klar med sovrummet. förhoppningsvis ikväll/natt.
allt som ska målas är klart och det blev sååå fint! och idag ska vi försöka oss på att sätta upp den underbara fondväggen! det där med mönsterpassning är inte min pilsner så jag har anmält mig frivilligt som kaffekokare/hemmafru. men hänga några våder det håller jag mig borta från så länge som möjligt..=)

idag ska jag på stan med lilla-syster. mysigt! träffar de alldeles för sällan. nog för att jag skulle tycka att det var för sällan även om vi sågs varenda dag....
har en del saker jag ska handla på stan. bland annat:

-locktång. (mitt hår börjar nu bli så pass långt att det går att locka)
-mascara
-gärna en klänning att ha på lördag

-kortare leggings(thights)

på lördag har vi då inflyttningsfest. ska bli skoj! på dagen blir det kalas för frida(M:s lillayster) ska vara hos oss så hon också kan komma på inflyttningsfesten och för att vi har lite större.
skulle tydligen komma kring 20 pers. skoj! men det kommer bli fullt hus. sen hoppas jag att så många som möjligt stannar även på festen. och självklart kommer det lite mer folk sen för självaste festen bara. får se vilka som dyker upp...

la upp bilder i bilddagboken igår. bara att kika för den som vill! (nick: napalm)
skulle lägga upp bilder här också men bloggen låg nere...
kommer kanske ikväll.



Kommentarer
Frida

japp på lördag blir det kalas/fest! Tack gode gud att ni finns..hade mog inte blivit så mkt med kalasandet för mig annars! Tror att jag sa till Martin att jag ska ta det lugnt på festen..men det vete katten..känner för en brakfest just nu! Tack tack tack E> =)

2006-12-07 @ 23:19:10
Anna

Frida: självklart hjälper vi till om vi kan!! nu är kalaset i full gång och snart drar väl även festen igång. får se hur detta slutar! =)

2006-12-09 @ 18:02:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar