måndag igen..

så satt man här på jobbet igen..trött..eller egentligen inte, men frusen. har myst in mig i min kofta och har precis slurpat i mig sista droppen av det varma kaffet. men inte hjälpte det inte..fingrarna vill inte vara med på tangenterna, iskalla..behövs det morgongymnastik?

helgen har varit helt underbar må jag säga!
har fått spendera hela helgen med mitt älsk. bara där var helgen fulländad.
på fredagen tog vi det bara lugnt när vi kom hem. lagade gomat (kryddjärpar med grönsaker och gräddsås), mös ner oss i soffan och kollade tv. älsket drack öl och var allmänt mysig. Han somnade dock till filmen vi skulle se och vile inte alls lyssna på det örat när jag bad honom komma och lägga sig i sängen med mig.
sov ut på lördagen och åt frukost tillsammans. slängde in lite skräp i bettan och begav oss till kronan för att slänga det innan de stängde. var och kollade på skotrar, var på EM och hämtade en mutter som saknades till en av fönsterlamporna jag köpte där i fredags, handlade lite mat och julpynt, hämtade ellos-paketet och sen hem och dona på. skruvade upp nå krokar i hallen, städade, plockade och åt middag.
senare kom erik och boman. drack vin och surrade en massa. erik for hem och frida och johan kom förbi. spelade Pictionary, sååå skoj! (skrattade så jag höll på att gå åt när martin, full som ett ägg, skulle rita)
kvällen slutade med att jag och M stod i vardagsrummet och "dansade" och han fick höra diverse vackra toner från mig när jag sjöng=)

och snutt! meddelande till dig här:
jag har fotat hela huset. jag har bara inte lagt upp de än, men det kommer! håll ut! =)

ska jag lyckas måla gästrummet idag när jag slutar klockan två? jag är tragisk....


Kommentarer
Anonym

Ja!!!!

2006-11-20 @ 18:50:46
Anna

jaa???

2006-11-21 @ 07:37:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar