tragisk

har inget annat liv än min blogg på dagarna när jag sitter på jobbet..
uppdaterar min blogg, kollar malins blogg, kollar kläder (och blir sjukt sugen på att shoppa en massa)
det är farligt när det är så här lugnt..

M jobbar ikväll, eller i alla fall så pass länge att jag inte kan åka med honom hem efter jobbet. därför beslutade jag nu att jag ska pallra mig in till stan direkt efter jobbet och köpa en nagelfil! jag har använt alla medel för att inte bita av mina naglar (som äntligen blivit långa) när de blivit naggade. jag har använt en stol med strävt tyg för att fila de, en tegelvägg, en fotfil samt sandpapper....men nu ska det inhandlas en vanlig nagelfil.
en timme kommer jag då vara i stan innan bussen hem går. men hellre springa på stan en timme än att sitta här en halvtimme efter arbetstid och bara vänta på att klockan ska bli halv sex..

kommer jag att måla när jag kommer hem? kommer jag att fota mig själv och lägga upp lite egobilder? kommer jag att fota vårt hus så att snutt min får se? kommer jag att tvätta? kommer jag att skotta?

jag meddelar sen vad jag hunnit med och inte hunnit med...=) vad tror ni? hur många uppgifter av 5 kommer jag att åtgärda?
vinnaren får en banan och en gratis fotvandring till uppsala!


Kommentarer
Malin

Japp, då ska vi se, du SKA fota, det är det enda viktiga, men känner jag dig rätt kommer du göra alla fem.=) Få se nu, jag vill vinna en banan! ( även om uppsala är hyfsat nära, så har jag inget att göra när jag kommer dit=)

2006-11-16 @ 15:51:18
Anna

haha! vi får väl se hur mycket jag lyckas åstadkomma=) möjligvis att det där med tvätten blir lidande...
jag postar bananen om du vinner..kan hända att den hinner bli lite brun och rutten innan den hinner fram...=/

2006-11-16 @ 16:06:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar