ingen lust

egentligen har jag ingen lust alls att skriva ngt inlägg nu...
jag var på bra humör när jag vaknade, trött, men glad. solen sken, varmt ute...
men så kommer jag hit till jobbet och allt blir skit.. jag lovar att jag har nedräkning nu. 4 månader kvar. nästan så jag önskar att jag ska bli sjuk så jag får vara sjukskriven.....
det blir bara värre och värre.
ska försöka koncentrera mig på ngt bra istället, men det är inte lätt...

har just suttit och renskrivit protokollet från APT i fredags....1,5 timmar tog det. kul! =( men nu är det klart i alla fall.

ikväll ska vi på handledarutbildningen på PO´s. 17-20 så jag måste smita lite tidigare från jobbet...känns ju också himla muntert att vara tvungen att be om det..

helgen har i alla fall vart supermysig.
på fredagen kom baby hem med pizza. i love!! käkade och låg och myste innan han skulle fara och bowla. tog mig en mysig kvällspromenad med boman i solen medans han var borta. drack sen lite kaffe och surrade.
martin, calle, engman och joanna? kom till oss sen. satt och drack lite öl och glodde time out och ice age. gick och la mig där kring ett och skulle läsa lite bara, men vaknade av att det var knäpptyst. ropade efter martin som var hemma och kom och in och bäddade om mig=) dock fick jag för mig att jag skulle kliva upp och duscha???

på lördagen fick jag ett mysigt uppvaknande. azlan på ena sidan och kira på andra=)
hon får egentligen inte vara i sängen annat än när vi ber henne komma upp och hon är himla duktig på det, men den natten hade hon tydligen känt sig extra ensam, och det var sååå mysigt att kramas lite med henne=)
dock upptäckte M att garaget var fyllt med avloppsvatten när han kom ut...spännande! så förmiddagen ägnade vi åt att skura rent där inne. som tur var var det bara skrot som hade blivit förstört!
for på shoppingrunda och handlade en grill.
bjöd över carro och erik på grillning. mumma!

söndagen blev en riktig slödag, bortsett från långpromenaden.
fick även fingrarna ur och skickade in alla foton för framkallning. nästan 300 st. men sen kan man börja på ny kula nu med mage och sedan med bebis=)

nu antar jag att jag måste jobba lite. längtar bara till lunchen nu då jag ska drömma mig bort i min bok!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar