jaha

så kul att så många kunde svara..hehe=)
inte ETT enda svar! det var himla trist. får väl hoppas på att några av er i alla fall börjar skriva lite kommentarer...

på jobbet nu. strålande solsken utomhus och jag önskar ¨så att jag kunde få vara hemma och sola och mysa. men inte det inte.
idag är jag prydd med gråa mammaleggings och vit långärmad klänning från gina. känner mig lite somrig, samt mina guldfärgade gympaskor. det var egentligen inte meningen att det skulle bli dom... hade tänkt att jag skulle ta mina svarta stövlar till jobbet och sen byta till mina nya vita ballerinaskor som jag beställde här för ett tag sen. jag beställde de i en storlek för stort eftersom jag förstod att jag antagligen skulle svälla om fötterna. så idag när jag skulle prova dom, vad märker jag? de är för små!!! kul...ännu roligare är att jag köpte ett par till likadana fast svarta..suck..

positivt är i alla fall att vi igår var på handledarutbildningen för körkort. där med är det nu bara att invänta alla papper så vi kan sätta igång! 4,5 månad på mig..tror ni jag klarar det?
måste ju ha körkort är lillskrutten kommer till världen. och jag längtar som en galning! kan ni fatta att jag nu är halvvägs, idag exakt till och med! =P magen börjar bli riktigt stor och även brösten kan jag lova..
nog har jag märkt att bysten blivit större, men inte såå himla mycket ändå. och så igår hittade martin ett foto på mig från när vi var i turkiet, och trots att jag vägde mer än jag någonsin gjrot där så hade jag inga bröst jämfört med nu..sjukt =)

nu ska jag skriva lite kontrakt och längta till min lunch. ska nog ta med mig en stol och sätta mig utomhus i solen då.


Kommentarer
Sassa

Klart du kommer fixa körkortet innan det är dags för förlossningen. Du är ju bäst =) Puss & kram

2007-04-17 @ 20:25:49
Anna

Sassa: tror du det??? du är söt du! håll alla tummar för mig! det kommer behövas! nu väntar jag bara på att alla papper ska bli godkända....pusspuss

2007-04-18 @ 10:04:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar