alla hjärtans dag

är det idag. jag kanske är en av få som verkligen bryr mig om denna dag...men jag tycker att det är mysigt! självklart kan alla dagar vara mysiga och romantiska, men varför inte ta tillfället i akt och göra det där lite extra romantiska?
igår var jag och köpte en present i alla fall..hoppas att han blir glad. fick hjälp av min älskade lilla Malla! tack gumman! du räddade min dag! =)
idag hade jag tänkt fara hem direkt när jag slutar och laga plankstek så det är klart när baby slutar, men så kom jag på igår att jag SLÄNGDE våra plankor när vi flyttade!! klantskaft! gah...så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på...finns ju en massa goda maträtter att laga, men jag ville ju åt det där fina upplägget...är det ngn som har nått förslag?
kanske blir det att fara till stan i alla fall och köpa plankor....får se om jag får nått bra förslag eller hur det blir...

mysig kväll igår i alla fall..som vanligt. käkade fisk till middag och sen mojsade vi bara på i sängen. =)

nu ska jag gå och käka ett ägg med kaviar! viktigt att inte missa mellanmålen nu...då mår inte magen bra..


Kommentarer
Johanna

Härligt med alla hjärtans dag, J kom precis hem med blommor och godis...

2007-02-14 @ 15:20:20
Anonym

Johanna: vilken kille!! har kämpat hela eftermiddagen med middagen nu...hoppas det blir uppskattat=) men jag tvivlar på blommor och godis i gengäld=)

2007-02-14 @ 16:45:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar