skum dröm

har drömt skumma drömmar inatt...eller egentligen inte...har drömt om mitt tidigare liv. så som det var innan jag träffade martin, när jag bodde i gävle och levde singellivet..vaknade med en konstig känsla..vet inte vad det berodde på, men kanske var det ångest. och då ångest över att mitt liv hade kunnat se ut så fortfarande...hemska tanke! missförstå mig rätt, det var en fantastiskt rolig tid i mitt liv men jag skulle inte byta bort det jag har idag mot nått annat i världen. tack för att du finns älskling och för att du gör mig och mitt liv till vad det är idag!

jag är sååå less på att vara trött nu!! jag somnade igår...suck..skulle se greys..men somnade till gilmore som var innan. vaknade dock av att M ringde precis när greys började. yes! han väckte mig! och vad händer?? jo jag somnar om och vaknar sen två timmar senare när baby kommer hem...suck..
det var ju säsongsavslutning!!
men nu är det sista dagen för veckan i alla fall, sen är jag ledig. hoppas på att få vara lite pigg och orka göra nått, samt att baby också får vara ledig...

kläderna har aldrig kännts så trånga som de gör idag..men det är ju bara positivt!! =)


Kommentarer
Mary

jag drömde en jätterolig dröm inatt ;D

2007-02-07 @ 10:36:15
URL: http://breath.blogg.se
Anna

Mary: Jasså? vad drömde du då?

2007-02-07 @ 11:56:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar