korv och mos

cravings!!! jesus, känns precis som att jag skulle kunna leva på korv och mos för resten av mitt liv!
middag igår och lunch idag=) men till middag idag blir det palt, gott det också, men det är inte korv och mos=)

igår var tanken att vi skulle till carlsson som fyllde år, men det visade sig att han låg hemma i kräksjuka. med andra ord for vi INTE dit!! blev att vara hemma istället och mysa på...var helt slut som vanligt, men baby grejjade på. eldade och tvättade och plockade..
somnade kring elva och klev upp halv nio..man kan med andra ord säga att jag sovit några timmar i natt=)

tänk för ett par månader sen..då kunde jag kliva upp på morgonen och njuta av ta på mig fina kläder, av att jag gått ner ett par kilo i vikt och att jag kände mig fin..och nu då..
känner mig fet, svullen, finnig, inga kläder passar längre..eller jo, men det känns som att allt klämmer, jag mår illa, jag är trött, slut....ja..men i slutändan väljer jag nog ändå idag. underbar känsla!

i lördags när baby kom in med posten väntade en underbar liten överraskning. ett paket adresserat till mig! ett brunt sånt där mysigt paket...från min Malin!!
och vad var det där i? jo!! ett jättejätte fint halsband och godis, med en söt liten hjärtformad postit lapp med texten: som en liten tröst mellan illamåendet!
(ungefär) minns inte exakt  vad det stod...jag älskar min gumma! och tänka sig att snart bor hon här,min underbara sötnos!

nu ska jag jobba...eller nått...äsch..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar