trodde jag ja...

men inte hade min trötthet gått över inte.. i söndags var jag vaken till TOLV! och jag var överlycklig. tänkte att min trötthet gått över...men icke. slocknade i soffan kring sju, baby för till en kompis, och jag fortsatte sussa gott i soffan tills han kom hem strax efter nio..vaknade till liv och gosade lite. kollade CSI som redan börjat..vilket alltså innebar att jag var vaken 45 minuter..ett till avsnitt efter det, men jag kan bara säga att jag vet INTE hur det slutade..=)
vaknade av att M kom och viskade: nu går vi o lägger oss i sängen...
kul tjej! aja..ska jag bära vårt barn i nio månader och sedan klämma ut det också så får han faktiskt ta det. =P

V på jobbet sa idag:
- och en liten mage har hon fått nu!
hihi, jag kan inte annat än att le och känna mig överlycklig. detta är det bästa som någonsin hänt, och ändå har inte det roliga börjat än..en lite knodd. tänka sig..

ska på stan med B idag. fick min lön på utbet. kort för att jag glömt ange mitt nya kontonummer så jag måste till banken. samt att jag måste inhandla lite nya kläder..äger inte ett par byxor som jag får igen längre..i och för sig går det att använda dom men...INTEbekvämt..
klänningar ska jag handla. och sköna brallor..och HALSDUKAR. eller snarare sjalar..som man kan ha inomhus. får se vad stadsturen resulterar i..

nu hörde jag att M kom. ska gå och fika med henne innan vi öppnar..


Kommentarer
Gravid

Hej. Brukar läsa din blogg och ser att du är gravid. Grattis! Lite nyfiken hur långt du har gått? Jag bor själv i Luleå och är gravid, dock harjag inte gått så långt så jag är lite hemlig innan alla får veta det. Skönt att läsa om någon annan som också är lika osocial mot sambon och bara sover ;) Lycka till!

2007-01-30 @ 10:39:08
Anna:

Gravid: Vad kul att höra!! =) jag är bara i vecka 9+3 än, men tiden går snabbt...Så det är inte bara jag som är trött och osocial? =) det får man nog räkna med kanske, men enligt barnmorskan är det i början och på slutet tröttheten sätter in, mittemellan ska det enligt henne vara ganska okej. jag lever med andra ord på hoppet=)
hur är det med hungern för dig då? själv tycker jag det känns som jag är konstant hungrig, men det kanske egentligen bara är psykiskt.=) Lycka till med allt, och tack för kommentaren. Skriv gärna mer!=)

2007-01-30 @ 10:47:49
Gravid

Hungrig, det är jag konstant hela tiden. Trots att jag är nyäten så finns hungern fortfarande där. En rätt jobbig känsla tycker jag. Men man får stå ut, det är ju värt det, till slut får man belöningen för det! :)

2007-01-30 @ 10:56:49
Anna

Gravid: jo självklart är det värt det! och man får väl försöka hålla sig till frukt och grönsaker när man småäter så mycket...svårt ibland men=) blir ju nyfiken på vem du är...vet jag vem du är eller? ålder?

2007-01-30 @ 11:58:11
Gravid

Jo frukt och grönsaker är nog det jag klarar av bäst också. Blir ingen fet mat direkt, börjar må illa på en gång. Lite godis här och där, men inte är det mycket jag får i mig. Tur är väl det också! Du hänger inte på någon sida som tex familjeliv, babyboom eller något sådant?

2007-01-30 @ 22:15:28
Anna

Gravid:nej faktiskt inte...är det nått du tipsar om eller? är du medlem på ngn av dom?
kan tyvärr inte säga att jag inte klarar av fet mat..önskar det var så, men jag tycker jag är sugen på mat hela tiden..=)

2007-01-31 @ 07:50:50
Gravid

Jo jag finns på familjeliv, kan jag verkligen tipsa om. Familjeliv.se =) Där kan man tex få svar på allt man undrar inom 5 minuter. Jätte mycket folk och massa bra forum och infogrejer =) Haha, så länge får jag nöja mig med youghurt och hårdbröd och sånt lätt. Hoppas att matlusten snart kommer tillbaka, vill äta mat! =D

2007-01-31 @ 12:35:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar