puh!

aningens varmt idag skulle man kunna säga....
började min första semesterdag med att vakna klockan fem med M...såklart! men det gjorde inget, inte när man vet att man kan sova hur mycket man vill sen.
år frukost med M och sen kröp jag tillbaka i snarklådan och kollade på gilmore ett bra tag innan jag somnade om.
upp kring tio igen och ut i solen. har sen spenderat hela dagen där. ute på altanen..har dock fått springa in i duschen x antal gånger för att svalka av mig...

nu har jag gett upp solandet för idag och väntar nu på att M ska komma hem så vi får äta midddag. har gjort iordning två salladstallrikar som står i kylen och väntar. man blir inte direkt jättesugen på mat när det är såhär varmt..ska försöka övertala M att låta mig utmana honom i en dart eller kubb tävling sen. mys i solen.

igår drog vi iväg på dagen till storheden för storhandling och hm. hittade inget till mig själv på hm men jag köpte ett par urgulliga snickarbyxor (utan en massa märken och tjafs på) och 3 par minimala strumpor till Liten.
mötte upp Malin och Micke för en heldag tillsammans.
började med att grabbarna fick umgås med varandra medans jag och Malin hade lite catching up. behövdes! sen grillning, kubbturnering, fruktsallad, hustittning och go-cart. en väldans mysig dag!

nu ska jag ringa och efterlysa min karl. jag är hungrig!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar