umeå + lycksele = lyckat!!

åh det har varit så underbart på vår lilla minisemester!!
började med en biltur till umeå. dock var jag inget vidare sällskap då jag sov mesta av tiden...(sorry darling)
kom fram och gick på stan ett par timmar. käkade lunch, shoppade lite osv. checkade sen in på hotellet som var sååå fräscht! (kommer bilder). slängde oss i badkaret och njöt av att bara vara.
resten av kvällen var rakt igenom mys!!! en riktigt god middag, mys på hotellrummet, film, godis. vi rådde bara om varandra helt enkelt. och det med råge!! =)

på onsdagen började vi såklart med hotellfrukost! bland det bästa som finns...och kring 11-snåret begav vi oss mot lycksele och djurparken. strosade där ett par timmar och sen mötte vi upp med martins syster + familj som också var där. blev lite mer strosande och sedan middag med dom innan hemfärden mot luleå.

kom hem igårkväll och var helt slut....men det var det helt klart värt. var en underbar resa som jag gärna skulle göra om.

försökte övertala syster att gå på stan idag men hon hade andra planer så det blir imorgon istället..var kanske lika bra då jag verkligen skulle behöva vila idag. ska nog bara greja på här inne och ta det lugnt. det behövs verkligen. känner fortfarande av allt håll igång..

här kommer lite bilder från resan;




  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar