vart är min man??

nu får han komma hem snart. han har  och för sig inte vart borta länge, men jag är hungrig..vill ha middag nu! har gjort köttgryta som står klar och väntar, ska bara kokas lite ris till...ska nog ringa och höra vart han håller hus..

har i alla fall vart och kikat lite på badkar idag. hittade ett par stycken som var intressanta så nu ahr vi varit hem och mätt och kommit fram till det ena av dom. det som nog skulle passa bäst. i alla fall i vårt badrum. blir ju lite meck med att flytta en del saker, men jag tror att det kommer bli bra i slutändan!



Kommentarer
Sassa

Vad snyggt. Säg till när det är på plats så kommer jag med badkläderna =)

2007-07-10 @ 18:44:38
Anna

Sassa: will do!! =P

2007-07-10 @ 19:08:49
madde

Hittade till din blogg av en liten slump! Är också gravid=) Måste bara säga att du ser ju alltid jättefin och fräsch ut på alla bilder! Själv känner jag mig som en sunk-apa. Hittar aldrig några fina mammakläder som passar. HUR GÖR DU?=)

2007-07-10 @ 21:55:14
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Anna

madde: jag lovar madde, jag känner mig också som en sunkapa många många dagar...men jag försöker verkligen, dels för att jag är intresserad dels för att det får mig att må så mycket bättre...och mammakläder..då jag inte vill lägga ut en förmögenhet på mammakläder (vilket jag ändå redan gjort) är ett bra tips att handla på tradera.
förresten. tack!!! betyder otroligt mycket att höra sånt.
min bm sa till mig att jag skulle ta myckt kort, för även fast jag inte känner mig fin nu så kommer jag se på korten att jag var fin=)
nä, nu ska jag kolla in din blogg!! =)

2007-07-11 @ 00:00:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar