ännu en sömnlös natt

börjar bli tröttsamt. en natt till och jag stannar hemma. jo faktiskt. trots att det är sista veckan nu. det är enda anledningen till att jag stått ut hittils, men jag orkar inte en natt till...
fogarna är väl det som vart värst i natt. M sa att jag skulle ringa när jag vaknade så han kunde sjukskriva mig, men jag pallrade mig upp. får ju se hur det bli inatt.

igår skulle jag som jag skrev se film och äta fruktsallad. fruktsalladen åt jag, men filmen var så seg och jag började känna mig rastlös efter ganska många timmar i soffan. begav mig till sovrummet istället och möblerade om..=) baby blev inge glad när han ringde och jag sa vad jag höll på med. dels för att han vart orolig för mig när jag höll på att slita och dra ensam, dels för att han var skeptisk till att det skulle bli bra. dock borde han ha lärt sig lita på mig vid det här laget, för precis som alla andra gånger vart det även med detta superbra. mycket mycket bättre, mysigare och finare. plus att det blev mycket bättre plats för spjälsängen när den väl ska in. hru mycket man nu kommer använda den..
ljusade upp sovrummet lite med att byta gardiner till vita iställer för plommon, vita fräscha sängkläder istället för mörka samt att jag drog för ungefär hälften av glasdörrarna med rökglas med det vita fina draperiet som hänger där. kanon!

bm ringde imorse. hon hade fått tag på specialist mödravården och fått mig en tid där den 3:e. så då ska vi dit och se om det är fostervattnet som spökar. eller om det kanske är två??? =P
ska bli roligt att fara dit. Liten är ju så mycket större nu än sist, och när man vet att det inte är ngn fara så känns det mest bara spännande=)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar