dåligt uppdaternade

men ha överseende, det kommer inte fortsätta så. =)
har idag harft min allra första semesterdag. eller det är väl snarare på måndag, men...
hur som helst så har jag haft en sån där dag då jag gjort absolut ingenting. det var väldigt väldigt länge sen kan jag lova. har nog inte hänt sen jag träffade M.
M har varit och hälpt syster + familj att  flytta och jag har som sagt gjort ingenting. hela dagen har tillbringats  sängen. tog lång sovmorgon fram till klockan elva och sen låg jag helt enkelt kvar där och glodde på tv, moffade godis och sov om vartannat. tror mig kropp verkligen behövde det!

M kom hem kring fyra ngn gång och då var det bara att göra sig iordning för att fara till Calle i boden.
har varit där och grillat hamburgare och spelat lite kubb. de andra skulle vidare till Boden Alive, men vi for hemåt istället. har haft en liten dart-turnering här på baksidan och nu ska vi glo en film som vi hyrde igår, men inte såg.

imorgon ska vi på jakt efter ett badkar. om det är ngt öppet vill säga. har bestämt att vi ska rymma ett i vårt minibadrum! hade vart helt underbart nu för min kropp med foglossning o annat, och sen framför allt, men Liten.
har inte riktigt bestämt om vi ska ha ett "vanligt" bubbelbadkar eller ett hörn. det kan bli tajt med ett hörn, men man ryms ju kanske några fler än i ett "vanligt"...
får se hur det blir.
i övrigt är planerna att träffa Malin och Micke. glo en film eller så. var alldeles för länge sen!

nu ska jag nu äta.. (igen!!) en kopp kaffe och en polarkaka med salami...mmm....=P


Kommentarer
INGER

men såååå skönt att se att du bara kan vila och inte göra någonting alls!!!! som sagt var kroppen behöver det! Man behöver inte alltid var duktig... man fååår faktiskt vila... bara slappa... Njut hela tiden... och gör det lite oftare.... puss och kram

2007-06-30 @ 22:36:41
Anna

Inger: jo jag tror jag måste bli bättre ¨på det, annars vet jag inte vem som ska ta hand om Liten när h*n kommer....=/
har legat under en hel film nu med martins hand på magen och en massa massa bufflande inifrån. så mysigt!! helt ortroligt hur h*n går än där inne, blir nog en busig en=)
hoppas att du också klarar av att ta det lugnt nu mera!! =)
puss och kram

2007-07-01 @ 00:31:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar