h-vete

pratade precis med körskolan. och det var som jag misstänkte. första körlektionen som går att boka är slutet på augusti..i och med detta kan jag ju glömma att hinna.
eller så får jag göra allt privat. självklart ska jag prova med det, men vi får väl se hur det går..skit också. allt som kändes så bra, som att det gick åt rätt håll.
så nu är det bara att boka halkbanan i kalix och privat uppkörning på vägverket i slutet på augusti och hoppas på att man hinner...


Kommentarer
Frida

Anna, kan du inte prata med din barnmorska om bäcken- bälte! Jag tror att det skulle vara värt att prova i alla fall..tanken med det är ju liksom att hålla ihop fogarna så att det inte blir lika instabilt och ont. Annars så kan du ju gå till cityrehab eller någon annan privat som kan hjälpa dig! Man har ju 3 remissfria besök. Ett tips oxå: palla upp det övre benet när du ligger på sidan så det inte ligger o drar i bäckenet.

2007-06-26 @ 15:17:19
Anna

Frida: ja kanske man skule göra det....för ALLT är värt att prova nu kan jag lova! blir bara värre och värre.
palla upp ena benet försöker jag göra varje natt, perfekt är när martin ligger på sida, då palalr jag upp det på honom=)
du är gullig du som kommer med en massa tips och råd! =) tack!!
hade ni det mysigt tillsammans du och johan då?
kramar

2007-06-26 @ 15:47:09
Frida

Jo vi hade det mysigt :) Hade ju sån tur att vi fick låna en bil av en kollega så vi var till Öland o körde omkring..
Kramar

2007-06-27 @ 07:38:46
Anna

Frida: vad härligt det lät!! är det mysigt på öland?
vet inte hur det blir med vår bilsemester, börjar känna mer och mer att det kanske inte är så lämpligt. kanse bara far och bor på hotell och myser någonstans istället. får se..
kramar

2007-06-27 @ 09:05:58
Frida

Öland är mysigt! Finns en jättefin strand i norra delen! Massa turister i borgholm kan jag säga! men det är mysigt. Lite utlandskänsla faktiskt =) Jag hoppas ni kommer iaf! Jag o Johan ska bo på hotell nästa helg vid Globen =)
Kramar

2007-06-27 @ 09:30:59
Anna

Frida: jo jag hoppas också att vi kommer!! men vi får se, börjar kännas ganska tungt nu..men det hade ju varit såååå mysigt!
nu ska vi på faderskapserkännande så jag måste kila!

2007-06-27 @ 10:22:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar