lycka!!

har nu kommit tillbaka från vårdcentralen. och värdena var bra!!! man ska ligga under 10 och jag låg på 6,5. så nu kan jag pusta ut av hela mitt hjärta och fortsätta njuta av att känna vårt barn sparka glatt i magen!
var väldigt drygt att sitta där och vänta i 2 timmar... gick och frågade om jag kunde få gå och jobba under tiden, men det fick jag minsann inte..så det var bara att snällt sitta och vänta. till slut hade jag tappat känseln i rumpan och jag var så hunrig att jag inte kände det längre.
två stick i fingrarna. (huga) men nu är jag på topp! nu har jag åter känslan av att ingenting kan stoppa mig! =)

har bara slängt i mig en banan och druckit en kopp kaffe sen jag kom tillbaka. har lunch nu klockan elva. och sen kvart i två kommer sassa och hämtar upp mig så beger vi oss ut mot rutvik. känns som att det var länge sen jag träffade henne så det ska bli extra mysigt med lite skitsnack och catching up.
förhoppningsvis kanske vi kan få lite sol också så vi kan sitta utomhus. det hade varit great!

vann två auktioner på tradera igår. en mamma"blus" för 3 kr, samt en mammatröja från POP för 50 kr. det är lagom pris! =)


Kommentarer
inger

Vad bra!!!! Skönt att det är kollat... nu kan du njuta igen (av stormage och vätskefyllda kroppsdelar) ;-)Vackra gravida Anna!!! Puss och kram Inger

2007-06-19 @ 11:22:58
Anna

inger: japp, nu ska jag njuta av mina underbart svullna fötter! om man ska se det från den ljusa sidan så kan jag snart inte se de längre=)
puss och kram

2007-06-19 @ 12:04:22
Johanna H

Vad skönt att allt var bra:)Själv har jag varit på läkarbesök och kollat min svanskota ( efter nästan tre månaders ständig värk:( kommer att bli skickad på röntgen) hoppas att det är svanskotan, läkaren pratade även om diskbråck, usch.

2007-06-19 @ 12:21:48
Malin

Grattis! Vad skönt! Måste kännas underbart! Som Inger sa, NJUT!!! Kram Malin

2007-06-19 @ 12:25:54
Anna

Johanna H: vad bra att du äntligen får kolla den!! vi håller alla våra tummar för att det inte är diskbråck du har åkt på!!
Malin: jodå, nu ska jag njuta av min svällda uppenbarelse.=) och min stoooora mage som jag nu kan vara stolt över då jag vet att inget är fel.=) pusspuss

2007-06-19 @ 13:09:40
Mia

Skönt att allt var bra! Klart att du ska vara stolt över din stooora fiiina mage!!!! :-)

2007-06-19 @ 16:26:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar