såååå

nu är det igång igen.
hoppas att det kommer funka nu.

var igår på körskolan och pluggade. gick itne så himla bra...eller jo det gjorde det väl, men det var mycket svårare än de andra faserna jag gjort. ska dit idag igen och fortsätta..ska även försöka skumma igenom boken igen. har ju lusläst den en gång, men ska skumma lite igen...
M jobbar i eftermiddag. kanske inte så himla länge men en stund i alla fall.

har så fruktansvärt ont idag..kan knappt gå. ljumskarna värker värre än nånsin tidigare. har knappt fått sova inatt..hur ska detta sluta? hur länge till kommer jag kunna jobba?
har precis fyllt i min tidlista för förra månaden. som tur var var förra gången jag var tvungen vara hemma för att jag inte fick sova i förra månaden, så om det nu skulle behövas innan jag går på semester blir det i alla fall en ny månad.
har heller ingen aning vad det kan bero på eftersom jag inte rörde på mig nått mer än vad jag annars gör igår. snarare mindre...trodde det gick hand i hand med att man överanstränger sig, men det verkar ju inte så...

kom hem kring halv fem-fem igår. vi käkade middag och sen slängde vi oss i sängen och kramades lite..vaknade klockan åtta av att martin väckte mig. då hade han fixat klart i traktorn, tvättat bilen och duschat. snacka om att sova bort kvällen. jag sa till han att jag tyckte han var duktig som grejade så mycket (dåligt samvete för att jag bara sovit en massa), då säger han: - men du är duktig som är gravid!
min sötnöt!!!

skulle sen övningsköra. fara och hämta kläderna som kommit från hm och sen fara och lämna de på bergnäset. men det hade tydligen hunnit stänga....får ta en sväng ikväll istället och lämna kläderna. ska snart kila över här på affären och hämta dom.


nu blir det fruktstund!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar