snart sovdags

en otroligt lugn kväll...
kom hem, orkade inte ställa mig och laga mat med en gång så jag slängde mig i sängen tills M kom hem. åt sen varma mackor och fil..kände mig inte alls så sugen på mat.
sängen igen efter det, väldigt trött. somnade...
vaknade en timme senare när M kom in efter att ha städat garaget och rastat Kira. myste på i sängen och sen somnade han. han ska upp o jobba inatt redan kring ett-tiden så sova behövde han.

nu har jag ätit lite fil (helt sjukt hur mycket fil jag kan äta om dagarna,,skulle nog kunna leva på det), kollat lite tv, spelat betapet, duschat, målat naglarna, provat mammatröjan från POP som kom med posten idag (tradera) och nu uppdatera bloggen. ska sen spela lite mer betapet (addicted) och sen sussa..känner inte alls ngn panik att sova nu när det är allra allra sista dagen imorgon.
helt otroligt hur snabbt tiden har gått...
känns som att vi alldeles nyss fick vet att vi skulle ha barn. känslan av skräckblandad förtjusning. frågan: kommer vi klara detta? paniken, kärleken och alla andra känslor som vällde upp inom oss.nu är det bara 10 veckor kvar och allt känns så självklart. självklart klarar vi det, självklart var detta rätt, självklart är det det bästa som hänt oss..

jag älskar min mamma-mage!! kommer nog sakna den lite sen tror jag....
har fått jaga en lite fot idag. så söt!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar