soft dag

nu är klockan halv tre. alltså 1, 5 timmar innan jag slutar och det känns som att jag precis kommit. soft! =)
kom hit tjugo i tio imorse (börjar tio), började jobba med en gång eftersom jag skulle iväg. halv elva tog jag bussen till stan. han in på Gina Tricot innan M kom och hämtade upp mig. Det var ju en massa rea där! Fyndade snabbt en röd klänning och en ljusarosa top. Den röda klänningen likadan som min svarta jag köpte till Jossis examen.
Vidare till socialförvaltningen för faderskapserkännande. det gick bra, men fick stränga order om att komma tillbaka en gång till om det skulle visa sig vara två.....(!!!!)
Fick käka lunch med M. pizza. nyttigt och bra va? skjuts in till stan igen för att ta bussen. hade precis missat en och nästa gick om 30 minuter. Hann därmed in på Hemtex som har 50% på allt i butiken. Handlade 4 badlakan i knallrosa. fräscht! behövde nya handdukar och vilken kap. 450 spänn för 4 st handdukar i finaste kvalitén.
skulla försöka hitta en babybok, men misslyckades, dock hann jag in på POP för att shoppa ett par rödovit randiga mammaleggings..

nu är jag tillbaka här på jobbet som sagt. har vart iväg och tjuvkikat på en lägenhet fått mig en kopp kaffe och gjort bort lite skitgöra nu när det är så lugnt.
ikväll blir M hemma. kanske man skulle passa på att hälsa på pappa o rut?


Kommentarer
Malin

det kan väl inte vara två??? det skulle dom sett, eller!? Spännande..

2007-06-27 @ 14:49:10
Anna

Malin: när jag frågade bm när jag var där sist sa hon: kan kan det alltid=)
men de har varken hört nått mer hjärtslag, kännt ngn mer eller sett på första ul, men det kan ändå vara så. dock är det mest troligt bara fostervattnet som gör mig så stor...
men man kan ju inte låta bli att tänka: om....=)

2007-06-27 @ 15:07:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar