blääää

trodde verkligen att våren var på intågande, och det var den...i ett par dagar...men nu är snön tillbaka..suck..ruggigt deprimerande att kliva upp i morse och inse att det åter var vinter..men tjurskallig som jag är envisades jag med att ändå ha på mig min vårjacka...dock blev det mössa och halsduk lindad 14 varv till det...måste erkänna att det kändes lite småkallt..

fem-vecka denna vecka...suck..
aja, jag hann med vårvädret i alla fall när jag hade två-vecka. härligt! =)

okej, till helgen som varit då...har vart ganska pigg, trots lillen som växer och växer i magen.
på fredagen var det bara lugnt. baby kom hem kring sju efter att ha jobbat länge länge länge...
på lördagen vaknade vi klockan sju. älsket skulle iväg och jobba. klev upp med honom och käkade frukost och min plan var sen att lägga mig i sängen och kolla film och sova mera..men inte kunde jag somna inte..såg en film och sen gick jag och duschade och gjorde mig iordning, hände upp de nya gardinerna till vardagsrummet. (blev sååå vårigt och fint) och sen kom älsket hem igen. for och käkade lunch på mcdonalds. mumma! har haft cravings efter deras små cheese i flera veckor. sen kollade vi barnvagnar, bilar och var och letade vårjackor till oss båda på teamsportia.dock inhandlades endast en virkad svart mössa till mig samt en peak kepa till Martin.
Vidare till pappa och rut för att gratulera rut som fyllt år. Fick välja mönster till en dress hon ska sticka till vårt lilla kärleksbarn. hittade ett såå fint mönster! en stickad byxa i naturvitt och en stickad "jacka" till med luva.
sedan handlade vi för middag med Malin och Micke.
De dök upp, vi käkade och kollade filmen World Trade Center. och enligt mig var den kass! enbart för att tjäna pengar och inget annat. har hört att det ska vara bra, men njee....

och söndagen då. ååhhh underbara väder!! helt underbart. gick ut på altanen med baby och kira efter att vi hä,tat henne. baby hackade is och jag intog position i solstolen. såå varmt och skönt..dock blev jag rastlös och busade med kira. heeelt tokig var hon, så busig. hon nästan tuggade fradga och började bitas. inte då på ett dåligt sätt..=) gullet! jagade katterna så de vart livrädda=)

och nu...måndag..
suck..lunch snart...eller på tyå en timma kanske..blärk..
jag vill ha solen tillbaka!!


Kommentarer
Sassa

Haha.. så du tyckte inte om filmen?! =) Jag tyckte den var helt klart sevärd, men det kanske var för att jag hade väldigt låga förväntingar. Svara på mailet nu =)

2007-03-19 @ 12:57:52
Anna

Sassa: haha, nej jag tyckte den var kass! det tyckte alla andra också som såg den med mig. det hände ju INGENTING under hela filmen=)
ska försöka hinna maila, men det är måndag idag=mycket.

2007-03-19 @ 14:15:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar