bra dag

är det idag. ni vet hur man kan ha bra och dåliga dagar? typ en dålig hårdag...nu pratar jag alltså om rent utseendemässigt..vissa dagar känner man sig ful på alla sätt och vis, och tyvärr påverkar det även humöret. så rätt vad det är blev det en hemsk dag..kanske räckte det med att du tog på dig fel tröja på morgonen.
idag är INTE en sån dag...
idag känner jag mig fin. jag är inte så där hemskt mörk under ögonen som jag varit ett tag, jag är grymt nöjd med min "nya" hårfärg, jag trivs med kläderna jag valde för idag, frisyren blev precis som jag ville (inte märkvärdig dock, men ändå), jag är sådär härligt rosig om kinderna (rouge,javisst, men ändå), jag ser på mig själv i spegeln och tycker att jag ser glad ut. härligt!
dock väldigt fet, men tänka sig att till och med det var bra idag! =)

ja detta vart ett egoinlägg, men...det är ju min blogg så. och kanske är jag ensam om att ha bra och dåliga dagar, kanske är jag konstig som bryr mig så mycket om hur jag ser ut. men hey, vem vill inte känns sig fin?


Kommentarer
inger

hej gumman! Du är INTE fet... du är gravidvacker :-) Finns inget som är så fint som en mage med ett litet barn i!!! Å det har ju du!!! En annan har ju mage så att man kan tro att det finns något i.... men icke det;-)
Puss och kram

2007-03-13 @ 14:55:37
Anna

inger: tack sötnos! =)syns nog ganska rejält nu. var en kvinna igår när vi var och handlade som kom och plockade upp en champinjon som jag tappade. -jag såg att magen var i vägen, sa hon och log=) alla är så gulliga och hjälpsamma=)
och det ser INTE ut som att du är gravid!! pusspuss

2007-03-14 @ 08:21:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar