fredag!!

trots att detta är fem-veckan har den gått ganska snabbt. relativt i alla fall...
nästa vecka är det två-vecka igen och min förhoppning är att kunna tillbringa så mycket av den som möjligt med en massa mys med min Malin. fika, shoppa, surra, promenera....mys!! längtar! men jag får ju träffa henne redan på lördag då det blir middag och mello med henne och hennes M.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. känner mig ganska slut, som vanligt när det är fredag, så jag skulle helst göra så lite som möjligt..men en långpromenad med Kira och nån god middagsmat skulle inte sitta helt fel..
på lördag ska vi ju sen till Malin som sagt, men på dagen ska vi nog försöka fara och handla lite nya blommor till köket och kanske kolla på lite baby-grejjor. och sen på söndagen blir det kalas. hade tänkt försöka mig på att göra en egen smörgåstårta, eller så ska jag försöka få tag på inger och be om recept till en annan "mat-tårta" jag vet att mamma gjorde någon gång.

igår var sååå mysigt!
baby kom och hämtade mig efter jobbet, och eftersom vi var och käkade pizza till lunch var det ingen av oss som var speciellt hungrig än så vi for hem. kira hade vart själv hela dagen stackarn så vi ruschade hem för att släppa ut henne..Fick present av baby. presentkort på körlektioner!!! hur bra var inte det då???!! sötnosen!!
for sen och handlade kinamat och hyrde film och sen myste vi på.
vaknade i natt av att kira kom och kröp ner bredvid mig. och inte i fotändan som hon brukar, utan raklång bredvid mig, med huvudet bredvid mitt och nära nära. så mysigt!! somnade om och vakande sen av att hon låg och snarkade=)
klockan 03.25 hade jag varit upp 3 ggr för att pinka. kul va??? verkar vara en liten en som gillar att ligga och trycka på mammas blåsa mitt i nassen....=/


Kommentarer
Anonym

Hej gumman! Såg att du ville ha receptet på smörgåstårtan som mamma gjorde... har skickat den och ett till recept till din mail. Hör av dig ifall du har frågor... lycka till
Puss och kram!!!!

2007-03-09 @ 14:31:34
Inger

Det var jag som skrev... fattar inte varför namnet faller bort Inger alltså :-)

2007-03-09 @ 14:32:56
Anna

Inger: det brukar det göra för mig också ibland...TACk för recepten! som du ser i mailet du fick tillbaka hade jag mailat dig på jobbet och frågat om receptet=) du är som en tankeläsare!! pusspuss

2007-03-09 @ 14:54:21
inger

såg det... men jag lyxar mig idag och har tagit en ledig dag!!!! sååååå skööööönt. Ska gå och lägga mig i soffan igen... bara viiiiilaaaa ;-)

2007-03-09 @ 15:32:11
Anna

inger: det lät ju helt underbart! avis! men nu är det inte ens en timme kvar innan jag slutar! äntligen!!

2007-03-09 @ 16:05:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar