vår

fortfarande varmt och plaskigt ute. och jag ÄLSKAR det! visst det kanske inte är så himla skoj att bli blöt öm fossingarna ´när man är ute, men allvarligt, finns det någon som kan säga att de INTE älskar våren?
kanske inte rikigt vår än, men man får i alla fall vårkänslor..

var på stan med Malin igår. Shoppade lite och sen gick vi och tog oss en fika innan hon var tvungen att fara och hämta Micke och jag ta bussen hem till Rutvik. Hann dock shoppa lite till efter att Malin farit..=)
Detta inhandlade:

-Vårjacka från JC, gråblå (går inte att knäppa över magen som hunnit bli ganska stor nu, men på våren behöver man inte stänga den...=
-T-shirt från JC. Jättestor lång, lite rockig.
-Svarta mjukisar från TeamSportia. Älskar de. Har likadana fast grå, väldigt välanvända!
-Mammabyxor från Lindex. Äntligen hade de fått in de fina stuprörsjeansen. (är mammajeans väldigt stora i storlekarna eller? har aldrig haft så liten storlek som jag har på dom)
-Hårfärg (Mörkbrun)

Jag var och har länge varit sååå spyless på mitt hår...dels på färgen som bara känns dassig, dels på att jag måste färga det heeeela tiden nu för tiden. på två veckor har jag utväxt på flera cm. Kul att det växer så fort, verkligen. det har sina fördelar att vara gravid=)
Så nu bestämde jag mig för att jag ville bli lite mörkare..egentligen sugen på svart, men jag tordes inte riktigt..så det blev mörkbrunt, vilket nästan ser ut som svart...och jag blev såååå nöjd!! ångrar inte för en sekund att jag färgade det! ser helst plötsligt mycket rosigare och fräschare ut.
hade behövt sola en massa...är sååå blek..men jag kanske ska testa nån brun utan sol? ngn som har ngn som ni vet är bra? det hade ju farit så enkelt..

idag ska jag träffa Boman. Även vi ska på stan då vår fantasi är så ruggigt bra..=P
ska då försöka inhandla ngn brun utan sol, men sen tror jag faktiskt inte att jag har så mycket mer att shoppa. så kanske blir det att fika en stund..

nu ska jag hämta mig en kopp kanelte och invänta Monika för senaste skvallret. =)

PS sa jag förresten att jag kan dricka kaffe igen??? och att det dessutom är GOTT!! jag är överlycklig! dock inte på morgonen, det blir för tidigt..DS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar