morgonmöte

har just haft morgonmöte här på jobbet. tänker inte gå in på några detaljer, men om det inte hade vart så att jag har nedräkning och vet att jag ska sluta snart så hade jag nog sagt upp mig.
nästan så jag hoppas att jag ska bli sjukskriven för att slippa detta. men sen får jag känna hur det känns med mina foglossningar, och ångrar bittert att jag ens tänkte tanken..
inatt har jag faktiskt fått sova. eller ja, inte som jag hade räknat att sova innan jag blev gravid, men jag kände mig hyfsat utvilad imorse när jag vaknade. underbara känsla! kanske var för att jag fick sova 3 timmar på eftermiddagen igår.

idag är det äntligen fredag och sista dagen innan jag har en veckas semester.
inga planer för helgen än så länge. vet att älsket skulle behöva jobba lite, men det är inte mer än ett par timmar. annars hoppas jag på vackert väder för att bättra på solbrännan och lite kvalitetstid med martin.
det enda jag än så länge vet att vi ska göra är att fara på rusta och köpa blomlådor och kanske lite krukor också.

imorse när jag klev upp och hade gjort mig klar och kom ut från badrummet skulle jag se om Azlan ville komma in. men döm om min förvåning när det sitter en annan katt på fönsterbrädan och vill komma in...
Azlan var istället på framsidan och fick komma in den vägen.
Den andra katten förflyttade sig till fönstret i tvättstugan och Azlan lägger sig på skänken där under och åmar sig värre än nånsin. Kan det vara en liten flick-dam som fått Azlan på fall?
När jag sen skulle gå hemifrån hade samma katt bestämt sig för att komma in och jag fick mota bort den med fötterna. hur go som helst och var sedan mitt sällskap till bussen. =)
har azlan fått en ny kompis?

skulle fota mig imorse. eller jag gjorde det också, men det vart så dåliga bilder så jag inte ville lägga upp dom. kände mig ganska fin innan jag fotade mig själv. undrar vilket av de som är verkligeheten?
idag är jag i alla fall prydd av vita korta leggings, min nya svarta klänning, vit kofta och mina svarta vaga bond skor, långt halsband med svart hjärta.
längtar med skräckblandad förtjusning tills jag ska till bm idag 13.30. vill ha hjälp och få veta vad det är (om det nu inte är foglossningar), men samtidigt vill jag inte känns mig gnällig...avskyr att ta hjälp av andra, vill gärna klara mig på egen hand..


Kommentarer
inger

hej gumman... är ledig idag :-)Hoppas att B-M kan underlätta för dig.. inge kul när man inte får sova. Hoppas att du får en helt underbar semestervecka... mkt sol och vila. puss och kram

2007-05-25 @ 10:40:53
Anna

inger: ja det hoppas jag med! inge kul detta...skönt att vara ledig, och du fick ju så fint väder! vad mysigt..hoppas också på finväder till veckan, ska njuta som en galning=)
pusspuss

2007-05-25 @ 10:53:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar