varför?

är det så att när man vet att man ska vara ledig eller sluta tidigare så går dagen långsammare än vanligt...är det inte alltid så? eller är det bara jag som har det problemet?
jag vet nu att idag är sista dagen innan jag är ledig i 5 (!!!!) dagar. jag har varit här i 2 timmar, men det känns som en evighet....
aja, jag får lunch om 30 minuter och sen är det "bara" ett par timmar kvar av dagen.

imorgon ska jag på date med sassa. ska bli mysigt.
ska träffas i stan redan klockan tio och strosa, käka lunch, kanske fika, shoppa lite och mysa på. hade även tänkt hinna sola innan jag ska fara hem. kommer lukta mumma på bussen, men det struntar jag i! i´m evil! =)
sen på kvällen blir det mys med martin, robban och tjejerna. längtar som en galning. dels för att det alltid är underbart att få träffa mina snorisar, men även för att det var gaaaaanska länge sen jag träffade robban. tänk om jag inte känner igen honom??? och tänk om han inte känner igen mig???
fast jag vet att han läser min blogg så han har ju sett bilder. fusk ju!
jag vet att han nästan försvunnit, vilket är det sista man kan säga om mig...
vi ska gå ut och käka och sen blir det nog kanske bio. vad för mat och vad för bio det blir vet jag inte än. kanske kina?

nu ska jag hämta mig lite ingefärs-vatten som M här på jobbet så snällt kokat..=) ska vara bra för vätskan i min kropp har jag hört!


Kommentarer
inger

Yes... Ingefärsvatten är jättebra... Dricker minst ett stort glas varje dag... och man får springa ofta... och länge ;-) Hoppas att du känner någon skillnad. Inge kul att vara uppsväld av massor med vätska i kroppen. Hälsa till Robban och tejerna!!! Kramis Inger

2007-05-15 @ 13:25:31
Anna

inger: jo det var ju dig jag fick tipset av!=)
ingen skillnad än, men det lilla jag druckit av ingefärsteet har gjort skillnad. =)

2007-05-15 @ 13:51:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar