jacka

jag bestämde mig för en jacka. (för er som läste ett tidigare inlägg om vilken jag skulle ha)
beställde den från hm. kortare modell, men jag tror den blir bra i alla fall. min dunjacka är ju längre så det kan ju vara kul med något annat. plus att den inte var så himla dyr heller. har inte råd att lägga hur mycket pengar som helst på en jacka just nu.
den ska komma nästa vecka och jag hoppas så att den passar!



Kommentarer
Madde

Jättesnygg jacka:) Skulle också vilja ha en som är lite finare. Men precis som för dig så måste man tänka på ekonomin:) jag behöver ju massor med nya kläder nu när jag inte är gravid längre..
Fin bloggen blev =)

2007-11-21 @ 22:12:13
URL: http://tildesmamma.webblogg,se
Wozah

Jag har en sån, fick det för någon dag sedan.. Den är super fin! Dock jävligt tunn och KALL! Kanske inte en direkt "vinterjacka" man vill använda en vinterdag.. Trevlig blogg föresten

2007-11-21 @ 22:42:58
Anna

Madde: tack! =)
jo man behöver ju hur mycket som helst efter att ha varit gravid...fast nu känns det som att jag har det mesta. dock ska jag börja köpa lite byxor nu, det har jag inte gjort tidigare..

Wozah: vad bra att den är fin! längtar tills den kommer!
vad synd att den verkar vara så kall, men jag tog en storlek större än vanligt så man kanske rymmer en tjocktröja under!
tack för kommentaren, sånt uppskattas!

2007-11-21 @ 22:59:48
URL: http://allaboutus.blogg.se
Gisela

Du kommer inte ångra dig, lovar. Och tunn o kall är den inte, men smart o ta en strlk större så en tjock tröja får plats! :)

2007-11-22 @ 09:54:49
URL: http://giselaackerup.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

All About Us

Våra dagar